TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK.

MINI, BMW vagy BMW i: Flottájának összeállítása teljes egészében Öntől függ.

Amennyiben 50 vállalati autónál kisebb flottát üzemeltet, a BMW | MINI Üzleti Partnerséget kifejezetten Önnek találták ki. A BMW dinamikus és az aktív életmódot szolgáló járműveket kínál az 1-es sorozattól egészen a reprezentatív 7-es sorozatig, így képes kiszolgálni az Ön egyedi igényeit. A külön weboldalon lehetősége van tájékozódni a program előnyeiről, a havi büdzsé alapján kereshet rá modellekre, megadhatja a kívánt modell paramétereit, megtekintheti legfrissebb bérleti ajánlatainkat, valamint további információkért egyszerűen felveheti a kapcsolatot a helyi flottafejlesztési menedzserrel.

Bővebben

MODELLÁTTEKINTÉS – EGY BMW, AMELY MEGFELEL AZ ÖN IGÉNYEINEK.

A BMW és a MINI választékában több olyan, kimagaslóan hatékony motorral ellátott modell is van, amelyek 140 g/km-nél kisebb CO2-kibocsátással rendelkezik. Néhány modell – például a BMW 520d EfficientDynamics, a 3-as BMW, az 1-es BMW és a MINI Countryman – különlegesen gazdaságos, így azok még az EU-szabvány által előírt 130 g/km-es CO2-kibocsátási limitnek is megfelelnek. Harmincöt modellünk – köztük a BMW EfficientDynamics Edition változatok – még magasabbra szintre emelik a hatékonyságot, és 120 g/km-nél is alacsonyabb CO2-kibocsátással nyűgöznek le.

Az elérhető modellek választéka régiónként változik.

Bővebben

BMW 1-es sorozat.

Jelölje ki az utat, élje át a pillanat varázsát és hódítsa meg a nagyvárosi utcákat az atletikus vonalvezetésű, innovatív dizájnnal rendelkező autóval. Amellett, hogy intenzív vezetési élményt nyújt, az 1-es BMW kimagaslóan gazdaságos is.
Bővebben

BMW 2-es sorozat.

Egy tipikus BMW, amely egyszerre kompakt, praktikus és rugalmas – íme, a BMW 2-es Active Tourer. Tervezzen bármit – sporttevékenységet, vakációzást vagy napi ingázást – ez az autó mindig ugrásra kész.
Bővebben

BMW 3-as sorozat.

A lélegzetelállító dinamizmus, a tökéletes arányok, a lenyűgöző technológia és a három BMW Line változat abszolút egyedi megjelenéssel ruházza fel a 3-as BMW-t, amely iránymutató a hatékonyság és a teljesítmény tekintetében.
Bővebben

BMW 4-es sorozat.

Sportosság lélegzetelállító esztétikummal fűszerezve: a BMW 4-es Coupé és Cabrio az új BMW járműgeneráció lenyűgöző képviselői. A BMW 4-es Gran Coupé, amely tökéletesen egészíti ki a sorozatot, természetes eleganciájával kápráztat el.
Bővebben

BMW 5-ös sorozat.

Egyedülállóan kifejező és tökéletesen a legmagasabb elvárásokhoz igazított autók hibátlan stílusban. A BMW 5-ös sorozat minden területen erőt és stílust mutat fel.
Bővebben

BMW 7-es sorozat.

A 7-es BMW azoknak készült, akik már beérkeztek, de még többre vágynak. Tapasztalja meg a legmodernebb járműtechnológiák előnyeit, a hatékonyan előállított csúcsteljesítményt és a kategóriateremtő kényelmet.
Bővebben

BMW X modellek.

Rugalmasnak lenni annyi, mint megőrizni a mobilitást. A BMW X modellek határtalan lehetőségeket kínálnak úgy a városban, mint terepen, kívül-belül rendkívül izgalmasak, hogy Ön semmiről nem maradjon le.
Bővebben

BMW i.

BMW i forradalmi járműveket és utazási megoldásokat kínál flották számára, és a fenntarthatóságra összpontosít jármű előállításának minden fázisában.
Bővebben

TÖBB MINT 35 MODELL 120 G/KM-NÉL ALACSONYABB CO2-KIBOCSÁTÁSSAL.

A fenntartható és gazdaságos mobilitás mindig is fontos volt a BMW számára, ami abból is látszik, hogy számos olyan BMW és MINI modell létezik, amelyiknek CO2-kibocsátása 120 g/km alatt marad. Függetlenül attól, hogy az 5 ajtós BMW 114d (4,1 l/100 és 105 g/km-es CO2-kibocsátás) által képviselt mindennapi megbízhatóságot, a BMW 520d Touring (5,0 l/100 km és 119 g/km-es CO2-kibocsátás) nyújtotta sokoldalúságot, vagy éppen a BMW X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition (4,5 l/100 km és 119 g/km-es CO2-kibocsátás) strapabíróságát keresi-e – kínálatunkban harmincöt olyan jármű található, amely megfelel az Ön összes igényének.

A TISZTÁN ELEKTROMOS MEGHAJTÁSÚ BMW i3.

Fedezze fel a BMW i látnokian újszerű elektromos járműveit és mobilitási szolgáltatásait.

BMW EFFICIENTDYNAMICS EDITION MODELLEK.

Fenntarthatóság, hatékonyság és környezettudatosság – három cél, amelyek iránt a BMW már hosszú évekkel ezelőtt elkötelezte magát. A stratégia része a BMW EfficientDynamics, egy innovatív technológiai program olyan technológiákkal, mint amilyenek például az gazdaságos motorok, az Auto Start/Stop funkció és a fékenergia-visszanyerés, amelyeket BMW-k millióiba építettek már be. A BMW EfficientDynamics alapelveivel összhangban a BMW i márka olyan forradalmian új járműkoncepciókat fejleszt az elektromos mobilitás megvalósítása érdekében, mint a BMW i3 és a BMW i8. Az autómegosztáshoz hasonló kiegészítő mobilitási szolgáltatásokkal pedig a BMW progresszív módon értelmezi újra az egyéni mobilitás koncepcióját.

Bővebben

BMW 1-es (3 ajtós) EfficientDynamics Edition.

A 3 ajtós BMW 116d: lenyűgöző teljesítmény és hatékonyság 116 lóerővel (85 kW) és száz kilométerenként átlagosan mindössze 3,8 liter üzemanyaggal.
Bővebben

BMW 1-es (5 ajtós) EfficientDynamics Edition.

Az 5 ajtós BMW 116d: mindössze 99 g/km-es CO2-kibocsátás azoknak az intelligens megoldásoknak köszönhetően, amelyek érzékelhetően csökkentik a fogyasztást és az emissziót, miközben fokozzák a teljesítményt.
Bővebben

BMW 320d Limousine EfficientDynamics Edition.

A BMW 320d EfficientDynamics Edition BMW TwinPower Turbo technológiával, valamint a legújabb generációs common-rail közvetlen befecskendezéssel ellátott motorja tekintélyes 163 lóerőt (120 kW) állít elő, miközben átlagfogyasztása csak 4,1 l/100 km.
Bővebben

BMW 320d Touring EfficientDynamics Edition.

A BMW 320d EfficientDynamics Edition BMW TwinPower Turbo technológiával, valamint a legújabb generációs common-rail közvetlen befecskendezéssel ellátott motorja tekintélyes 163 lóerőt (120 kW) állít elő, miközben átlagfogyasztása csak 4,3 l/100 km.
Bővebben

FINANSZÍROZÁS ÉS LÍZING.

A BMW Financial Services többféle finanszírozási lehetőséget nyújt az Ön számára, segítséget nyújtva a BMW Group által gyártott termékek megvásárlásához vagy lízingeléséhez. A hivatalos BMW Márkakereskedések mindegyikében megtalálja a Financial Services szaktanácsadóját, aki segít a flottájával kapcsolatos igények tisztázásában. Amint Ön kiválasztotta a cégének leginkább megfelelő finanszírozási csomagot, a többit ránk bízhatja. A papírmunkától a telefonhívásokon át a gépkocsiátadásig mindent kézbe veszünk, odafigyelünk a részletekre, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy alkalmazottai a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben a volán mögé ülhessenek.

Bővebben

BMW SERVICE.

A legközelebbi hivatalos BMW Márkaszerviz soha nincs túl messze világszintű hálózatunknak köszönhetően. Bárhol is legyen Ön, a globális hálózat, valamint a folyamatos fejlesztések mindig optimális szervizszolgáltatásokat garantálnak. Az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW Márkaszerviz pontosan azt nyújtja, amit elvárhat: autójának kitűnő minőségű javítását és karbantartását, amelyet magasan képzett szakemberek végeznek el számítógépes diagnosztika alapján.

BMW TeleServices.

Ismerkedjen meg az innovatív BMW TeleServices szervizkoncepció számos előnyével.

  • BMW Service Inclusive.
  • Állapotfüggő szerviz (CBS).
  • BMW Mobile Service.
  • BMW TeleServices.