BMW Service, egy BMW márkakereskedés-alkalmazott és BMW vásárlók állnak egy BMW márkaszerviz előtt

GONDTALAN VEZETÉSI ÉLMÉNY
MINDENKINEK, ÜLJÖN BÁRMILYEN BMW VOLÁNJA MÖGÖTT

GONDTALAN VEZETÉSI ÉLMÉNY <br> MINDENKINEK, ÜLJÖN BÁRMILYEN BMW VOLÁNJA MÖGÖTT </br>

Ön és a BMW-je a lehető legjobb kezekben vannak a hivatalos BMW márkaszerviznél. A hosszútávra szóló szervizcsomagoktól – mint amilyen például a BMW Service Inclusive – a vonzó, all-inclusive áras BMW Value Service szolgáltatáson át, egészen a személyes érintkezés nélküli szervizig vagy az eredeti BMW motorolaj-szervizig és számos egyéb, testre szabott szolgáltatásig minden ott szerepel a választékban. Mindig képesek vagyunk az optimális szolgáltatással Ön elé állni, rendelkezzen bármilyen BMW modellel, illetve legyen szüksége bármire – hogy gondtalanul teljen az a sok-sok kilométer, amelyet megtesz autójával.

Bővebben

HOGY BMW-JE MEGŐRIZZE EREDETISÉGÉT

Fedezze fel a BMW Service szolgáltatásait

A BMW márkaszerviz alkalmazottja egy BMW márkakereskedőnél

SZERVIZ ELSŐ KÉZBŐL

Gondtalan vezetési élmény a BMW Service jóvoltából

BMW márkaszervizénél Ön és a BMW-je a lehető legjobb kezekben van. Fedezze hát fel attraktív szervizmegoldásainkat és -csomagjainkat, amelyek között biztosan megtalálja a megfelelőt, vezessen bármilyen BMW-t, legyenek akármilyen egyéni elvárásai – és gondtalanul telhet az a sok kilométer, amelyet az autójával megtesz.

BMW Service, online személyes érintkezés nélküli BMW szerviz

SZEMÉLYES ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI SZERVIZ

Egyéni igényekre szabott szerviz – függetleül attól, hogy éppen hol tartózkodik

BMW Service – ott és akkor, ahol és amikor Ön szeretné. Ön kényelmesen, online foglalhat szervizidőpontot, illetve követheti nyomon a BMW számos szervizszolgáltatásának lebonyolítását. Mindennek köszönhetően pedig ideje nagy részét az élet valóban fontos dolgaira fordíthatja.

BMW Service, BMW Service Inclusive, egy fesztelenül nyugodt férfi ül egy BMW márkakereskedésben

BMW SERVICE INCLUSIVE

Teljes körű, problémamentes szervizszolgáltatás az Ön BMW-jéhez

Olykor bizony nehezen őrzi meg az ember a nyugalmát. Éppen az ilyen helyzetek számának csökkentésére hivatott a BMW Service Inclusive. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a kiválasztott szerződéses időtartam, illetve futásteljesítmény erejéig megkap minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást. Vagyis nem kell rejtett költségekkel számolnia. Így tehát biztos lehet abban, hogy mit várhat a jövőtől: tökéletes szolgáltatásokat a BMW-jéhez, legyen az bármennyi idős. Ajánlatunk ugyanis akkor is vonzó lesz majd az Ön számára, ha BMW-jében már sok kilométer van.

BMW Service, BMW Value Service, egy férfi egy BMW márkakereskedőnél

BMW VALUE SERVICE

Megtartott érték Hosszútávra szóló vezetési élmény

Az 5 évesnél idősebb járművekhez kínált BMW Value Service első rangú, az autója szükségleteihez optimalizált szervizszolgáltatást nyújt autójához – átlátható és attraktív áron. A BMW márkaszervizen keresztül tehát BMW-je pontosan olyan szolgáltatást kap, amilyet megérdemel – amit azzal hálál meg, hogy még sokáig Önnel marad.

BMW Service, eredeti BMW motorolaj, egy férfi és egy nő fekszik önfeledten egy BMW motorháztetőjén

EREDETI BMW MOTOROLAJ

Teljesítmény Hatékonyság Védelem

Az eredeti BMW motorolajok tulajdonságai optimálisan a BMW motorok paramétereihez igazítottak, ily módon egyszerre járulnak hozzá az erőforrásokban rejlő potenciál kiaknázhatóságához és a kimagasló hatékonysághoz, egyszersmind maximálisan gondoskodnak a védelemről is – szavatolva ezzel azt, hogy BMW-jének motorja elérhesse maximális élettartamát.

BMW Service, előjegyzés, BMW Service csomag

JEGYEZZE ELŐ SZEMÉLYRE SZABOTT BMW SERVICE CSOMAGJÁT MOST

A BMW Service segít Önnek megtalálni azt a szervizcsomagot, amely leginkább megfelel az Ön, illetve a BMW-je igényeinek.
BMW Service, BMW márkaszerviz kereső, BMW Service kapcsolat

BMW MÁRKASZERVIZE ÖRÖMMEL AD TANÁCSOT ÖNNEK

Hivatalos BMW márkaszervize készséggel részesíti Önt tanácsadásban a BMW-jéhez elérhető termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. Fordítson több időt az élet kellemes dolgaira és foglaljon időpontot kényelmesen az Önhöz legközelebbi BMW márkaszervizhez.

BMW SERVICE: EXKLUZÍV ELŐNYÖK AZ ÖN SZÁMÁRA

 • 01 Kiváló ár-érték arány
 • 02 Kizárólag eredeti BMW alkatrészek kerülnek felhasználásra
 • 03 A BMW-ket behatóan ismerő szervizspecialisták
 • 04 Átlátható és vonzó all-inclusive árak
 • 05 A lehetőség bármely BMW modell előtt nyitva áll
BMW Service, BMW műhelyvideó

FEDEZZE FEL A BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSAIT

SZEMÉLYES ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI SZERVIZ

EXKLUZÍV ELŐNYÖK:

 • 01 BMW Service – amelyre bizton számíthat, bárhol is tartózkodjon éppen.
 • 02 Maximális rugalmasság az online szervizidőpont-egyeztetésnek, valamint a Távszolgáltatásoknak köszönhetően.
 • 03 Olyan innovatív szolgáltatások állnak rendelkezésére, mint amilyen például az online szerviztanácsadás.
 • 04 Megőrizheti mozgásszabadságát, mivel a szervizeléssel kapcsolatos minden teendőt ránk bízhat, ideértve a jármű begyűjtését és visszaszolgáltatását is.
 • 05 A szervizeléssel kapcsolatos összes releváns információt megtekintheti az okostelefonján.

A SZEMÉLYES ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI SZERVIZRŐL RÖVIDEN

BMW Service – amelyre bizton számíthat, bárhol is tartózkodjon éppen. Ön kényelmesen, online foglalhat szervizidőpontot, illetve követheti nyomon a BMW számos szervizszolgáltatásának lebonyolítását. Mindennek köszönhetően pedig ideje nagy részét az élet valóban fontos dolgaira fordíthatja.

BMW Service, személyes érintkezés nélküli BMW online szervizidőpont-egyeztetés

BMW online szervizidőpont-egyeztetés

Legyen szó fék-, olaj- vagy bármilyen más szervizről: a BMW online szervizidőpont-egyeztetés szolgáltatás formájában egy kényelmes megoldást adunk az Ön kezébe a következő szervizlátogatásának megszervezéséhez. E megoldás gyors, egyszerű és bármikor rendelkezésére áll az interneten.
BMW Online szervizidőpont foglalás
BMW Service, személyes érintkezés nélküli BMW szerviz, Távoli szoftverfrissítés

BMW távoli szoftverfrissítés

Bizonyára az Ön számára is kellemes és megnyugtató a tudat, hogy egy abszolút napra kész, a legfrissebb szoftvert futtató BMW-vel utazhat. A Távoli szoftverfrissítés pontosan ezt adja meg Önnek – mindenféle járulékos nehézség és stressz nélkül. A szolgáltatás oly módon gondoskodik arról, hogy a járműben a legfrissebb szoftver fusson, hogy az aktuálisan elérhető frissítéseket letölti az éteren keresztül – vagyis a folyamat ugyanúgy zajlik le, mint ahogyan azt az okostelefonja esetében megszokta. Mindennek eredményeként a járműve tartja a lépést fejlődéssel, Ön pedig időt takarít meg.
BMW Service, BMW személyes érintkezés nélküli szerviz, BMW járműátvétel és -visszaszolgáltatás

BMW járműátvétel és -visszaszolgáltatás

Az idejével egyedül Ön rendelkezhet – éppen ezért ajánljuk a figyelmébe járműfelvételi és -visszaszolgáltatási szolgáltatásunkat. Legyen szó akár előre eltervezett szervizről, akár átvizsgálásról vagy éppen olajcseréről, otthonában átvesszük Öntől a BMW-jét, elvisszük azt a szervizbe, majd a munkálatok végeztével hazajuttatjuk. *A szolgáltatás csak meghatározott Márkaszervizekben érhető el. A pontos elérhetőségért kérkük keresse fel Márkaszervizét.
BMW márkaszerviz kereső
BMW Service, BMW személyes érintkezés nélküli szerviz, BMW Service videó

BMW Service, BMW Service videó

A BMW Service videó még egyszerűbbé teszi a szervizelést. Miután BMW-jét leadta márkaszervizünkben, Ön kap egy, a járművéről készült szervizvideót, valamint a költségáttekintést tartalmazó üzenetet. Amint megrendeli az Ön által kívánt műveleteket, a BMW márkaszerviz munkához lát.
BMW márkaszerviz kereső

BMW SERVICE INCLUSIVE

A felhőtlen gondtalanság nagyszerű érzése

Összpontosítson arra, ami valóban számít – azaz a vezetés felhőtlen élvezetére. Ezt minden további nélkül megteheti, hiszen a BMW Service Inclusive tökéletes lelki nyugalommal ajándékozza meg. Egyszeri díjfizetés ellenében ugyanis egy olyan csomagot kap, amely az Ön által választott időtartam, illetve futásteljesítmény erejéig tartalmazza az összes jövőbeni szerviz és karbantartás költségét. BMW-je a résztvevő hivatalos BMW márkaszervizekben mindig a legjobb kezekben lesz – bárhol is járjon a nagyvilágban.

Bővebben

EXKLUZÍV ELŐNYÖK:

 • 01 Különböző csomagok különféle igényekhez – új és használt autókhoz egyaránt.
 • 02 Vonzó költségmegtakarítás a külön-külön fizetett szervizszolgáltatásokhoz képest, kézben tartható költségek és teljes átláthatóság.
 • 03 Szabadon választható, 3 és 6 év vagy 40 000 és 120 000 kilométeres futásteljesítmény közötti jótállási periódus.*
 • 04 A BMW-ket beható módon ismerő, munkájuk során eredeti BMW alkatrészeket felhasználó szervizspecialisták.
 • 05 A jármű értéktartása növekszik, mivel a csomagban foglalt szolgáltatások igénybe vételi jogosultsága automatikusan továbbszáll a következő tulajdonosra.

* A csomagokban foglalt szolgáltatási kör bővítésére, valamint a szerződéses időtartam vagy futásteljesítmény akár 10 évre, illetve 200 000 kilométerre való kitolására az eredeti szerződés lejártától számított 9 hónapon belül van lehetőség. A szerződéses időtartam/futásteljesítmény a jármű első forgalomba helyezésének dátumától kezdődik.

Bővebben
BMW Service, BMW Service Inclusive, videó

FEDEZZE FEL A BMW SERVICE INCLUSIVE SZOLGÁLTATÁST

BMW SERVICE INCLUSIVE SZOLGÁLTATÁSRÓL RÖVIDEN

Olykor bizony az ember nehezen őrzi meg a nyugalmát. Éppen az ilyen helyzetek számának csökkentésére hivatott a BMW Service Inclusive. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a kiválasztott szerződéses időtartam, illetve futásteljesítmény erejéig megkap minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást. Vagyis nem kell rejtett költségekkel számolnia. Így biztos lehet abban, hogy mit várhat a jövőtől: tökéletes szolgáltatásokat a BMW-jéhez, legyen az bármennyi idős. Ajánlatunk ugyanis akkor is vonzó lesz majd az Ön számára, ha BMW-jében már sok kilométer van. Válassza hát ki azt a csomagot, amelyik a leginkább megfelel az igényeinek.

Bővebben
BMW Service, BMW Service Inclusive új autókhoz

BMW Service Inclusive új autókhoz

E csomag azon járművekhez ideális választás, amelyek még nem estek át első szervizükön. A kiválasztott csomaghoz tartozó szerződéses időtartam vagy futásteljesítmény az első forgalomba helyezés dátumától kezdődik.

A szolgáltatáscsomag tartalma:

 • Motorolaj-szerviz, ideértve az utántöltést is
 • Járműátvizsgálás a hivatalos BMW szervizprotokollnak megfelelően
 • Légszűrőszerviz
 • Üzemanyagszűrő-szerviz (dízel járművek esetében)
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Gyújtógyertya-szerviz (benzines járművek esetében)
 • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben
BMW Service, BMW Service Inclusive használt autókhoz

BMW Service Inclusive használt autókhoz

E csomag azon járművekhez ideális választás, amelyek már átestek az első szervizükön. A kiválasztott BMW Service Inclusive csomag szerződéses időtartama vagy a szerződésben foglalt futásteljesítmény automatikusan attól a dátumtól kezdődik, amikor Ön elvégeztette a következő szervizt a BMW-jén.

A szolgáltatáscsomag tartalma:

 • Motorolaj-szerviz, ideértve az utántöltést is
 • Járműátvizsgálás a hivatalos BMW szervizprotokollnak megfelelően
 • Légszűrőszerviz
 • Üzemanyagszűrő-szerviz (dízel járművek esetében)
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Gyújtógyertya-szerviz (benzines járművek esetében)
 • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben
BMW Service, BMW Service Inclusive elektromos autókhoz

BMW Service Inclusive elektromos autókhoz

Teljes gondtalanság az elektromos autók tulajdonosai számára: e csomag 100%-os átláthatóságot és maradéktalan tervezhetőséget biztosít az Ön számára. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat.

A szolgáltatáscsomag tartalma:

 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben

BMW SERVICE INCLUSIVE PLUS: AZOKNAK, AKIK CSAK A LEGTÖBBEL ÉRIK BE

A jót is lehet fokozni: A BMW Service Inclusive Plus jóvoltából Ön nemcsak a megfelelő Service Inclusive csomagban foglalt szolgáltatások előnyeit élvezheti, hanem jogosulttá válik kopás-elhasználódás miatt szükséges, a szervizkönyv szerint elvégzendő javításokra is. A BMW Service Inclusive Plus csomag új járművekhez érhető el vásárláskor vagy az első forgalomba helyezés dátumától számított 3 hónapon belül. A kiválasztott csomaghoz tartozó szerződéses időtartam vagy futásteljesítmény az első forgalomba helyezés dátumától számítódik.

Bővebben
BMW Service Inclusive
BMW Service Inclusive Plus*

* A BMW Service Inclusive Plus csomagok csak közvetlenül az új jármű megvásárlásakor érhetők el.

Bővebben
BMW Service, előjegyzés, BMW Service csomag

JEGYEZZE ELŐ SZEMÉLYRE SZABOTT BMW SERVICE CSOMAGJÁT MOST

A BMW Service segít Önnek megtalálni azt a szervizcsomagot, amely leginkább megfelel az Ön, illetve a BMW-je igényeinek.

BMW SZERVIZ 5+

Vonzó szervizajánlatok az 5 évesnél idősebb BMW-khez

Ön már sok-sok kilométert megtett a BMW-jével. Megannyi kalandban volt együtt részük – így aztán volt módja alaposan megismerni a BMW-jét. Nem csoda hát, hogy olyannyira szereti azt. Azért, hogy ez a vonzalom még hosszú évekig kitartson, szüksége van egy olyan szervizre, amely ugyanolyan közelről ismeri a BMW-jét, mint Önt. Itt jön képbe a BMW SZERVIZ 5+: egy kifejezetten az 5 évesnél régebbi BMW-khez vonzó és átlátható all-inclusive áron kínált szolgáltatásról van szó.  

Bővebben

EXKLUZÍV ELŐNYÖK:

 • 01 Az eseti áron fizetett szervizelésekhez képest kedvezőbb költségvonzattal járó szolgáltatás, amely 5 évesnél idősebb BMW-khez érhető el.
 • 02 Teljes körű, meglepetésektől mentes szervizszolgáltatás, amely sok egyéb mellett magában foglalja az olaj-, a mikroszűrő- és a fékszervizt – amelyekhez a márkaszerviz szakemberei eredeti BMW alkatrészeket használnak fel.
 • 03 A szolgáltatás alkalmazkodik bármilyen igényhez és BMW modellhez.
 • 04 A szolgáltatás birtokában olyan előnyök járnak Önnek, mint az ingyenes autómosás, a reptéri transzfer vagy éppen a cserejármű.
BMW Service, BMW Value Service, videó

BMW SZERVIZ 5+

BMW SZERVIZ 5+

BMW Service, BMW Value Service, áttekintés
BMW Service, BMW Value Service, BMW motorolaj-szerviz

BMW motorolaj-szerviz

Biztosítandó azt, hogy BMW-jének motorja megfelelően üzemeljen és hosszú ideig működőképes maradjon, márkaszervizünk kizárólag kitűnő minőségű BMW motorolajat használ fel, amelynek jellemzői tökéletesen illeszkednek az Ön autójának paramétereihez – és ugyanez vonatkozik az eredeti BMW olajszűrőkre is. A fáradt olajat és a használt olajszűrőket természetesen a vonatkozó előírásoknak megfelelően kezeljük. A szolgáltatás magában foglalja az autókulcsban található elem cseréjét is.* * A szolgáltatásban foglalt műveletek köre a sorozattól, a modelltől, a motortípustól és a szervizintervallumtól függ.
BMW Service, BMW Value Service, BMW féktárcsák és fékbetétek

BMW Service, féktárcsák és fékbetétek

A fékek BMW-jének azon biztonsági felszerelései, amelyek a legnagyobb terhelésnek vannak kitéve. Nagyon fontos tehát azok tökéletes állapotának fenntartása, hiszen Ön így őrizheti meg biztonságérzetét utazás közben. Az eredeti BMW féktárcsák és fékbetétek kimagaslóan jó minőségűek, kopási hajlamuk rendkívül alacsony, alkotóelemeik pedig nagyon szilárdak. A komponensek tökéletes összjátéka a lehető legelőnyösebb fékezési paramétereket eredményezi.
BMW Service, BMW Value Service, BMW Service átvizsgálás

BMW Service átvizsgálás

BMW-jének átvizsgálása legalább kétévente esedékes. Az alapszolgáltatás egyebek mellett a folyadékszintek – például a motorolaj, a fékfolyadék és az ablakmosó folyadék – ellenőrzését foglalja magában. Mindemellett a szervizben ellenőrzik a karosszériát, a gumiabroncsokat, valamint – magától értetődő módon – a fék- és a világítási rendszert is. BMW-jének belső figyelmeztető rendszere jelzi a szervizigényt, illetve azt, hogy az mely területeket érint.* * A szolgáltatásban foglalt műveletek köre a sorozattól, a modelltől, a motortípustól és a szervizintervallumtól függ.
BMW Service, előjegyzés, BMW Service csomag

JEGYEZZE ELŐ SZEMÉLYRE SZABOTT BMW SERVICE CSOMAGJÁT MOST

A BMW Service segít Önnek megtalálni azt a szervizcsomagot, amely leginkább megfelel az Ön, illetve a BMW-je igényeinek.
BMW Service, BMW márkaszerviz kereső, BMW Service kapcsolat

BMW MÁRKASZERVIZE ÖRÖMMEL AD TANÁCSOT ÖNNEK

Hivatalos BMW márkaszervize készséggel részesíti Önt tanácsadásban a BMW-jéhez elérhető termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. Fordítson több időt az élet kellemes dolgaira és foglaljon időpontot kényelmesen az Önhöz legközelebbi BMW márkaszervizhez.

EREDETI BMW MOTOROLAJ

EXKLUZÍV ELŐNYÖK:

 • 01 Hatására még tovább javul az üzemanyag-hatékonyság, amivel párhuzamosan mérséklődik a CO2-kibocsátás.*
 • 02 Megakadályozza az üledékképződést és ezzel növeli a motor élettartamát.**
 • 03 Befogja a szennyező részecskéket, elejét véve ezzel a lerakódások kialakulásának a motorban.
 • 04 Kevésbé hajlamos a párolgásra, ami mérsékelt olajfogyasztáshoz, valamint ritkább utántöltési szükséglethez vezet.***
 • 05 Kimagaslóan jól tűri az alacsony hőmérsékletet, olyannyira, hogy még -40°C-on is példásak a hidegindítási jellemzők.****

*Igazolt üzemanyag-megtakarítás a BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20 használata esetén; (i) a WLTP (Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás) szabvány alapján, a BMW Longlife-01 motorolajokhoz képest (BMW járművel tesztelve).
**Az iparági szabvány szerint elvégzett üledékképződési tesztek alapján megállapítva.
***Az iparági szabvány szerint elvégzett NOACK tesztek alapján megállapítva.
****Minden 0W osztályú olajra vonatkozik. Az 5W osztályú olajok -35°C fokos hidegben is megfelelő kenést szavatolnak.

Bővebben

RÖVIDEN AZ EREDETI BMW MOTOROLAJRÓL

Teljesítmény Hatékonyság Védelem

A BMW TwinPower Turbo motorolajok – amelyek elősegítik a BMW erőforrások előnyös tulajdonságainak érvényesülését – nagyban hozzájárulnak a kimagasló hatékonysággal párosuló, példás teljesítményleadáshoz azáltal, hogy óvják a motort a kopástól és a korróziótól. Az olajok tehát tisztán tartják a motort és növelik annak élettartamát. Ily módon Ön az eredeti BMW TwinPower Turbo motorolajokkal a biztonság mellett teszi le a voksát. Az ezüst kategóriába sorolt ’Select’ motorolajok, az arany kategóriás ’Premium Efficiency’ motorolajok vagy éppen a vörös kategóriás ’BMW M Performance’ motorolajok – fedezze fel az Ön BMW-jéhez ideális eredeti BMW motorolajat és élvezze hosszú ideig a pompás teljesítményt.

Eredeti BMW motorolaj, BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorolajok a fenntartható vezetési élményért: Ezek az olajok nemcsak a jó motorteljesítményről gondoskodnak, hanem a kritikus fontosságú alkatrészek tisztán tartásáról, valamint az erőforrás védelméről is.
Eredeti BMW motorolaj, BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold. Motorolajok az egyedülálló teljesítményért. A mércét állító, „Gold” kategóriába tartozó olajok jelentősen hozzájárulnak az egyedülálló teljesítményhez, emellett azok kimagaslóan hatékonyan védik a motort. A címkéjükön „FE” (= fuel economy) jelölést viselő olajok alkalmazása esetén az NEDC szerinti üzemanyag-fogyasztás alacsonyabb, mint a BMW Longlife-01 motorolajok használatakor.
Eredeti BMW motorolaj, BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red

Adrenalinnal telítve: Az ’M TwinPower Turbo’ kategóriájú motorolajokat a nagy teljesítményű BMW M erőforrások által támasztott, speciális igényekhez fejlesztették ki, így azok kivételesen magas szintű csapágyvédelmet szavatolnak, valamint kimagasló teljesítmény jellemzi azokat – még extrém körülmények között is.
Eredeti BMW motorolaj vásárlás, BMW Service kapcsolat, BMW márkaszerviz kereső

EREDETI BMW MOTOROLAJ: TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

Óvja meg BMW-jét az eredeti BMW motorolaj használatával és élvezze ennek eredményeként az egyedülálló teljesítmény és a hosszú élettartam előnyeit. Hivatalos BMW márkaszervizének munkatársai készséggel ajánlanak az Ön figyelmébe olyan termékeket és szolgáltatásokat, amelyeknek segítségével BMW-jének motorja kihozza magából a legjobbat és hosszú ideig megőrzi tökéletes működőképességét. Fordítson hát több időt az élet kellemes dolgaira és foglaljon időpontot kényelmesen az Önhöz legközelebbi BMW márkaszervizhez.
Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

LOREM IPSUM.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi, aenea.

BMW SERVICE: A LEGLÉNYEGESEBB KÉRDÉSEK ÉS AZ AZOKRA ADOTT VÁLASZOK

 • Mi az a BMW Service?
 • Mi az a BMW Service Inclusive?
 • Mennyibe kerülnek a BMW Service Inclusive csomagok?
 • Milyen időközönként érdemes felkeresni a BMW márkaszervizt, illetve milyen szervizintervallumok ajánlottak a járművem esetében?
 • A BMW márkaszerviz mennyiért végzi el az átvizsgálást?
 • A BMW márkaszerviz mennyiért végzi el az olajcserét?
 • Milyen motorolaj való a BMW-mhez?
 • Mi az a BMW VIN és hol találom meg azt?

TOVÁBBI TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK AZ ÖN BMW-JÉHEZ

BMW Service, BMW javítás és autóápolás

BMW JAVÍTÁS ÉS AUTÓÁPOLÁS

BMW Service, BMW Teleszerviz

BMW TELESZERVIZ

BMW Service, My BMW app

AZ ÚJ MY BMW APP

BMW Service, My BMW app

AZ ÚJ MY BMW APP