BMW 3 Touring (G21), egy hegyvidéki tájon, házak előtt elhaladó autó oldalnézetből
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

BMW 3 TOURING

Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

A BMW 3 Touring az innováció, a funkcionalitás és a tökélyre csiszolt sportos dinamizmus megtestesülése. Az univerzális járművek vérbeli atlétájaként az autó mesteri módon ötvözi magában a kimagaslóan hatékony TwinPower Turbo motorok, a tökéletesen összecsiszolt futómű-komponensek, valamint a legkorszerűbb vezetőt segítő rendszerek előnyeit annak érdekében, hogy a szegmensen belül felülmúlhatatlan dinamizmussal ajándékozza meg Önt. A jármű az aszfalton is képes érvényesíteni a fölényét – és ehhez még csak meg sem kell mozdulnia. Intelligens külső és belső megoldásaival, köztük a BMW Intelligent Personal Assistant digitális asszisztenssel az autó – ha úgy kívánja – sok terhet vesz le a válláról, jelentős mennyiségű időt szabadítva fel ily módon az Ön számára, amelyet az élet valóban fontos dolgaira fordíthat.

Bővebben

A BMW 3 TOURING DIZÁJNJA.

Egy vérbeli atléta: már első pillantásra nyilvánvaló, hogy a BMW 3 Touring micsoda sportos génállománnyal rendelkezik. A modern megjelenésű, lapított orr-rész újraértelmezett módon jeleníti meg a jellegzetes dupla vesék és az első fényszórók közötti összjátékot, valamint rendkívül sportos kiállásúvá teszi az autót. A BMW Touring modellekre jellemző sziluettet a határozott kézzel meghúzott vonalak és a lágy hullámzású felületek hozzák létre. Mindez az erőteljes vállakkal együtt a színtiszta erő és az aerodinamikai tökély benyomását kelti. Belső tér kialakítása virtuóz módon elegyíti egymással az eleganciát és a sportosságot, modern kényelmet és innovatív funkcionalitást teremtve ezzel.

Bővebben

A BMW 3 TOURING INNOVATÍV FUNKCIONALITÁSA.

Legyen szó családi vakációról, hétvégi kiruccanásról vagy éppen bevásárló körútról – a BMW 3 Touring a mindennapok részévé teszi a kényelmet. A jármű utas- és csomagtere számos, a rakodást és a tárolást megkönnyítő innovatív megoldást kínál, hogy Ön mindent magával vihessen, amit csak akar. A hátsó üléstámlák egyetlen gombnyomással való elfektetése után megháromszorozódik a raktér mérete, így Ön még nagyobb tárgyakat is a fedélzetre vehet. Az innovatív, a csomagtér padlójába épített, a poggyászok csúszkálását megakadályozó síneken még a nehezebb tárgyak sem mozdulnak el: az elindulás után a padlóból teljesen automatikusan kiemelkedő sínek fixen a helyükön tartják a csomagokat. De ez még nem minden: az innovatív Komfort bejutás rendszer jóvoltából elég egyetlen laza mozdulatot tenni a hátsó lökhárító alatt ahhoz, felnyíljon vagy bezáruljon a csomagtértető. A fentiek, valamint az egyéb megoldások jóvoltából a BMW 3 Touring kategóriájának legsportosabb térmágusának számít.
BMW 3 Touring (G21), külön nyitható hátsó ablak

Külön nyitható hátsó ablak.

A hátsó, külön nyitható ablak különösen praktikus, hiszen neki köszönhetően a kisebb tárgyak a teljes csomagtértető felnyitása nélkül tehetők be a csomagtartóba, illetve vehetők ki onnan.
BMW 3 Touring (G20), BMW Lézervilágítás

BMW Lézervilágítás.

A lézeres távolságifényszóró-módban az Adaptív BMW Lézervilágítás akár 530 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – a hatótávolsága tehát közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. Az első fényszórókban elhelyezett kék színű elemek és „BMW Laser” feliratok ráirányítják a figyelmet a jármű által képviselt technológiai színvonalra és sportosságra.
BMW 3 Touring (G21), Üdvözlő fényszőnyeg

Üdvözlő fényszőnyeg.

Az Üdvözlő fényszőnyeg funkció különleges, fényből alkotott grafikát vetít ki a jármű első ajtói mellé, hívogató hangulatot teremtve ezzel már a beszállás pillanatában. A fényszőnyeg mindemellett kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a sötétben való kiszállást.
BMW 3 Touring (G21), lehajtható hátsó üléstámlák

Lehajtható hátsó üléstámlák.

A „Lehajtható hátsó üléstámlák” felszereltség, amely a 40:20:40 arányban dönthető hátsó üléstámlát foglalja magában, a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja. Például két utas úgy foglalhat kényelmesen helyet hátul, hogy egyidejűleg hosszú tárgyak, például sí- és snowboardtáskák is a fedélzetre vehetők. A középső kartámaszban elhelyezett két darab pohártartó rendkívül praktikus.
BMW 3 Touring (G21), Tárolócsomag

Tárolócsomag.

A Tárolócsomag többek között a műszerfal vezetőoldali részén lévő, kibillenthető tárolórekeszt, az első ülések háttámláin elhelyezett tárolóhálókat, valamint a középkonzol hátsó részén található két, töltési funkcióval rendelkező USB-csatlakozót foglalja magában. A felszereltség részeként a csomagtér jobb oldalára egy, a kisebb tárgyak elhelyezésére szolgáló tárolóháló, valamint egy rögzítőheveder kerül.
BMW 3 Touring (G20), Hangulatvilágítás

Hangulatvilágítás.

Az első és a hátsó ajtókban elhelyezett kontúrkiemelő fényeket magában foglaló Hangulatvilágítás pihentető, otthonos atmoszférát biztosít az utastérben. A hat különböző, állítható intenzitású fénydizájn négy dinamikus funkciót is felvonultat. Az Üdvözlő fényszőnyeg be- és kiszálláskor megvilágítja az autó ajtói előtti területet.

A BMW 3 TOURING PLUG-IN HIBRID VÁLTOZATAI.

Fedezze fel a BMW 3 Touring innovatív hibrid hajtáslánccal rendelkező BMW 330e és BMW 330e xDrive változatait.

Két világ legjava: a BMW 3 Touring plug-in hibrid változatai, a BMW 330e és a BMW 330e xDrive jóvoltából Ön megtapasztalhatja a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló dinamizmus jótéteményeit. Fedezze hát fel az innovatív BMW hibrid járművek számos előnyét, valamint ismerkedjen meg a hajtási koncepcióval, a dinamizmussal, a BMW Charging világával, valamint a BMW ConnectedDrive által kínált praktikus digitális szolgáltatásokkal.

Plug-in hibrid, BMW 3 Touring, 2021, G21, egy BMW Wallbox készülékkel töltőtt autó rézsútos oldalnézetből, egy modell társaságában

A BMW 3 Touring plug-in hibrid technológiája.

Harmonikus párosítás: a BMW 3 Touring plug-in hibrid változatai, a BMW 330e és a BMW 330e xDrive a BMW eDrive elektromos hajtási technológiát egy erős BMW belső égésű motorral ötvözik. A két hajtómű együttesen lehengerlő vezetési élményt biztosít, amelyhez maximális hatékonyság társul. A menetmódok lehetőséget adnak arra, hogy az autó zéró helyi károsanyag-kibocsátás mellett, úgyszólván némán haladjon, hogy szabadjára engedje bizsergetően nagy nyomatékát, de arra is, hogy kellő mennyiségű villamos energiát tartalékoljon a hosszú utakhoz. A BMW 330e xDrive variánsban található BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer – amely egyedülállónak számít a plug-in hibridek ezen szegmensében – extra garanciát nyújt az optimális dinamizmusra és tapadásra. Az úgynevezett rekuperáció – amelynek során a jármű fékezéskor felszabaduló mozgási energiája elektromos energiává alakul át – jelentős mértékben járul hozzá a hatékony autózás megvalósításához.
Bővebben a BMW plug-in hibrid hajtásláncról
Plug-in hibrid, BMW 3 Touring, 2021, G21, egy utcán haladó autó rézsútos elölnézetből

A BMW 3 Touring plug-in hibridek menetmódjai.

Tisztán elektromos energiával a munkahelyre vagy dinamikusan, a nagy hatótáv megnyugtató tudatával a hétvégi kirándulásra – a BMW 3 Touring hibrid változatai, a 330e és a 330e xDrive nem szorítják Önt semmilyen korlátok közé. Élvezze az intelligens menetmódok előnyeit, amelyek minden körülmények között gondoskodnak a belső égésű és az elektromos motor közötti optimális összjátékról – megadva Önnek a lehetőséget arra, hogy megtapasztalja, milyen is a jövőbe mutató technológia által lehetővé tett különleges vezetési élmény.
Bővebben az intelligens menetmódokról
Plug-in hibrid, BMW 3 Touring, 2021, G21, egy épülett előtt töltés alatt álló autó rézsútos elölnézetből

A BMW 3 Touring plug-in hibrid változatainak töltése.

Otthon vagy út közben: a BMW Charging testreszabott töltési szolgáltatásokat kínál az Ön hibrid hajtáslánccal ellátott BMW 3 Touringjához. Az autóhoz mellékelt, a háztartási elektromos csatlakozókhoz való széria töltőkábel (Mode 2) mellett rendelkezésére áll a külön megvásárolható BMW Wallbox, amellyel rendkívül kényelmesen, biztonságosan és gyorsan végezheti el a töltést. A maximálisan rugalmas töltést lehetővé tevő Flexible Fast Charger jóvoltából Ön – köszönhetően a töltőhöz mellékelt többféle adapternek – bármilyen háztartási vagy ipariáram-csatlakozóról feltöltheti plug-in hibrid BMW-jét. A széria töltőkábel (Mode 2) mellett a BMW 3 Touring plug-in hibrid változataihoz jár egy, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel (Mode 3), továbbá ott van még a BMW Charging Card kártya is, amelynek birtokában vonzó feltételekkel veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat*.
A BMW 3 Touring BMW 330e és BMW 330e xDrive változatainak akkumulátora 3,7 kWh-s teljesítménnyel (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, nyilvános töltőállomások) körülbelül 3,6, 2,3 kWh-val (háztartási elektromos csatlakozó) pedig nagyjából 6,0 óra alatt tölthető fel 0-ról 100%-os szintre.
*piacspecifikus ajánlat
Bővebben a BMW Chargingról
Plug-in hibrid, BMW 3 Touring, 2021, G21, a navigációs rendszer közelről

Digitális szolgáltatások a BMW 3 Touring plug-in hibrid változataihoz.

Hozza ki a maximumot az utazás minden egyes méteréből: a BMW olyan innovatív digitális szolgáltatásokat kínál, amelyek még egyszerűbbé és kényelmesebbé varázsolják a BMW 3 Touring 330e vagy 330e xDrive változatával töltött mindennapjait. A BMW Connected Charging például megbízhatóan elvezeti Önt a tartózkodási helyéhez legközelebbi nyilvános töltőállomásra. A My BMW applikáció mindig pontosan és jól értelmezhetően tájékoztatja a töltöttségi szintről, illetve a legutóbbi töltési ciklusokról. Ön például push üzenetet kap, amint a jármű teljesen feltöltődött. A további olyan digitális szolgáltatások, mint a BMW Intelligent Personal Assistant vagy az Okostelefon-integráció pedig számottevően megkönnyítik hétköznapi mobilitását – ami jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy plug-in hibrid hajtáslánccal ellátott BMW 3 Touringja pihentető élményt nyújtson.
Bővebben a digitális szolgáltatásokról

ASSZISZTENCIA RENDSZEREK ÉS HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK A BMW 3 TOURINGBAN.

BMW 3 Touring (G21), a vezetőülés és a műszerfal az első utasülésből nézve

A BMW 3 Touring mindent megtesz azért, hogy biztonságosan juttassa célhoz – úgy, hogy a vezetés sportos élményt jelentsen az Ön számára. Mindennek jegyében a Driving Assistant Professional és a Parkolóasszisztens intelligens funkciói például már lehetővé teszik a félautonóm vezetést is. A Stop&Go funkcióval ellátott Aktív sebességtartó automatikán – amely magában foglalja a fékező funkcióval ellátott, a járművek mellett a gyalogosokat és a kerékpárosokat is felismerni képes, fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést – túl rendelkezésre áll az Önt egészen 210 km/órás sebességig támogatni képes Kormányzási és sávasszisztens is. Az autonóm vezetés felé vezető út jelentős mérföldköve a Parkolóasszisztens és a Tolatási asszisztens, amelyek önállóan képesek végrehajtani a be- és a kiparkolást, illetve a tolatási manővert. Mindez a minden körülmények között optimális kényelmet és a maximális biztonságot szolgálja. E cél magvalósításának érdekében az innovatív BMW Intelligent Personal Assistant állandóan jelenlévő útitársként funkcionál. Az asszisztens megjegyzi a döntéseit és a beállításait, így napról-napra jobban megismeri Önt. Amennyien úgy kívánja, az asszisztens vezérli a navigációs, a szórakoztató és az irodai funkciókat, valamint természetesen mindig ismeri majd az Ön kedvenc olasz étterméhez vezető, leggyorsabban megtehető utat is. Igazi, rátermett asszisztensként a rendszer megválaszolja a járművel kapcsolatos kérdéseit, így Ön jobban megismerheti BMW 3 Touringját, illetve annak sokféle innovatív felszereltségét és funkcióját.

INTUITÍV ÉS ELŐRELÁTÓ.

BMW 3 Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Sávváltási asszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
BMW 3 Touring (G21), Parkolóasszisztens Plus

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, a Remote 3D View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolássegítő rendszert, a segédvonalakat alkalmazó Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.
BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder

A BMW Drive Recorder segítségével Ön videóra veheti a jármű környezetében zajló történéseket, majd visszajátszhatja a felvételt a központi kijelzőn, valamint az USB-csatlakozáson keresztül bármely más eszközén. A videofelvételekkel együtt az olyan fontos járműinformációk, mint a sebesség és a GPS-pozíció is rögzítésre kerülnek. A BMW Drive Recordernek két alfunkciója van – az egyik az Event Recorder, a másik a Crash Recorder.
BMW 3 Touring, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
Távoli szoftverfrissítés

Távoli szoftverfrissítés.

Szeretné, ha BMW-jében a legfrissebb verziójú szoftver futna? A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. A frissítések az éteren keresztül mennek végbe, pont úgy, ahogyan az az Ön okostelefonja esetében is történik. Járművének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.

DINAMIZMUS

BMW 3 Touring (G21), egy vidéki környezetben haladó, Dravit szürke autó rézsútos elölnézetből

Magabiztos teljesítmény-felépítés.

Garantált pole pozíció: a BMW 3 Touring mind teljesítmény, mind dinamizmus tekintetében magabiztosan vezet kategóriatársai előtt. Mindez a spontán gázreakciójú és ezért már alacsony fordulatszámokon is maximális vezetési élményt biztosító, acélos erejű BMW TwinPower Turbo motoroknak köszönhető. Ráadásul a sportosság mértékéről Ön dönt: a Driving Experience szabályozás segítségével egyedileg határozhatja meg az Adaptív M futómű és a Steptronic Sport sebességváltó működési karakterisztikáját, amely ugyanúgy lehet kényelmesen lágy, mint kifejezetten sportos. A háttérben pedig ott munkálkodik az opcionálisan rendelhető M Sport differenciálmű és a szintén opcionális Változó áttételű sport kormánymű, amelyek gondoskodnak az optimális menettulajdonságokról és a minden várakozáson felüli agilitásról.

A BMW 3 TOURING DINAMIZMUSA.

BMW 3 Touring (G21), Adaptív M futómű

ADAPTÍV M FUTÓMŰ.

A 10 milliméteres ültetéssel ellátott Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. A vezető az általa az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a felfüggesztés karakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
BMW 3 Touring (G21), M Sport fék

M SPORT FÉK.

A M Sport fék felszereltséghez elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, kékre fényezett, M logóval ellátott féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amelyek egyedülállóan hatásos fékezést biztosítanak.
BMW 3 Touring (G21), Változó áttételű sport kormánymű

VÁLTOZÓ ÁTTÉTELŰ SPORT KORMÁNYMŰ.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel megváltoztatásával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
BMW 3 Touring (G21), Steptronic Sport sebességváltó

STEPTRONIC SPORT SEBESSÉGVÁLTÓ.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.

BMW 3 TOURING MODELLVÁLTOZATOK.

Advantage modell

Az Advantage modell maradéktalanul nyújtja azt, amit a neve sugall – és határozottan érzékelhető előnyöket nyújt a vásárlóinak. A modellváltozat legfőbb ismertetőjegye az az utastérben található számos praktikus részlet, amely a kényelmet és a biztonságot fokozza.
BMW 3 Touring, Advantage modell

Sport Line modell

A Sport Line modellváltozat még dinamikusabb megjelenést biztosít a jármű számára. A magasfényű fekete külső és belső részletek különlegesen sportos megjelenéssel ruházzák fel az autót. A vezető és az első utas fekete szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal borított sportülései maximális kényelmet és oldaltartást biztosítanak. A modellváltozat ellátmányát az Advantage modell felszereltsége és a Hangulatvilágítás teszi teljessé.
BMW 3 Touring (G21), Sport Line modell

Luxury Line modell

A Luxury Line modell a jármű elegáns oldalát csillantja meg. A magasfényű króm borítású, elegáns dizájnelemek exkluzívvá teszik a külső megjelenést. A belső tér szintén igen stílusos benyomást kelt. Itt az első osztályú bőrkárpit és a kitűnő minőségű belső díszítőelemek visznek luxust az összképbe.
BMW 3 Touring (G21), Luxury Line modell

M Sport modell

Az M Sport modellváltozat felszereltsége még sportosabb jelleggel ruházza fel a járművet. Amellett, hogy még inkább erőt sugárzó megjelenésű kívül-belül, az M Sport modell vezetési élményből is többet nyújt. Az M Sport futómű és az M Aerodinamikai csomag például számottevő mértékben optimalizálja a menetdinamikai tulajdonságokat.
BMW 3 Touring (G21), M Sport modell
 • Advantage modell
 • Sport Line modell
 • Luxury Line modell
 • M Sport modell

A BMW 3 TOURING MŰSZAKI ADATAI

BMW 330i Touring

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc:

190 (258) / 5000-6500

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

6

Fogyasztás, kombinált, l/100 km: 

6,8 - 7,7

CO₂-kibocsátás, kombinált, g/km:

155 - 176

BMW 3 Touring (G21), egy épület előtt elhaladó, Dravit szürke autó rézsútos hátulnézetből

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW 3 TOURINGHOZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
További információk a BMW Service Inclusive szolgáltatásról
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
További információk a BMW Teleszervizről
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
További információk a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatásról
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW 3 Touringgal kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS. 

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2weboldalon kaphat.