BMW 1

BMW 1

* Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

 

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

 

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Bővebben
BMW 1

 

 

TELJES KÉNYELEM KALANDVÁGGYAL FŰSZEREZVE

A sportos temperamentum és a figyelemreméltó dizájnmegoldások találkozása

A merész és kifejező, egyszersmind gyönyörűen ívelő sziluett a márka klasszikus védjegyével, a Hofmeister-könyökkel együtt erőtől duzzadó, atletikus megjelenéssel ruházza fel a BMW 1-et. Az átgondolt, kifinomult részletekben bővelkedő belső kialakítás kivételes vezetési élményt szavatol, egyszersmind érzékletesen emeli ki az autó különleges karakterét. A széles választékban elérhető kiegészítő felszereltségek – köztük a különleges metálfényezések vagy éppen a 19 colos M könnyűfém keréktárcsák – pedig még vagányabb jelenséggé teszik az autót.

Keresse meg azt az 1-et, amely megfelel az igényeinek.

BMW 118d

AZ OKOS

BMW 1
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • Ülésfűtés a vezető és az első utas számára
 • BMW Live Cockpit Professional

BMW 118i

A SPORTOS

BMW 1
 • LED-es Adaptív fényszórók
 • 17" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 549
 • Parkolássegítő rendszer (PDC) elöl, hátul

BMW 120d xDrive

AZ ELEGÁNS

BMW 1
 • 18" M Könnyűfém keréktárcsák V-küllős 554 M
 • Panoráma üvegtető
 • Steptronic Sport sebességváltó

1 BIZTOS: A SZÁMTALAN LEHETŐSÉG

BMW 1

Fedezze fel az önkifejezés számtalan rendkívüli módját az új BMW 1 segítségével.

Bár az 1 eleve különleges és egyedi, sokféle választási lehetőséget kínál. A Sport vagy inkább az M Sport verzió tetszik Önnek? Netán a BMW M135i xDrive vonta a bűvkörébe?

Jogi nyilatkozat

 • * A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.