„MINDENRE FELKÉSZÜLTEM. MÉG A VÁRATLAN DOKGOKRA IS.”

BMW márkakereskedői jótállás.

Egy új BMW tulajdonosaként Ön magától értetődően várhatja el a legmagasabb szintű minőséget és megbízhatóságot. Amennyiben netalán mégis történne valami az autójával, a BMW márkakereskedői jótállás átfogó védelmet nyújt az Ön számára a váratlan költségek ellen – akár 5 éven át, a világon bárhol.

Bővebben
„MINDENRE FELKÉSZÜLTEM. MÉG A VÁRATLAN DOKGOKRA IS.”BMW márkakereskedői jótállás.
  • Az előnyök áttekintése

„SZÍVESEN MEGSZOKNÁM EZT AZ ÉRZÉST.”

Terv a be nem tervezett eseményekre. A BMW meghosszabbított jótállás segítségével.

„SZÍVESEN MEGSZOKNÁM EZT AZ ÉRZÉST.”

Terv a be nem tervezett eseményekre. A BMW meghosszabbított jótállás segítségével.

HOSSZABBÍTSA MEG A NYUGALMÁT.

Önnek tervei vannak. Mi pedig gondoskodunk arról, hogy azok az elképzelései szerint valóra váljanak: a BMW márkakereskedői jótállásnak köszönhetően Ön 24 hónapon át védve lesz a váratlan javítási költségektől. De akár hosszabb ideig is eltöltheti a megnyugtató tudat, hogy jó kezekben van. Ez azért lehetséges, mert új BMW-jének megvásárláskor adott a lehetőség, hogy méltányos összeg ellenében akár 5 évre terjeszthesse ki a jótállási időszakot. Amennyiben tehát bármilyen hiba adódna, bármelyik résztvevő BMW szervizpartnerhez ellátogathat – anélkül, hogy mindez plusz pénzébe kerülne.

Bővebben
  • Az előnyök áttekintése

„HOGY MIBE A LEGÉRDEMESEBB BEFEKTETNEM? A NYUGALOMBA.”

BMW Premium Selection jótállás.

Egy jármű, amelyben megbízhat: a BMW Premium Selection választékából megvásárolt, igazolt eredetű járművéhez automatikusan jár egy egyéves, a mechanikai és az elektromos alkatrészekre vonatkozó, teljes körű márkakereskedői jótállás. Mindez gondoskodik arról, hogy frissen vásárolt használt BMW-je még jó sokáig ne lepje meg semmivel – leszámítva természetesen a vezetési élményt, amelyet nyújt.

„BE AKAROM BIZTOSÍTANI AZT, AMI FONTOS A SZÁMOMRA.”

BMW használtautó-jótállás.

A BMW használtautó-jótállás a nyugalom záloga. BMW márkakereskedője oly módon gondoskodik járművének kifogástalan állapotáról, hogy tüzetesen átvizsgálja annak összes berendezését és funkcióját. Ily módon biztosítjuk, hogy az Ön által megvásárolt jármű csúcsformában legyen – és abban is maradjon a BMW használtautó-jótállásnak köszönhetően.