BMW Teleszerviz, egy, a BMW-je előtt álló nő az okostelefonját nézi

A FEJEM ÖTLETTÁR, NEM HATÁRIDŐNAPLÓ.

#whateverhappens. BMW teleszerviz.

A FEJEM ÖTLETTÁR, NEM HATÁRIDŐNAPLÓ.#whateverhappens. BMW teleszerviz.

A BMW Teleszerviz jóvoltából Ön a legnagyobb biztonságban és kényelemben lehet akkor is, ha valamilyen, a szervizeléssel kapcsolatos kérdés merül fel. Legyen szó kisebb karbantartási munkákról vagy éppen segítségnyújtásról baleset vagy út menti meghibásodás esetén – a BMW Teleszerviznek és a BMW ConnectedDrive-nak köszönhetően Önnek szinte semmit nem kell tennie azért, hogy a megfelelő időben érkezzen a megfelelő segítség. BMW-je ugyanis automatikusan felismeri a szervizigényét és az összes vonatkozó járműadatot továbbítja szakembereinknek. Mindez lehetővé teszi a számunkra azt, hogy mindig a megfelelő intézkedéseket foganatosítsuk.

Bővebben

BMW TELESZERVIZ: FELHŐTLEN SZABADSÁG A BMW CONNECTED DRIVE JÓVOLTÁBÓL.

Rendelkezik Ön BMW ConnectedDrive hozzáféréssel vagy Vészhívás funkcióval? Ha a válasz igen, ingyenesen veheti igénybe a BMW Teleszerviz szolgáltatásait. Hajtsa végre az alábbi lépéseket, hogy választott BMW márkaszervize megfelelően ütemezhesse az Ön autójának karbantartását.

A BMW Teleszerviz szolgáltatásainak előnyeit a következő módon használhatja ki teljes mértékben:

 • Regisztráljon a BMW ConnectedDrive portálon vagy a My BMW appban.
 • Rendelje hozzá autóját a profiljához.
 • Válassza ki a kívánt BMW márkaszervizt közvetlenül a BMW ConnectedDrive portálon, a My BMW appban vagy járművének iDrive kijelzőjén, a BMW ASSZISZTENCIA > SZERVIZPARTNER lehetőség alatt.
Bővebben
BMW Teleszerviz, egy modell társaságában látható, töltés alatt álló BMW iX

BMW TELESZERVIZ HÍVÁS.

Amikor esedékessé válik a karbantartás vagy valamilyen rendellenesség lép fel, a BMW Teleszerviz hívás minden szükséges információval ellátja Önt, valamint választott BMW márkaszervizét. A BMW márkaszerviz munkatársa ily módon már akkor pontosan tisztában lesz majd járművének állapotával, amikor időpont-egyeztetés céljából felhívja Önt. A szerviz tehát előre megrendelheti a szükséges cserealkatrészeket és tökéletesen felkészülhet a jármű fogadására. Mindez egyúttal azt is jelenti, hogy Önnek kevesebbet kell várakoznia a szervizben.

A rendszer idejekorán észleli, ha szükségessé válik egy terven felüli karbantartás – például azért, mert a fékek túlzottan elkoptak. A mindezzel kapcsolatos információk megosztásra kerülnek a szervizzel, így az ilyesfajta hiányosságok rövid időn belül orvosolhatók. Mindez jelentős terhet vesz le az Ön válláról, a BMW-je pedig mindig tökéletes állapotban lesz.

Amennyiben választott BMW márkaszervize kapcsolatba kíván lépni Önnel abból a célból, hogy felkészülhessen járművének fogadására, lehívhatja az aktuális BMW Teleszerviz hívásba ágyazott adatokat, majd ezek alapján üzeneteket – például emlékeztetőket – küldhet Önnek.

Előnyök az Ön számára.
Nagyobb kényelem és hatékonyság:

 • Automatikusan érzékelt szervizigények
 • A szervizeléssel kapcsolatos adatok közvetlen továbbítása a BMW-nek
 • Választott BMW márkaszervize számára elérhetővé válnak a szervizeléssel összefüggő adatok
 • Automatikusan kiküldött szervizidőpont-emlékeztető
 • Optimális felkészüléssel megelőzött, hatékonyabb karbantartás
 • Rövidebb szervizlátogatások
 • A szolgáltatásról részletesen
BMW Teleszerviz, a BMW navigációs rendszer közelről

BMW SEGÉLYHÍVÁS.

Út közbeni meghibásodás esetén is gondoskodunk a lehető leghasznosabb segítségről: a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatással közvetlenül a járműből is kapcsolatba léphet oly módon, hogy az iDrive rendszer BMW ConnectedDrive menüjében kiválasztja a BMW Asszisztencia lehetőséget. Ekkor az összes, a jármű állapotára és pillanatnyi tartózkodási helyére vonatkozó adat haladéktalanul továbbítódik az ügyfélszolgálathoz, egyidejűleg pedig hangkapcsolat is létrejön. A szakemberek a kisebb problémákat akár a távolból is képesek megoldani, ha pedig ez nem lehetséges, segítséget küldenek a helyszínre.

Amennyiben Ön ehhez hozzájárul és autója a legújabb generációs iDrive rendszerrel rendelkezik, a jármű képes reagálni a szervizadatokhoz való hozzáférésre irányuló kérésre, majd továbbítani tudja a vonatkozó információkat. Mindennek köszönhetően a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment diszpécsere akkor is megkapja a járműadatokat, ha Ön telefonon vette fel vele a kapcsolatot.

Alternatívaként a My BMW appon keresztül is kapcsolatba léphet az országúti segélyszolgálattal. Az ügyfélszolgálat ebben az esetben is megkapja mindazokat az információkat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy Ön a lehető legteljesebb támogatásban részesüljön.


Előnyök az Ön számára.

Út közbeni meghibásodás vagy rendellenes működés észlelése esetén Ön tapasztalt szakembereinkre bízhatja a probléma azonosítását


Gyors és pontos távdiagnosztika
Bizonyos rendellenességek a távolból is orvosolhatók
Szakértő segítség bárhol, bármikor
Optimális felkészüléssel megelőzött karbantartás, ha erre szükség van

 • A szolgáltatásról részletesen
BMW Teleszerviz, egy nő a BMW-je volánja mögött

BMW BALESETI SEGÉLYHÍVÁS.

Az innovatív BMW Baleseti segélyhívás professzionális támogatást nyújt az Ön számára olyan kisebb balesetek esetén, amelyeknek során a nem nyílnak ki az autó légzsákjai. Mindazonáltal a jármű érzékelői felmérik a károsodásokat, amelyekről az iDrive rendszer kijelzőjén figyelmeztető üzenetet kap. Önnek csak annyi a teendője, hogy megnyom egy gombot – a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment ügyfélszolgálatának szakemberei pedig máris professzionális és értő támogatásban részesítik. Amennyiben autója mozgásképes marad az ütközést követően, a szakemberek szervizidőpontot egyeztetnek a legközelebbi BMW márkaszervizzel. Ha nem tudja folytatni az útját, az ügyfélszolgálat megszervezi a mentést.

Előnyök az Ön számára.

 

 • Automatikus balesetészlelés
 • Egyetlen kattintással elérhető segítség
 • A baleset helyszínére vonatkozó adatok automatikus továbbítása
 • Azonnali támogatás a BMW részéről
 • Ingyenes járműszállítási szolgáltatás
 • Szervizidőpont-egyeztetés valamely hivatalos/szerződött BMW márkaszervizzel
 • Előfeltételek

SZERVIZPARTNER-MENEDZSMENT.

BMW Teleszerviz, egy utcán haladó autó rézsútos elölnézetből

A Szervizpartner-menedzsment funkció segítségével Ön meghatározhatja, hogy mely BMW márkaszervizhez fussanak be járművének Teleszerviz hívásai. A jármű fedélzeti rendszerének menüjében, a ConnectedDrive ügyfélportálon vagy a My BMW appban bármikor megtekintheti, hogy korábban mely márkaszervizt jelölte ki – és természetesen választhat másikat, ha úgy kívánja. Annak érdekében, hogy biztosítva legyenek a Teleszerviz szolgáltatások, a BMW megváltoztathatja a hiányos vagy nyilvánvalóan téves márkaszerviz-kijelöléseket.