FESZEGETI A HATÁROKAT.

A BMW M240i Coupé.

FESZEGETI A HATÁROKAT.

A BMW M240i Coupé.

FESZEGETI A HATÁROKAT.A BMW M240i Coupé.

Vadul, dinamikusan, 4,8 másodperc alatt nulláról százra. A BMW M240i Coupé a kompromisszumokat nem ismerő teljesítmény jegyében született. A speciálisan hangolt M Sport futómű, a nagy teljesítményre optimalizált komponensek, valamint a soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor 340 lóereje által eredményezett vezetési élmény már ismert mellékhatásai: megemelkedett adrenalinszint és fokozott izgalmi állapot. A BMW M240i Coupé vakmerően sportos ambíciói a külsőn is azonnal tetten érhetők – a magabiztosságot exkluzív M Performance dizájnjegyek kürtölik világgá.

BMW M240i Coupé (3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,4–7,3
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 168–167

Read more

6 HENGER EREJÉVEL.

6 HENGER EREJÉVEL.

Hat henger, 3,0 literes hengerűrtartalom. Egyedülálló agilitás és magas szintű mindennapi használhatóság. Mindez egyetlen hajtásláncban sűrűsödik össze, amely félreérthetetlenül juttatja érvényre kivételesen sportos génjeit. A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo motor spontán gázreakcióival és már alacsony fordulatszámon is nagy nyomatékával nyűgöz le. Az eredmény: 500 Nm-es maximális nyomaték, és olyan elementáris erejű gyorsulás, amelytől eláll a lélegzet. A BMW M240i Coupé mindemellett karakteres hanggal is rendelkezik, amely akusztikailag hívja fel a figyelmet motorjának kivételes képességeire.

Read more

EXTRÉM MÓDON SPORTOS KILÁTÁSOK.

A különleges dupla vesék és a tisztán LED-es első fényszórók mellett a BMW M240i Coupé a hozzá alapfelszereltségként járó M aerodinamikai csomag részeként lényegesen megnövelt méretű, Ferric szürke dizájnelemekkel ékesített légbeömlő nyílásokat kap. Az említett szín visszaközön a 18 colos, Ferric szürke duplaküllős 436 M könnyűfém keréktárcsákon is, amelyek izgalmas összjátékot teremtenek a fékezések és a gyorsítások között az alapáron járó M Sport fékeknek köszönhetően. A Ferric szürkére fényezett, aerodinamikailag optimalizált formájú külső tükörborítások, valamint az autó farán látható modellmegnevezés a BMW M modellekkel való közeli rokonságot emelik ki. A hatást még tovább fokozzák a fekete króm borítású kipufogóvégek, amelyek egyrészt a hatalmas teljesítményt fejezik ki, másrészt utalnak a módosított, középső hangtompító dob nélküli, állítható csappantyúrendszerrel ellátott kipufogórendszerre.

CSÚCSTELJESÍTMÉNYRE HANGOLVA. BELÜL IS.

Tisztelgés a teljesítmény előtt.

A BMW M240i exkluzív M Performance dizájnelemei kivételes stílussal fűszerezik a sportos atmoszférát. Az ultramodern műszeregységen – amelyen digitális formában szerepel a modellmegnevezés – optimálisan tekinthetők át a vezetéssel kapcsolatos információk.
Read more

Sportülések.

Foglaljon helyet és rugaszkodjon el: a belső tér többi eleméhez hasonlóan az M-es varrással ellátott, ergonomikusan megformált sportülések is a csúcsteljesítményre való törekvés jegyében születtek meg, ugyanakkor azok maximális kényelmet nyújtanak. A kárpitozott M Performance térdtámaszok ugyancsak hozzájárulnak a tökéletes komfort megteremtéséhez – különösen hosszú utazások alkalmával bizonyulnak igen hasznosnak, amikor a vezető rajtuk pihentetheti a lábát.
Read more

Elegáns belépő.

A mindent eldöntő első benyomás: amint Ön beszáll, a sokat eláruló, modellmegnevezéssel ellátott ajtóküszöbökön akad meg a tekintete, amelyek kétséget sem hagynak afelől, hogy miféle ligában játszó autóban utazik.
Read more

RENDKÍVÜLI TELJESÍTMÉNY, MAXIMÁLIS PRECIZITÁS.

Így lesz a letaglózó dinamizmusból izgalmas vezetési élmény: az M Performance-specifikus futóműhangolás kategóriájának egyik élsportolójává teszi a BMW M240i Coupét. Mindez például az egyedileg szabályozható rugózási és csillapítási karakterisztikának, valamint a speciális elasztokinematikai tulajdonságokkal felruházott első futóműnek köszönhető. Jelentős szerep jut továbbá a változó áttételű sport kormányműnek is, amelynek jóvoltából igen precízen tartható kordában a hatalmas teljesítmény.

 • Változó áttételű sport kormánymű

  A Servotronic funkcióval ellátott változó áttételű sport kormánymű közvetlen és agilis kormányzást tesz lehetővé – úgy, hogy kanyarodáskor a vezetőnek kisebb fizikai erőt kell kifejtenie. A rendszer változó kormányáttételeket alkalmaz a kormány állásszögének megfelelően. Mindez még jobb kezelhetőséget biztosít sportos vezetési stílus esetén, emellett fokozza a kényelmet parkolás és kanyarodás közben.

 • M Sport futómű

  Az M Sport futómű – amelyet sportos beállítások jellemeznek – a hátsókerék-meghajtású járművek esetében 10 milliméteres ültetést kap. A futómű rövidebb rugóutakkal és feszesebb hangolású csillapítással, valamint keményebb stabilizátorokkal rendelkezik. Mindezek együttesen még közvetlenebb beállításokat eredményeznek, lehetővé téve ezzel a kimondottan dinamikus vezetési stílus megvalósítását.

 • xDrive

  A BMW intelligens összkerékmeghajtási rendszere, az xDrive zökkenőmentesen, változó mértékben osztja el a nyomatékot az első és a hátsó kerekek között – jelentősen fokozva ezzel a tapadást és a dinamizmust, valamint minden körülmények gondoskodva a biztonságról. Az agilitás tovább növelése érdekében az elektromos vezérlésű erőelosztás kanyarodás közben kioltja az alul- vagy túlkormányozottsági hajlamot.

 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

  A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó rendkívül sportos váltásokat tesz lehetővé. A szerkezet automatikus, valamint a sebesség-előválasztó karral vagy a váltófülekkel kezdeményezett manuális váltást egyaránt lehetővé tesz – kiszolgálva ezzel bármilyen stílust a kényelmes suhanástól egészen a kifejezetten dinamikus vezetésig. SPORT módban, amikor sebesség-előválasztó kar a bal oldali kulisszában az S/M állásba van tolva, a fokozatok kiosztása a maximális teljesítményt szolgálja.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az M Performance modellek teljesítményükkel nyűgöznek le – valamint azzal, hogy a bizsergetően izgalmas dinamizmus oltárán nem áldozzák fel a kényelmet. Minden sportosságuk mellett ezeket az autókat koncentrált, figyelemre méltó stílus jellemzi. M Performance modellek: fokozott intenzitású vezetési élmény.

Read more

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW M550i xDrive Limousine (1):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1–8,9
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 209–204

  BMW M760Li xDrive Limousine (1):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 12,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 294

  BMW X4 M40i (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,9
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 203–202

  BMW X6 M50d (3):
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 7,9–7,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 209–205

  Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a német piacra szállított, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az értékek a feltüntetett tartományon belül az adott modellhez elérhető opcionális felszereltségek, valamint a keréktárcsa- és gumiabroncs-méretek függvényében változhatnak.

  (1) 2018.04.15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

  A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

  A CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva, valamint a mindenkor hatályos közösségi szabályozás alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“ című brosúrából kaphat. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.