BMW X4

AZ ÚJ BMW X4

* A kép illusztráció

Bővebben
AZ ÚJ BMW X4

 

 

ATLETIKUS ÉS AGILIS

Egy markáns karakterű Sports Activity Coupé

Az autó energetikai vázlata: dinamikus vonalak, hátrafelé lejtő tető és sportos sziluett – amelyek mind a jármű temperamentumos karakterét emelik ki. A tekintélyt parancsoló orr-rész a jellegzetes vesékkel, valamint az ikonikus LED-es adaptív fényszórókkal az X modellcsalád öröksége. A sportos és elegáns formatervű, a legmodernebb hálózati megoldásokat felvonultató belső tér a kényelem és a praktikum tökéletes ötvözésével bűvöl el.
A BMW X4 ELÖLNÉZETBŐL, AZ ÚJ VESÉKKEL

ÚJ BMW VESÉK

A korábbiaknál karcsúbb, tisztán LED-es első fényszórók, az áttervezett, függőleges légbeömlő nyílásokkal ellátott első lökhárító, valamint az új, közös keretbe foglalt BMW vesék még tekintélyt parancsolóbbá teszik az új BMW X4 fellépését.
A BMW X4 HÁTULNÉZETBŐL, AZ ÚJ LÖKHÁRÍTÓVAL

FRISSÍTETT FARRÉSZ

Az új BMW X4-hez elérhető keréktárcsák választéka a kínálatban újonnan megjelent, akár 21 colos méretű darabokkal gazdagodott. Az autó még tekintélyt parancsolóbb megjelenéséről mindemellett a módosított farrész – amelynek legmeghatározóbb elemeit a függőleges fényvisszaverő betétek, az új rajzolatú hátsó lökhárító, valamint a korábbiaknál szélesebb, lekerekített trapéz alakú, az autónak "kétfogú" látványt kölcsönző kipufogóvégek jelentik – gondoskodik.
A BMW X4 OLDALNÉZETBŐL

SPORTS ACTIVITY COUPÉ

A BMW X4 a Sports Activity Coupék minden fontos vonásával rendelkezik. Dinamizmust sugárzó stílusa, atletikus kiállása és lejtős, kupészerű tetővonala sikkes, egyszersmind választékosan elegáns karakterrel ruházzák fel az autót, amelyet teljesítménybeli potenciálja remek, sportos képességekkel fűszerezett terepjáróvá, illetve bármikor munkára fogható hétköznapi partnerré tesz.
EGY UTCÁN HALADÓ BMW X4

ALACSONY SÚLYPONT

Az extra adag agilitást biztosító és egyedülállóan precíz kormányzást szavatoló alacsony súlypont élénk viselkedéssel és sportos menetdinamikai tulajdonságokkal ruházza fel a BMW X4-et. Az alacsony súlypont mindenkor segít megőrizni az autó tökéletes stabilitását, egyszersmind az gondoskodik a pompás vezetési élményről is.
A BMW X4 MŰSZERFALA

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszerfali kijelzőt és egy nagy felbontású, 12,3" méretű központi kijelzőt foglal magában.
BMW X4, AZ INFOTAINMENT RENDSZER FELÜLETE A KÉPERNYŐN

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

Kommunikáljon a járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Ön természetes, hétköznapi szófordulatokkal kiadott parancsokkal működtetheti a jármű számos funkcióját. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza, hogy mi hogyan működik, ily módon Ön még jobban megismerheti a BMW-jét. (Az asszisztens magyar nyelven nem érhető el.)
BMW X4, KIJELZŐ

BMW DRIVE RECORDER

Egy berendezés, amelynek a figyelmét egyetlen mozzanat sem kerülheti el egy esetleges balesetnél. A BMW Drive Recorder a vezetőt segítő rendszerek kameráinak segítségével rögzíti a jármű közelében zajló történéseket. Az eltárolható felvételek az autó leparkolása után, a központi kijelzőn nézhetők vissza, de azok külső készüléken is megtekinthetők az USB-csatlakozón keresztül. Amennyiben baleset történik, az eszköz automatikusan eltárolja az ütközés előtti és utáni 20 másodpercről készült felvételeket.

Találja meg álmai BMW X4 modelljét.

BMW X4 xDrive20i

BMW X4
 • M Sport csomag
 • Driving Assistant
 • Komfort bejutás

BMW X4 xDrive30d

BMW X4
Ft-tól 69000 HUF
 • Head-Up kijelző
 • Cocktail bőrkárpit
 • Hangulatvilágítás

BMW X4 xDrive30d

BMW X4
Ft-tól 71000 HUF
 • Bőrkárpitozás
 • 19" könnyűfém keréktárcsák
 • BMW Lézervilágítás

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW X4

Vessen egy közelebbi pillantás a BMW X4 családra

Ismerkedjen meg a színes egyéniségeket felvonultató BMW X4 családdal. xLine, M Sport vagy M Sport X modell – vajon melyik ejti rabul az Ön szívét?

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció
 • ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.