Nyúlánk sziluett, látványos kerékjáratok és karaktervonalak, krómkeretek – a BMW 6-os Gran Coupé bátran mutatja meg, hogy mit is képvisel: eleganciát, exkluzivitást és különleges szellemiséget. A műszerfal válogatott anyagaival kényezteti a tekintetet. A látványt a finoman strukturált bőr és az ergonomikusan elrendezett kijelzők uralják. A BMW Individualtól származó exkluzív felszereltség segítségével pedig abszolút különlegessé tehető az utastér. A valóságos műalkotásnak tekinthető autó – a 4+1-es üléskoncepciónak köszönhetően – öt személy számára kínál helyet rövidebb utazások alkalmával. A modell ideális eszköz a díjnyertes, a BMW EfficientDynamics filozófia jegyében megalkotott BMW TwinPower Turbo motorok igazi erejének maradéktalan megtapasztalásához. A kamera- és az átfogó asszisztencia-rendszerek hasznos támogatást nyújtanak minden számításba jöhető vezetési helyzetben. Az eredmény: határtalan vezetési élmény tágas és kényelmes környezetben.

Hosszú motorháztető, rövid túlnyúlások és a farig elegánsan húzódó tető – a BMW 6-os Coupé egy kétajtós sportoló, amelyet ellenállhatatlanul elegáns aura vesz körbe. A külső által ígért minőség belül is folytatódik. A válogatott anyagok, például a kibővített, bikolor Nappa bőrkárpit, a kitűnő minőségű nemesfa díszbetétek és a finom, kontrasztos varrás prémium atmoszférát teremtenek. A BMW TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor, a BMW TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor és a BMW TwinPower Turbo 6 hengeres dízelmotor – amelyek mindegyike a BMW EfficientDynamics-től származik – formájában három erőteljes, finom járású erőforrás közül választhatnak a vásárlók. A BMW ConnectedDrive olyan innovációi, mint a Head-Up Display vagy a Driving Assistant Plus még ebben az exkluzív járműkategóriában is mértékadónak számítanak.

A BMW 6-os Gran Turismo különleges esztétikumával, valamint nagyvonalú térkínálatot nyújtó, luxus szintű utasterével nyűgöz le. A modell különleges menettulajdonságai garantálják a sportos dinamizmust – valamint a maximális kényelmet a hosszú utakon. Ez a jármű egy négy keréken járó állásfoglalás – a modern dizájn, valamint a klasszikus, nagy túrák élménye mellett.

Míg a BMW 6-os sorozat modelljeinek lenyűgöző dinamizmusát az izmos 8 hengeres (BMW 650i) és a soros hathengeres benzinmotor (BMW 640i), valamint a soros hathengeres dízelmotor (BMW 640d) biztosítják, az alacsony fogyasztásról pedig a BMW EfficientDynamics olyan elemei gondoskodnak, mint a közvetlen üzemanyag-befecskendezés, az optimális váltási pontra figyelmeztető jelzés és a fékenergia-visszanyerés. Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszernek köszönhetően a vezetési élmény minden útfelületen, kanyarban és vezetési helyzetben garantált.

Amennyiben Ön használt vagy új 6-os BMW-t keres, itt minden szükséges, a BMW 5-ös sorozat aktuális modelljeivel kapcsolatos információt megtalál a sajtótesztek, valamint a finanszírozási és lízingajánlatok mellett – és természetesen megkeresheti azt a márkakereskedést is, ahol tesztvezetésre kíván jelentkezni.

Bővebben