PÁRATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW 3-as Limousine.

PÁRATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNY.

BMW 3-as Limousine.

Páratlan vezetési élmény.BMW 3-as Limousine.

Modell

BMW 320d EfficientDynamics Edition

Kombinált CO2-kibocsátás (g/km) (320d EfficientDynamics Edition) *

113–102 [109–99]

Kombinált fogyasztás (l/100 km) (320d EfficientDynaimcs Edition) *

4,3–3,9 [4,1–3,8]

Született 1975-ben: a 3-as BMW a sportos limuzin fogalmának megtestesülése. A hatodik generáció, amely a dinamizmust sugárzó dizájn, a verhetetlen agilitás és a kimagasló mindennapi praktikum ellenállhatatlan kombinációját nyújtja, ugyanolyan lenyűgöző, mint elődei. Az optimális tömegelosztás, a klasszikus hátsókerék-meghajtás és az erőteljes, kimagaslóan hatékony, BMW EfficientDynamics technológiájú benzin- és dízelmotorok egyedülálló dinamizmust és alacsony fogyasztást garantálnak. Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer mindig biztosítja a lehető legjobb tapadást. A Sport Line és a Luxury Line változatok, vagy az M sportcsomag segítségével pedig Ön tökéletesen az egyéni szükségleteihez és kívánalmaihoz igazíthatja BMW 3-as Limousine-ját.

A BMW 3-AS LIMOUSINE FELFEDEZÉSE.

Dizájn.

Összetéveszthetetlen dizájnelemei kategóriája legsportosabb tagjává teszik a 3-as BMW-t. A „háromdobozos” kialakítás modern interpretációjával – hosszú motorháztető, kis túlnyúlások, nagy tengelytáv és hátratolt utastér – az autó a BMW dizájntradícióját viszi tovább. Ily módon pedig a BMW legnagyobb darabszámban értékesített sorozata továbbra is megőrzi vezető helyét a szegmensben.

Dinamizmus és hatékonyság.

A BMW 3-as Limousine dinamizmusa igen sokoldalú. Az opcionális adaptív M futómű vagy a változó áttételű sport kormánymű garantálják a legmagasabb szintű agilitást, kitűnő menettulajdonságokat és precíz irányíthatóságot biztosítva a sportos stílusú vezetés során. A BMW TwinPower Turbo motorok és az opcionális 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó egyedülálló vezetési élményt nyújtanak. Az említett, valamint a további BMW EfficientDynamics technológiák gondoskodnak a lenyűgöző teljesítményről, ugyanakkor komoly mértékben hozzájárulnak a fogyasztás csökkentéséhez is.

Biztonság és kényelem.

A BMW 3-as Limousine jóvoltából Önnek nincs más dolga, mint hogy hátradőljön és lazítson. A számtalan tárolási lehetőséget kínáló, tágas belső tér minden egyes utazást képes csodásan kényelmes élménnyé tenni. A rugalmasan alakítható csomagtér egyedülállóan praktikus. A zseniális utasvédelmi megoldások pedig mindegyik ülőhelyen garantálják a nyugalmat.