BMW X7, G07, 2019, Arctic szürke, rézsútos elölnézet

12.8–7.7 l/100 km

Fogyasztás, kombinált

Benzin Dízel

Motor és Üzemanyagtípus

BMW X7

12.8–7.7 l/100 km

Fogyasztás, kombinált

Benzin Dízel

Motor és Üzemanyagtípus

Az első BMW X7 a méltóságteljes jelenlét és az átütő egyéniség elegáns ötvözete. Bár fenséges jelenség, az autó mégis könnyedséget és agilitást áraszt magából purista dizájnjának és atletikus stílusának köszönhetően. A tágas belső térben az exkluzivitás, a funkcionalitás és a szabadság egysége valósul meg eleddig nem látott formában – miközben a harmadik üléssorban másutt aligha tapasztalható kényelemben utazhatnak az ott helyet foglalók. Egy autó, amelynek esszenciája a sárm. Fő karaktervonása pedig az elegancia.
  

Bővebben

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓK A BMW X7-HEZ.

BMW X7 xDrive40d

ESSENCE.

BMW X7, G07, 2019, egy Essence konfigurációjú, Phytonic kék xDrive40d rézsútos elölnézetből
  • Parkolóasszisztens
  • Head-up kijelző
  • BMW Display kulcs

BMW X7 xDrive40i

BALANCE.

BMW X7, G07, 2019, egy Balance konfigurációjú M Karbonfekete metálfényezésű xDrive40i rézsútos elölnézetből
  • M SPORT CSOMAG
  • Offroad csomag
  • BMW Lézervilágítás

BMW X7 xDrive40i

SIGNATURE.

BMW X7, G07, 2019, egy Signature konfigurációjú, briliáns hatású Arctic szürke fényezésű xDrive40i rézsútos elölnézetből
  • Design Pure Excellence
  • BMW Lézervilágítás
  • Bowers & Wilkins Diamond surround HiFi hangsugárzó rendszer

A BMW X7 DIZÁJNJÁNAK FŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

BMW vesék, BMW X7, G07, 2019, közelről

BMW vesék.

A központi látványelemként szolgáló BMW vesék elölnézetből emelik ki a jármű tekintélyét és esztétikumát.
BMW Lézervilágítás, BMW X7, G07, 2019, közelről

BMW Lézervilágítás.

A lézeres távolságifényszóró-módban a különleges X dizájnt magán viselő BMW Lézervilágítás akár 600 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – a hatótávolsága tehát közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. A kék színű X motívum és a „BMW Laser” felirat kihangsúlyozzák a jármű magas technológiai színvonalát.
22'' könnyűfém keréktárcsák, BMW X7, G07, 2019

22'' könnyűfém keréktárcsák.

22'' könnyűfém keréktárcsák, multiküllős 757, kétszínű, Ferric szürke, fényesre esztergált, elöl 9,5J x 22, 275/40 R22, hátul 10,5J x 22, 315/35 R22 méretű, nagy teljesítményre optimalizált gumiabroncsokkal. Más stílusú és méretű keréktárcsák is elérhetők.
Air Breather, BMW X7, G07, 2019

Air Breather.

Az első kerékjárati ívek mögött elhelyezett Air Breatherek – amelyek a belőlük kiinduló, hátrafelé futó toldatokkal együtt hokiütőre emlékeztetnek – díszítőelemekként emelik ki a jármű esztétikus mivoltát és hosszúságát.
Krómcsík, BMW X7, G07, 2019

Krómcsík.

A hátsó lámpák között futó krómcsík érzékletesen emeli ki a jármű sportosan elegáns karakterét. Csakúgy, mint a BMW 7 luxuslimuzin esetében, a krómcsík itt is hangsúlyos kontrasztot képez a választott fényezéssel és harmonikus összeköttetést teremt az erőt sugárzó oldalsó szekciók és a far között.
'CraftedClarity' metszett üveg díszítőelemek, BMW X7, G07, 2019

'CraftedClarity' metszett üveg díszítőelemek.

A 'CraftedClarity' metszett üveg díszítőelemek a belső tér elemein felszereltség kézzel készített üveg díszítőelemeket foglal magában, amelyek látványukkal és tapintásukkal még rangosabbá teszik az utasteret. A sebesség-előválasztó kar, a BMW kontroller és a Start/Stop gomb egyes részletei finom kristályüvegből készülnek.
Kitűnő minőségű bőrkárpitozás, BMW X7, G07, 2019

Kitűnő minőségű bőrkárpitozás.

Kérésre: BMW Individual Merino teljes bőrkárpit, Elefántcsont/Éjkék, a belső tér színe fekete.
Hat vagy hét ülőhelyes kialakítás, BMW X7, G07, 2019

BMW X7 hat vagy hét ülőhellyel.

Az alapfelszereltség részét képező, két, teljes egészében a padlóba hajtogatható ülést magában foglaló 3. üléssor két további utas számára biztosít helyet, így az autó fedélzetén kényelmesen utazhat összesen akár hét személy is.
Sky Lounge panoráma üvegtető, BMW X7, G07, 2019

Sky Lounge panoráma üvegtető.

A Sky Lounge panoráma üvegtető – különösen éjszaka – éteri atmoszférát teremt a belső térben több mint 15 000 világító elemből álló fénymintázatának segítségével. A fénydizájn színe a Hangulatvilágítás hatféle árnyalatában változtatható.
Hangulatvilágítás, BMW X7, G07, 2019

Hangulatvilágítás.

Az alapfelszereltséghez tartozó, a kontúrfényeket is magában foglaló Hangulatvilágítás pihentető, otthonos atmoszférát teremt a belső térben. A hat különböző, állítható intenzitású fénydizájn négy dinamikus funkciót is felvonultat. Az Üdvözlő fényszőnyeg be- és kiszálláskor világítja meg az autó ajtói előtti területet.

A BMW X7 MENETKÉNYELME.

Menetkényelem, BMW X7, G07, 2019, közelről

A BMW X7 kimagasló menetkényelmet kínál, amelyet egyedülálló menettulajdonságokkal párosít. Az opcionális Executive Drive Pro futómű-szabályozási rendszer aktív stabilizátorok segítségével, elektromechanikus úton, fokozatmentesen csökkenti minimálisra a karosszériamozgásokat. Az adaptív 2 tengelyes légrugózás megkönnyíti a be- és a kiszállást, valamint a járműbe való berakodást. A légrugózás automatikusan, a terhelés nagyságától függetlenül állandó szinten tartja az autó hasmagasságát. A hasmagasság manuálisan is állítható.

A BMW X7 MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

BMW X7, G07, 2019, egy terepen haladó autó rézsútos elölnézetből

Az új BMW X7 felszereltsége tartalmazza az xOffroad csomagot. Az xDrive összkerék-meghajtási rendszer karakterisztikáját a négyféle, egyénileg kiválasztható off-road mód valamelyike igazítja hozzá az adott útfelület sajátosságaihoz. Az opcionális M Sport kipufogórendszer hangzása a menetdinamikai szabályozás gombjaival aktiválható SPORT és a SPORT+ módok kiválasztásával még intenzívebbé tehető. Az Integrált aktív kormányzás kis sebességnél jobb manőverezhetőséget és agilitást biztosít oly módon, hogy az elsőkkel ellentétes irányba fordítja el a hátsó kerekeket.

EREDETI BMW ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW X7-HEZ.

A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális dózisú versenyautós karakterrel ruházhatja fel a BMW X7-et. Válogasson hát a járművet még látványosabbá tevő külső dizájnelemek, valamint az attraktív kovácsolt, illetve könnyűfém-ötvözetből készült keréktárcsák között. Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából pedig Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét. A BMW X7-hez tökéletesen illő termékek minőségüket, dizájnjukat és működésüket illetően abszolút méltók az autóhoz.
Tetőbox, BMW X7, G07, 2019

520 tetőbox.

A fekete, titánezüst oldalpanelekkel rendelkező, modern vonalú tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 520 liternyi plusz tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.
Tetőkereszttartók, BMW X7, G07, 2019, külső

Tetőkereszttartók.

A bármelyik BMW tetőcsomagtartóval és tetőboxszal kompatibilis tetőkereszttartók tökéletesen egészítik ki a jármű összképét. Az egyszerűen, szerszámok nélkül felszerelhető tetőkereszttartók masszív konstrukciójuknak és lopásgátló zárrendszerüknek köszönhetően megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is.
22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 785 M, kétszínű, BMW X7, G07, 2019

22" M Performance keréktárcsa, Y-küllős 785 M, kétszínű.

A kitűnő minőségű, kétszínű, Jet fekete, fényesre mart, 22" méretű Y-külllős 785 M könnyűfém keréktárcsán „M Performance” felirat látható. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5J x 22, 275/40 R22 107Y RSC, hátul 10,5J x 22, 315/35 R22 111Y RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
Négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára, BMW X7, G07, 2019

Négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos szőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeket rozsdamentes acélbetét díszíti.
Csomagtéri szőnyeg, BMW X7, G07, 2019

Csomagtéri szőnyeg.

A strapabíró, csúszásmentes felületű, körben magasított szegélyű, tetszetős dizájnnal rendelkező, méretre szabott szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete, minőségi rozsdamentes acél betéttel ellátott, tökéletesen méretre szabott szőnyeg tökéletesen belesimul a csomagtér összképébe.
Univerzális tartó a Travel & Comfort BMW védőtokban elhelyezett tabletekhez, BMW X7, G07

Univerzális tartó a Travel & Comfort BMW védőtokban elhelyezett tabletekhez.

Az univerzális, állítható méretű tartó a külön megvásárolható alaptartóhoz, vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz illeszthető hozzá. A tartó segítségével biztosan rögzíthető számos fajta, 7–11" méretű BMW védőtokba helyezett Apple vagy Samsung márkájú tablet. A tartó 360°-ban elforgatható és a kívánt pozícióban rögzíthető.
M X7 magasfényű fekete típusfelirat, BMW X7, G07, 2019

M X7 magasfényű fekete típusfelirat.

Fő a sportos megjelenés. A magasfényű fekete M X7 típusfelirat a maga sokat sejtető megjelenésével még dinamikusabbá teszi a jármű küllemét. A magasfényű fekete, robusztusságot sugárzó és összetéveszthetetlen részlet tökéletes eszköz az autó külsejének testre szabásához.
M Performance karbonszálas tükörburkolat, BMW X7, G07, 2019

M Performance karbonszálas tükörburkolat.

A gondos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos tükörburkolatok érzékletesen juttatják érvényre a jármű high-tech pedigréjét. A prémium megjelenésű, dinamizmust sugárzó formatervű tartozékok egyedi vonással gazdagítják az autó összképét.
M Performance kormány, BMW X7, G07, 2019, külső

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormány kitűnő tapintási érzetű és remek fogású – a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a tartozék versenyautós stílusát.
M Performance lábszőnyegek, BMW X7, G07, 2019, külső

M Performance lábszőnyegek.

Prémium szintű megjelenés, egyedülálló tapadás: Az M Performance lábszőnyegek atletikus vonással gazdagítják a lábtér látványát és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy a jármű egésze még dinamikusabb megjelenésű legyen. A szőnyegeken M logó és „M Performance” felirat látható. A prémium színvonalú dizájnt a bőrhatású, kontrasztszínű varrással ellátott szegélyek, valamint az M színekben pompázó dekorbetét teszik teljessé.
M Performance karbonszálas tanksapka, BMW X7, G07, 2019

M Performance karbonszálas tanksapka.

A különbség a részletekben rejlik: az M Performance tanksapka prémium minőségű karbonszálas anyagból készül. A jármű által nyújtott vizuális élményt fokozó tartozék még sportosabbá és egyedibbé teszi az összképet. Az eredeti BMW tartozékot sem a benzin, sem a gázolaj nem károsítja. „M Performance” felirat a finomcsiszolású alumínium felületen.
M Performance gumitároló zsákok, BMW X7, G07, 2019

M Performance gumitároló zsákok.

Exkluzív versenyhangulat a garázsban: Az M Performance gumitároló zsákok mind a vezetőt, mind a járművet óvják a szennyeződésektől. A megerősített fogantyúknak köszönhetően kényelmesebben mozgathatók a kerekek. A speciális jelölés jóvoltából könnyen beazonosítható, hogy hova való az adott kerék. A tárolózsákok sportos M Performance dizájnnal rendelkeznek.