BMW INDIVIDUAL.

Az egyéniség kifejező ereje.

BMW INDIVIDUAL.

Az egyéniség kifejező ereje.

BMW INDIVIDUAL.Az egyéniség kifejező ereje.

A BMW Individual mindig is a részletek és a valódi exkluzivitás iránti különleges elkötelezettség szinonimája volt. Olyan, kézzel tökéletesített felszereltségeket jelent, amelyek kiemelkednek a tömegből és egyediségükkel kihangsúlyozzák a személyes karaktert. A BMW Individual kollekció kifinomult anyagokat és lenyűgöző színkombinációkat kínál – ezzel pedig túllép a megkötéseken és engedi érvényesülni az Ön dizájnkívánságait és egyedi igényeit. Fedezze fel a BMW Individual szinte korlátlan lehetőségeit, és teremtse meg a BMW-t, amely tökéletesen tükrözi az Ön személyiségét!

Read more

HATÁRTALAN.

Az utastér számtalan személyre szabható részlete.

HATÁRTALAN.

Az utastér számtalan személyre szabható részlete.

A teljes paletta: a BMW Individual több mint 100 exkluzív külső fényezést kínál. A matt színek az erőteljes stílust emelik ki, a briliáns metálfények pedig lemásolhatatlan csillogást és lenyűgöző fényt kínálnak. Álmodjon meg vonzó kéttónusú fényezést vagy alkossa meg saját színárnyalatát tervezőinkkel – a maximális egyediség és stílus érdekében, amely az Ön személyiségét tükrözi.

Read more

MATT VAGY METÁL.

MATT VAGY METÁL.

A BMW Individual kínálta matt színek kihangsúlyozzák BMW-je erőteljes dizájnnyelvét. A precízen és művészien megformált felületek lenyűgöző játékát sem fény, sem árnyék nem töri meg. A BMW Individual metálfényezésekkel pedig minden autó saját fényében ragyog. A lemásolhatatlan ragyogásnak, az egyedi fénytörésnek és a lenyűgözően mély fénynek köszönhetően maradandó élményt jelentenek.

A RÉSZLETEK IRÁNTI ODAADÁS.

A RÉSZLETEK IRÁNTI ODAADÁS.

A fényezés és az egyes külső elemek, mint a karakteres BMW vesék, az Air Breather, az ajtókilincsek betétei vagy a hátsó díszcsík közötti színösszhang tökéletesen személyre szabott megjelenést eredményez. Fekete vagy színes: a BMW Individualnak köszönhetően a legapróbb részlet is egy harmonikus összkép exkluzív részletévé válhat – vagy épp tudatosan elhelyezett kontraszttá.

„A BMW Individual Manufaktur nem más, mint ügyfeleink kinyújtott keze. Egy eszköz, amely segítségével autójukkal kapcsolatos álmaik valósággá válhatnak.”
Lothar Schupet, a BMW M GmbH Regionális Értékesítési és Marketingigazgatója

AZ ANYAGOK SZÉLES VÁLASZTÉKA.

Az utastér egyedivé tételének végtelen lehetősége.

AZ ANYAGOK SZÉLES VÁLASZTÉKA.

Az utastér egyedivé tételének végtelen lehetősége.

Élvezze a BMW Individual nyújtotta szabadságot autója utasterének tervezése során! Kombinálja a bőrt, a selymet, az Alcantarát, a fát és számos további értékes anyagot annak érdekében, hogy megteremtse azt a teret, amire mindig is vágyott. Ötleteinek semmi sem szab határt: a BMW Individual Manufaktur valamennyi kívánságát teljesíti, legyen az bármilyen szokatlan is. Ameddig nem ütközik biztonsági előírásokba vagy a márkára képviselte értékekbe, minden lehetséges.

Read more

AZ UTOLSÓ SIMÍTÁS.

AZ UTOLSÓ SIMÍTÁS.

Finom intarziák a művészi dekorációban. Beágyazott gyémántok ragyogó részletekként. A világ legértékesebb anyagaiból készülő BMW Individual díszítőelemek számos módon képesek páratlan látványossággá válni. Például egy, az Ön számára személyes emléket jelentő fa anyaga is felhasználható különleges dekoratív elemként. Vagy valódi ezüst teremtheti meg az igazi exkluzivitást.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN.

ÖSSZETÉVESZTHETETLEN.

Egy utastér részleteinek makulátlan Merino bőrrel történő kárpitozásának megtervezése során a BMW Individual teljesen szabad kezet ad Önnek –a színek kiválasztásától a kéttónusú összeállításokig bármi lehetséges. A mesterien kivitelezett kontrasztvarrás exkluzív karaktert ad, a személyes feliratok és monogramok pedig az egyéniséget fejezik ki.

AZ ÖN BMW INDIVIDUAL KAPCSOLATTARTÓJA.

AZ ÖN BMW INDIVIDUAL KAPCSOLATTARTÓJA.

A BMW Individuallal kapcsolatos további információért vagy kéréseivel kapcsolatban kérjük, forduljon hivatalos BMW Márkakereskedőjéhez, aki örömmel kínál alapos és gyors információt bármely, a BMW Individual Manufakturral kapcsolatos egyedi kívánsága vonatkozásában.

A BMW Individuallal e-mailben is kapcsolatba léphet: contact@bmw-individual.de

A KÉZZEL GYÁRTOTT TÖKÉLETESSÉG 25 ÉVE.

A BMW Individual évfordulója.

A KÉZZEL GYÁRTOTT TÖKÉLETESSÉG 25 ÉVE.

A BMW Individual évfordulója.

A BMW Individual ma, ahogy 25 éve is, az egyéniség kifejezését jelenti. A kézi gyártás tökéletességét és a valódi exkluzivitást kombinálva minden az ügyfelekről szól – és az ő személyiségeikről. Nekik köszönhetően a legutóbbi negyed évszázadban valóban kivételes és időtlen BMW Individual modellek születhettek meg.

A 25. évforduló emlékére a BMW Individual egy igazi mesterművet álmodott meg: ez a BMW Individual M760Li xDrive inspired by Nautor’s Swan. A tradicionális finn vitorlásépítővel, a Nautor’s Swannal közösen készített egyedi modell óda az egyedi luxushoz és a tökéletes megmunkáláshoz: az utasteret a meleg és hívogató tikfa határozza meg, amely egyben a szél és víz elemekben élő tökéletesség lélegzetelállító szimbóluma is.

A következő 25 évben egy dolog biztos lesz – a BMW Individual hű marad hitvallásához, és mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön pontosan olyan BMW-t vezessen, amely kifejezi személyiségét.

Read more

AZ IHLET FORRÁSA.

A BMW Individual Applikációk.

Fedezze fel a BMW Individual exkluzív világának minden részletét – interatkívan, okostelefonjáról vagy tabletjéről. Intuitív applikációink megmutatják a BMW Individual kollekció és a BMW Individual Manufaktur kínálta végtelen változatosságot.

Read more

Az egyéniség kifejező ereje.

Az applikáció a BMW Individual által megtestesített izgalmat interaktív élménnyé változtatja. Az intuitív lehetőségek bemutatják a BMW Individual kollekció sokszínűségét és a BMW Individual Manufaktur kínálta egyedi opciókat. Az exkluzív külső és belső elemek az autón jeleníthetők meg, ezáltal az értékes anyagok szinte kézzel foghatóvá válnak. Találja meg az ihletet, és alkossa meg a BMW-t, amely tökéletesen tükrözi személyiségét!
Read more

A sokszínűség újrafelfedezése.

A 7-es BMW az esztétikum, a dinamizmus és a kényelem tökéletes szimbiózisa – egy modell, amely az innovációt és a modern luxust testesíti meg, és amely méltó módon csak a BMW Individual kínálta exkluzív opciókkal fokozható tovább. A BMW Individual 7-es Augmented Reality App az izgalmat élménnyé változtatja. Fedezze fel a BMW Individual kollekció határtalan lehetőségeit, és alakítsa a kiemelkedő limuzint személyes ízlésének megfelelően – kényelmesen és intuitív módon, okostelefon vagy tablet segítségével. Igazi különlegesség: az augmented reality technológiának köszönhetően álmai autóját Ön közelről, valós méretben, minden szögből alaposan meg is tekintheti.
Read more

Üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW M4 Coupé:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,1 [8,3]
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 209 (194)

  BMW 540i Sedan:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 6,9–6,5
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 159–149

  BMW M760Li xDrive és BMW M760Li xDrive Model V12 Excellence:
  Üzemanyag-fogyasztás, l/100 km (kombinált): 12,8
  CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 294

  A zárójelben látható értékek a hétfokozatú M dupla kuplungos Drivelogic sebességváltóval felszerelt modellekre vonatkoznak.

  A feltüntetett fogyasztási és CO2-kibocsátási értékeket a kiegészítő felszerelések (például a szélesebb gumiabroncsok vagy nagyobb méretű keréktárcsák) jelentős mértékben befolyásolhatják. A fogyasztás meghatározása az ECE vezetési ciklus (93/116/EC) alapján történt

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.