BMW 2-es Coupé, az autó dinamikus haladás közben

BMW 2 COUPÉ

BMW 2 COUPÉ

EXTRÉM MÓDON SPORTOS KILÁTÁSOK

A BMW 2 Coupé modellváltozatai és felszereltségei.

M Sport modell

Az M Sport modell sportosabb jellegűvé teszi a járművet. Amellett, hogy markánsabb külső megjelenésű, az M Sport modell még nagyobb vezetési élményt szavatol. Az M Sport futómű és az M aerodinamikai csomag jelentős mértékben optimalizálják a jármű menetdinamikai tulajdonságait.

BMW 2-es Coupé, M Sport modell

Az M Sport modell sportosabb jellegűvé teszi a járművet. Amellett, hogy markánsabb külső megjelenésű, az M Sport modell még nagyobb vezetési élményt szavatol. Az M Sport futómű és az M aerodinamikai csomag jelentős mértékben optimalizálják a jármű menetdinamikai tulajdonságait.

  • Külső

  • Belső tér

Sport Line modell

Sport Line modellváltozatában a jármű még dinamikusabbnak hat. A látványos, magasfényű fekete külső és belső részletek kivételesen sportos megjelenést biztosítanak. A vezető és az első utas sportülései optimálisan tartják a testet.

BMW 2-es Coupé, Sport Line modell

Sport Line modellváltozatában a jármű még dinamikusabbnak hat. A látványos, magasfényű fekete külső és belső részletek kivételesen sportos megjelenést biztosítanak. A vezető és az első utas sportülései optimálisan tartják a testet.

  • Külső

  • Belső tér

MINDENT ÁTHATÓ DINAMIZMUS

A BMW 2 Coupé dinamizmusa és hatékonysága.

A pole pozíció bebiztosítva: erőtől duzzadó motorjaival és precízen hangolt felfüggesztésével a BMW 2 Coupé minden versenyszámban lenyűgözően teljesít. Tapasztalja hát meg Ön is a színtiszta dinamizmust – fittyet hányva minden konvenciónak.
BMW 2-es Coupé, dinamizmus
BMW 2-es Coupé, Adaptív M futómű

Adaptív M futómű

Az Adaptív M futómű karakterisztikája bármikor, elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. A vezető a megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsolóval is változtathatja a felfüggesztés karakterisztikáját – amely a kényelmestől az agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
BMW 2-es Coupé, Változtatható áttételű sport kormánymű

Változtatható áttételű sport kormánymű

A Servotronic funkcióval ellátott sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel megváltoztatásával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
BMW 2-es Coupé, Launch Control

Launch Control

A 8 fokozatú Steptronic sport sebességváltó Launch Control funkciója maximális erejű állórajtot tesz lehetővé. Mindehhez a sebesség-előválasztó kart az „S” pozícióba helyezve aktiválni kell a DTC funkciót (a DSC gombjával), majd a fékpedált folyamatosan nyomva tartva a padlóig kell taposni a gázpedált. Amint a vezető felengedi a féket, a jármű teljes erejű gyorsítása kezd egészen a tapadáshatárig.
BMW 2-es Coupé, motor

BMW TwinPower Turbo 2,0 literes, 4 hengeres benzinmotor

A 2,0 literes, 4 hengeres BMW TwinPower Turbo benzinmotor legújabb generációja maximális vezetési élményt szavatol. Az erőforrás különösen figyelemre méltó tulajdonságai közé agilis teljesítményleadása és egyedülállóan élénk gázreakciói, valamint hatékonysága és alacsony emissziója tartoznak.
BMW 2-es Coupé, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó igen gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a váltófülekkel, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW 2 Series Coupé, xDrive

xDrive

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a mindenkor maximális trakcióért, dinamizmusért és biztonságért. A fokozott agilitás érdekében az elektronikusan szabályozott hajtóerő-elosztás ellensúlyozza a kanyarodáskor fellépő túl- vagy alulkormányozottsági hajlamot.

EGYÜTTGONDOLKODÁS. ELŐRELÁTÁS. MINDEN HELYZETBEN

A BMW 2 Coupé vezetőt segítő rendszerei.

A BMW 2 Coupé számos olyan intelligens vezetőt segítő rendszert vonultat fel, amelyek megkönnyítik az életet.
BMW 2-es Coupé, vezetőt segítő rendszerek
BMW 2-es Coupé, Driving Assistant

Driving Assitant

A Driving Assistant a Sávelhagyásra figyelmeztető és az Ütközésveszélyre figyelmeztető rendszereket ötvözi. A 10 és 60 km/óra közötti sebességtartományban az Ütközésveszélyre figyelmeztető rendszer és a fékező funkcióval ellátott Gyalogosfelismerés figyelmeztet a más járművekkel való ütközés, illetve a gázolás veszélyére és vészhelyzetben lefékezi a járművet. Nagyjából 70 km/órás sebesség felett a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormánykerék rezegtetésével hívja fel a vezető figyelmét az akaratlan sávváltásra.
BMW 2-es Coupé, Aktív sebességtartó automatika

Aktív sebességtartó automatika

A Stop&Go funkciót és a fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést magában foglaló Aktív sebességtartó automatika tartja a vezető által előzetesen meghatározott haladási sebességet, valamint követési távolságot. A jármű saját maga gyorsít és fékez, valamint tartja az előre meghatározott távolságot az elöl haladó járműtől még lassú haladásnál vagy araszoló forgalomban is.
BMW 2-es Coupé, Sebességhatár-kijelzés

Sebességhatár-kijelzés

Az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés érzékeli az adott útszakaszon érvényben lévő sebességkorlátozást, valamint az előzési tilalomra vonatkozó jelzéseket és a vonatkozó információkat a műszeregységben található információs kijelzőn jeleníti meg.
BMW 2-es Coupé, Parkolóasszisztens

Parkolóasszisztens

A Parkolóasszisztens egyszerűbbé teszi a beállást az útpályával párhuzamos és az arra merőleges parkolóhelyekre. A rendszer még a legkisebb számba jöhető parkolóhelyeket is felméri, amint a jármű kis sebességgel elhalad azok mellett. Amint megfelelő méretű parkolóhelyet talált, a Parkolóasszisztens átveszi a kormányzás feladatát, míg a megfelelő sebességfokozat kiválasztása, valamint a gázadás és a fékezés továbbra is a vezető dolga marad.

OLTHATATLAN KÖZLÉSI VÁGY

BMW 2 Coupé hálózati kapcsolatai.

A BMW 2 Coupé első rangú összeköttetéseivel és intelligens mobilitásával nyűgöz le. Az innovatív BMW ConnectedDrive technológiák zökkenőmentesen bocsájtják az Ön rendelkezésére az adott célnak megfelelő szolgáltatásokat és a hasznos applikációkat, valamint biztosítják a tökéletes szórakozást, amikor úton van.
BMW 2-es Coupé, Hálózati kapcsolatok
BMW 2-es Coupé, BMW Connected

BMW Connected

Kapcsolódjon össze a BMW-jével. A BMW Connected app az Ön digitális mobilitási asszisztense, amely az utazás előtt és alatt gondoskodik minden kívánságáról. Férjen hozzá autójának különféle funkcióihoz az okostelefonja, az okosórája vagy az Amazon Echo segítségével, továbbítsa a jármű navigációs rendszerébe az úti célokat vagy állítson be magának emlékeztetőket a találkozóiról, hogy idejében érkezhessen meg azokra.
Bővebben
BMW 2-es Coupé, Vezeték néküli mobiltelefontöltés

Vezeték nélküli mobiltelefontöltés

A Vezeték nélküli mobiltelefontöltés felszereltség egy vezeték nélkül töltődokkolót, valamint kiegészítő USB-csatlakozókat tartalmaz. A tetőantennához való csatlakozás javítja a vételi minőséget. A Bluetooth-kapcsolaton keresztül egyidejűleg két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakoztatható. A felszereltség a fentieken túl az alábbiakat foglalja magában: Bluetooth Office, valamint a WiFi hotspot létrehozásának technikai feltételei.
Bővebben
BMW 2-es Coupé, Online Entertainment

Online Entertainment

Hallgassa kedvenc zenéit bárhol. Klasszikus muzsikát az autópályán, dzsesszt a csúcsforgalomban és popzenét a nyugodt suhanáskor. Az Online Entertainment segítségével Ön közvetlenül streamelhet nagyjából 30 millió dalt – a BMW zenei partnerei, a Deezer és a Napster jóvoltából – korlátozások nélkül, az autójába beépített SIM-kártya használatával.
Bővebben
BMW 2-es Coupé, Apple CarPlay®

Apple CarPlay®

Miért is nélkülözné iPhone-jának funkcióit az autójában, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Apple CarPlay® előkészítés jóvoltából Ön a jármű kezelőszerveivel érheti el a telefonfunkciókat, valamint az olyan alkalmazásokat, mint az iMessage, a WhatsApp, a TuneIn, a Spotify és az Apple Music. Ön a beszédvezérlés kormánykeréken lévő gombját is használhatja a Sirinek, az Apple hangasszisztensének eléréséhez.
Bővebben
BMW 2-es Coupé, Concierge Service

Concierge Service

Holnap napos idő lesz Rómában? Pontosan mikor is indul a járatom? A Concierge Service mindig segítő kezet nyújt Önnek az utazásai során. A hasznos támogatás gombnyomásra érkezik, legyen szó éttermi asztal- vagy szállodaiszoba-foglalásról, netán mozijegyvásárlásról. A szolgáltatást fizetésre is használhatja. Legyen tehát Ön bármikor bárhol, a Concierge Service segítségére bizton számíthat.
Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.