BMW 5

BMW 5 LIMOUSINE

*A kép illusztráció

Bővebben
BMW 5 LIMOUSINE

 

 

MESTERKURZUS

A frissesség aurájával övezett kifinomult klasszikus

A BMW 5 igazi mesterműnek számít az autók világában. A jármű sportos karakterét a klasszikusan BMW-s arányok – azaz a nagy tengelytáv, a hangsúlyos motorháztető és az áramvonalas tető – emelik ki. A biztos kézzel megrajzolt kontúrok, valamint a minimalista, ugyanakkor kifinomultan elegáns külső dizájn rendkívüli presztízzsel ruházzák fel az autót. Az olyan felszereltségek, mint az új Active Air Stream vesék vagy éppen az Adaptív futómű maradéktalanul beteljesítik a korlátokat nem ismerő dinamizmusnak, valamint annak a bizonyos plusznak a mindenhonnan sugárzó ígéretét. Az elegáns belső tér pedig csak tovább erősíti a vezetőben azt az érzést, hogy ennél stílusosabb autóban nem is ülhetne.

Keresse meg az igényeinek megfelelő BMW 5 modellt.

BMW 545e xDrive Limousine

BMW 5
 • 20" M Könnyűfém keréktárcsák Y-küllős 846 M, kétszínű, Jet Fekete, eltérő méretű
 • M Sport fék
 • Sportülések a vezető és az első utas számára

BMW 520d xDrive Limousine

BMW 5
 • BMW Individual Shadow Line lámpák
 • 19" Könnyűfém keréktárcsák multiküllős 633, eltérő méretű gumiabroncsokkal
 • Driving Assistant Professional

BMW 540d xDrive Limousine

BMW 5
 • Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzórendszer
 • Ülésfűtés elöl és hátul
 • Driving Assistant Professional

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 5

A BMW 5 kínáltában a lehetőségek száma úgyszólván végtelen.

A BMW 5 többféle változatban kapható, amelyeknek közös vonása, hogy készen állnak Önt a jövőbe repíteni. Keresse meg azt a variánst, amely tökéletesen illik Önhöz.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció
 • ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.