Távoli szoftverfrissítés, egy, a BMW-je előtt álló férfi az okostelefonját nézi

AZ ÖN BMW-JE – A NAPRAKÉSZSÉG MINTAPÉLDÁJA.

A vásárlást követően is folyamatosan tartsa naprakészen BMW-jét az autóhoz kiadott legfrissebb szoftverek segítségével. A frissítések a My BMW appon vagy a BMW-jébe beépített SIM-kártyán keresztül tölthetők le. A letöltés után már kezdheti is a telepítést a járműben. A frissítések rendelkezésre állása és tartalma országonként, modellenként, illetve a jármű felszereltségének és állapotának függvényében változhat. Az alábbiakban módja nyílik áttekinteni a Távoli szoftverfrissítéseket, valamint a hozzájuk tartozó kibocsátási közleményeket.

 

Bővebben
AZ ÖN BMW-JE – A NAPRAKÉSZSÉG MINTAPÉLDÁJA.

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS 23-11.

Távoli szoftverfrissítés, egy, a BMW-je hátuljának támaszkodó férfi az okostelefonját nézi

A vonatkozó kibocsátási közlemények mellett itt megtalál minden szükséges információt az aktuális, a BMW-jéhez elérhető, 23-11 számú Távoli szoftverfrissítéssel kapcsolatban.

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS 20-11.

A kibocsátási közleményekből részletesen megismerheti a Távoli szoftverfrissítés 20-11 tartalmát és a frissítéshez kapcsolódó információkat.
Bővebben

BMW CONNECTED DRIVE STORE

Látogasson el a Connected Drive Store-ba és vásárolja meg új digitális szolgáltatásainkat BMW-jéhez, melyet már a következő utazása során használhat.
Távoli szoftverfrissítés, a BMW iX Curved Display kijelzője közelről

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS.

Mindig tartsa naprakészen autójának szoftverét.