FESZEGETI A HATÁROKAT.

A BMW M240i Coupé.

FESZEGETI A HATÁROKAT.

A BMW M240i Coupé.

FESZEGETI A HATÁROKAT.A BMW M240i Coupé.

Vadul, dinamikusan, 4,8 másodperc alatt nulláról százra. A BMW M240i Coupé a kompromisszumokat nem ismerő teljesítmény jegyében született. A speciálisan hangolt M Sport futómű, a nagy teljesítményre optimalizált komponensek, valamint a soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo benzinmotor 340 lóereje által eredményezett vezetési élmény már ismert mellékhatásai: megemelkedett adrenalinszint és fokozott izgalmi állapot. A BMW M240i Coupé vakmerően sportos ambíciói a külsőn is azonnal tetten érhetők – a magabiztosságot exkluzív M Performance dizájnjegyek kürtölik világgá.

BMW M240i Coupé:
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,7-8,7
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 197,0-198,0

Read more

6 HENGER EREJÉVEL.

6 HENGER EREJÉVEL.

Hat henger, 3,0 literes hengerűrtartalom. Egyedülálló agilitás és magas szintű mindennapi használhatóság. Mindez egyetlen hajtásláncban sűrűsödik össze, amely félreérthetetlenül juttatja érvényre kivételesen sportos génjeit. A soros 6 hengeres M Performance TwinPower Turbo motor spontán gázreakcióival és már alacsony fordulatszámon is nagy nyomatékával nyűgöz le. Az eredmény: 500 Nm-es maximális nyomaték, és olyan elementáris erejű gyorsulás, amelytől eláll a lélegzet. A BMW M240i Coupé mindemellett karakteres hanggal is rendelkezik, amely akusztikailag hívja fel a figyelmet motorjának kivételes képességeire.

Read more

EXTRÉM MÓDON SPORTOS KILÁTÁSOK.

A különleges dupla vesék és a tisztán LED-es első fényszórók mellett a BMW M240i Coupé a hozzá alapfelszereltségként járó M aerodinamikai csomag részeként lényegesen megnövelt méretű, Ferric szürke dizájnelemekkel ékesített légbeömlő nyílásokat kap. Az említett szín visszaközön a 18 colos, Ferric szürke duplaküllős 436 M könnyűfém keréktárcsákon is, amelyek izgalmas összjátékot teremtenek a fékezések és a gyorsítások között az alapáron járó M Sport fékeknek köszönhetően. A Ferric szürkére fényezett, aerodinamikailag optimalizált formájú külső tükörborítások, valamint az autó farán látható modellmegnevezés a BMW M modellekkel való közeli rokonságot emelik ki. A hatást még tovább fokozzák a fekete króm borítású kipufogóvégek, amelyek egyrészt a hatalmas teljesítményt fejezik ki, másrészt utalnak a módosított, középső hangtompító dob nélküli, állítható csappantyúrendszerrel ellátott kipufogórendszerre.

CSÚCSTELJESÍTMÉNYRE HANGOLVA. BELÜL IS.

Tisztelgés a teljesítmény előtt.

A BMW M240i exkluzív M Performance dizájnelemei kivételes stílussal fűszerezik a sportos atmoszférát. Az ultramodern műszeregységen – amelyen digitális formában szerepel a modellmegnevezés – optimálisan tekinthetők át a vezetéssel kapcsolatos információk.
Read more

Sportülések.

Foglaljon helyet és rugaszkodjon el: a belső tér többi eleméhez hasonlóan az M-es varrással ellátott, ergonomikusan megformált sportülések is a csúcsteljesítményre való törekvés jegyében születtek meg, ugyanakkor azok maximális kényelmet nyújtanak. A kárpitozott M Performance térdtámaszok ugyancsak hozzájárulnak a tökéletes komfort megteremtéséhez – különösen hosszú utazások alkalmával bizonyulnak igen hasznosnak, amikor a vezető rajtuk pihentetheti a lábát.
Read more

Elegáns belépő.

A mindent eldöntő első benyomás: amint Ön beszáll, a sokat eláruló, modellmegnevezéssel ellátott ajtóküszöbökön akad meg a tekintete, amelyek kétséget sem hagynak afelől, hogy miféle ligában játszó autóban utazik.
Read more

RENDKÍVÜLI TELJESÍTMÉNY, MAXIMÁLIS PRECIZITÁS.

Így lesz a letaglózó dinamizmusból izgalmas vezetési élmény: az M Performance-specifikus futóműhangolás kategóriájának egyik élsportolójává teszi a BMW M240i Coupét. Mindez például az egyedileg szabályozható rugózási és csillapítási karakterisztikának, valamint a speciális elasztokinematikai tulajdonságokkal felruházott első futóműnek köszönhető. Jelentős szerep jut továbbá a változó áttételű sport kormányműnek is, amelynek jóvoltából igen precízen tartható kordában a hatalmas teljesítmény.

 • Változó áttételű sport kormánymű

  A Servotronic funkcióval ellátott változó áttételű sport kormánymű közvetlen és agilis kormányzást tesz lehetővé – úgy, hogy kanyarodáskor a vezetőnek kisebb fizikai erőt kell kifejtenie. A rendszer változó kormányáttételeket alkalmaz a kormány állásszögének megfelelően. Mindez még jobb kezelhetőséget biztosít sportos vezetési stílus esetén, emellett fokozza a kényelmet parkolás és kanyarodás közben.

 • M Sport futómű

  Az M Sport futómű – amelyet sportos beállítások jellemeznek – a hátsókerék-meghajtású járművek esetében 10 milliméteres ültetést kap. A futómű rövidebb rugóutakkal és feszesebb hangolású csillapítással, valamint keményebb stabilizátorokkal rendelkezik. Mindezek együttesen még közvetlenebb beállításokat eredményeznek, lehetővé téve ezzel a kimondottan dinamikus vezetési stílus megvalósítását.

 • xDrive

  A BMW intelligens összkerékmeghajtási rendszere, az xDrive zökkenőmentesen, változó mértékben osztja el a nyomatékot az első és a hátsó kerekek között – jelentősen fokozva ezzel a tapadást és a dinamizmust, valamint minden körülmények gondoskodva a biztonságról. Az agilitás tovább növelése érdekében az elektromos vezérlésű erőelosztás kanyarodás közben kioltja az alul- vagy túlkormányozottsági hajlamot.

 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

  A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó rendkívül sportos váltásokat tesz lehetővé. A szerkezet automatikus, valamint a sebesség-előválasztó karral vagy a váltófülekkel kezdeményezett manuális váltást egyaránt lehetővé tesz – kiszolgálva ezzel bármilyen stílust a kényelmes suhanástól egészen a kifejezetten dinamikus vezetésig. SPORT módban, amikor sebesség-előválasztó kar a bal oldali kulisszában az S/M állásba van tolva, a fokozatok kiosztása a maximális teljesítményt szolgálja.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

FOKOZOTT INTENZITÁSÚ VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Az M Performance modellek teljesítményükkel nyűgöznek le – valamint azzal, hogy a bizsergetően izgalmas dinamizmus oltárán nem áldozzák fel a kényelmet. Minden sportosságuk mellett ezeket az autókat koncentrált, figyelemre méltó stílus jellemzi. M Performance modellek: fokozott intenzitású vezetési élmény.

Read more

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW X4 M40i :
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 10,5–11,0
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 237,0–249,0

  BMW X6 M50d :
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,2–9,7
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 240,0–253,0

  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.