xxx

ÜDVÖZÖLJÜK A BMW EXKLUZÍV VILÁGÁBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK A BMW EXKLUZÍV VILÁGÁBAN!

TISZTELT ÜGYFELÜNK!

Ezúton szeretnénk az elsők között gratulálni vadonatúj BMW modelljéhez, valamint köszönteni Önt a BMW nem mindennapi világában!

Üdvözlőoldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk Önnek a BMW tulajdonosok számára elérhető különleges lehetőségeket, illetve segítsünk kihozni új modelljéből a maximumot. Amennyiben már regisztrált BMW Kártyaprogramunk exkluzív kártyájáért, hamarosan lehetősége lesz megtapasztalnia a klubtagság minden előnyét számos, prémium szolgáltatást nyújtó Partnerünknél a kártya kézhezvételét követően. Amennyiben még nem nyílt alkalma a regisztrációra, azt az alábbi gombra kattintva kezdheti meg.

BMW Kártya

KEZDJE A KALANDOKAT EGYEDÜLÁLLÓ KEDVEZMÉNNYEL

Köszönjük, hogy márkánkat választotta – ez számunka mindennél többet jelent.BMW-MOL Partner Kártyája mellett szeretnénk megajándékozni Önt egy hasonlóan exkluzív üdvözlőajándékkal egy egyedülálló kedvezményszint formájában. Következő, Márkakereskedésében tett látogatásakor Ön 25% kedvezménnyel vásárolhat a Lifestyle termékek széles választékából.*Nincs más teendője, mint Márkakereskedésénél történő következő vásárlásakor az Ön számára küldött Üdvözlőhírlevelünket mobiltelefonján vagy kinyomtatva felmutatni, és érvényesíteni a kedvezményt.
A további részletekről és a beváltás feltételeiről hírlevelünkben, illetve az Ön Márkakereskedésénél tájékozódhat.

Bővebben

KEZDJE A KALANDOKAT EGYEDÜLÁLLÓ KEDVEZMÉNNYEL

BMW Kártya

BMW SERVICE INCLUSIVE. A GONDTALANSÁG ÉLMÉNYE

Biztos lehet benne, hogy BMW-jével számtalan kalandban és élménydús utazásban lesz része! A BMW Service Inclusive segít, hogy Önnek semmi másra ne kelljen figyelnie, csak a vezetés maximális élményére. Prémium színvonalú szolgáltatáscsomagunk minden szerviz- és karbantartási költséget tartalmaz a szerződésben foglalt időtartamon belül, melynek periódusát rugalmasan választhatja ki az Ön egyéni igényeinek megfelelően.A BMW Service Inclusive szolgáltatást ráadásul jóval az autó megvásárlása után is igényelheti! A részletekkel kapcsolatban látogasson el a szolgáltatás weboldalára, illetve vegye fel a kapcsolatot Márkakereskedésével!

Bővebben

BMW SERVICE INCLUSIVE. A GONDTALANSÁG ÉLMÉNYE

BMW DRIVER’S GUIDE. ÚTMUTATÓ AZ ÉLMÉNYEKHEZ

BMW DRIVER’S GUIDE

Fedezze fel BMW modelljének minden funkcióját és hozza ki belőle a legtöbbet!
BMW Driver’s Guide mobilapplikációnkkal Ön bármikor elérheti autójának teljes kézikönyvét, animációk segítségével ismerheti meg a modell számos funkcióját és azonnal válaszokat kaphat a gyakran felmerülő kérdésekre.

ÉLMÉNYEK – MAGASABB SZINTRE EMELVE

Köszöntjük Önt a BMW tartozékok és a BMW Lifestyle világában! Nem csak a vezetés élményében, de a hozzá kapcsolódó termékekben és lehetőségekben sem ismerünk kompromisszumot.Az alábbi témakörökkel és stílusos lehetőségekkel szeretnénk Önnek inspirációt nyújtani, hogy mindig a figyelem középpontjában maradjon!

BMW Lifestyle

BMW Lifestyle

Különleges kirándulás vagy baráti összejövetel? A BMW Lifestyle Katalógusunkkal Ön bármely alkalommal a figyelem középpontjába kerül!
Tovább az oldalra
BMW Tartozékkonfigurátor

BMW Tartozékkonfigurátor

A BMW eredeti tartozékok – mint például a minőségi keréktárcsák és gumiabroncsok – az élményt magasabb szintre emelik.
Tovább az oldalra
BMW M Performance Parts

BMW M Performance Parts

A motorsport hagyományoknak köszönhetően BMW neve egyet jelent a hamisítatlan dinamizmussal – hozza ki autójából a legtöbbet a BMW M Performance tartozékokkal és kiegészítőkkel.
Tovább az oldalra

Bízunk benne, hogy a márkánk által kínált különleges élményeket és lehetőségeket, valamint a BMW tulajdonosoknak kijáró megkülönböztetett figyelmet minden egyes utazása során lehetősége lesz megtapasztalni.Amennyiben további kérdése illetve észrevétele lenne, forduljon bizalommal a BMW Ügyfélkapcsolati Központhoz alábbi elérhetőségeink egyikén.

 

Üdvözlettel,
BMW Group Magyarország

 

Elérhetőségek

 

BMW Ügyfélkapcsolati Központ
1399 Budapest, Pf 678.
Telefonszám: (+36 80) 990 011
E-mail: ugyfelszolgalat@bmw.hu

 

Bővebben

JOGI KÖZLEMÉNY

A tájékoztatás nem teljeskörű. A BMW Magyarország a változtatás jogát fenntartja. További részletekért érdeklődjön a hivatalos BMW Márkakereskedésekben.* A 25%-os kedvezmény legfeljebb bruttó 100.000 Ft értékű Lifestyle termékeinkre váltható be, egyszeri vásárlás esetében. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható. A kedvezményt abban a Márkakereskedésben válthatja be, melyben BMW modelljét vásárolta.BMW Driver’s Manual: A tartalmak adott járműtől függően érhetőek el, bővebb információért keresse fel az App Store-t illetve a Google Play áruházat.

Bővebben
Händler

FIND YOUR BMW DEALER.

The BMW Dealer in your area.

FIND YOUR BMW DEALER.

The BMW Dealer in your area.