BMW TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS 23-07.

A Távoli szoftverfrissítés jóvoltából Ön ingyenesen, az éteren keresztül juthat hozzá a minőségjavításokhoz. Mindemellett – ugyancsak térítésmentesen – új vagy bővített funkciók érkeznek a frissítésen keresztül. A frissítések elérhetősége, illetve tartalma az országtól, illetve a járműmodelltől, -felszereltségtől és -állapottól függ.

A BMW TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS 23-07 FŐBB ELEMEI.

ÚJ FŐMENÜ A GYORSABB HASZNÁLATÉRT.

A központi kijelző az új BMW Operating System 8.5 fedélzeti rendszer felületével

A központi kijelzőn megjelenő főmenü struktúrája alapvető változáson megy keresztül. Az új főmenü két megjelenítési szintet tartalmaz. Az egyiket ezek közül a függőleges elrendezésű, a legfontosabb információkhoz közvetlen hozzáférést biztosító widgetek, a másikat pedig a háttérben látható rétegek képezik. A különféle tartalmak a widgetek felfelé és lefelé, illetve oldalra történő mozgatásával választhatók ki.
Megjegyzés: A „visszatérés az előző képernyőre” funkció a frissítés után már nem áll rendelkezésre.

KÉNYELMES BE- ÉS KISZÁLLÁS.

Egy, az autóban ülő férfi a központi kijelzőt nézi

Az elektromosan állítható vezetőüléshez tartozó funkciókínálat a be- és kiszállási pozíció felvételével bővült. Ennek lényege, hogy a vezetőülés az ajtó kinyitásakor hátramozdul, kényelmesebbé téve ezzel a be- és kiszállást.

A FRISSÍTÉS TOVÁBBI LÉNYEGES ELEMEI.

MENETKÉNYELEM, BIZTONSÁG ÉS HÁLÓZATI KAPCSOLATOK.

Egy BMW jármű mögött látható férfi átmegy az úton

AKTÍV PDC.

 

E frissítést követően a rendszer fékezést is végrehajt majd abban az esetben, amennyiben a gyalogos mozgása alapján úgy ítéli meg a helyzetet, hogy fennáll a tolatás közbeni elütés akut veszélye.

Bővebben
Távoli szoftverfrissítés, a Max Range funkció felülete a központi kijelzőn

MAX RANGE.

 

Az EFFICIENT My Mode-ban végrehajtott aktiválását követően a Max Range (Maximális hatótáv) funkció nagyjából 15–25%-kal megnöveli az Ön járművének hatótávját. A funkció 90 km/órában (60 mérföld/óra) korlátozza az autó végsebességét, emellett csökken a rendelkezésre álló teljesítmény is. Mindemellett a minimális szinten működnek a belső téri klimatizáláshoz, valamint az ülés- és kormánykerék-fűtéshez hasonló kényelmi berendezések.

Bővebben
Távoli szoftverfrissítés, BMW iX (i20), egy közút mellett látható, töltés alatt álló autó

ÚTVONALBA BETERVEZETT TÖLTÉS.

 

A számos minőségjavításon átesett funkció jóvoltából Ön megválaszthatja, hogy mely töltőállomás-üzemeltetőket részesít előnyben, illetve, hogy melyeket kíván kerülni. Az útvonaláttekintésben megjelennek a töltőállomás közelében található létesítmények (pl. étterem, bolt stb.) is. A fentieken túl közvetlenül a térkép alapján győződhet meg arról, hogy szabadok-e a töltőállomások, vagy sem. 

Bővebben

LÁSSA MÉG TISZTÁBBAN, MIRE SZÁMÍTHAT.

Központi kijelző, interaktív navigációmegjelenítés

Az interaktív kijelző az Ön járművében található navigáció része. A központi kijelző bal szélén látható eseménysorban az aktuálisan követett útvonal mentén lévő érdekes helyek mellett látható, hogy a választott úton milyen a pillanatnyi forgalmi helyzet.

ASSISTED DRIVING NÉZET: KIBŐVÍTETT MEGJELENÍTÉSI LEHETŐSÉGEK.

BMW Távoli szoftverfrissítés, az Assisted Driving nézet a pillanatnyi vezetési helyzetet mutatja a központi kijelzőn

A már ismert Assisted Driving nézet által mutatott funkciók (pl. a Sávtartó asszisztens) működését vizualizáció formájában követheti nyomon a kombinált, illetve a head-up kijelzőn.

FUNKCIÓFRISSÍTÉSEK ÉS MINŐSÉGJAVÍTÁSOK.

A Távoli szoftverfrissítés jelen kiadása a meglévő funkciókat a legmagasabb technikai színvonalra emeli, emellett az minőségjavításokat is tartalmaz.

Bővebben
  • A Távoli szoftverfrissítés érvényessége és a frissítéshez tartozó kibocsátási megjegyzések
  • Információk a korábbi verziókról
  • A jármű fedélzeti rendszerébe integrált kezelési kézikönyv frissítése

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS LINKEK.

Távoli szoftverfrissítés, egy, a BMW-je előtt álló férfi az okostelefonját nézi

AZ EDDIGI TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉSEK.

Alaposabban szeretne tájékozódni a korábbi BMW Távoli szoftverfrissítések tartalmáról? Az eddigi tartalmak megtekintéséhez kérjük, kattintson ide.
Távoli szoftverfrissítés, a BMW iX Curved Display kijelzője közelről

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS.

Mindig tartsa naprakészen autójának szoftverét.
BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatások, áttekintés, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő a BMW-je előtt

VISSZA AZ ÁTTEKINTÉSHEZ.

Szívesen megismerkedne a BMW ConnectedDrive további szolgáltatásaival és termékeivel is? Ha igen, ide kattintva visszatérhet az áttekintéshez.

A rendszeres szoftverfrissítések miatt előfordulhat, hogy a kommunikációban szereplő képernyőtartalom eltér attól, amellyel Ön a járművében ténylegesen találkozik.

Bővebben