A BMW X6 M modellek, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, F96, 2020
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin

BMW X6 M

BMW M
Motor és ÜzemanyagtípusBenzin
BMW X6 M

BMW X6 M Competition, BMW X6 M és BMW X6 M50i.

Fölényes viselkedés bármilyen útfelületen: A BMW X6 M modellek extrovertált dominanciájukat egyedülálló dinamizmusukkal, kifejező M dizájnjukkal és verhetetlen agilitásukkal nyilvánítják ki. Fedezze hát fel a négy, karakterét büszke magabiztossággal megmutató Sport Activity Coupét (SAC): a BMW X6 M50i a teljesítmény, a kényelem és a hatékonyság általa megvalósított harmóniájával nyűgöz le. Az M xDrive-val ellátott BMW X6 M luxus szintű belső terével és a versenyautós gének biztosította dinamizmusával készteti szárnyalásra a képzeletet. A következő ugrást az adrenalinnal telített vezetési élmény terén a még erősebb, még káprázatosabb, M xDrive-val ellátott BMW X6 M Competition jelenti.

Bővebben

A BMW X6 M COMPETITION ÉS A BMW X6 M LEGFŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

Egyetlen kattintás és Ön elé tárul a megkérdőjelezhetetlen dominancia.

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor, BMW X6 M Competition, F96, 2020, közelről

FELÜLMÚLNI A FELÜLMÚLHATATLANT.

A nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor.

A BMW X6 M Competition rendkívüli képességekkel felvértezett 4,4 literes biturbó motorja acélos 625 lóerőt (460 kW) és 750 Nm-nyi nyomatékot állít elő. Az a tény, hogy a hűtési koncepció és a kenési rendszer – amelyek a teljes fordulatszám-tartományban gondoskodnak az optimális erőleadásról és a tartós nagy teljesítményről – a versenyautók világából származnak, kiemeli az M modell kihegyezett karakterét.

M xDrive-val ellátott BMW X6 M Competition, F96, 2020, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, rézsútos hátulnézet

VERSENYAUTÓS GÉNEK.

A BMW X6 M Competition és a BMW X6 M hajtáslánca és futóműve.

A kimagaslóan magas műszaki színvonalú, egymással tökéletesen összehangolt hajtáslánc- és futómű-komponensek – például az Aktív M differenciálművel kiegészített M xDrive – ráirányítják a figyelmet a BMW X6 M Competition és a BMW X6 M versenyautós génjeire. Egyszersmind pedig szavatolják a legmagasabb szintű menetdinamikai tulajdonságokat, amelyeket pengeéles precizitás és agilitás jellemez.

A BMW X6 M Competition külső dizájnja, F96, 2020, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, rézsútos elölnézet

IZGALMAS KISUGÁRZÁS.

A BMW X6 M Competition és a BMW X6 M külső dizájnja.

A BMW X6 M Competition és a BMW X6 M extrém erőt kifejező, egyedi dizájnnyelvükkel ejtenek ámulatba. Az X6 M-specifikus, cápaorr-szerű frontrésztől a lendületesen ívelő, kupés sziluetten át az atletikus vállvonalig és farig a külső a nagy teljesítményt és a magabiztosságot önti formába. A mindezeket jellegzetes M könnyűfém keréktárcsákkal kiegészítő két erőteljes, X génekkel felvértezett M modell szemernyi kétséget sem hagy afelől, hogy milyen potenciál lakozik benne.

Multifunkciós ülések, BMW X6M Competition, F96, 2020, belső tér

ELŐKELŐ SPORTOSSÁG.

A BMW X6 M Competition és a BMW X6 M belső dizájnja.

A Merino bőrrel kárpitozott M Multifunkciós ülésektől az extravagáns formatervű, „vízesés” megvilágítással rendelkező M sebességváltó karon át a műszeregység és a központi kijelző M-specifikus felhasználói felületéig – a BMW X6 M Competition belső tere minden egyes exkluzív részletével a sportosság és a luxus tökéletes szimbiózisát teremti meg.

A BMW X6 M Competition már első pillantásra felfedi, mire is képes valójában.
Markus Flasch, a BMW M GmbH elnöke.

A BMW X6 M COMPETITION DIZÁJNJA.

Fedezze fel kattintásonként a belső és a külső dizájn legjellegzetesebb elemeit.

Az erő és a fenséges fölény kifejeződése: a BMW X6 M Competition dizájnja a jellegzetes M veséktől a dinamikusan ívelő tetővonalon át a sportosan plasztikus kialakítású farig egy erőteljes és különleges karaktert vázol fel. Belül a luxus szintű anyagok és az M-specifikus jellegzetességek hordozzák a sportos és exkluzív vezetési élmény ígéretét.
M dupla vese, BMW X6 M Competition, F96, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, rézsútos elölnézet
Egy BMW X6 M Competition M Sport kipufogórendszerrel, F96, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, rézsútos hátulnézet
Egy BMW X6 M Competition M könnyűfém keréktárcsákkal, F96, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, oldalnézet
BMW X6 M Competition, M Karbon külsőtükör-borítás, F96, külső
Egy BMW X6 M Competition M Sport kipufogórendszerrel, F96, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, rézsútos hátulnézet
Műszerfal, BMW X6 M Competition, F96, belső tér
M Multifunkciós ülések világító X6 M logóval, BMW X6 M Competition, F96, belső tér
M dupla vese, BMW X6 M Competition, F96, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, rézsútos elölnézet

Az olyan M-specifikus dizájnelemek, mint az egyedi első kötény, a különleges, oldalra kitüremkedő, magasfényű fekete dupla rácselemekkel ellátott „kupévesék”, valamint központi légbeömlő hatszögletű alakja azonnali izgalmat váltanak ki a BMW X6 M Competition szemlélőjéből.

Egy BMW X6 M Competition M Sport kipufogórendszerrel, F96, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, SUV, rézsútos hátulnézet

Az elegánsan lefelé ívelő tetővonal és a rövid far utolérhetetlenül sportos kupésziluettel ruházzák fel a BMW X6 M Competitiont. Az olyan provokatív dizájnelemek, mint a keskeny hátsó lámpák vagy a lenyűgöző hátsó kötény félreérthetetlenül adják a külvilág tudtára, hogy micsoda izgalmasan kihívó karakterű ez az izmos Sports Activity Coupé.

Egy BMW X6 M Competition M könnyűfém keréktárcsákkal, F96, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, oldalnézet

Merész cápaorrával és dinamikus dizájnnal rendelkező oldalsó szekciójával a BMW X6 M Competition egy éppen lecsapni készülő ragadozóra emlékeztet.

BMW X6 M Competition, M Karbon külsőtükör-borítás, F96, külső

Az opcionális M-specifikus elemek – például az M Karbon külsőtükör-borítások és az M Karbon hátsó légterelő – a külső igen attraktív fénypontjai, amelyek folyamatosan erősítik tovább a BMW X6 M Competition eleve lehengerlő karakterét.

Egy BMW X6 M Competition M Sport kipufogórendszerrel, F96, BMW Individual Urban zöld speciális fényezés, rézsútos hátulnézet

Az M Sport kipufogórendszerhez tartozó négy nagy méretű, 100 mm átmérőjű kipufogóvég érzelmekkel teli, egyedi hangzást biztosít. Mindez a masszív, széles kialakítású farral, valamint a lapos hátsó lámpákkal együtt csak még jobban felerősíti a BMW X6 M Competition fölényes karakterét.

Műszerfal, BMW X6 M Competition, F96, belső tér

A BMW X6 M Competition vezetőorientált műszerfalának olyan ékességei, mint az M-specifikus kezelői felület, az ergonomikus M bőrkormány vagy a nagy gonddal megalkotott formatervű, „vízesés” megvilágítással ellátott M sebességváltó kar egészen egyedülálló módon ötvözik egymással a sportosságot és a legmagasabb szintű exkluzivitást.

M Multifunkciós ülések világító X6 M logóval, BMW X6 M Competition, F96, belső tér

A BMW X6 M Competition utasterében található, világító X6 M logóval ellátott, teljes egészében integrált fejtámlával rendelkező M Multifunkciós üléseket – amelyek a sportos exkluzivitás kinyilatkoztatásának tekinthetők – kimagasló kényelem és tökéletes oldaltartás jellemzi. A kéttónusú, fekete, Midrand bézs kontrasztszínű elemekkel ellátott Merino bőrkárpit az X6 M Competition kiváltsága. A felszereltséget Alcantarával borított oldal- és térdtámaszok – amelyek a középkonzolon találhatók ¬– teszik teljessé.

BMW X6 M modellek: motorok, felszereltség és műszaki adatok.

A BMW X6 M50i FŐBB JELLEMZŐI.

Az alfa vezéregyéniség egyetlen kattintásnyira: motorok, külső és belső tér.

BMW X6 M50i M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorral, G06, Manhattan metál, rézsútos oldalnézet

STÍLUSOS ERŐMŰ.

A BMW X6 M50i és M50d dizájnja.

A BMW X6 M50i megjelenése valódi fölényt tükröz az erőt sugárzó arányoknak, a BMW X modellek jellegzetességének számító elemeknek, valamint az exkluzív technológiáknak köszönhetően.

BMW X6 M50i M TwinPower Turbo benzinmotorral, G06, Manhattan metál, elölnézet

BÜSZKÉN HIRDETETT KIVÁLÓSÁG.

A BMW X6 M50i külső jellegzetességei.

Fénypont a szó legszorosabb értelmében: a sötétben felfénylő ’Iconic Glow’ BMW vesék új mércét állítanak az innovatív dizájn terén.

Belső dizájn, BMW X6 M50i, G06, műszerfal

MONUMENTÁLIS ELEGANCIA.

A BMW X6 M50 és M50d belső dizájnja.

A BMW X6 M50i belső tere teljesen új dimenzióba emeli az innovatív technológiákat és a csúcsszintű exkluzivitást.

M TwinPower Turbo motor, G06, BMW X6 M50i

MAGÁVAL RAGADÓ TELJESÍTMÉNY.

A BMW X6 M50i M TwinPower Turbo motorja.

Extrém módon nagy teljesítményű, 530 lóerős benzinmotorjával a BMW X6 M50i a legelső motorfordulattól kezdve szavatolja az adrenalinnal telített vezetési élményt.

BMW X6 M50i.

A dizájn legfőbb jellegzetességei.

Magasan tartja az Ön pulzusát: az erőt sugárzó arányok és a kivételesen mesteri dizájnelemek az M magasfényű Shadowline felszereltséggel karöltve a sportos elegancia igazi mesterművét teremtik meg. A provokatív karakter elsősorban az exkluzív ’Iconic Glow’ BMW veséknek, valamint a hatalmas, 22" méretű M könnyűfém keréktárcsáknak köszönhetően jut érvényre. A belső tér ügyesen viszi tovább a maximális szintre fokozott kifejező erő és exkluzivitás érvényesítését az olyan, kifejezetten sportos részletek segítségével, mint a bőrrel borított műszerfal vagy a vezető és az első utas sportülése.
BMW X6 M50i, egy városi környezetben álló autó rézsútos elölnézetből
Egy BMW X6 M50i-re támaszkodó férfi, elülső oldalnézet, városi környezetben
A BMW X6 M50i farrésze közelről
A BMW X6 M50i belső tere, fókuszban a sportülésekkel
BMW X60 M50i, vezetőorientált műszerfal
BMW X6 M50i, egy városi környezetben álló autó rézsútos elölnézetből

A BMW X6 M50i jellegzetes BMW 'Iconic Glow' veséi és új lökhárítója.

Egy BMW X6 M50i-re támaszkodó férfi, elülső oldalnézet, városi környezetben

A hatalmas, 22" M könnyűfém keréktárcsák önmagukért beszélnek.

A BMW X6 M50i farrésze közelről

Az M Sport kipufogórendszer és az M hátsó légterelő a sportos karakter szimbólumai.

A BMW X6 M50i belső tere, fókuszban a sportülésekkel

A sportülések extrém módon dinamikus stílusú, egyszersmind elegáns környezetet teremtenek.

BMW X60 M50i, vezetőorientált műszerfal

A különlegesen nagy, 12,3" méretű kijelzővel ellátott, vezetőorientált műszerfal optimális leolvashatóságot és maximális kényelmet szavatol.

BMW X6 M50i: Motorok, felszereltségek és műszaki adatok.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az illusztrációban szereplő BMW X6 M Competition BMW Individual Urban zöld speciális fényezése 2021 januárjától lesz elérhető.

    Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.