BMW X7 M50d, M modellek, G07, egy autópályán haladó, Kristály fehér autó rézsútos hátulnézetből
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW X7

BMW X7 M50d, M modellek, G07, egy autópályán haladó, Kristály fehér autó rézsútos hátulnézetből
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

A luxus bármilyen terepen jár Önnek: a BMW X7 M modellek a kimagasló eleganciát sportos offroad képességekkel ötvözik. A modellek egyedülálló, a lenyűgöző SAV gének és az M-specifikus dizájnelemek által meghatározott megjelenése kivételes menetdinamikai potenciálról árulkodik. Ezt az ígéretet pedig a BMW X7 M50i könnyedén teljesítik acélos erejű M TwinPower Turbo motorjaiknak, valamint M-specifikus hajtáslánc- és futóműtechnológiáiknak köszönhetően.

Bővebben

BMW X7 M MODELLEK – JELLEMZŐK.

A BMW X7 M50i menetdinamikai tulajdonságai és dizájnjegyei.

Tökélyre vitt vezetési élmény: a BMW X7 M modellek dinamizmusa és dizájnja új mércét állít a kategóriában. A sportos karaktert olyan extrém módon nagy teljesítményű, az autóversenyzés világából származó komponensek töltik meg tartalommal, mint a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó és az M Sport kipufogórendszer – amelyek alapfelszereltségként járnak a BMW X7 M50i modellhez. Az autó atletikus, luxus szintű megjelenésére az exkluzív M-specifikus részletek, valamint külső és belső dizájnelemek teszik fel a koronát.  

BMW X7 M modellek, G07, 2019, egy álló, Kristály fehér autó rézsútos elölnézetből
BMW X7 M50i, G07, 2019, hátsó típusfelirat

BMW X7 M50i.

A BMW X7 M50i-t egyedülálló precizitás és agilitás jellemzi. A futómű M50i-specifikus kalibrációjának, a Változó áttételű sport kormányműnek, az alapfelszereltségként járó M Sport féknek, az M Sport differenciálműnek és az M Sport kipufogórendszernek köszönhetően a modell még kiválóbb menetdinamikai tulajdonságokkal rendelkezik és garantáltan intenzív vezetési élményt nyújt.
BMW X7 M modellek, M Sport differenciálmű, G07, 2019, a far közelről

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás közben. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű berendezés segítségével szabályozza, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.
BMW X7 M modellek Steptronic Sport sebességváltóval, G07, 2019, műszerfal

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kormányra helyezett kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a lehető legnagyobb teljesítményt szolgálja.
BMW X7 M modellek M Sport kipufogórendszerrel, G07, 2019, a far közelről

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer hangzása a menetdinamikai szabályozás gombjaival aktiválható SPORT és a SPORT+ módokkal még intenzívebbé tehető, a kényelemorientált program választása esetén azonban a rendszer a diszkrétebb hangzást részesíti előnyben.
BMW X7 M modellek M Sport fékrendszerrel, G07, a könnyűfém keréktárcsa közelről

M Sport fék.

A M Sport fék felszereltséghez elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó, kékre fényezett, M logóval ellátott féknyergek, valamint nagyméretű féktárcsák tartoznak, amelyek egyedülállóan hatásos fékezést biztosítanak.
BMW X7 M modellek M Aerodinamikai csomaggal, G07, 2019, rézsútos oldalnézet

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag kihangsúlyozza a jármű sportosságát, miközben módosítja a légáramlást is. A felszereltség a megnövelt méretű légbeömlőkkel ellátott első lökhárítót, a különleges oldalküszöböket, valamint a Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetéttel rendelkező hátsó kötényt foglalja magában.
BMW X7 M modellek Executive Drive Pro futóműszabályozó rendszerrel, G07, 2019, egy mozgó autó rézsútos hátulnézetből

Executive Drive Pro.

Az Executive Drive Pro futóműszabályozó rendszer egyszerre nyújt kivételes menetkényelmet és biztosít egyedülálló menetdinamikai tulajdonságokat. A rendszer működésének alapját azok az aktív stabilizátorok jelentik, amelyeknek torziós rúdjait egy elektromechanikus szerkezet folyamatosan állítja, a minimálisra csökkentve ily módon a karosszériadőlés mértékét.
BMW X7 M modellek M-specifikus kipufogóborításokkal, G07, 2019, a kipufogó közelről

M-specifikus kipufogóborítások.

Az M-specifikus, Cerium szürke kipufogóborítások látványos módon teszik még sportosabbá az autót.
BMW X7 modellek M könnyűfém keréktárcsákkal, V-küllős 755 M, G07, 2019, a keréktárcsa közelről

M könnyűfém keréktárcsák.

22'' M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 755 M, kétszínű, Cerium szürke, fényesre esztergált, elöl 9,5J x 22, 275/40 R22, hátul 10,5J x 22, 315/35 R22 méretű defekttűrő gumiabroncsokkal.
BMW X7 M modellek M bőrkormánnyal, G07, 2019

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó M bőrkormány háromküllős kialakítású. A fekete varrású, fekete Walknappa bőrrel borított, speciálisan kiképzett hüvelykujj-támaszokkal ellátott karimával rendelkező bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.
BMW X7 M modellek M multifunkciós ülésekkel, G07, 2019, az ülésállítás gombjai közelről

M multifunkciós ülések.

A vezető és az első utas exkluzív dizájnnal rendelkező M multifunkciós ülésein – amelyeknek fejtámláján M logó látható – a jármű általános sportossága tükröződik. A süllyesztett ülőlapok és a magasított oldalpárnák, amelyek kihangsúlyozzák az ülések kagylószerű kialakítását, tökéletes oldaltartást biztosítanak. Mindehhez bőséges mennyiségű állítási lehetőség járul, ami maximális kényelmet eredményez.
BMW X7 M modellek Sky Lounge panoráma üvegtetővel, G07, 2019, belső tér

Sky Lounge panoráma üvegtető.

A Sky Lounge panoráma üvegtető éteri atmoszférát teremt a belső térben – különösen sötétben, hála a több mint 15 000 világító elemből álló fénymintázatnak. A fénydizájn színe a Hangulatvilágítás hatféle árnyalatában változtatható.
BMW X7 M modellek kibővített tartalmú BMW Individual Merino bőrkárpittal, G07, 2019, belső tér

BMW Individual Merino bőrkárpit kibővített tartalommal.

BMW Individual Merino bőrkárpit kibővített tartalommal, Tartufo, a belső tér színe fekete (VATQ).

BMW X7 M MODELLEK: INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK.

Digitális szolgáltatások, a BMW X7 M50i vezetőt segítő rendszerei és kényelmi funkciói

Önnek már azelőtt egészen rendkívüli szintű kényelemben lehet része, hogy beszállna a BMW X7 M50i modellbe. Ez úgy lehetséges, hogy a BMW digitális kulcs jóvoltából immár a megszokott autókulcsra sincs szüksége a bejutáshoz. Az olyan innovatív technológiáknak köszönhetően pedig, mint amilyenek a BMW Personal Co-Pilot vezetőt segítő rendszerei és a ConnecteDrive fejlett szolgáltatásai, az autóval megtett minden egyes út a lehető legkellemesebbé tehető. Mindemellett ott az úttörő, gesztusokkal vezérelhető infotainment rendszer, amely folyamatosan megőrzi naprakészségét a rendszeres, éteren át történő szoftverfrissítéseknek köszönhetően.

BMW X7 M modellek BMW Live Cockpit Professional felszereltséggel, G07, 2019

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 12,3" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
BMW X7 M modellek BMW gesztusvezérléssel, G07, 2019

BMW gesztusvezérlés.

A BMW gesztusvezérlés segítségével bizonyos funkciók meghatározott kézmozdulatokkal irányíthatók. Egyes műveletek elvégzéséhez a rendszer felismeri a gesztusokat – például a bejövő hívás elutasítását vagy fogadását jelző legyintést, illetve rámutatást, valamint a mutatóujj köröző mozgását, amely a hangerő szabályozására utal.
BMW X7 M modellek Driving Assistant Professional felszereltséggel, G07, 2019, műszeregység

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Sávváltási asszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az aktív oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
BMW X7 M modellek Parkolóasszisztens Plus felszereltséggel, G07, 2019, központi kijelző

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolást segítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.

Small Teaser Headline

BMW X7 M modellek Távoli szoftverfrissítéssel, G07, 2019, központi kijelző

Távoli szoftverfrissítés.

A fedélzeten mindig a legfrissebb szoftver fusson. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Önnek csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat. BMW-jének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.
BMW X7 M modellek Experience módokkal, G07, 2019, műszerfal

Experience módok.

Ön utazás közben a nyugalmat vagy inkább a produktivitást részesíti előnyben? Az Experience módok – például az Executive vagy az Expressive – jóvoltából a hangulatához tökéletesen illeszkedővé teheti a belső téri környezetet. Mindez a funkciók mesterien precíz összehangolása révén valósul meg. Elég ennyit mondania: 'Hey, BMW. Activate Executive Mode.' (A funkció magyar nyelven nem érhető el.)
BMW X7 M modellek Üdvözlő fényszőnyeggel, G07, 2019

Üdvözlő fényszőnyeg.

Az Üdvözlő fényszőnyeg funkció egy fényből álló grafikát vetít ki a jármű ajtóinak előterébe, hívogató hangulatot teremtve ezzel már a beszállás pillanatában. A fényszőnyeg mindemellett biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a sötétben való kiszállást.
BMW X7 M modellek harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszerrel, G07, 2019, a hangszóró közelről

harman/kardon HiFi hangsugárzó rendszer.

Az egyedülálló hangzásminőséget biztosító Harman Kardon HiFi hangsugárzó rendszer egy 464 W teljesítményű digitális erősítővel, kilenc csatornával és 16 hangszóróval rendelkezik. A rendszer által kibocsájtott, kifinomult hangzás tökéletesen betölti az utasteret.
BMW X7 M modellek Professional hátsó szórakoztató egységgel, G07, 2019

Professional szórakoztató egység a hátsó üléseknél.

A Professional hátsó szórakoztató egység két különálló, 10,2" méretű, érintő funkcióval rendelkező, állítható dőlésszögű, Blu-ray meghajtóval ellátott képernyőt foglal magában. A felszereltségnek köszönhetően a hátul helyet foglaló utasok menet közben használhatják a navigációs, illetve az internetes funkciókat (utóbbiakat csak akkor, ha a felhasználó rendelkezik mobil adatforgalmat tartalmazó előfizetéssel). Mindemellett egy USB-port, valamint az MP3-lejátszók, játékkonzolok és fejhallgatók (akár vezeték nélküliek) fogadására alkalmas csatlakozók is rendelkezésre állnak.
Temperálható pohártartók a BMW X7 M modellekhez, G07, 2019

Temperált pohártartók.

A középkonzolba épített, hidegen és melegen tartó funkcióval ellátott pohártartók egymástól függetlenül képesek megőrizni a bennük tárolt italok hőmérsékletét. A hűtés, illetve a melegítés funkció a bal és a jobb oldalon elhelyezett gombokkal aktiválható. A Hangulatvilágítás pohártartónál lévő része is jelzi, hogy éppen melyik funkció van aktivált állapotban (a kék fény a hidegen, a piros a melegen tartást mutatja).
BMW X7 M modellek 5 zónás automatikus klímaberendezéssel, G07, 2019

5 zónás automatikus klímaberendezés.

Az 5 zónás automatikus klímaberendezés lehetővé teszi, hogy a vezető és az első utas, a 2. sorban, a bal és a jobb oldalon ülő utas, illetve a 3. sorban helyet foglalók egymástól függetlenül állítsák be a hőmérsékletet. Ily módon a fedélzeten tartózkodók közül mindenki a számára legmegfelelőbb klimatikus viszonyok között utazhat.

A BMW X7 M MODELLEK MŰSZAKI ADATAI.

BMW X7 M50i.

Üzemanyag-fogyasztás töltésfenntartó üzemmódban, kombinált, l/100 km
[10.7-9.6]
Károsanyag-kibocsátás töltésfenntartó üzemmódban, kombinált, g/km
[241-217]
Gyorsulás (0-100 km/h)
5,8
Legnagyobb sebesség
250
Price from
$ 35,220,000
BMW X7 M50i, G07, 2019, a méreteket mutató ábra

BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW X7 M MODELLEKHEZ.

Egy BMW Service munkatárs egy ügyfelet üdvözöl

#whateverhappens. Felhőtlenül gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a szerződéses időtartamon vagy futásteljesítményen belül.

  • Járműátvizsgálás a hivatalos BMW szervizprotokollnak megfelelően
  • Mikroszűrő-szerviz
  • Fékfolyadék-szerviz

A BMW X7 M modellek fogyasztása és CO2-kibocsátása.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Bővebben

A BMW X7 M modellek fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából.