PÁRATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW 3-as Limousine.

PÁRATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW 3-as Limousine.

Páratlan vezetési élmény.BMW 3-as Limousine.

Modell

BMW 320d EfficientDynamics Edition

Kombinált CO2-kibocsátás (g/km) (320d EfficientDynamics Edition3)

113–102 [109–99]

Kombinált fogyasztás (l/100 km) (320d EfficientDynaimcs Edition3)

4,3–3,9 [4,1–3,8]

Született 1975-ben: a 3-as BMW a sportos limuzin fogalmának megtestesülése. A hatodik generáció, amely a dinamizmust sugárzó dizájn, a verhetetlen agilitás és a kimagasló mindennapi praktikum ellenállhatatlan kombinációját nyújtja, ugyanolyan lenyűgöző, mint elődei. Az optimális tömegelosztás, a klasszikus hátsókerék-meghajtás és az erőteljes, kimagaslóan hatékony, BMW EfficientDynamics technológiájú benzin- és dízelmotorok egyedülálló dinamizmust és alacsony fogyasztást garantálnak. Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer mindig biztosítja a lehető legjobb tapadást. A Sport Line és a Luxury Line változatok, vagy az M sportcsomag segítségével pedig Ön tökéletesen az egyéni szükségleteihez és kívánalmaihoz igazíthatja BMW 3-as Limousine-ját.

A BMW 3-AS LIMOUSINE FELFEDEZÉSE.

Dizájn.

Összetéveszthetetlen dizájnelemei kategóriája legsportosabb tagjává teszik a 3-as BMW-t. A „háromdobozos” kialakítás modern interpretációjával – hosszú motorháztető, kis túlnyúlások, nagy tengelytáv és hátratolt utastér – az autó a BMW dizájntradícióját viszi tovább. Ily módon pedig a BMW legnagyobb darabszámban értékesített sorozata továbbra is megőrzi vezető helyét a szegmensben.
Read more

Dinamizmus és hatékonyság.

A BMW 3-as Limousine dinamizmusa igen sokoldalú. Az opcionális adaptív M futómű vagy a változó áttételű sport kormánymű garantálják a legmagasabb szintű agilitást, kitűnő menettulajdonságokat és precíz irányíthatóságot biztosítva a sportos stílusú vezetés során. A BMW TwinPower Turbo motorok és az opcionális 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó egyedülálló vezetési élményt nyújtanak. Az említett, valamint a további BMW EfficientDynamics technológiák gondoskodnak a lenyűgöző teljesítményről, ugyanakkor komoly mértékben hozzájárulnak a fogyasztás csökkentéséhez is.
Read more

Biztonság és kényelem.

A BMW 3-as Limousine jóvoltából Önnek nincs más dolga, mint hogy hátradőljön és lazítson. A számtalan tárolási lehetőséget kínáló, tágas belső tér minden egyes utazást képes csodásan kényelmes élménnyé tenni. A rugalmasan alakítható csomagtér egyedülállóan praktikus. A zseniális utasvédelmi megoldások pedig mindegyik ülőhelyen garantálják a nyugalmat.
Read more

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

    (1) 2018. 04. 15-ig ezek az értékek alkalmazandók. Kérjük, ellenőrizze BMW-je adatainak elérhetőségét.

    A (3) felső indexszel megjelölt modellek esetében megadott értékek már az új WLTP szabvány alapján kerültek megállapításra, ám azokat átkonvertálták a NEDC-értékekre annak érdekében, hogy az egyes járművek fogyasztási adatai összehasonlíthatók legyenek. [E modellek esetében a CO2-kibocsátás alapján kirótt adók és egyéb terhek kiszámítási alapját képező CO2-kibocsátási értékek az országonkénti törvényi szabályozások függvényében eltérőek lehetnek az itt szereplő értékektől.]

    Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „Handbook of fuel consumption, the CO2 emission and power consumption of new passenger cars“" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország. A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: https://www.dat.de/angebote/verlagsprodukte/leitfaden-kraftstoffverbrauch.html.