BMW i4 M50, G26, 2021, egy mozgó, BMW Individual Frozen Portimao kék metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
Shop The Look
Teljesítmény544 LE (400 kW)
Motor és hajtástípusElektromos

BMW i4 M50

BMW i4 M50, G26, 2021, egy mozgó, BMW Individual Frozen Portimao kék metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
Teljesítmény544 LE (400 kW)
Motor és hajtástípusElektromos


Sportos teljesítmény, amely felvillanyoz: a BMW i4 M50 az első olyan jármű, amely a BMW M innovációs erejét és a BMW i erényeit ötvözi. A két világ találkozásából létrejött, tisztán elektromos meghajtású BMW i4 M50 mozgatásáról két BMW M eDrive motor gondoskodik, amelyek Sport Boost módban elképesztő, 544 lóerőnyi (400 kW) teljesítményt bocsájtanak rendelkezésre – a BMW M modellekre jellemző dinamizmust ráadásul eleddig soha nem tapasztalt formában prezentálják. A merőben újszerű, abszolút emissziómentes vezetési élményt a jármű progresszív dizájnnal fejeli meg, amelynek köszönhetően az autót körüllengő atmoszféra egyszerre sportos, exkluzív és ultramodern. A BMW M első tisztán elektromos Gran Coupéjaként a kivételes, kategóriateremtő jármű tekintélyes hatótávjával, luxus szintű térkínálatával, valamint intelligens hálózati megoldásaival nagyszerűen teljesít a mindennapokban.
Bővebben

A BMW i4 M50 TELJESÍTMÉNYE.

Hajtáslánc, futómű és teljesítmény.

BMW i4 M50.

Adrenalinnal telített, az elektromos autókra jellemző dinamizmus tökéletes mindennapi praktikummal fűszerezve.
 • A két BMW M eDrive motor által megteremtett, intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtás
 • Kifejező hangzás a BMW M IconicSounds Electric jóvoltából
 • M Sport futómű, Változó áttételű sport kormánymű és M Sport fék alapfelszereltségként
 • 544 LE (400 kW), 0–100 km/óra: 3,9 s
 • Akár 520* km hatótáv (WLTP) zéró helyi CO₂-kibocsátás mellett
BMW i4 M50, G26, 2021, BMW Individual Frozen Portimao kék metál, rézsútos elölnézet

BMW i4 M50 – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW i4 M50 dinamizmusa és dizájnja.

Felvillanyozott érzékek: a két BMW M eDrive motorja által a Sport Boost módban rendelkezésre bocsájtott acélos, 400 kW (544 LE) teljesítményével, valamint számos M-specifikus technológiájával a BMW i4 M50 merőben újfajta vezetési élménnyel ajándékoz meg. Utóbbi legfőbb összetevőinek a legkisebb megtorpanást is nélkülöző, 3,9 másodpercig tartó 0–100-as gyorsulás, az M modellekre jellemzően pengeéles, adrenalinnal telített menettulajdonságok, valamint az érzelmeket keltő, a BMW M IconicSounds Electric által előállított hangzás számítanak. Az összhatást az alapfelszereltségként járó M Aerodinamikai csomag, valamint az opcionális M Technológiai csomag teszik még nagyszerűbbé. Az autó dinamizmust sugárzó megjelenésére az exkluzív, Cerium szürke dizájnelemek, valamint az M-specifikus részletek – köztük a zárt M vesék és az M hátsó légterelő – helyezik fel a koronát. A belső térben az új, a vezető felé forduló BMW Curved Display kijelző, valamint légies műszerfal teremtenek ultramodern hangulatot. Az olyan M-es részletek pedig, mint a vezető és az első utas M Sport ülése, vagy éppen az M színekben pompázó kontrasztvarrással ellátott M bőrkomány, izgalmasan sportos vonásokkal gazdagítják az összképet.

BMW i4 M50, G26, 2021, egy mozgó, BMW Individual Frozen Portimao kék metálfényezésű autó rézsútos hátulnézetből
BMW M eDrive, BMW i4 M50, G26, 2021, hajtáslánc

BMW M eDrive.

A BMW i4 M50 műszaki alapjait az ötödik generációs BMW eDrive technológia szolgáltatja. Utóbbi a két nagy teljesítményű elektromos motor mellett magában foglalja a nagyfeszültségű akkumulátort, a vezérlőelektronikát, valamint töltést támogató technológiákat is. Sport Boost módban a két acélos erejű, az első, illetve a hátsó tengelyen elhelyezett BMW M eDrive motor lenyűgöző, 544 lóerőnyi (400 kW) teljesítményt állít elő, amely finoman, a legkisebb megtorpanás nélkül, mindössze 3,9 másodperc alatt katapultálja az autót 0-ról 100 km/órás sebességre. A nagyfeszültségű akkumulátor speciális elhelyezési módja lejjebb viszi a súlypontot, emellett az hozzájárul a közel 50:50 százalékos tengelyterhelés megteremtéséhez – jótékony hatást gyakorolva a menetdinamikai tulajdonságokra. Ehhez jön még az egyedülállóan kiváló, akár 520* kilométeres (WLTP) hatótáv, amelynek köszönhetően az autó mindennapi praktikuma semmilyen kívánnivalót nem hagy maga után.

BMW M IconicSounds Electric, BMW i4 M50, G26, 2021, az ajtóbetét a hangszóróval

BMW M IconicSounds Electric.

A BMW M IconicSounds Electric egyedi, kiemelkedően érzelemdús hangzásvilágot hozott létre a BMW i4 M50 modellhez. A belső térben az audiorendszer hangszóróin keresztül szólal meg az igen kifejező hangaláfestés, amelynek köszönhetően Ön valóban minden érzékével elmerülhet a vezetési élmény élvezetében. A hangzás karakterisztikája más és más a Driving Experience kapcsolóval kiválasztható menetmódokban: a spektrum a SPORT módban hallható erőteljes, dinamikus, a terhelést érzékletesen visszatükröző hangzástól a COMFORT mód harmonikus, a terhelésre visszafogottan utaló akusztikáján át az ECO PRO mód teljes némaságáig terjed.
Adaptív M futómű, BMW i4 M50, G26, 2021, BMW Individual Frozen Portimao kék metál, közeli oldalsó elölnézet

Speciális beállítású Adaptív M futómű.

A BMW i4 M50 Adaptív M futóműve a Változó áttételű sport kormányművel és az M Sport fékrendszerrel együttműködve mindenkor gondoskodik a lehető legprecízebb menettulajdonságokról. A futómű-komponensek és szabályozórendszerek speciális hangolásának, valamint a különleges, a karosszériamerevséget fokozó megoldásoknak köszönhetően garantált a legmagasabb szintű M-es vezetési élmény.

BMW i4 M50 hajtáslánc, BMW i4 M50, G26, 2021, egy mozgó, BMW Individual Frozen Portimao kék autó hátulnézetből

A BMW i4 M50 hajtáslánca.

A BMW i4 M50 két nagy teljesítményű, BMW M eDrive motort felsorakoztató hajtásláncának teljesítménye minden körülmények között igen gyorsan érkezik meg. Az autóval való haladás jellegét a hátsó kerekeket előnyben részesítő meghajtás, valamint az érzelmekkel telített hangzás teszi még sportosabbá. A tekintélyes energiatároló képességű nagyfeszültségű akkumulátor pedig gondoskodik arról, hogy a kimagasló élményt Ön hosszabb távokon is megszakítás nélkül élvezhesse.
M Sport fék, BMW i4 M50, G26, 2021, BMW Individual Frozen Portimao kék metál, a kerék közeli felülnézetből

M Sport fék.

A M Sport fék felszereltséghez elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, magasfényű kék, M logóval ellátott féknyergek, valamint megnövelt méretű féktárcsák tartoznak, amelyek egyedülállóan hatásos fékezést biztosítanak. A jármű kimagaslóan nagy dinamikai potenciáljához igazodva az M Sport fékrendszer kifejezetten sportos vezetési stílust tesz lehetővé és briliáns teljesítményt nyújt nedves útfelületen is.
M Technológia csomag, BMW i4 M50, G26, 2021, BMW Individual Frozen Portimao kék metál, a kerék közelről

M Technológia csomag.

Az M Technológia csomag egyebek mellett a 19" méretű, sport gumiabroncsokkal szerelt duplaküllős 861 M könnyűfém keréktárcsákat foglalja magában, amelyek még kifejezetten sportos használat esetén is remekül teljesítenek. A csomag megrendelése esetén az M Sport fékrendszer az elöl megnövelt méretű féktárcsák formájában további erősítést kap. Az exkluzív, 20" méretű, sport gumiabroncsokkal ellátott duplaküllős 868 M könnyűfém keréktárcsák opcionálisan rendelhetők.
M Aerodinamikai csomag, BMW i4 M50, G26, 2021, BMW Individual Frozen Portimao kék metál, a kerék közelről

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag jóvoltából – amely a jármű kiviteli színére fényezett, M-specifikus első és hátsó kötényt, a magasfényű fekete oldalküszöböket, valamint a kétrészes, Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetétet foglalja magában – az autó színtiszta dinamizmust sugároz és egyedülállóan sportos karaktert ölt magára.
M Karbon külső csomag, BMW i4 M50, G26, 2021, BMW Individual Frozen Portimao kék metál, az M tükörburkolat közelről

M Karbon külső csomag.

Az opcionális M Karbon külső csomag kihangsúlyozza a jármű atletikus ambícióit. Az első lökhárítóban lévő Air Curtain nyílások oldalsó légterelő elemei és a tükörburkolatok karbonszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készülnek. A felszereltségi csomagot a különleges hátsó diszbetétek és a speciális geometriájú légterelő teszik teljessé. A BMW i4 M50 M tükörburkolatai modellspecifikus dizájnnal rendelkeznek.

M Shadowline lámpák és BMW Lézervilágítás, BMW i4 M50, G26, 2021, BMW Individual Frozen Portimao kék metál, az első fényszórók közelről

M Shadowline lámpák és BMW Lézervilágítás.

Az opcionális M Shadowline első fényszórók krómozott elemei fekete borítás kapnak, aminek köszönhetően azok összetéveszthetetlen megjelenésűek. A lézeres távolságifényszóró-módban az adaptív BMW Lézervilágítás akár 550 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – a hatótávolsága tehát közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. Az első fényszórókban elhelyezett kék színű kiemelések és „BMW Laser” feliratok ráirányítják a figyelmet a jármű által képviselt technológiai színvonalra és sportosságra.
19" M könnyűfém keréktárcsák, 861 M, BMW i4 M50, G26, 2021, BMW Individual Frozen Portimao kék metál

19" M könnyűfém keréktárcsák, 861 M.

Az exkluzív, 19" méretű, kétszínű kivitelű, Jet fekete nem-metál, fényesre esztergált, elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt duplaküllős 861 M könnyűfém keréktárcsákat kifejezetten a BMW i4 M50 számára tervezték. A 8,5 J x 19 méretű első keréktárcsákra 245/40 R19, a 9 J x 19 méretű hátsó keréktárcsákra pedig 255/40 R19 gumiabroncsok kerülnek.
BMW Live Cockpit Professional BMW Curved Display kijelzővel, BMW i4 M50, G26, 2021, belső tér, műszerfal

BMW Live Cockpit Professional BMW Curved Display kijelzővel.

A BMW i4 M50 a BMW Live Cockpit Professional legújabb generációjával várja Önt. Utóbbinak köszönhetően minden bizonnyal még jobban örül majd az új, M jelöléssel ellátott BMW Curved Display felbukkanásának. Az ultramodern képernyőegység a 12,3" méretű műszerfali kijelzőt, valamint a 14,2" méretű, érintőfunkciós központi kijelzőt fogja össze egy keret nélküli üvegfelület alatt. A légies megjelenésű, a vezető felé forduló digitális kijelző a BMW M modellekre olyannyira jellemző vezetőorientáltságot rendkívül intuitív és ergonomikus formában tolmácsolja.
M bőrkormány, BMW i4 M50, G26, 2021, belső tér, műszerfal

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete, M színű kontrasztvarrású Walknappa bőrrel borított, kontúros hüvelykujj-támaszokkal rendelkező kormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít.
M Sport ülések, BMW i4 M50, G26, 2021, belső tér, műszerfal

M Sport ülések.

Az opcionális, kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A fekete M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
M Carbon Fibre belső díszítőelemek, BMW i4 M50, G26, 2021, belső tér, műszerfal

M Carbon Fibre belső díszítőelemek.

A kitűnő minőségű, Pearl króm kiemeléssel ellátott M Carbon Fibre belső díszítőelemek – amelyek remekül illenek a kagylószerű kialakítású M Sport ülésekhez – extrém módon modernné és dinamikussá teszik a BMW i4 M50 utasterének összképét.

A BMW i4 M50 ÉRZELMEKKEL TELI HANGZÁSA – POWERED BY BMW M ICONIC SOUNDS ELECTRIC.

BMW i4 M50, G26, 2021, hangzás a SPORT+ módban

A BMW M IconicSounds Electric kimagaslóan érzelemgazdag, egy vérbeli BMW M modellhez illő hangzással ruházza fel a BMW i4 M50-et. Az akusztikai élmény spektruma a SPORT módban hallható erőteljes és dinamikus, a terhelést hűen visszatükröző hangzástól a COMFORT mód harmóniáján keresztül egészen az ECO PRO békességet és nyugalmat keltő teljes némaságáig terjed.

Bővebben

ISMERKEDJEN MEG A BMW i4 MODELLEK HATÓTÁVJÁVAL.

Tekintse meg, hogy milyen messzire juthat el BMW i4 járművével. A beállításokat segítségül hívva nézze meg, hogy milyen meglepően messzire juthat el, ha néhány tényezőre odafigyel.
Modell kiválasztása

  A BMW i4 M50 TÖLTÉSI IDEJE.

  A BMW i4, valamint a BMW Charging jóvoltából Ön számos személyre szabott, az otthoni, az út közbeni és a munkahelyen történő töltés területeit felölelő megoldás előnyeit élvezheti. Nem kevésbé meggyőző a töltési teljesítmény sem, amelynek köszönhetően Ön mindössze 10 perc alatt 140 km megtételére elegendő energiát vételezhet, de a nyilvános IONITY villámtöltő állomásokon az akkumulátor 10-ről 80 százalékra való feltöltése sem tart 31 percnél tovább.
  BMW i4 M50, eDrive40, G26, 2021, egy rézsútos elölnézetből látható, BMW Individual Frozen Portimao kék metálfényezésű autó a töltési időt jelző grafikával

  100 km-re elegendő energia felvételi ideje otthon.

  1 óra 36 perc – Wallbox készülékkel (11 kW)

  1 óra 36 perc – Flexible Fast Charger töltővel (11kW), ipariáram-csatlakozóról

  8 óra 7 perc – Széria töltőkábellel vagy Flexible Fast Charger töltővel (2,3 kW), háztartási elektromos csatlakozóról
  A töltési megoldásokkal kapcsolatos információkért kérjük, lépjen kapcsolatba BMW márkakereskedőjével
  BMW i4 M50, eDrive40, G26, 2021, egy rézsútos hátulnézetből látható, BMW Individual Frozen Portimao kék metálfényezésű autó a töltési időt jelző grafikával

  100 km-re elegendő energia felvételi ideje út közben.

  5 perc – Villámtöltő-állomáson (a jármű által lehetővé tett maximális töltési teljesítménnyel)

  21 perc – Gyorstöltő-állomáson (50 kW)

  01:36 h – AC töltőállomáson (a jármű által lehetővé tett maximális töltési teljesítménnyel)
  A töltési megoldásokkal kapcsolatos információkért kérjük, lépjen kapcsolatba BMW márkakereskedőjével

  NYILVÁNOS TÖLTÉS A BMW CHARGING MEGOLDÁSAIVAL: 12 HÓNAP ALAPDÍJ NÉLKÜL.[1]

  BMW i4 M50, G26, 2021, egy nyilvános gyorstöltő-állomáson álló, BMW Individual Frozen Portimao kék metálfényezésű autó oldalnézetből

  A járműhöz mellékelt BMW Charging kártya a kulcs az egyre nagyobb kiterjedésű belföldi nyilvánostöltő-hálózathoz való hozzáféréshez. Az Active tarifacsomag birtokában Ön kivételesen vonzó feltételek mellett töltheti autóját Európa-szerte és az első 12 hónapban alapdíjat sem kell fizetnie. Az új BMW i4 M50 mellé jár Önnek az IONITY Plus csomag is, amelynek jóvoltából egy éven át alapdíj nélkül végezheti a töltést a számos IONITY villámtöltő állomás valamelyikén.

  FEDEZZE FEL A BMW i4-HEZ ELÉRHETŐ BMW DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSOKAT A VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL.

  Ismerkedjen meg a BMW Intelligent Personal Assistanttel, amely reagál az Ön által szóban kiadott parancsokra és amely az új BMW Curved Display kijelzőn még látványosabb formában jelenik meg. A innovatív Connected Charging szolgáltatások pedig hasznos segítséget nyújtanak ahhoz, hogy hatékonyan aknázhassa ki a BMW i4 M50 hatótávjában rejlő lehetőségeket.Mindemellett pedig ott a BMW Digitális kulcs, amely autókulccsá avatja az Ön kompatibilis okostelefonját[2].

  [2]A BMW Digitális kulcs csak bizonyos típusú okostelefonokkal kompatibilis. A kompatibilis okostelefonok listája a bmw.com/digitalkey weboldalon található. A BMW Digitális kulcs használatához szükség van a Teleszerviz felszereltségre.

  Bővebben

  A BMW i4 M50 GYÁRTÁSA 100%-BAN ZÖLD ENERGIA FELHASZNÁLÁSÁVAL TÖRTÉNIK.

  BMW i4, M50, G26, 2021, egy vidéki úton haladó, BMW Individual Frozen Portimao kék metálfényezésű autó hátulnézetből

  A BMW i4 M50 gyártásának minden mozzanata fenntartható módon, kizárólag zöld energia felhasználásával történik. Mindezen túlmenően a BMW i4 M50 nagy teljesítményű akkumulátorát úgy tervezték meg, hogy abból teljesen elhagyhatók legyenek a ritkaföldfémek. A legjobb pedig az, hogy Ön mindig zéró helyi károsanyag-kibocsátás mellett autózhat BMW i4 M50 járművével, így nyugodt lelkiismerettel adhatja át magát autó nyújtotta dinamikus vezetési élménynek.

  Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc:

  400 (544)

  Maximális nyomaték, Nm:

  795

  Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

  3,9

  Elektromos hatótáv, km (WLTP):

  414–519

  Maximális töltési teljesítmény:

  10 percnyi töltéssel akár 140 kilométerre elegendő energia

  BMW i4 M50, G26, 2021, egy mozgó, BMW Individual Frozen Portimao kék metálfényezésű autó rézsútos alsó elölnézetből
  BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

  BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

  A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.

  BMW M PERFORMANCE PARTS ÉS EGYÉB TARTOZÉKOK A BMW i4 M50 MODELLHEZ.

  Fedezze fel a BMW i4 M50 modellhez kínált sportos felszereltségek és hasznos tartozékok kínálatát.

  A dinamizmussal átitatott vezetési élményt nyújtó BMW i4 M50 modellhez számos sportos kiegészítő érhető el. Az autó külső megjelenését és belső terét versenyautós részletekkel gazdagító BMW M Performance Parts tartozékok segítségével kihozhatja a maximumot a BMW i4 M50 dinamizmust sugárzó megjelenéséből. Az eredeti BMW tartozékok pedig arra hivatottak, hogy kielégítsék az Ön különleges elvárásait. Az egyénileg megrendelt, a legkülönfélébb célokat szolgáló tartozékok és extrák – amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket illetően abszolút méltók az elektromos sportautóhoz – még értékesebbé teszik a járművet.

  M Performance karbonszálas vesék, BMW i4 M50, G26, 2021

  M Performance karbonszálas vesék.

  Mutassa meg stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű karbonszálas műanyagból készül. A kivételesen elegáns, sportos és egyedi megjelenésért.
  M Performance karbonszálas hátsó légterelő, BMW i4 M50, G26, 2021

  M Performance karbonszálas hátsó légterelő.

  Az optimalizált aerodinamikai tulajdonságokról gondoskodó M Performance karbonszálas hátsó légterelő kihangsúlyozza az autó prémium minőségét és dinamikus megjelenését.
  M Performance karbonszálas hátsó diffúzor, BMW i4 M50, G26, 2021

  M Performance karbonszálas hátsó diffúzor.

  A karbonszálas M Performance hátsó diffúzor még modernebb, egyben sportosabb megjelenéssel ruházza fel az autót.
  20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 868 M, kétszínű (Óarany, fényesre mart), komplett nyári kerékkészlet részeként, BMW i4 M50, G26, 2021

  20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 868 M, kétszínű.

  Exkluzív 20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 868 M, kétszínű, Óarany, fényesre mart. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal.
  M Performance kormány, BMW i4 M50, G26, 2021

  M Performance kormány.

  Fogós érvek: A remek kormányzási érzetet biztosító, Alcantara borítású karimával rendelkező M Performance kormány kitűnő tapintású.
  M Performance Alcantara sebesség-előválasztó kar, BMW i4 M50, G26, 2021

  M Performance Alcantara sebesség-előválasztó kar.

  Az Alcantarával borított M Performance sebesség-előválasztó kar kivételesen jó fogású, emellett az mind ránézésre, mind érzésre még rangosabbá teszi a belső tér összképét.
  BMW WaterBlade, BMW i4 M50, G26, 2021

  BMW WaterBlade.

  A BMW WaterBlade elnevezés egy innovatív tisztítási technológiával ellátott ablaktörlő lapátot takar, amely lényegesen hatékonyabban látja el a feladatát, mint hagyományos társai.
  BMW tetőre szerelhető kerékpártartó, BMW i4 M50, G26, 2021

  BMW tetőre szerelhető kerékpártartó.

  A BMW tetőre szerelhető kerékpártartó ideális megoldást jelent verseny-, túra- vagy gyermekkerékpárok, illetve mountain bike-ok szállításához maximum 20 kilogrammig.
  BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez, BMW i4 M50, G26, 2021

  BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

  Az alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltségbe tartozó adapterhez pattintható ruhaakasztó az autón kívül is használható.
  18" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 853 M, Gunmetal szürke, BMW i4 M50, G26, 2021

  18" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 853, Gunmetal szürke.

  18" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 853, Gunmetal szürke. Gumiabroncsnyomás-figyelő érzékelőkkel ellátott, hólánc felszerelésére alkalmas komplett téli kerékkészlet 8,5 J x 18 kerékmérettel.
  BMW Advanced Car Eye 2.0, BMW i4 M50, G26, 2021

  BMW Advanced Car Eye 2.

  Amennyiben valamilyen rendellenes helyzet adódik, a kimagaslóan érzékeny, full-HD felbontású kamera automatikusan rögzíteni kezdi az autó előtt és mögött zajló történéseket.
  BMW négy évszakos elülső lábszőnyegek, BMW i4 M50, G26, 2021

  BMW négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára.

  A tökéletesen méretre szabott négy évszakos BMW lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A lábszőnyegek fekete színűek és BMW logóval ellátottak.
  BMW i4 eDrive40, G26, 2021, egy vízparton álló, rézsútos elölnézetből látható Kristály fehér autó

  BMW i4.

  Az első tisztán elektromos meghajtású gran coupé, a sportos és elegáns BMW i4 dinamikus menettulajdonságaival, valamint exkluzív kényelmet nyújtó, kiváló térérzetű utaskabinjával nyűgöz le. 520 kilométeres (WLTP) hatótávjával, illetve öt teljes értékű ülőhelyével az ötajtós autó bármilyen utazáshoz ideális társ.

  SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW i4 M50 MODELLHEZ.

  Egy BMW Service munkatárs egy ügyfélnek nyújt segítséget

  SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

  Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW i4 M50 modellhez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

  BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW i4 M50-HEZ.

  Egy BMW Service munkatárs egy ügyfelet üdvözöl

  #whateverhappens. Felhőtlenül gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a szerződéses időtartamon vagy futásteljesítményen belül.

  • Járműátvizsgálás a hivatalos BMW szervizprotokollnak megfelelően
  • Mikroszűrő-szerviz
  • Fékfolyadék-szerviz

  A BMW i4 M50 energiafogyasztása és CO2-kibocsátása.

  * Előzetes adatok; a WLTP tesztciklus alapján meghatározott érték

  ** Piacspecifikus ajánlat az Európai Unió területén működő hivatalos BMW márkakereskedőktől újonnan megvásárolt járművekre vonatkozóan, a BMW Charging hálózatában.  Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

  Bővebben

  A BMW i4 M50 energiafogyasztása és CO₂-kibocsátása.

  • * A WLTP mérési ciklus szerint

   ** Piacspecifikus ajánlat az európai piacon a hivatalos BMW márkakereskedőktől vásárolt járművekre vonatkozóan, a BMW Charging hálózatán belül

   Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.