BMW Group központ

BMW GROUP – EGY NEMZETKÖZILEG SIKERES VÁLLALAT.

Vállalat

Márkáival – azaz a BMW-vel, a MINI-vel, a Rolls-Royce-szal és a BMW Motorraddal – a BMW Group a világ vezető prémium autó- és motorkerékpár-gyártója, amely magas szintű finanszírozási és mobilitási szolgáltatásokat is nyújt. A vállalatnak világszerte mintegy 125 000 alkalmazottja van.

Befektetői kapcsolatok

A BMW Group pénzügyi jelentései, a vállalat tevékenységével kapcsolatos fontos dátumok és publikációk, valamint a BMW aktuális részvényárai, osztalék- és kötvényinformációi egyaránt megtalálhatók a BMW Group „Befektetői kapcsolatok” oldalán.

Bővebben

Felelősségvállalás

A BMW Group sikereinek alapját mindig is a hosszútávú gondolkodás és a felelősségteljes cselekvés jelentette. A vállalat ennek nyomán a teljes értékláncon átívelő ökológiai és közösségi felelősségvállalást valósított meg, átfogó termékfelelősségi politikát vezetett be és stratégiájának szerves részeként elkötelezte magát a természeti erőforrások megóvása mellett.

Bővebben

Karrier

Számunkra, akik a BMW Groupnál dolgozunk, a közös hajtóerőt az új utak felfedezése, az előrelátó gondolkodás és az eleddig feltáratlan lehetőségek kiaknázása jelenti. Éppen ezért olyan munkavállalókat keresünk, akik csapatszellemet és kezdeményezőkészséget hoznak magukkal – valamint hajlandóságot a folyamatos tanulásra. Ön érez magában késztetést arra, hogy szenvedélyét másokkal is megosztva a BMW Groupnál indítsa be karrierjét? Ha igen, ismerkedjen meg jelenleg betöltésre váró, a világ legkülönbözőbb pontjain kínált pozícióinkkal a következő helyen:

Bővebben