STÍLUSOS NAGYSZERŰSÉG

Különlegesen heves vérmérséklet magabiztossággal fűszerezve

A BMW X5 félreérhetetlenül sugározza magából, hogy ő a város új ura. A hatszögletű, egy darabból álló vese, a jellegzetes első lámpák és a finom vonalvezetésű motorháztető együttesen büszke és tekintélyes megjelenésűvé teszik az orr-részt. A Sky Lounge panoráma üvegtető sejtelmes fénnyel árasztja el a kifinomult elemekkel teli belső teret, a színtiszta kényelem és a kifinomult stílus atmoszféráját teremtve meg ezáltal. A lenyűgöző teljesítményadatokról olyasmik gondoskodnak, mint a 6 hengeres benzinmotor vagy a kimagaslóan hatékonyan dolgozó xDrive összkerék-meghajtási rendszer. A fenségesen nagyszerű karaktert csak még vonzóbbá teszi a sportosság, valamint az, hogy az, hogy az autó nem ijed meg a tereptől sem.

Válassza ki az Önnek tetsző BMW X5 modellt.

BMW X5 xDrive45e

BMW X5
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • BMW Lézervilágítás
 • Ülésfűtés elöl hátul

BMW X5 xDrive40d

BMW X5
 • xLine
 • Panoráma üvegtető
 • Harmadik üléssor

BMW xDriveM50i

BMW X5
 • Sky Lounge panoráma üvegtető
 • Innovációs csomag
 • 20" Könnyűfém keréktárcsák, csillagküllős 736, eltérő méretű gumiabroncsokkal

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW X5

Fedezze fel a BMW X5 modellek sokoldalú kínálatát

A BMW X5 többféle izgalmas modellváltozatban érhető el, amelyeknek közös vonása, hogy dominanciát és nagyszerűséget sugároznak magukból.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.