BMW X7, G07, 2019, Arctic szürke, rézsútos elölnézet
Fogyasztás, kombinált12.8–7.7 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW X7

Fogyasztás, kombinált12.8–7.7 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

Az első BMW X7 a méltóságteljes jelenlét és az átütő egyéniség elegáns ötvözete. Bár fenséges jelenség, az autó mégis könnyedséget és agilitást áraszt magából purista dizájnjának és atletikus stílusának köszönhetően. A tágas belső térben az exkluzivitás, a funkcionalitás és a szabadság egysége valósul meg eleddig nem látott formában – miközben a harmadik üléssorban másutt aligha tapasztalható kényelemben utazhatnak az ott helyet foglalók. Egy autó, amelynek esszenciája a sárm. Fő karaktervonása pedig az elegancia.
  

Bővebben

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓK A BMW X7-HEZ.

BMW X7 xDrive40d

ESSENCE.

BMW X7, G07, 2019, egy Essence konfigurációjú, Phytonic kék xDrive40d rézsútos elölnézetből
 • Parkolóasszisztens
 • Head-up kijelző
 • BMW Display kulcs

BMW X7 xDrive40i

BALANCE.

BMW X7, G07, 2019, egy Balance konfigurációjú M Karbonfekete metálfényezésű xDrive40i rézsútos elölnézetből
 • M SPORT CSOMAG
 • Offroad csomag
 • BMW Lézervilágítás

BMW X7 xDrive40i

SIGNATURE.

BMW X7, G07, 2019, egy Signature konfigurációjú, briliáns hatású Arctic szürke fényezésű xDrive40i rézsútos elölnézetből
 • Design Pure Excellence
 • BMW Lézervilágítás
 • Bowers & Wilkins Diamond surround HiFi hangsugárzó rendszer

A BMW X7 DIZÁJNJÁNAK FŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

BMW vesék, BMW X7, G07, 2019, közelről

BMW vesék.

A központi látványelemként szolgáló BMW vesék elölnézetből emelik ki a jármű tekintélyét és esztétikumát.
BMW Lézervilágítás, BMW X7, G07, 2019, közelről

BMW Lézervilágítás.

A lézeres távolságifényszóró-módban a különleges X dizájnt magán viselő BMW Lézervilágítás akár 600 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – a hatótávolsága tehát közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. A kék színű X motívum és a „BMW Laser” felirat kihangsúlyozzák a jármű magas technológiai színvonalát.
22'' könnyűfém keréktárcsák, BMW X7, G07, 2019

22'' könnyűfém keréktárcsák.

22'' könnyűfém keréktárcsák, multiküllős 757, kétszínű, Ferric szürke, fényesre esztergált, elöl 9,5J x 22, 275/40 R22, hátul 10,5J x 22, 315/35 R22 méretű, nagy teljesítményre optimalizált gumiabroncsokkal. Más stílusú és méretű keréktárcsák is elérhetők.
Air Breather, BMW X7, G07, 2019

Air Breather.

Az első kerékjárati ívek mögött elhelyezett Air Breatherek – amelyek a belőlük kiinduló, hátrafelé futó toldatokkal együtt hokiütőre emlékeztetnek – díszítőelemekként emelik ki a jármű esztétikus mivoltát és hosszúságát.
Krómcsík, BMW X7, G07, 2019

Krómcsík.

A hátsó lámpák között futó krómcsík érzékletesen emeli ki a jármű sportosan elegáns karakterét. Csakúgy, mint a BMW 7 luxuslimuzin esetében, a krómcsík itt is hangsúlyos kontrasztot képez a választott fényezéssel és harmonikus összeköttetést teremt az erőt sugárzó oldalsó szekciók és a far között.
'CraftedClarity' metszett üveg díszítőelemek, BMW X7, G07, 2019

'CraftedClarity' metszett üveg díszítőelemek.

A 'CraftedClarity' metszett üveg díszítőelemek a belső tér elemein felszereltség kézzel készített üveg díszítőelemeket foglal magában, amelyek látványukkal és tapintásukkal még rangosabbá teszik az utasteret. A sebesség-előválasztó kar, a BMW kontroller és a Start/Stop gomb egyes részletei finom kristályüvegből készülnek.
Kitűnő minőségű bőrkárpitozás, BMW X7, G07, 2019

Kitűnő minőségű bőrkárpitozás.

Kérésre: BMW Individual Merino teljes bőrkárpit, Elefántcsont/Éjkék, a belső tér színe fekete.
Hat vagy hét ülőhelyes kialakítás, BMW X7, G07, 2019

BMW X7 hat vagy hét ülőhellyel.

Az alapfelszereltség részét képező, két, teljes egészében a padlóba hajtogatható ülést magában foglaló 3. üléssor két további utas számára biztosít helyet, így az autó fedélzetén kényelmesen utazhat összesen akár hét személy is.
Sky Lounge panoráma üvegtető, BMW X7, G07, 2019

Sky Lounge panoráma üvegtető.

A Sky Lounge panoráma üvegtető – különösen éjszaka – éteri atmoszférát teremt a belső térben több mint 15 000 világító elemből álló fénymintázatának segítségével. A fénydizájn színe a Hangulatvilágítás hatféle árnyalatában változtatható.
Hangulatvilágítás, BMW X7, G07, 2019

Hangulatvilágítás.

Az alapfelszereltséghez tartozó, a kontúrfényeket is magában foglaló Hangulatvilágítás pihentető, otthonos atmoszférát teremt a belső térben. A hat különböző, állítható intenzitású fénydizájn négy dinamikus funkciót is felvonultat. Az Üdvözlő fényszőnyeg be- és kiszálláskor világítja meg az autó ajtói előtti területet.

A BMW X7 MENETKÉNYELME.

Menetkényelem, BMW X7, G07, 2019, közelről

A BMW X7 kimagasló menetkényelmet kínál, amelyet egyedülálló menettulajdonságokkal párosít. Az opcionális Executive Drive Pro futómű-szabályozási rendszer aktív stabilizátorok segítségével, elektromechanikus úton, fokozatmentesen csökkenti minimálisra a karosszériamozgásokat. Az adaptív 2 tengelyes légrugózás megkönnyíti a be- és a kiszállást, valamint a járműbe való berakodást. A légrugózás automatikusan, a terhelés nagyságától függetlenül állandó szinten tartja az autó hasmagasságát. A hasmagasság manuálisan is állítható.

A BMW X7 MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

BMW X7, G07, 2019, egy terepen haladó autó rézsútos elölnézetből

Az új BMW X7 felszereltsége tartalmazza az xOffroad csomagot. Az xDrive összkerék-meghajtási rendszer karakterisztikáját a négyféle, egyénileg kiválasztható off-road mód valamelyike igazítja hozzá az adott útfelület sajátosságaihoz. Az opcionális M Sport kipufogórendszer hangzása a menetdinamikai szabályozás gombjaival aktiválható SPORT és a SPORT+ módok kiválasztásával még intenzívebbé tehető. Az Integrált aktív kormányzás kis sebességnél jobb manőverezhetőséget és agilitást biztosít oly módon, hogy az elsőkkel ellentétes irányba fordítja el a hátsó kerekeket.

EREDETI BMW ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW X7-HEZ.

A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális dózisú versenyautós karakterrel ruházhatja fel a BMW X7-et. Válogasson hát a járművet még látványosabbá tevő külső dizájnelemek, valamint az attraktív kovácsolt, illetve könnyűfém-ötvözetből készült keréktárcsák között. Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából pedig Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét. A BMW X7-hez tökéletesen illő termékek minőségüket, dizájnjukat és működésüket illetően abszolút méltók az autóhoz.
Tetőbox, BMW X7, G07, 2019

520 tetőbox.

A fekete, titánezüst oldalpanelekkel rendelkező, modern vonalú tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 520 liternyi plusz tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.
Tetőkereszttartók, BMW X7, G07, 2019, külső

Tetőkereszttartók.

A bármelyik BMW tetőcsomagtartóval és tetőboxszal kompatibilis tetőkereszttartók tökéletesen egészítik ki a jármű összképét. Az egyszerűen, szerszámok nélkül felszerelhető tetőkereszttartók masszív konstrukciójuknak és lopásgátló zárrendszerüknek köszönhetően megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is.
22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 785 M, kétszínű, BMW X7, G07, 2019

22" M Performance keréktárcsa, Y-küllős 785 M, kétszínű.

A kitűnő minőségű, kétszínű, Jet fekete, fényesre mart, 22" méretű Y-külllős 785 M könnyűfém keréktárcsán „M Performance” felirat látható. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5J x 22, 275/40 R22 107Y RSC, hátul 10,5J x 22, 315/35 R22 111Y RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
Négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára, BMW X7, G07, 2019

Négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos szőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeket rozsdamentes acélbetét díszíti.
Csomagtéri szőnyeg, BMW X7, G07, 2019

Csomagtéri szőnyeg.

A strapabíró, csúszásmentes felületű, körben magasított szegélyű, tetszetős dizájnnal rendelkező, méretre szabott szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete, minőségi rozsdamentes acél betéttel ellátott, tökéletesen méretre szabott szőnyeg tökéletesen belesimul a csomagtér összképébe.
Univerzális tartó a Travel & Comfort BMW védőtokban elhelyezett tabletekhez, BMW X7, G07

Univerzális tartó a Travel & Comfort BMW védőtokban elhelyezett tabletekhez.

Az univerzális, állítható méretű tartó a külön megvásárolható alaptartóhoz, vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz illeszthető hozzá. A tartó segítségével biztosan rögzíthető számos fajta, 7–11" méretű BMW védőtokba helyezett Apple vagy Samsung márkájú tablet. A tartó 360°-ban elforgatható és a kívánt pozícióban rögzíthető.
M X7 magasfényű fekete típusfelirat, BMW X7, G07, 2019

M X7 magasfényű fekete típusfelirat.

Fő a sportos megjelenés. A magasfényű fekete M X7 típusfelirat a maga sokat sejtető megjelenésével még dinamikusabbá teszi a jármű küllemét. A magasfényű fekete, robusztusságot sugárzó és összetéveszthetetlen részlet tökéletes eszköz az autó külsejének testre szabásához.
M Performance karbonszálas tükörburkolat, BMW X7, G07, 2019

M Performance karbonszálas tükörburkolat.

A gondos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos tükörburkolatok érzékletesen juttatják érvényre a jármű high-tech pedigréjét. A prémium megjelenésű, dinamizmust sugárzó formatervű tartozékok egyedi vonással gazdagítják az autó összképét.
M Performance kormány, BMW X7, G07, 2019, külső

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a tartozék versenyautós stílusát.
M Performance lábszőnyegek, BMW X7, G07, 2019, külső

M Performance lábszőnyegek.

Prémium szintű megjelenés, egyedülálló tapadás: Az M Performance lábszőnyegek atletikus vonással gazdagítják a lábtér látványát és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy a jármű egésze még dinamikusabb megjelenésű legyen. A szőnyegeken M logó és „M Performance” felirat látható. A prémium színvonalú dizájnt a bőrhatású, kontrasztszínű varrással ellátott szegélyek, valamint az M színekben pompázó dekorbetét teszik teljessé.
M Performance karbonszálas tanksapka, BMW X7, G07, 2019

M Performance karbonszálas tanksapka.

A különbség a részletekben rejlik: az M Performance tanksapka prémium minőségű karbonszálas anyagból készül. A jármű által nyújtott vizuális élményt fokozó tartozék még sportosabbá és egyedibbé teszi az összképet. Az eredeti BMW tartozékot sem a benzin, sem a gázolaj nem károsítja. „M Performance” felirat a finomcsiszolású alumínium felületen.
M Performance gumitároló zsákok, BMW X7, G07, 2019

M Performance gumitároló zsákok.

Exkluzív versenyhangulat a garázsban: Az M Performance gumitároló zsákok mind a vezetőt, mind a járművet óvják a szennyeződésektől. A megerősített fogantyúknak köszönhetően kényelmesebben mozgathatók a kerekek. A speciális jelölés jóvoltából könnyen beazonosítható, hogy hova való az adott kerék. A tárolózsákok sportos M Performance dizájnnal rendelkeznek.

A BMW X7 INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁI ÉS DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSAI.

A BMW X7 a BMW legújabb generációs hálózati technológiáit kapja meg. Az intelligens digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek, amelyek zökkenőmentes kapcsolatot teremtenek a külvilággal, intuitív kezelhetőségükkel gondoskodnak a maximális kényelemről és a lehető legmagasabb szintű biztonságról.

BMW Live Cockpit Professional, BMW X7, G07, 2019

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 12,3" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
BMW gesztusvezérlés, BMW X7, G07, 2019

BMW gesztusvezérlés.

A BMW gesztusvezérlés segítségével bizonyos funkciók meghatározott kézmozdulatokkal irányíthatók. Egyes műveletek elvégzéséhez a rendszer felismeri a gesztusokat – például a bejövő hívás elutasítását vagy fogadását jelző legyintést, illetve rámutatást, valamint a mutatóujj köröző mozgását, amely a hangerő szabályozására utal.
Driving Assistant Professional, BMW X7, G07, 2019

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Sávváltási asszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
Parkolóasszisztens Plus, BMW X7, G07, 2019

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, a Párhuzamosparkolás-segédet, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
Távoli szoftverfrissítés, BMW X7, G07, 2019

Távoli szoftverfrissítés.

A fedélzeten mindig a legfrissebb szoftver fusson. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Önnek csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat. BMW-jének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.
Experience módok, BMW X7, G07, közelről

Experience módok.

Ön utazás közben a nyugalmat vagy inkább a produktivitást részesíti előnyben? Az Experience módok – például az Executive vagy az Expressive – jóvoltából a hangulatához tökéletesen illeszkedővé teheti a belső téri környezetet. Mindez a funkciók mesterien precíz összehangolása révén valósul meg. Elég ennyit mondania: 'Hey, BMW. Activate Executive Mode.' (A funkció magyar nyelven nem érhető el.)
Üdvözlő fényszőnyeg, BMW X7, G07

Üdvözlő fényszőnyeg.

Az Üdvözlő fényszőnyeg funkció egy fényből álló grafikát vetít ki a jármű ajtóinak előterébe, hívogató hangulatot teremtve ezzel már a beszállás pillanatában. A fényszőnyeg mindemellett biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a sötétben való kiszállást.
Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzó rendszer, BMW X7, G07, közelről

Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzó rendszer.

A két darab gyémánt magashang-sugárzóval ellátott Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzó rendszer egyedülálló, stúdióminőségű, 3D-s, térhatású audioélményt biztosít az autó mindegyik üléshelyén. A 20 darab, gondosan elhelyezett hangszórót felvonultató, 1500 W összteljesítményű rendszer ámulatba ejtő hangzásélményt nyújt.
Professional szórakoztató egység a hátsó üléseknél, BMW X7, G07, közelről

Professional szórakoztató egység a hátsó üléseknél.

A Professional hátsó szórakoztató egység két különálló, 10,2” méretű, érintő funkcióval rendelkező, állítható dőlésszögű, Blu-ray meghajtóval ellátott képernyőt foglal magában. A felszereltségnek köszönhetően a hátul helyet foglaló utasok menet közben használhatják a navigációs, illetve az internetes funkciókat (utóbbiakat csak akkor, ha a felhasználó rendelkezik mobil adatforgalmat tartalmazó előfizetéssel).
Temperálható pohártartók, BMW X7, G07, belső tér

Temperálható pohártartók.

A középkonzolba épített, hidegen és melegen tartó funkcióval ellátott pohártartók egymástól függetlenül képesek megőrizni a bennük tárolt italok hőmérsékletét. A hűtés, illetve a melegítés funkció a bal és a jobb oldalon elhelyezett gombokkal aktiválható. A Hangulatvilágítás pohártartónál lévő része is jelzi, hogy éppen melyik funkció van aktivált állapotban (a kék fény a hidegen, a piros a melegen tartást mutatja).
5 zónás automatikus klímaberendezés, BMW X7, G07

5 zónás automatikus klímaberendezés.

Az 5 zónás automatikus klímaberendezés lehetővé teszi, hogy a vezető és az első utas, a 2. sorban, a bal és a jobb oldalon ülő utas, illetve a 3. sorban helyet foglalók egymástól függetlenül állítsák be a hőmérsékletet. Ily módon a fedélzeten tartózkodók mindegyike a számára legmegfelelőbb klimatikus viszonyok között utazhat.

A BMW X7 MŰSZAKI ADATAI.

A BMW X7 xDrive40i és a további motorváltozatok.

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc:

245 (333) / 5500-6250

Legnagyobb sebesség, km/óra:

243

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

6,3

Fogyasztás, kombinált, l/100 km (WLTP):

10,9 - 10,1

CO2-kibocsátás, kombinált, g/km (WLTP):

248 - 231

A BMW X7 méretei ábrán megjelenítve
BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.
Egy BMW Service munkatárs egy ügyfélnek nyújt segítséget

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X7-hez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW X7-HEZ.

Egy BMW Service munkatárs egy ügyfelet üdvözöl

#whateverhappens. Felhőtlenül gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a szerződéses időtartamon vagy futásteljesítményen belül.

A szolgáltatáscsomag tartalma:

 • Járműátvizsgálás a hivatalos BMW szervizprotokollnak megfelelően
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz

A BMW X7 fogyasztása és CO2-kibocsátása. 

Az üzemanyag-felhasználási, CO2-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

 

 

Bővebben

A BMW X7 fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

 • Az üzemanyag-felhasználási, CO2-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak.

  Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.