BMW XM, G09, PHEV, egy sötét környezetben álló autó elölnézetből
Teljesítmény650 Le (480 kW)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinPlug-in Hibrid

BMW XM

BMW XM, G09, PHEV, egy sötét környezetben álló autó elölnézetből
Teljesítmény650 Le (480 kW)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinPlug-in Hibrid

AZ ELSŐ BMW XM.

Exkluzív, kifejező, elektrifikált: Az új BMW XM a nagy teljesítményű BMW M modellekre jellemző lenyűgöző kiállást a legújabb generációs, rendkívül ütőképes hibrid technológiával ötvözi.


 

Bővebben

FEDEZZE FEL AZ ÚJ BMW XM MODELLT.

Hajtáslánc, futómű és teljesítmény.

BMW XM.

A BMW M-es nagy teljesítmény és a plug-in hibridekre jellemző innovatív jelleg tökéletes elegye.
 • BMW M Hibrid, az első elektrifikált M High Performance hajtáslánc
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo V8-as benzinmotor
 • Adaptív Professional M futómű a kimagasló menettulajdonságokért
 • M xDrive M Sport differenciálművel
 • 653 LE (480 kW), 800 Nm nyomaték, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,3 másodperc alatt (előzetes adatok)
BMW XM, G09, rézsútos elölnézet

A BMW XM KÜLSŐ DIZÁJNJA.

BMW XM, G09, főbb külső dizájnelemek
BMW XM, G09, külső, elölről készült totálkép

Orrdizájn.

A BMW Luxus Kategória jellegzetességeit magán viselő, ikonikus orr-rész a világító „Iconic Glow” vesékkel, valamint az M modellek ismertetőjegyeinek számító nappali menetfényekkel ejt ámulatba. Az egyedi, BMW XM logóval, valamint exkluzív Night Gold kiemelésekkel ellátott vesék csak úgy sugározzák magukból a luxust és az exkluzivitást. Az erőt sugárzó, plasztikus kialakítású motorháztetőből organikusan emelkednek ki a „powerdome” domborítások.

BMW XM, G09, külső, oldalnézet

Oldaldizájn.

Az autó profiljában a kupék markáns karaktere erőt sugárzó arányokkal, valamint olyan egyedülálló stíluselemekkel találkozik, mint a BMW teljes modellpalettájának legsötétebb tónusú ablakai. Az új BMW XM formavilágát egyedivé tevő, 23 colos könnyűfém keréktárcsák és a dekorcsík különlegesen exkluzív benyomást keltenek a Night Gold színben.

BMW XM, G09, külső, hátulnézet

Fardizájn.

A hatszögletű, függőleges elrendezésű M dupla kipufogók a diffúzoron látható, aranyszínű kiemelésekkel, valamint az új XM logóval együtt különleges látványt nyújtanak. A hátsó szélvédő bal és jobb oldalába lézergravírozott egy-egy BMW logó az utolsó „tisztán M” modellt, a BMW M1-et idézi. A kerékjárati ívek és a hátsó lámpák érzékletesen hangsúlyozzák ki a far robusztus, széles mivoltát.

AZ ÚJ BMW XM BELSŐ DIZÁJNJA.

BMW XM, G09, belső tér, főbb dizájnelemek
BMW XM, G09, belső tér, megvilágított tetőkárpit

Megvilágított tetőkárpit.

A szórt fénnyel megvilágított tetőkárpit háromdimenziós prizmastruktúrájával ejt ámulatba. A látványos Hangulatvilágítás virtuóz módon jeleníti meg a különböző a fénykompozíciókat, köztük az üdvözlő szcenáriót. A szín a menetmódhoz és a megvalósítani kívánt atmoszférához igazítható.

BMW XM, G09, belső tér, hátsó ülések, M Lounge

M Lounge.

Az M Lounge belső különleges térérzetet nyújt. Az egybefüggő ülőfelület, illetve a fejtámlákon látható gyémántstruktúrához és a gyémántra emlékeztető varrásmintához hasonló részletek a kényelem ígéretét hordozzák és a luxust sugározzák magukból. Mindez a plasztikus kialakítású, szórt fénnyel megvilágított tetőkárpittal, a sötét tónusú ablakokkal, valamint a komfort párnákkal együtt a tér egészen újszerű megtapasztalását teszi lehetővé.

BMW XM, G09, belső tér, BMW Individual Merino bőrkárpit exkluzív, Kávé színű Vintage Walknappa elemekkel

Exkluzív Vintage bőrkárpit.

Az új, vintage jellegű bőr, amely természetes struktúrájával és antikolt textúrájával bűvöl el, elegáns színfoltként jelenik meg az ajtóborításokon és a műszerfalon. A most először, kizárólag az új BMW XM-ben alkalmazott, különleges feldolgozási és raffinálási eljárásokkal megmunkált anyag különlegessé és egyedi stílusúvá tesz minden járművet, amelybe csak bekerül.

AZ ÚJ BMW XM DINAMIZMUSA.

BMW XM, G09, dinamizmus, főbb jellemzők
BMW XM, G09, egy V8-as plug-in hibrid hajtásláncú autó mozgás közben

8 hengeres benzinmotorral ellátott plug-in hibrid hajtáslánc.

A 8 hengeres benzinmotorral ellátott plug-in hibrid hajtáslánc a vezetési élmény, a kimagaslóan kulturált erőleadás és a semmi máshoz nem fogható M hangzás szinonimája. A 145 kW teljesítményű elektromos motor és a 4,4 literes, V8-as egység virtuóz összjátékának köszönhetően a BMW XM valóságos őserővel tör előre – ami nem kis részben a két turbófeltöltőnek, a fokozatmentes Valvetronic szelepvezérlésnek és a nagy precizitású befecskendezésnek köszönhető.

BMW XM, G09, V8-as plug-in hibrid, egy épület előtt álló autó oldalnézetből

Professional Adaptív M futómű.

A Professional Adaptív M futómű az általa biztosított, a kényelem terén semmiféle kompromisszumra nem kényszerítő sportos menettulajdonságokkal ejt ámulatba. Az Integrált aktív kormányzás nagy sebességnél stabilizálja a járművet, egyszersmind csökkenti a fordulókör nagyságát. Az aktív stabilizátorok mérséklik a járműfelépítmény oldalirányú mozgásait, még tovább tökéletesítve ezzel a menetdinamikai tulajdonságokat és fokozva a kényelmet.

BMW XM, G09, egy városi környezetben mozgó autó hátulnézetből

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű jóvoltából az Ön járműve a lehető legkiválóbb teljesítményt nyújtja menet közben. A rendszer változó mértékben osztja el a hajtási nyomatékot a hátsó kerekek között, amivel a legkülönfélébb helyzetekben – legyen szó például kanyarból való kigyorsításról, tempós kanyarvételről vagy éppen változatos minőségű útfelületen haladásról – gondoskodik a tapadás és a menetstabilitás fokozásáról.

BMW XM LABEL RED MODELL.

BMW XM, G09, Label Red

Az új BMW XM Label Red* várhatóan 2023 őszétől lesz elérhető:

 • Még nagyobb dinamizmus a 750 LE (550 kW) teljesítménynek és az 1000 Nm nyomatéknak köszönhetően
 • Toronto vörös színű felületek, amelyek a külvilágnak látványos üzenetet küldve izgalmas kontrasztot teremtenek a Frozen Karbonfekete fényezéssel
 • A belső térben is jelenlévő fekete/vörös színséma látványos összjátékot teremt a kiadásspecifikus részletekkel

*Az itt szereplő információk előzetesek, a megjelenített jármű pedig eltérhet a végleges változattól

PLUG-IN HIBRID VEZETÉSI ÉLMÉNY AZ ÚJ BMW XM FEDÉLZETÉN.

Az elektromos hajtást és a töltést támogató innovatív technológiák.

Két világ legjava: az új BMW XM plug-in hibrid.

 • 82–88 km (WLTP) tisztán elektromos hatótáv és a maximálisan rugalmas működést szolgáló, intelligens menetmódok
 • Kimagasló hatékonysággal párosuló, felsőfokú vezetési élmény
 • Hatékony belső égésű motor 489 LE (360 kW), illetve BMW eDrive hajtóegység 197 LE (145 kW) teljesítménnyel
BMW XM, G09 PHEV, egy mozgó autó
BMW XM, G09, plug-in hibrid, M Hibrid

M Hibrid.

Elég egyetlen gombnyomás a tisztán elektromos hajtás, valamint a hibrid mód között, mely utóbbiban az elektromos motor és az acélos erejű V8-as egyeség összjátéka érvényesül. Mindemellett rendelkezésre állnak még a vezetési élményt optimalizáló intelligens menetmódok is.
Bővebben
BMW XM, G09, plug-in hibrid, hatótáv

Új BMW XM akár 82–88 kilométeres tisztán elektromos hatótávval.

A hatékony, 197 LE (145 kW) teljesítményű BMW eDrive rendszer 82–88 kilométer tisztán elektromos energiával való megtételét teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy Ön ennyit autózhat úgyszólván hangtalanul, zéró helyi károsanyag-kibocsátás mellett.

Bővebben
BMW XM, G09, plug-in hibrid, BMW Charging

BMW Charging.

Otthon vagy út közben: A BMW Charging bármilyen helyzetben pontosan az igényeire szabott töltési megoldásokat kínál. A jóvoltából Ön Európa-szerte a nyilvános töltőállomások egyik legkiterjedtebb, folyamatosan bővülő hálózatában töltheti fel járművét. Ellenőrizze BMW-jének töltöttségi szintjét és tervezze meg utazásait a legkényelmesebb módon, a My BMW applikáció segítségével.
Bővebben

AZ ÚJ BMW XM MŰSZERFALA ÉS TECHNOLÓGIÁI.

BMW XM, G09, műszerfal és technológiák
BMW XM, G09, M-specifikus megjelenítési koncepció a 8-as verziószámú operációs rendszertől

M-specifikus megjelenítési koncepció a 8-as verziószámú BMW operációs rendszertől.

A 8-as verziószámú BMW operációs rendszer például a hangvezérléssel és az érintőképernyővel teszi egyszerűbbé a jármű használatát. A csúcsot az M-specifikus dizájn jelenti: a 2D-s megjelenítés szavatolja a lehető legjobb értelmezhetőséget; az M logó a megjelenített tartalomban is helyet kap. A két M mód, a ROAD és a SPORT személyre szabott, érzelemgazdag vezetési élményről gondoskodik.

BMW XM, G09, BMW Curved Display kijelző

BMW Curved Display kijelző.

Az egybefüggő BMW Curved Display kijelző jól átlátható módon, nagy felületen jeleníti meg az információkat. A kijelző egy 12,3" méretű műszeregységet, valamint egy 14,9" méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt ötvöz egymással. A vezérlés ergonómiailag optimális és intuitív. A műszerfalba stílusosan integrált BMW Curved Display kijelző valódi látványelemként is szolgál.

BMW XM, G09, M Setup

M Setup.

Az M Setup segítségével Ön a saját kívánalmaihoz igazíthatja a vezetési élményt. Konfigurálja hát a menetdinamikai paramétereket úgy, hogy azok megfeleljenek az egyéni elvárásainak. A hajtáslánc, a futómű, a kormányzás, a fékrendszer, az energiavisszanyerés és az M xDrive karakterisztikája egyaránt állítható. Elmentett konfigurációit a kormányon elhelyezett M1 és M2 gombokkal hívhatja elő.

Komfort bejutás.

Komfort bejutás.

Kímélje meg magát az autókulccsal való bajlódástól: a Komfort bejutás jóvoltából az Ön M járműve automatikusan oldja ajtózárjait. A jármű a kulcs alapján már messziről felismeri, így nem kell a zsebében kutatnia. A klasszikus kulcs helyett digitális kulcsként használhatja kompatibilis okostelefonját vagy a kulcskártyát is.

BMW XM, G09, vezeték nélküli töltőtálca

Vezeték nélküli töltőtálca.

Nagyobb rend, nagyobb kényelem: A vezeték nélküli töltőtálca segítségével Ön vezeték nélkül, rendkívül kényelmesen töltheti fel okostelefonját. A megnövelt méretű tartófelületen nagyobb méretű eszközök is elhelyezhetők könnyen elérhető módon, a használatot zavaró fedelek és kusza kábelek nélkül. A töltés a lehető legnagyobb biztonsággal zajlik: a beépített hűtés megóvja a készülékét a túlmelegedéstől.

BMW XM, G09, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Egy valódi mindentudó: A Driving Assistant Professional amellett, hogy tartja a kívánt sebességet és követési távolságot, a kormányzásba való beavatkozással a sávjában tartja a BMW-jét. Mindezzel – különösen hosszabb utakon – terhet vesz le az Ön válláról. A felszereltség más funkciói segítenek az ütközések, valamint a gyorshajtás elkerülésében

BMW XM, G09, Parkolóasszisztens Plus

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, a 3D View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolást segítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst, valamint a Tolatási asszisztenst foglalja magában.

BMW XM, G09, kormányról levett kézzel haladás 60 km/órás sebességig

Kormányról levett kézzel haladás 60 km/órás sebességig.

A Driving Assistant Professional lehetővé teszi, hogy autópályán haladva, 60 km/órás sebességig levegye a kezét a kormányról. Mindeközben egy kamera figyeli az Ön éberségi állapotát, hogy ily módon szavatolja a teljes biztonságot.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK AZ ÚJ BMW XM MODELLHEZ.

Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét: a BMW XM-hez tökéletesen illő termékek minőségüket, dizájnjukat és működésüket illetően abszolút méltók az autóhoz.

BMW XM, G09, BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

A BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro kitűnő minőségű, QHD és full HD felbontású kamerákat foglal magában, amelyek rögzítik a jármű előtt és mögött zajló történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben vibrációkat és rendellenes mozgásokat észlel a jármű közvetlen környezetében, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.

A termékhez
BMW XM, G09, BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, ugyanakkor masszív Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. Az egyedülállóan egyszerűen használható tartón két kerékpár vagy e-bike szállítható (egy külön megvásárolható toldat pedig három kerékpár elhelyezésére is alkalmassá teszi az eszközt). A tartó lebillenthető, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető.

A termékhez
BMW XM, G09, BMW Pro tablettartó

BMW Pro tablettartó.

Biztosan tartja a BMW biztonsági tokba (védőtokba) helyezett tableteket. A többféle pozícióba állítható, változtatható dőlésszögű tartó az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező rögzítőelemhez vagy az alaptartóhoz illeszthető hozzá.

A termékhez

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc:

480 (653)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

4,3

Kombinált fogyasztás (WLTP), l/100 km:

1,5-1,6

CO2-kibocsátás, kombinált, g/km (WLTP):


*Előzetes adatok.

33-36

BMW XM, G09, egy álló autó rézsútos oldalnézetből

PROACTIVE CARE SZOLGÁLTATÁS AZ ÚJ BMW XM MODELLHEZ.

BMW XM, G09, Proactive Care

A Proactive Care szolgáltatás automatikusan felismeri az esedékes karbantartási vagy javítási igényt és proaktívan kapcsolatba lép Önnel.
 

 • Közvetlenül a BMW szakembereitől érkezik a segítség
 • Problémamegoldás távkarbantartással
 • Elkerülhetők az esetleges út közbeni meghibásodások
 • További egyedi szervizajánlatok
 • A szolgáltatás ingyenesen jár Önnek, amennyiben rendelkezik aktív ConnectedDrive szerződéssel
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik az új BMW XM modellel kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy személyesen, a helyszínen.

Fogyasztás és CO2-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp."