BMW Service, egy BMW márkakereskedés-alkalmazott és BMW vásárlók állnak egy BMW márkaszerviz előtt

AZ AUTÓZÁS GONDTALAN ÉLMÉNYE. MINDEN VEZETŐ ÉS MINDEN BMW SZÁMÁRA. BMW SERVICE.

Miért is aggódna a kora miatt? Az évek helyett sokkal érdemesebb az élet felejthetetlen pillanatait számolni. Ugyanez igaz az Ön BMW-jére is. Ez esetben sem az számít, hogy mennyi idős az autó, hanem, hogy mit él át vele közösen. A BMW Service pedig pontosan arra hivatott, hogy mindezt biztosítsa.

 

A BMW Service első rangú ajánlatai gondoskodnak róla, hogy Ön és a BMW-je jó kezekben legyenek. A tapasztalt szakemberek eredeti BMW alkatrészeket használnak a munkájuk során, garantálva ezzel azt, hogy BMW-je maradéktalanul megőrizze eredetiségét. A hosszú távra szóló szervizcsomagoktól – mint a BMW Service Inclusive –, a My BMW Service érintkezésmentes szervizajánlatain át a meghosszabbított jótállásig és a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmentig: átfogó kínálatunkban minden megtalálható. Prémium szolgáltatások – mindegyik BMW modell számára, egyéni igényeinek megfelelően, a sok-sok Ön előtt álló gondtalan kilométerre.

Bővebben
AZ AUTÓZÁS GONDTALAN ÉLMÉNYE. MINDEN VEZETŐ ÉS MINDEN BMW SZÁMÁRA. BMW Service.

Ön és a BMW-je a lehető legjobb kezekben vannak a hivatalos BMW márkaszerviznél. A hosszútávra szóló szervizcsomagoktól – mint amilyen például a BMW Service Inclusive – a vonzó, all-inclusive áras BMW Value Service szolgáltatáson át, egészen a személyes érintkezés nélküli szervizig vagy az eredeti BMW motorolaj-szervizig és számos egyéb, testre szabott szolgáltatásig minden ott szerepel a választékban. Mindig képesek vagyunk az optimális szolgáltatással Ön elé állni, rendelkezzen bármilyen BMW modellel, illetve legyen szüksége bármire – hogy gondtalanul teljen az a sok-sok kilométer, amelyet megtesz autójával.

Bővebben

HOGY AUTÓJA VALÓDI BMW MARADHASSON.

Fedezze fel a BMW Service szolgáltatásait.

A BMW márkaszerviz alkalmazottja egy BMW márkakereskedőnél

SZERVIZ ELSŐ KÉZBŐL.

Gondtalan vezetési élmény a BMW Service jóvoltából.

Ön és a BMW-je mindig jó kezekben vannak a BMW márkaszervizben: Fedezze fel vonzó szervizmegoldásainkat és -csomagjainkat – amelyeket minden BMW modell számára kínálunk, amelyek pontosan igazodnak az igényeihez és amelyek szavatolják, hogy sok-sok gondtalan kilométer álljon még Ön előtt.

BMW Service, online személyes érintkezés nélküli BMW szerviz

MY BMW SERVICE.

A személyre szabott szerviz garantálva – tartózkodjon bárhol.

BMW Service – mindig, mindenhol. Ön kényelmesen jegyezhet elő és követhet nyomon online számos BMW szolgáltatást. Ily módon pedig arra fordíthatja az idejét, ami tényleg fontos az életben. 

BMW Service, BMW Service Inclusive, egy fesztelenül nyugodt férfi ül egy BMW márkakereskedésben

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Teljes körű, stresszmentes szolgáltatás a BMW-je számára.

Az életben olykor nagyon egymásra torlódnak a tennivalók. A BMW Service Inclusive viszont pont a stresszmentes nyugalomról gondoskodik. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön minden szükségessé váló szerviz- és karbantartási munkálatot megkap a választott időtartamon/futásteljesítményen belül, bújtatott költségek nélkül. Mindig tudni fogja tehát, hogy mire számíthat a jövőben: a BMW-je tökéletes szervizelésére, függetlenül attól, hogy milyen idős az autó. Ajánlatunk ugyanis azon BMW modellek tulajdonosai számára is vonzó, amelyeknek már sok-sok kilométer van az órájában.

BMW Service, eredeti BMW motorolaj, egy férfi és egy nő fekszik önfeledten egy BMW motorháztetőjén

EREDETI BMW MOTOROLAJ.

Teljesítmény. Hatékonyság. Védelem.

Az eredeti BMW motorolajok optimálisan illeszkednek a BMW motorok jellemzőihez és ily módon gondoskodnak azok teljesítménypotenciáljának kiaknázhatóságáról, magasfokú hatékonyságáról és maximális védelméről – vagyis arról, hogy az Ön BMW-jének motorja hosszú élettartamú legyen.

BMW Service, előjegyzés, BMW Service csomag

JEGYEZZE ELŐ SZEMÉLYRE SZABOTT BMW SERVICE CSOMAGJÁT MOST

A BMW Service segít Önnek megtalálni azt a szervizcsomagot, amely leginkább megfelel az Ön, illetve a BMW-je igényeinek.

HIVATALOS BMW MÁRKASZERVIZE KÉSZSÉGGEL LÁTJA EL ÖNT TANÁCSOKKAL.

A hivatalos BMW márkaszerviz személyesen is készséggel ad Önnek tájékoztatást a BMW-jéhez elérhető termékekről és szolgáltatásokról. Fordítson hát több időt az élet szép dolgaira – és jelentkezzen be az Önhöz legközelebbi BMW márkaszervizbe.

BMW SERVICE.

A globálisan az egyik legkiterjedtebb márkakereskedői hálózattal rendelkező, az eredeti alkatrészek elérhetőségét széles körben biztosító BMW a nagyvilágban és helyben egyaránt prémium színvonalú, az igényeihez szabott szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére.

Bővebben

EXKLUZÍV ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA:

 • 01 A legjobb ár-érték arány
 • 02 Eredeti BMW alkatrészek
 • 03 Tapasztalt, a BMW know-how-val rendelkező szervizspecialisták
 • 04 Attraktív és átlátható, all-inclusive árak
 • 05 Minden BMW modell számára elérhető

MY BMW SERVICE.

A My BMW Service olyan funkciókat kínál, amelyek megkönnyítik az életet. A lényeg: a legjobb szolgáltatás és a digitalizáció ötvözése a maximális mértékű függetlenség és az időtakarékosság jegyében. Foglaljon például online szervizidőpontot – bármikor a nap 24 órájában, bárhol, ahol jár. Vagy legyen folyamatos kapcsolatban a BMW-jével a My BMW app segítségével. Utóbbi az Ön személyi asszisztense, amely folyamatosan új funkciókkal bővíti képességeit.

 

Smart Video Communication szolgáltatásunk segítségével bepillantást nyerhet szakembereink munkájába, miközben azok a műhelyben az Ön járművén dolgoznak. Mindemellett folyamatosan láthatja, hogy milyen további szervizmunkálatokra van szükség. Digitális szerviz-munkafelvétel szolgáltatásunk jóvoltából pedig Ön érintkezésmentesen, várakozási idő nélkül adhatja át BMW-jét a résztvevő márkaszervizeknek.

Bővebben

EXKLUZÍV ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA

 • 01 My BMW Service – Bárhol. Bármikor. Személyes érintkezés nélkül.
 • 02 Minden fontos információt megkap és a My BMW appon keresztül folyamatosan összeköttetésben lehet BMW-jével.
 • 03 Maximális rugalmasság a BMW online szervizidőpont-foglalási rendszerének jóvoltából.
 • 04 A BMW Smart Video Communication szolgáltatás segítségével, a közvetlenül a szervizben rögzített videó alapján beleegyezését adhatja az ajánlott további szervizmunkálatok elvégzésébe.
 • 05 Személyes érintkezés nélküli szervizelés, ideértve a jármű leadását és felvételét is.

A SZERVIZ ÚJ FORMÁJA.

My BMW Service – bármikor, bárhonnan. Ön kényelmesen foglalhat szervizidőpontot, valamint követhet nyomon számos, a BMW márkaszerviz által végzett munkálatot. Mindennek köszönhetően időt takaríthat meg, amelyet az élet fontos dolgaira fordíthat.

My BMW app.

A My BMW appnak köszönhetően Ön folyamatosan kapcsolatban lehet a BMW-jével akkor is, amikor éppen nem ül benne. Az app útvonalakat tervez, segít az országúti meghibásodás esetén és felhívja a figyelmét arra, hogy ideje lenne szervizidőpontot egyeztetni – és ez még távolról sem minden.
Bővebben

BMW online szervizidőpont-egyeztetés.

Legyen szó a féket érintő beavatkozásról, olajcseréről vagy bármilyen egyéb szervizszolgáltatásról, a BMW online szervizidőpont-egyeztetés formájában egy olyan megoldást adunk a kezébe, amelynek segítségével gyorsan és egyszerűen foglalhatja le a soron következő szervizidőpontot.
Bővebben
BMW Service, BMW személyes érintkezés nélküli szerviz, BMW Service videó

BMW Smart Video Communication.

A BMW Smart Video Communication szolgáltatás jóvoltából a szervizelés még tovább egyszerűsödik az Ön számára. Miután legközelebb behozza BMW-jét valamelyik márkaszervizünkbe, az okostelefonjára érkezik egy, a jármű szervizelését bemutató videó, valamint egy költségáttekintés. A látottak ismeretében módjában áll jóváhagyni az ajánlott szervizmunkálatokat. Amint beleegyezését adja ezek elvégzésébe a márkaszerviz elkezdi végrehajtani a kérdéses műveleteket.
Bővebben
BMW Service, BMW személyes érintkezés nélküli szerviz, BMW járműátvétel és -visszaszolgáltatás

Érintkezésmentes szervizmunkafelvétel.

Márkaszervizeinkben Ön akár személyes érintkezés nélkül is leadhatja BMW-jét valamelyik terminálunkon. Csak annyit kell tennie, hogy online vagy telefonon időpontot egyeztet márkaszervizével és az érintkezésmentes szervizmunkafelvétel opciót választja. Néhány nappal az egyeztetett időpont előtt Ön kap egy linket, amelynek segítségével előzetesen bejelentkezhet a szervizbe. Miután ez sikeresen megtörtént, érkezik egy kód a személyes széfjéhez, amelyben elhelyezheti a jármű kulcsát és forgalmi engedélyét.
Bővebben

BMW SERVICE INCLUSIVE.

A gondtalanság kellemesen megnyugtató érzése.

Csak menjen és összpontosítson arra, ami valóban számít – azaz a vezetés élményére. A BMW Service Inclusive jóvoltából mindennek semmi akadálya, hiszen Ön az egyszeri díjfizetés ellenében, a választott szerződéses időtartam, illetve futásteljesítmény erejéig jogosulttá válik az adott csomagban foglalt szervizekre és karbantartási műveletekre. BMW-je pedig mindig a lehető legjobb kezekben lesz, vigye azt bármelyik résztvevő hivatalos BMW márkaszervizbe.

Bővebben

EXKLUZÍV ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA

 • 01 Különféle szervizcsomagok a különféle igényekhez.
 • 02 Vonzó árelőny ahhoz képest, mintha külön-külön venné igénybe a csomagban foglalt szolgáltatásokat, emellett teljesen kézben tarthatók a költségek és garantált a maximális átláthatóság.
 • 03 Szerződéses időtartam vagy futásteljesítmény 3-tól 6 évig, illetve 40 000-től 120 000 kilométerig.*
 • 04 A szükséges know-how-val rendelkező szervizspecialisták, akik eredeti BMW alkatrészeket használnak a munkájuk során.
 • 05 Magas újraeladási ár annak köszönhetően, hogy a jogosultság továbbszáll a következő tulajdonosra.

* A csomagok tartalma, időtartama és az azokhoz tartozó futásteljesítmény akár 10 évre, illetve 200 000 kilométerre is kibővíthető a szerződés lejártát követő 9 hónapon belül. Az időtartam/futásteljesítmény az első forgalomba helyezés dátumától számítódik.

Bővebben

A BMW SZERVIZCSOMAGOK GYORS ÁTTEKINTÉSE.

Előfordul, hogy nehéz higgadtnak maradni a sok teendő közepette. Annak érdekében, hogy a nyugalmát eggyel kevesebb dolog zavarja meg, BMW Service Inclusive csomagokat ajánljuk a figyelmébe. Egyszeri díjfizetés ellenében ugyanis a választott szerződéses időtartam/futásteljesítmény erejéig a csomag minden szerviz- és karbantartási munkálat árát fedezi. Rejtett költségek pedig nincsenek. Amire viszont biztosan számíthat, az BMW-jének szakszerű szervizelése. Nem lényeges az sem, hogy mennyi idős az autó, hiszen a sok kilométert futott BMW-k tulajdonosai számára is van igen vonzó ajánlatunk. Válassza hát ki azt a csomagot, amely a legjobban megfelel az igényeinek. A BMW Service Inclusive árkalkulátor segítségével könnyen, otthon ülve számíthatja ki, hogy mennyibe kerülnek a különböző BMW Service Inclusive csomagok. Keresse meg azt a csomagot, amely megfelel a tökéletes szervizelésről alkotott egyéni elképzeléseinek.

Bővebben
BMW Service, BMW Service Inclusive új autókhoz

BMW Service Inclusive új autókhoz.

E csomag azon járművekhez ideális választás, amelyek még nem estek át az első kötelező szervizükön. A szerződésben foglalt időtartam vagy futásteljesítmény az első forgalomba helyezés dátumától számítódik.


A csomagban foglalt szogáltatások:

 

 • Járműátvizsgálás
 • Motorolaj-szerviz utántöltéssel
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Üzemanyagszűrő-szerviz (dízelmotoros modellek esetében)
 • Légszűrőbetét-szerviz
 • Gyújtógyertya-szerviz (benzinmotoros modellek esetében)
 • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben
BMW Service, BMW Service Inclusive használt autókhoz

BMW Service Inclusive használt járművekhez.

E csomag olyan járművekhez jó választás, amelyeken már elvégezték az első kötelező szervizt. Az Ön által megvásárolt, használt autók számára összeállított BMW Service Inclusive csomag a következő szerviz elvégzésének napján, automatikusan lép érvénybe.


A csomagban foglalt szolgáltatások:

 

 • Motorolaj-szerviz utántöltéssel
 • Járműátvizsgálás
 • Légszűrőszerviz
 • Üzemanyagszűrő-szerviz (dízelmotoros modellek esetében)
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Gyújtógyertya-szerviz (benzinmotoros modellek esetében)
 • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben
BMW Service, BMW Service Inclusive elektromos autókhoz

BMW Service elektromos járművek számára.

Gondtalan elektromos autózás: e csomag 100%-os átláthatósággal és könnyű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves időtartamot választhat.


A csomagban foglalt szolgáltatások:

 

 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben

BMW SERVICE INCLUSIVE PLUS: AZOKNAK, AKIK CSAK A LEGTÖBBEL ÉRIK BE

A jót is lehet fokozni: A BMW Service Inclusive Plus jóvoltából Ön nemcsak a megfelelő Service Inclusive csomagban foglalt szolgáltatások előnyeit élvezheti, hanem jogosulttá válik kopás-elhasználódás miatt szükséges, a szervizkönyv szerint elvégzendő javításokra is. A BMW Service Inclusive Plus csomag új járművekhez érhető el vásárláskor vagy az első forgalomba helyezés dátumától számított 3 hónapon belül. A kiválasztott csomaghoz tartozó szerződéses időtartam vagy futásteljesítmény az első forgalomba helyezés dátumától számítódik.

Bővebben
BMW Service Inclusive
BMW Service Inclusive Plus*

* A BMW Service Inclusive Plus csomagok csak közvetlenül az új jármű megvásárlásakor érhetők el.

Bővebben
BMW Service, előjegyzés, BMW Service csomag

JEGYEZZE ELŐ SZEMÉLYRE SZABOTT BMW SERVICE CSOMAGJÁT MOST

A BMW Service segít Önnek megtalálni azt a szervizcsomagot, amely leginkább megfelel az Ön, illetve a BMW-je igényeinek.

Vonzó szervizajánlatok az 5 évesnél idősebb BMW-khez

Ön már sok-sok kilométert megtett a BMW-jével. Megannyi kalandban volt együtt részük – így aztán volt módja alaposan megismerni a BMW-jét. Nem csoda hát, hogy olyannyira szereti azt. Azért, hogy ez a vonzalom még hosszú évekig kitartson, szüksége van egy olyan szervizre, amely ugyanolyan közelről ismeri a BMW-jét, mint Önt. Itt jön képbe a BMW SZERVIZ 5+: egy kifejezetten az 5 évesnél régebbi BMW-khez vonzó és átlátható all-inclusive áron kínált szolgáltatásról van szó.  

Bővebben

EXKLUZÍV ELŐNYÖK:

 • 01 Az eseti áron fizetett szervizelésekhez képest kedvezőbb költségvonzattal járó szolgáltatás, amely 5 évesnél idősebb BMW-khez érhető el.
 • 02 Teljes körű, meglepetésektől mentes szervizszolgáltatás, amely sok egyéb mellett magában foglalja az olaj-, a mikroszűrő- és a fékszervizt – amelyekhez a márkaszerviz szakemberei eredeti BMW alkatrészeket használnak fel.
 • 03 A szolgáltatás alkalmazkodik bármilyen igényhez és BMW modellhez.
 • 04 A szolgáltatás birtokában olyan előnyök járnak Önnek, mint az ingyenes autómosás, a reptéri transzfer vagy éppen a cserejármű.

BMW SZERVIZ 5+

BMW Service, BMW Value Service, áttekintés
BMW Service, BMW Value Service, BMW motorolaj-szerviz

BMW motorolaj-szerviz

Biztosítandó azt, hogy BMW-jének motorja megfelelően üzemeljen és hosszú ideig működőképes maradjon, márkaszervizünk kizárólag kitűnő minőségű BMW motorolajat használ fel, amelynek jellemzői tökéletesen illeszkednek az Ön autójának paramétereihez – és ugyanez vonatkozik az eredeti BMW olajszűrőkre is. A fáradt olajat és a használt olajszűrőket természetesen a vonatkozó előírásoknak megfelelően kezeljük. A szolgáltatás magában foglalja az autókulcsban található elem cseréjét is.* * A szolgáltatásban foglalt műveletek köre a sorozattól, a modelltől, a motortípustól és a szervizintervallumtól függ.
BMW Service, BMW Value Service, BMW féktárcsák és fékbetétek

BMW Service, féktárcsák és fékbetétek

A fékek BMW-jének azon biztonsági felszerelései, amelyek a legnagyobb terhelésnek vannak kitéve. Nagyon fontos tehát azok tökéletes állapotának fenntartása, hiszen Ön így őrizheti meg biztonságérzetét utazás közben. Az eredeti BMW féktárcsák és fékbetétek kimagaslóan jó minőségűek, kopási hajlamuk rendkívül alacsony, alkotóelemeik pedig nagyon szilárdak. A komponensek tökéletes összjátéka a lehető legelőnyösebb fékezési paramétereket eredményezi.
BMW Service, BMW Value Service, BMW Service átvizsgálás

BMW Service átvizsgálás

BMW-jének átvizsgálása legalább kétévente esedékes. Az alapszolgáltatás egyebek mellett a folyadékszintek – például a motorolaj, a fékfolyadék és az ablakmosó folyadék – ellenőrzését foglalja magában. Mindemellett a szervizben ellenőrzik a karosszériát, a gumiabroncsokat, valamint – magától értetődő módon – a fék- és a világítási rendszert is. BMW-jének belső figyelmeztető rendszere jelzi a szervizigényt, illetve azt, hogy az mely területeket érint.* * A szolgáltatásban foglalt műveletek köre a sorozattól, a modelltől, a motortípustól és a szervizintervallumtól függ.
BMW Service, előjegyzés, BMW Service csomag

JEGYEZZE ELŐ SZEMÉLYRE SZABOTT BMW SERVICE CSOMAGJÁT MOST

A BMW Service segít Önnek megtalálni azt a szervizcsomagot, amely leginkább megfelel az Ön, illetve a BMW-je igényeinek.
BMW Service, BMW márkaszerviz kereső, BMW Service kapcsolat

BMW MÁRKASZERVIZE KÉSZSÉGGEL AD TANÁCSOT ÖNNEK.

Hivatalos BMW márkaszervize készséggel nyújt Önnek személyes tanácsadást a BMW-jéhez elérhető termékekről és szolgáltatásokról. Fordítson hát több időt az élet szép dolgaira és jelentkezzen be az egyik Önhöz közeli BMW márkaszervizbe.

EREDETI BMW MOTOROLAJ.

EXKLUZÍV ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA:

 • 01 Kedvezőbb fogyasztás és ezzel párhuzamosan tovább mérsékelt CO2-kibocsátás.*
 • 02 Azáltal, hogy csökken az olajiszap lerakódásának esélye, nő a motor élettartama.**
 • 03 A szennyeződésrészecskék megkötésének jóvoltából kevésbé áll fenn a lerakódások kialakulásnak esélye.
 • 04 Annak köszönhetően, hogy a motorolaj kevésbé hajlamos a párolgásra, csökken az olajfogyasztás, ezért ritkábban van szükség utántöltésre.***
 • 05 Az olaj nagyon jól tűri az extrém módon alacsony, akár -40 °C-os hőmérsékletet is, ami optimalizálja a motor hidegindítási jellemzőit.****

* Bizonyított WLTP (Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás) szerinti fogyasztáscsökkenés a BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30 és LL17FE + 0W-20 motorolajok alkalmazása esetén ahhoz képest, mintha a motorban BMW Longlife-01 motorolaj keringene.

**Az iparági szabványok szerinti olajiszap-képződési tesztek alapján.

*** Az iparági normák szerinti NOACK tesztek eredménye alapján.

**** Az összes 0W kategóriájú olajra vonatkozóan. Az 5W kategóriájú motorolajok még extrém módon  alacsony, akár -35 ° C-os hidegben is garantáltan elvégzik kenési feladatukat.

Bővebben

AZ EREDETI BMW MOTOROLAJOKRÓL RÖVIDEN.

Erő. Hatékonyság. Védelem.

A kifejezetten a BMW motorokhoz kifejlesztett BMW TwinPower Turbo motorolajok gondoskodnak az erőpotenciál kimagasló hatékonyság melletti kiaknázhatóságáról. E motorolajok óvják a motort a kopástól és a korróziótól. Az olajok hozzájárulnak a motorok tisztán tartásához is, amivel megnövelik azok élettartamát. Az eredeti BMW TwinPower Turbo motorolajokkal tehát Ön a biztonság mellett teszi le a voksát. Válassza Ön akár a Silver, akár a prémium minőségű, a hatékonyságot célzó Gold vagy éppen a Red kategóriába tartozó M Performance motorolajokat, mindenképpen profitál majd a hosszú távon is maradéktalan teljesítményből.
Eredeti BMW motorolaj, BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorolajok a fenntartható vezetési élményért. E termékek amellett, hogy elősegítik a motor megfelelő teljesítményleadását, segítenek tisztán tartani a kritikus fontosságú alkatrészeket, amivel óvják a motort.
Bővebben
Eredeti BMW motorolaj, BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motorolajok az egyedülálló teljesítményért: a "Gold" kategóriába sorolt olajok minden tekintetben mércét állítanak. Hozzájárulnak ahhoz, hogy kiaknázható legyen a motorok rendkívüli teljesítménypotenciálja, emellett azok magas szintű védelmet nyújtanak. A címkéjükön "FE" (= "Fuel Efficiency") jelölést viselő olajok mindemellett csökkentik az NEDC vizsgálati eljárás szerint mért fogyasztást a BMW Longlife 01 motorolajokhoz képest.
Bővebben
Eredeti BMW motorolaj, BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Adrenalin-utántöltés. A "Red" kategóriába tartozó M TwinPower Turbo motorolajokat kifejezetten a nagy teljesítményű BMW M motorok speciális igényeihez fejlesztették ki. Ezen olajok még az extrém mértékű, versenykörülmények között fellépő igénybevétel esetén is hatékonyan óvják a csapágyakat.
Bővebben
Eredeti BMW motorolaj vásárlás, BMW Service kapcsolat, BMW márkaszerviz kereső

EREDETI BMW MOTOROLAJOK: TERMÉKEK ÉS A HOZZÁJUK KAPCSOLÓDÓ SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK.

Óvja meg BMW-jét az eredeti BMW motorolajok használatával – valamint profitáljon a kimagasló teljesítményből és tartósságból. Hivatalos BMW márkaszervize örömmel ad tanácsokat Önnek a termékekről és szolgáltatásokról, amelyeknek köszönhetően úgy aknázhatja ki maximálisan BMW-je teljesítménypotenciálját, hogy közben gondoskodik annak hosszú élettartamáról. Fordítson hát több időt az élet kellemes dolgaira – és foglaljon mielőbb időpontot az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW márkaszerviznél.
"NEM HINNÉM, HOGY A JÓ DOLGOKNAK FELTÉTLENÜL DRÁGÁKNAK KELL LENNIÜK. EZ VONATKOZIK A SZERVIZRE IS."

"HOGY MI A VILÁG LEGJOBB ÉRZÉSE? AZ, AMIKOR MINDEN PASSZOL."

Ragaszkodjon a valódiság megnyugtató érzéséhez. Az eredeti BMW alkatrészek segítségével.

Az Ön BMW-je minden egyes napon kihozza magából a maximumot – ez pedig aligha volna lehetséges az alkatrészek tökéletes összjátéka nélkül. Éppen emiatt nyugodtan helyezze a bizalmát az eredeti BMW alkatrészekbe: a tökéletes működés csak abban az esetben biztosítható, ha az összes alkatrész megfelel az adott BMW modell paramétereinek. Az eredeti, új BMW alkatrészeknek ugyanolyan szigorú minőségi elvárásoknak kell megfelelniük, mint maguknak a BMW járműveknek – a tervezéstől kezdve egészen a végtermék minőségellenőrzéséig. Az eredeti, új BMW alkatrészek pontos illeszkedése és kitűnő minősége szavatolja azt, hogy BMW-jének komponensei tökéletesen összedolgozzanak – az optimális teljesítmény, a maximális biztonság és a tartósság jegyében. 

JÓTÁLLÁS A BMW-TŐL.

SZAVATOLT VEZETÉSI ÉLMÉNY.

Mindenki, aki új BMW-t vásárol, garantáltan nagyszerű vezetési élményben részesül. De más is jár a számára: kivételes minőség, amely a legapróbb alkatrészt is jellemzi. Ez egy olyan ígéret, amelyet a BMW az első forgalomba helyezést követő sok-sok éven és kilométerek ezrein át maradéktalanul megtart. Ebben biztos lehet.

 

A karosszériára összesen tizenkét, a fényezésre pedig hároméves jótállás jár. A jármű egészére (a kopó alkatrészek kivételével), az eredeti BMW alkatrészekre és az eredeti BMW tartozékokra a jármű átadásától számított kétéves, kilométerkorlátozás nélküli jótállás vonatkozik. A vezetés élvezetéből tehát semmi nem zökkenti ki – ezt szavatoljuk.

Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

LOREM IPSUM.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi, aenea.

BMW SERVICE: A LEGGYAKRABBAN FELTETT KÉRDÉSEK ÉS AZ AZOKRA ADOTT VÁLASZOK.

 • Mit kínál számomra a BMW Service?
 • Mit takar a BMW Service Inclusive, illetve a BMW Service Inclusive Plus kifejezés?
 • Mennyibe kerül egy BMW Service Inclusive csomag?
 • Milyen időtartamonként érdemes szervizeltetem a BMW-met? Van valami ajánlott karbantartási intervallum a járművemhez?
 • Mennyibe kerül egy BMW márkaszervizben elvégzett átvizsgálás?
 • A BMW márkaszerviz mennyiért végzi el az olajcserét?
 • Milyen olajra van szüksége a BMW-mnek?
 • Hol nézhetem meg a BMW-m járműazonosító számát (VIN)?

TOVÁBBI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN BMW-JÉHEZ.

BMW Service, Eredeti BMW alkatrészek

JÁRMŰÁTVIZSGÁLÁSOK ÉS KARBANTARTÁS.

BMW ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT ÉS VÉSZHELYZETMENEDZSMENT

BMW Service, BMW javítás és autóápolás

BMW JAVÍTÁS ÉS ÁPOLÁS.

BMW Service, BMW Teleszerviz

BMW TELESZERVIZ.

BMW Service, My BMW app

AZ ÚJ MY BMW APP.