BMW 5

BMW 5 LIMOUSINE

*A kép illusztráció

Bővebben
BMW 5 LIMOUSINE

 

 

MESTERKURZUS

A frissesség aurájával övezett kifinomult klasszikus

A BMW 5 igazi mesterműnek számít az autók világában. A jármű sportos karakterét a klasszikusan BMW-s arányok – azaz a nagy tengelytáv, a hangsúlyos motorháztető és az áramvonalas tető – emelik ki. A biztos kézzel megrajzolt kontúrok, valamint a minimalista, ugyanakkor kifinomultan elegáns külső dizájn rendkívüli presztízzsel ruházzák fel az autót. Az olyan felszereltségek, mint az új Active Air Stream vesék vagy éppen az Adaptív futómű maradéktalanul beteljesítik a korlátokat nem ismerő dinamizmusnak, valamint annak a bizonyos plusznak a mindenhonnan sugárzó ígéretét. Az elegáns belső tér pedig csak tovább erősíti a vezetőben azt az érzést, hogy ennél stílusosabb autóban nem is ülhetne.
BMW 5

ÚJ VESÉK.

Az új, ikonikus egy darabból álló dupla vese sportos és markáns megjelenésűvé teszi a BMW 5-öt. Az eleve igen jellegzetes elem magasfényű fekete kivitelben csak még mélyebb benyomást gyakorol a szemlélőre – ez a színopció az M Sport Pro csomag részét képezi. A robusztus hűtőrács eszményi módon egészíti ki az erőteljes karaktterel rendelkező BMW Lézervilágítást.
BMW 5

AKTÍV KORMÁNYZÁS.

A BMW Integrált aktív kormányzás – amely a változó mértékű kormányrásegítés mellé passzív hátsókerék-kormányzást kínál – kivételesen stabillá és kényelmessé teszi a vezetést. Az alacsonyabb sebességnél az elsőkkel ellentétes irányba elforduló kerekek fokozott agilitással ruházzák fel a járművet. Nagyobb tempónál a hátsó kerekek az elsőkkel azonos irányba fordulnak el, növelve ezzel a jármű stabilitását.
BMW 5

ADAPTIVE DRIVE.

Az innovatív futómű-szabályozó rendszer, az elektronikus lengéscsillapító-szabályozást és a Dynamic Drive-ot magában foglaló BMW Adaptive Drive az autó agilitásának fokozását, valamint a legmagasabb szintű vezetési kényelem megvalósítását szolgálja. A rendszer az egyes kerekeknél külön-külön állítja a paramétereket, aminek eredményeként kisebbek lesznek a karosszéria oldalirányú mozgásai, jobban kézben tarthatóvá válik az autó, valamint csökken a féktáv.
BMW 5

BMW LÉZERVILÁGÍTÁS.

A BMW Lézervilágítás - egészen elképesztően - 650 méteresre növeli a fényszórók hatótávolságát. Utóbbiak új, L-alakú, kék kiemelésekkel ellátott betétje még sportosabbá varázsolja az autó karakterét. Az út jobb megvilágítása éjszakai vezetésnél növeli a biztonságot és az általános kényelmet.
BMW 5

KERÁMIAFOGLALATOK.

Az egyes kezelőszerveket övező kifinomult, exkluzív kerámiafoglalatok luxus vonással ruházzák fel a BMW 5 remekbe szabott belső terét. Az ízléses kerámiafoglalatokat Ön a sebességváltó karon, valamint a hangerőszabályozó gombok és az iDrive kontroll körül találja.
BMW 5

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

A BMW 5 immár nemcsak az Ön tökéletes útitársa lehet, hanem megbízható barátja is. Az Intelligent Personal Assistant jóvoltából járműve tévedhetetlenül ismeri fel azt, hogy mire van szüksége, de gondoskodik az Ön jó közérzetének megteremtéséről is. Mindemellett pedig minden olyan információt megad a járműről, amire csak kíváncsi. Csak szólítsa meg így: "Hey, BMW".
BMW 5

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL.

Az alapfelszereltséghez tartozó BMW Live Cockpit Professional a praktikus, 12,3" méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt, valamint az ugyancsak 12,3" méretű, teljes egészében digitális műszeregységet foglalja magában, amelyeken az innovatív 7-es verziószámú BMW operációs rendszer fut. A felszereltség legnagyobb előnye, hogy még intuitívabbá és felhasználóbarátabbá teszi az autó használatát.
BMW 5

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL.

Fedezze fel a kényelem és a biztonság új dimenzióját az opcionális Driving Assistant Professional segítségével, amely olyan hasznos rendszereket foglal magában, mint a Kormányzási és sávasszisztens, az Aktív sebességtartó automatika vagy éppen az Automatikus sebességhatár-asszisztens.

Keresse meg az igényeinek megfelelő BMW 5 modellt.

BMW 545e xDrive Limousine

BMW 5
 • 20" M Könnyűfém keréktárcsák Y-küllős 846 M, kétszínű, Jet Fekete, eltérő méretű
 • M Sport fék
 • Sportülések a vezető és az első utas számára

BMW 520d xDrive Limousine

BMW 5
 • BMW Individual Shadow Line lámpák
 • 19" Könnyűfém keréktárcsák multiküllős 633, eltérő méretű gumiabroncsokkal
 • Driving Assistant Professional

BMW 540d xDrive Limousine

BMW 5
 • Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzórendszer
 • Ülésfűtés elöl és hátul
 • Driving Assistant Professional

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 5

A BMW 5 kínáltában a lehetőségek száma úgyszólván végtelen.

A BMW 5 többféle változatban kapható, amelyeknek közös vonása, hogy készen állnak Önt a jövőbe repíteni. Keresse meg azt a variánst, amely tökéletesen illik Önhöz.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció
 • ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.