BMW KATALÓGUSOK.

Mindig naprakészen: fedezze fel azokat a szórakoztató BMW alkalmazásokat, amelyek bevezetik Önt a BMW világába és közvetlenül az okostelefonján vagy a tabletjén látják el a BMW-jével kapcsolatos fontos információkkal.

MOBILITÁSI SZOLGÁLTATÁSOK.

A Parking Assistant egy olyan intelligens alkalmazás, amellyel elkerülhetők a parkolási büntetések.

BMW M & MOTORSPORT.

A vezetési élmény igenis mérhető: ezek az alkalmazások nélkülözhetetlenek minden sportos ambíciójú vezető számára. Okostelefonjának, okosórájának vagy tabletjének segítségével Ön kielemezheti vezetési stílusát és a vonatkozó adatokat, az eredményeket megoszthatja a barátaival, és persze apránként tökéletesre csiszolhatja az aszfalton mutatott teljesítményét.

FELSZERELTSÉG.

A Head-Up Screen egy olyan alkalmazás, amelynek segítségével egyedileg állíthatja össze a Head-Up kijelzőn megjelenő tartalmakat.

LIFESTYLE.

Szívesen olvasna tartalmas és szórakoztató cikkeket a BMW márkáról? Ha a válasz igen, a kisalkalmazások közé tartozó BMW Magazine applikációt pont Önnek találták ki.

  • Bővebben

VÁSÁROK & KIÁLLÍTÁSOK.

Mindegy, hogy az adott helyen, netán attól kényelmes távolságban él-e: ezek az alkalmazások mindenképpen közelebb hozzák Önt. Használja hát ki a kiállításainkkal és a vásárjainkkal kapcsolatos exkluzív információk nyújtotta előnyöket, és merüljön alá a BMW izgalmas világába.

VIRTUÁLIS ÉS KITERJESZTETT VALÓSÁG.

Érintésnyi távolságban: ismerkedjen meg a virtuális és a kiterjesztett valóság területét felölelő alkalmazásainkkal, és nézze egészen más szemmel a BMW világát ezen izgalmas technológiák segítségével.