ÜDVÖZÖLJÜK ÖNT AZ ELEKTROMOS AUTÓ-TULAJDONOSOK CSALÁDJÁBAN.

Ezúton szeretnénk az elsők között gratulálni vadonatúj BMW modelljéhez, valamint köszönteni Önt a BMW nem mindennapi világában!

Üdvözlőoldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk Önnek a BMW tulajdonosok számára elérhető különleges lehetőségeket, illetve segítsünk kihozni új modelljéből a maximumot. Amennyiben már regisztrált BMW Kártyaprogramunk exkluzív kártyájáért, hamarosan lehetősége lesz megtapasztalnia a klubtagság minden előnyét számos, prémium szolgáltatást nyújtó Partnerünknél a kártya kézhezvételét követően. Amennyiben még nem nyílt alkalma a regisztrációra, azt az alábbi gombra kattintva kezdheti meg.

Bővebben
 • ÜDVÖZÖLJÜK ÖNT AZ ELEKTROMOS AUTÓ-TULAJDONOSOK CSALÁDJÁBAN.

  EGY KÁRTYA, MELY FELTÖLT.

  BMW Welcome Package BMW i

  Vadonatúj BMW modellje megannyi felvillanyozó élményt tartogat Önnek – ugyanúgy, mint BMW-MOL Partner Kártyája, mely amellett, hogy számos exkluzív parterünknél biztosít Önnek kiemelt kedvezményeket és megkülönböztetett figyelmet, a MOL Plugee hálózatában 12% töltési kedvezményt is garantál Önnek! Az ajánlat 2021. december 31-ig érvényes. További információkért kattintson ide.:

  https://www.bmwkartya.hu/

  MINDENT A HALADÁSÉRT. BMW i.

  A kifinomult elektromosság. A BMW i útnak indítása távolról sem csak arról szólt, hogy egy mobilitási koncepciót tegyünk le Ön elé. A BMW i a legtágabb értelemben vett fenntarthatóságot viszi ki az útra – Önnel a volán mögött. A modellcsalád tagjai új erényeket társítanak a „prémium” fogalmához, nevezetesen az ambiciózusságot, az innovációs erőt és az emissziómentességet. A BMW i a tisztán elektromos meghajtást tekinti az izgalmas dizájn első számú ihletforrásának.

  Bővebben

  MESSZEBB, KEVESEBB TÖLTÉSSEL.

  Első számú feladatunknak tekintjük, hogy mindenkor biztosítsuk az Ön és a BMW-je zavartalan útra kelését. A BMW éppen ezért bőséges választékban kínál az otthoni, a munkahelyi és az út közbeni töltésre lehetőséget biztosító termékeket és szolgáltatásokat. A szükségeset tehát olyan kényelmessé tesszük az Ön számára, amennyire az csak lehetséges.

  FOLYAMATOS ÖSSZEKÖTTETÉSBEN. Az új My BMW app.

  AZ ÖN VILÁGA. My BMW.

  A My BMW app egy univerzális összekötő kapocs, amelynek köszönhetően akkor is közel lehet a járművéhez, amikor távol van attól. A tisztán átlátható struktúrájú, három fülbe rendezett app az események középpontjába helyezi Önt azzal, hogy mindent nagyon gyorsan elérhet. A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében a My BMW app modern dizájnjához intuitív kezelhetőség társul, így az alkalmazás ideális társa lesz mindenben, ami a mobilitással összefügg. A tenyerében mindig, mindenhol.
  További információk a My BMW appról

  Jármű.

  Távoli hozzáférés a jármű olyan funkcióihoz, mint a klimatizálás és az ajtók nyitása/zárása, ezen kívül a programozott töltés, szoftverfrissítés, szervizigény-információk és időpontkérés funkciók érhetők el. A My BMW app „Jármű” füléből megtudhatja, hogy milyen teendők vannak az autóval kapcsolatban – és természetesen arról is értesül, ha MINDEN RENDBEN van.

  Térkép.

  A My BMW app minden részletre kiterjedő útvonaltervezési funkciójának köszönhetően a navigáció egyszerűbb, hatékonyabb és kényelmesebb már nem is lehetne. Az egyéb appok – például a Google Maps és az Apple Térképek – információinak zökkenőmentes integrálása további könnyebbséget jelent az Ön számára utazás közben.

  Profil.

  A „Profil” szekcióban minden Önről szól – elvégre az élmény egyénre szabott. Végezze hát el a beállításokat, hogy minden úgy működjön, ahogyan szeretné.

  EREDETI BMW TARTOZÉKOK, ALKATRÉSZEK ÉS LIFESTYLE TERMÉKEK.

  Fedezze fel a BMW teljes univerzumát – és meglátja majd, hogy az élményteli mobilitás nem korlátozódik a fedélzetre.

  Eredeti BMW tartozékok és szállítási megoldások

  Az Ön stílusában – járt és járatlan utakon.
  Ha az innovatív ötletek, valamint az izgalmasan vonzó dizájn és az egyedülálló funkcionalitás találkozását tapasztalja, biztos lehet abban, hogy egy eredeti BMW megoldást lát.
  Bővebben

  BMW Charging tartozékok

  Még egyszerűbb töltés a BMW Charging jóvoltából
  Függetlenül attól, hogy Ön éppen hol tartózkodik, illetve, hogy milyen tervei vannak elektromos BMW-jével.
  Bővebben

  Komplett kerékkészletek

  Vezetési élmény minden kanyarban.
  Tegye egyedivé BMW-je karakterét az eredeti BMW komplett kerékkészletekkel.
  Bővebben

  Gumiabroncs-biztosítás.

  Felhőtlen vezetési élmény.
  Minden eredeti BMW komplett kerékkészlet mellé jár Önnek a BMW gumiabroncs-biztosítás.
  Bővebben

  Eredeti alkatrészek

  Őrizze meg maradéktalanul autója karakterét az eredeti BMW alkatrészek segítségével.
  Az eredeti BMW alkatrészek bizonyítottan kitűnő minősége és tökéletes konstrukciója sokévnyi kutatás-fejlesztés eredménye.
  Bővebben

  Eredeti ápolási termékek

  Tartsa autóját ragyogó formában – az eredeti BMW ápolási termékekkel.
  Az eredeti BMW ápolási termékeket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy azok megfeleljenek a BMW által alkalmazott kitűnő minőségű fényezések, bőrkárpitok és egyéb anyagok támasztotta igényeknek.
  Bővebben

  Lifestyle termékek

  Élet és stílus
  Nem csak a volán mögött számíthat élményekre: a BMW Lifestyle kollekciók választékában számtalan, az exkluzív életstílushoz való terméket talál.
  Bővebben

  MEGFELELŐ GONDOSKODÁS. BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK.

  Önnek nyilván csak a legjobb elég jó – ezért is választotta a BMW-t. A BMW szervizszolgáltatásoknak köszönhetően pedig eltöltheti a megnyugtató tudat, hogy BMW-je csakis prémium szintű karbantartásban részesül.

  My BMW Service.

  A jó szerviz már online is elérhető.
  Okos, és innovatív!. A My BMW Service digitális szolgáltatásai megkönnyítik a mindennapi életét és bármikor segítséget nyújtanak.
  Bővebben

  BMW Service Inclusive

  Az előre gondolkodóknak.
  Egyszeri díjfizetés ellenében az Ön autója minden szervizszolgáltatást és karbantartást megkap a választott szerződéses időtartamon, illetve futásteljesítményen belül.
  Bővebben

  BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

  Mindig kéznél a segítség.
  A nagyobb problémákat jobb megelőzni. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment kompetens szakemberei mindig elérhetők telefonon – a nap 24 órájában, az év 365 napján.
  Bővebben

  BMW Baleseti forróvonal

  Van úgy az életben, hogy nem mennek simán a dolgok.
  BMW Baleseti forróvonal Magyarországon: +36-1-814-9505
  Bővebben

  Jótállás

  Gondoskodunk, tehát vagyunk. BMW jótállás.
  Maximális bizalommal tekintünk saját munkánk precizitására és minőségére. Ennek megfelelően rendkívül előnyös jótállási feltételeket kínálunk járműveinkhez csakúgy, mint az eredeti BMW alkatrészekhez.
  Bővebben

  Teleszerviz

  Az ember feje legyen ötlettár. Inkább, mint határidőnapló.
  Tudta, hogy a BMW-je számon tartja azt, hogy mire van szüksége – nagy terhet levéve ezzel az Ön válláról?
  Bővebben