BMW X6, G06, 2019, Kristály fehér metál, a mozgó autó rézsútos hátulnézetből
X6 M50i
Shop The Look
Fogyasztás, kombinált6,6-12,0 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW X6

Fogyasztás, kombinált6,6-12,0 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

A BMW X6 különleges külső megjelenéséhez sportos tekintély társul, amely az erős motornak, a precíz hangolású futóműnek, illetve az olyan felszereltségeknek köszönhető, mint az xOffroad csomag.

Bővebben

A BMW X6 MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

Az 530 lóerős, 8 hengeres motor csúcsteljesítményének, a Professional adaptív M futómű egyedülálló precizitásának, valamint az adaptív 2 tengelyes légrugózás és az xOffroad csomag gördülékeny együttműködésének köszönhetően a BMW X6 bármilyen terepen kimagasló produkciót nyújt.

M Sport kipufogórendszer, BMW X6, 2019, G06, közelről

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer hangzása a menetdinamikai szabályozás gombjaival aktiválható SPORT és a SPORT+ módokkal még intenzívebbé tehető, a kényelemorientált program választása esetén azonban a rendszer a diszkrétebb hangzást részesíti előnyben.
Adaptív M futómű, BMW X6, G06, 2019

Adaptív M futómű

Az Adaptív M futómű karakterisztikája elektronikusan szabályozható az út- és a vezetési viszonyoknak megfelelően. Ön az adott pillanatban megvalósítani kívánt stílusnak megfelelően, a Driving Experience kapcsoló segítségével is változtathatja a jármű menetkarakterisztikáját – amely a kényelmestől a figyelemre méltóan agilis menettulajdonságokat biztosító extrém sportosig terjedhet.
M Karbon hátsó légterelő, BMW X6, G06, 2019, közelről

M Karbon hátsó légterelő.

Az M Karbon hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját, egyszersmind jelentősen csökkenti a hátsó tengelyre ható, nemkívánatos felhajtóerőt.
Sportülések, BMW X6, G06, 2019, belső tér

Sportülések a vezető és az első utas számára

Dinamizmus és kényelem: a vezető és az első utas oldalán található Sportülések – amelyek az alapfelszereltséghez tartoznak – számos paramétere elektromosan állítható, így például a háttámla szélessége, valamint az ülés dőlésszöge is. A magasabb peremű ülőlapi és háttámla-oldaltámaszok az állítható hosszúságú combtámaszokkal együtt kitűnő ergonómiát biztosítanak, valamint még határozottabban tartják a testet nagy sebességű kanyarvételek alkalmával.
Intelligens BMW xDrive összkerékmeghajtás, BMW X6, G06, 2019

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között maximális tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.
xOffroad csomag, BMW X6, G06, 2019, az offroad-mód kapcsoló közelről

xOffroad csomag.

A BMW X6-hoz elérhető az Offroad csomag, amelynek jóvoltából Ön mind az aszfalton, mind a lazább felületű utakon kényelmesen és fürgén haladhat. Az xDrive összkerék-meghajtási rendszer karakterisztikáját a négyféle, egyénileg kiválasztható off-road mód valamelyike igazítja hozzá az adott útfelület sajátosságaihoz, hogy még jobb legyen a tapadás homokon, kavicsos és köves úton vagy éppen havon.

Driving Experience kapcsoló, BMW X6, G06, 2019, gombok, közelről

Driving Experience kapcsoló.

A Driving Experience kapcsoló jóvoltából a vezető választhat az alapbeállításnak számító COMFORT mód, a hatékonyságot célzó ECO PRO mód, valamint a SPORT mód között, mely utóbbi még dinamikusabb haladást tesz lehetővé. Az új, interaktív ADAPTIVE mód az aktuális vezetési helyzetnek megfelelően, folyamatosan módosítja az adaptív futómű, a kormányzás és a Steptronic sebességváltó karakterisztikáját.
BMW X6, G06, 2019, egy városi környezetben haladó autó rézsútos elölnézetből

ISMERKEDJEN MEG A BMW X6 KIMAGASLÓ MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAIVAL.

A BMW X6 DIZÁJNJÁNAK FŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

Üdvözlő fényszőnyeg, BMW X6, G06, 2019

Üdvözlő fényszőnyeg.

Az Üdvözlő fényszőnyeg funkció különleges, fényből alkotott grafikát vetít ki a jármű első ajtói mellé, hívogató hangulatot teremtve ezzel már a beszállás pillanatában. A fényszőnyeg mindemellett kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a sötétben való kiszállást.
Panoráma üvegtető, BMW X6, G06, 2019

Panoráma üvegtető.

Nyitott állapotában a Panoráma üvegtető bőséges mennyiségű friss levegőt enged az utastérbe. Amikor pedig zárva van, világos, fénnyel teli atmoszférát teremt belül. Az üvegtető – amely teljesen automatikusan, egyetlen gombnyomásra nyílik és záródik, és az autókulccsal is vezérelhető – toló és billenő funkcióval, napfényvédő rolóval és szélterelővel rendelkezik.
22" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 742 M, Jet fekete, elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal, BMW X6, G06, 2019

22'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 742 M, matt Orbit szürke.

A nagy, 22'' méretű, matt Orbit szürke duplaküllős 742 M könnyűfém keréktárcsák egyedülállóan exkluzív vonásokkal gazdagítják a BMW X6 Black Edition összképét. A keréktárcsák mögül elővillanó, magasfényű vörös féknyergek azonnal megragadják a tekintetet.

Hangulatvilágítás, BMW X6, G06, 2019

Hangulatvilágítás.

Az alapfelszereltség részét képező, a többek között az első és a hátsó ajtókban elhelyezett kontúrvilágítást is magában foglaló Hangulatvilágítás pihentető, otthonos atmoszférát biztosít az utastérben. Az Üdvözlő fényszőnyeg be- és kiszálláskor megvilágítja az autó ajtói előtti területet. Az állítható fényerejű Hangulatvilágítás hatféle színű – fehér, kék, narancs, bronz, lila és zöld – lehet.
'CraftedClarity' metszett üveg díszítőelemek, BMW X6, G06, 2019

'CraftedClarity' metszett üveg díszítőelemek a belső tér elemein.

A 'CraftedClarity' metszett üveg díszítőelemek a belső tér elemein felszereltség kézzel készített üveg díszítőelemeket foglal magában, amelyek látványukkal és tapintásukkal még rangosabbá teszik az utasteret. A sebesség-előválasztó kar, a hangerő-szabályozó, a BMW kontroller és a Start/Stop gomb egyes részletei finom kristályüvegből készülnek.
Sky Lounge panoráma üvegtető, BMW X6, G06, 2019

Sky Lounge panoráma üvegtető.

A Sky Lounge panoráma üvegtető nappal nagyvonalú térérzetet biztosít, éjszaka pedig éterien kellemes atmoszférát teremt a több mint 15000 világító elemből álló fénydizájn segítségével. Az első ülések háttámláján is jelen van a hangulatvilágítás. A fénydizájn és az üléstámla-világítás színe a Hangulatvilágítás hatféle árnyalatában változtatható.

EREDETI BMW ÉS BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW X6-HOZ.

A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális dózisú versenyautós karakterrel ruházhatja fel a BMW X6-ot. Válogasson hát a járművet még látványosabbá tevő külső dizájnelemek, valamint az attraktív kovácsolt, illetve könnyűfém-ötvözetből készült keréktárcsák között. Az eredeti BMW tartozékok jóvoltából pedig Ön a saját igényeihez szabhatja BMW-jét. A BMW X6-hoz tökéletesen illő termékek minőségüket, dizájnjukat és működésüket illetően abszolút méltók az autóhoz.

BMW tetőkereszttartók, BMW X6, G06, 2019

BMW tetőkereszttartók.

A bármelyik BMW tetőcsomagtartóval és tetőboxszal kompatibilis tetőkereszttartók tökéletesen egészítik ki a jármű összképét. Az egyszerűen, szerszámok nélkül felszerelhető tetőkereszttartók masszív konstrukciójuknak és lopásgátló zárrendszerüknek köszönhetően megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek is.
BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben, BMW X6, G06, 2019, külső

BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete, titánezüst oldalpanelekkel rendelkező, modern vonalú tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 520 liternyi plusz tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.
Csomagtéri szőnyeg, BMW X6, G06, 2019

Csomagtéri szőnyeg.

A csúszásmentes felületű, vízálló és rendkívül strapabíró, körben magasított szegélyű szőnyeg hatásosan védi meg a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete szőnyeg ideális módon fokozza a szériafelszereltségű jármű csomagterének használhatóságát.
BMW hátsó padlóborítások, BMW X6, G06, 2019

BMW hátsó padlóborítások.

Megbízható praktikum atletikus eleganciával fűszerezve: a csúszásmentes felületű, vízálló és strapabíró, körben magasított szegélyű BMW padlóborítások megóvják a hátsó lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete borításokat rozsdamentes acél betét díszíti. A 3D-s kialakítású tartozékok mind látványra, mind méretre tökéletesen illenek az autóhoz.
22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 749 M, kétszínű, BMW X6, G06, 2019, külső

22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 749 M, kétszínű.

A kitűnő minőségű, optimalizált tömegű, kétszínű kivitelű, Jet fekete, fényesre esztergált 22" M Performance csillagküllős 749 M könnyűfém keréktárcsákon színes M logó és „M Performance” felirat látható. Külön megvásárolható, 9,5J x 22 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 749 M, matt Jet fekete, BMW X6, G06, 2019, külső

22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 749 M, matt Jet fekete.

A kitűnő minőségű, fényesre esztergált, a tömegoptimalizálás érdekében „flow forming” eljárással készített, matt Jet fekete 22" M Performance csillagküllős 749 M könnyűfém keréktárcsákon „M Performance” felirat, valamint színes M logó látható. Külön megvásárolható, 9,5J x 22 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
M Performance karbonszálas vesék, BMW X6, G06, 2019

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa ki bátran stílusát: az M Peformance vesék kerete 100%-ban kézi megmunkálású, prémium minőségű karbonszálból készül, a függőleges rácselemek anyaga pedig rendkívül ellenálló plasztik. Olyan látványelemekről van szó, amely különlegesen elegánssá, sportossá és egyedivé teszik a jármű megjelenését.
M Performance magasfényű fekete hátsó légterelő elemek, BMW X6, G06, 2019

M Performance magasfényű fekete hátsó légterelők.

Az atletikus vonzerő elegáns érintése: Az M Performance hátsó légterelők elemek kihangsúlyozzák a jármű dinamizmussal fűszerezett eleganciáját. A tartozék jóvoltából a jármű még karakteresebbé és egyénibb megjelenésűvé válik.
M karbonszálas hátsó légterelő, BMW X6, G06, 2019, külső

M karbonszálas hátsó légterelő.

Még lenyűgözőbb összhatás: A karbonszálas M Performance hátsó légterelő kihangsúlyozza a jármű prémium minőségét és dinamikus megjelenését. High-tech karbonszálas anyaga rendkívül könnyűvé, ugyanakkor igen ellenállóvá teszi a tartozékot. A kitűnő minőségű karbonszálból, gondos kézi munkával készült légterelő harmonikusan simul bele a jármű dizájnjába, emellett remekül illik a többi karbonszálas M Performance komponenshez is.
M Performance tükörburkolat, karbonszálas, BMW X6, G06, 2019, külső

M Performance karbonszálas tükörburkolat.

A gondos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos tükörburkolatok érzékletesen juttatják érvényre a jármű high-tech pedigréjét. A prémium megjelenésű, dinamizmust sugárzó formatervű tartozékok egyedi vonással gazdagítják az autó összképét.
M Performance öntapadó fólia, Frozen fekete, BMW X6, G06, 2019

M Performance oldalmatricák Frozen fekete színben.

Mindent átható sportosság: A Frozen fekete (fekete/matt szürke) öntapadó M Performance fólia markánsan egyedivé és dinamikussá teszi a jármű megjelenését. Az, hogy a tapadófóliák közvetlenül az oldalszoknyák fölé kerülnek, érzékletesen hangsúlyozza ki a jármű ezen kimagaslóan karakteres dizájnelemeit, valamint arányait.
M Performance kormány, BMW X6, G06, 2019

M Performance kormány.

Fogós érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormánykerék nagyon kellemes tapintású és kitűnő fogású a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes dizájn, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző kiemeli a tartozék versenyautós stílusát.

A BMW X6 VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI ÉS DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSAI.

Az olyan technológiák és funkciók mellett, mint amilyen például a BMW Head-Up kijelző, a BMW X6 még számos asszisztenssel és szolgáltatással gazdagítható.

BMW Digitális kulcs, BMW X6, G06, 2019

BMW Digitális kulcs.

A BMW Digitális kulcs autókulccsá avatja az Ön kompatibilis okostelefonját*. Az ajtó nyitásához egyszerűen csak tartsa oda a kilincshez az okostelefont, az autó beindításához pedig helyezze a készüléket az okostelefontartó tálcába. A Digitális kulcsot megoszthatja öt ismerősével, akiknek esetében például korlátozhatja a maximális sebességet – ami különösen ideális akkor, ha az illető friss jogosítvánnyal rendelkezik.

*A BMW Digitális kulcs csak bizonyos típusú okostelefonokkal kompatibilis. A kompatibilis okostelefonok listája a bmw.com/digitalkey weboldalon található. A BMW Digitális kulcs használatához szükség van a Teleszerviz felszereltségre.

Távoli szoftverfrissítés, BMW X6, 2019

Távoli szoftverfrissítés.

A fedélzeten mindig a legfrissebb szoftver fusson. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Önnek csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat. BMW-jének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.
Driving Assistant Professional, BMW X6, G06, 2019

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Sávváltási asszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.

A BMW X6 MŰSZAKI ADATAI.

A BMW X6 xDrive40i és a további motorváltozatok.

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc: 

245 (333)/5500–6250

Legnagyobb sebesség, km/óra:

248

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

5,7

Fogyasztás, kombinált, l/100 km (WLTP):

9,0-10,4

CO2-kibocsátás, g/km (WLTP):

206-238

A BMW X6 méretei ábrán megjelenítve
BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.
Egy BMW Service munkatárs egy ügyfélnek nyújt segítséget

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X6-hez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW X6-HOZ.

Egy BMW Service munkatárs egy ügyfelet üdvözöl

#whateverhappens. Felhőtlenül gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a szerződéses időtartamon vagy futásteljesítményen belül.

A szolgáltatáscsomag tartalma:

  • Járműátvizsgálás a hivatalos BMW szervizprotokollnak megfelelően
  • Mikroszűrő-szerviz
  • Fékfolyadék-szerviz

A BMW X6 fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra.

    A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.