STÍLUSOS NAGYSZERŰSÉG

Különlegesen heves vérmérséklet magabiztossággal fűszerezve

A BMW X5 félreérhetetlenül sugározza magából, hogy ő a város új ura. A hatszögletű, egy darabból álló vese, a jellegzetes első lámpák és a finom vonalvezetésű motorháztető együttesen büszke és tekintélyes megjelenésűvé teszik az orr-részt. A Sky Lounge panoráma üvegtető sejtelmes fénnyel árasztja el a kifinomult elemekkel teli belső teret, a színtiszta kényelem és a kifinomult stílus atmoszféráját teremtve meg ezáltal. A lenyűgöző teljesítményadatokról olyasmik gondoskodnak, mint a 6 hengeres benzinmotor vagy a kimagaslóan hatékonyan dolgozó xDrive összkerék-meghajtási rendszer. A fenségesen nagyszerű karaktert csak még vonzóbbá teszi a sportosság, valamint az, hogy az, hogy az autó nem ijed meg a tereptől sem.
BMW X5 xOFFROAD CSOMAG

xOFFROAD CSOMAG.

Amennyiben BMW X5-ösét kicsit rázósabb terepen is próbára kívánja tenni, rendelje meg autójához a kalandozáshoz ideális xOffroad csomagot, amely egyebek mellett a légrugózást, a differenciálzárat, az off-road menetprogramokat, valamint az alvázvédő elemeket foglalja magában.
BMW X5 BMW LÉZERVILÁGÍTÁS

BMW LÉZERVILÁGÍTÁS.

Borítsa fénybe az utat a high-tech BMW Lézervilágítással, amelynek esetében a távolsági fényt erejét lézertechnológia erősíti fel. Amellett, hogy éjszaka jobban láthatóvá teszik az utat, a lézeres fényszórók kevésbé vakítják el a szemből érkező járművek vezetőit, hatótávolságuk pedig lenyűgöző 530 méter.
BMW X5 AKUSZTIKUS ÜVEGEZÉS

AKUSZTIKUS ÜVEGEZÉS.

Az új BMW X5 opciós listáján ott szerepelnek az akusztikus első oldalablakok, amelyek elszigetelik a belső tértől a motor-, a forgalmi és a szélzajt, fokozva ezzel a kényelmet. Ily módon tehát Ön zavartalanul társaloghat útitársaival vagy háborítatlanul élvezheti a zenét.
BMW X5 DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL.

A Driving Assistant Professional felszereltség minden olyan korszerű vezetést támogató megoldást magában foglal, amely optimálisan biztonságossá és problémamentessé teszi a napi közlekedést. Kormányzási és sávasszisztens, Vészfékasszisztens, aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval ellátott Sávtartó asszisztens – csak néhány kiragadott példa mindarra a sok hasznos dologra, amelyek megkönnyítik utazásait.
BMW X5 TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS.

Szeretné BMW-jét naprakészen tartani a legújabb technikai innovációkkal anélkül, hogy el kéne látogatnia BMW márkaszervizéhez? Fedezze fel a Távoli szoftverfrissítés funkciót és telepítse a frissítéseket az éteren keresztül.

BMW X5 DIGITÁLIS KULCS

DIGITÁLIS KULCS.

Ha Önnél van az okostelefonja, még az autókulcsra sem lesz szüksége. A BMW Digitális kulcs, illetve a kulcskártya segítségével ugyanis működésbe hozhatja a központi zárat, mi több, a motort is beindíthatja az említett eszközökkel. Töltse le kompatibilis iPhone készülékére a My BMW appot, állítsa be azon belül a digitális kulcsot, majd ossza meg azt családtagjaival, illetve a barátaival.

Válassza ki az Önnek tetsző BMW X5 modellt.

BMW X5 xDrive45e

BMW X5
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • BMW Lézervilágítás
 • Ülésfűtés elöl hátul

BMW X5 xDrive40d

BMW X5
 • xLine
 • Panoráma üvegtető
 • Harmadik üléssor

BMW xDriveM50i

BMW X5
 • Sky Lounge panoráma üvegtető
 • Innovációs csomag
 • 20" Könnyűfém keréktárcsák, csillagküllős 736, eltérő méretű gumiabroncsokkal

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW X5

Fedezze fel a BMW X5 modellek sokoldalú kínálatát

A BMW X5 többféle izgalmas modellváltozatban érhető el, amelyeknek közös vonása, hogy dominanciát és nagyszerűséget sugároznak magukból.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.