EGY MEGNYERŐ FELFEDEZŐ

Az új BMW X3 formájában ismerkedjen meg álmai útitársával

A BMW X3, amelyet arra terveztek, hogy teljesítményével, pompás kényelmével és kiemelkedő biztonságával ejtse Önt ámulatba, a legmegbízhatóbb partnere lesz, vállalkozzon bármilyen utazásra. Könnyűépítésével, precízen megtervezett és kivitelezett, kiegyensúlyozott tulajdonságokat mutató karosszériájával, valamint kitűnő aerodinamikai jellemzőivel az autó magabiztosan mozog. A teljesítményt fokozó komponensek rendkívüli dinamizmussal és páratlanul jó kontrollálhatósággal ruházzák fel a járművet. A maga nemében egyedülálló autóról kialakult képet az átgondolt kialakítású, luxus színvonalú belső tér teszi teljessé.
BMW X3

ACTIVE AIR STREAM VESÉK

Fedezze fel az Active Air Stream veséket, amelyek a legjobb aerodinamikai tulajdonságokhoz segítik a járművet és ezzel hozzájárulnak a fogyasztás csökkenéséhez is. A vesék mozgatható lamellái automatikusan bezárulnak, amikor nincs szükség hűtőlevegőre.
BMW X3

BMW xDRIVE

A BMW xDrive egy összkerék-meghajtási rendszer, amely együttműködik a Dinamikus stabilitás-ellenőrzéssel (DSC). A rendszer észleli, ha valamelyik kerék megcsúszik, ezért nyomatékot küld arra a tengelyre, amely a leghatékonyabban képes továbbítani a hajtóerőt az útfelületre. Mindennek köszönhetően kiszámíthatóvá válnak az autó menettulajdonságai.
BMW X3

AERODINAMIKAI TULAJDONSÁGOK

A BMW X3 egy újfajta, a légellenállási együtthatót optimalizáló és a belső téri akusztikai tulajdonságokat javító aerodinamikai rendszerrel látták el abból a célból, hogy még tovább tökéletesítsék az autó általános aerodinamikai jellemzőit és csökkentsék annak fogyasztását.
BMW X3

HANGSZIGETELŐ ELSŐ SZÉLVÉDŐ

A BMW X3 hangszigetelő első szélvédőt kap annak érdekében, hogy kevesebb szél-, forgalmi-, motor- és gördülési, valamint vibrációs zaj jusson az utastérbe.
BMW X3

LIVE COCKPIT PLUS

Fedezze fel a BMW Live Cockpit Plus felszereltség minden olyan elemét, amelyek megkönnyítik az Ön dolgát – azaz a navigációt, az 5,7” méretű műszereket, a 8,8” méretű, nagy felbontású központi kijelzőt, valamint a jól elérhető helyen lévő iDrive Touch kontrollert.
BMW X3

PROFESSIONAL NAVIGÁCIÓS RENDSZER

A BMW Professional navigációs rendszernek köszönhetően mindig zökkenőmentes, zavartalan utazásban lehet része. Az egyénileg beállítható, gyorselérést biztosító parancsikonok jóvoltából Ön optimális idő alatt érheti el kedvenc úti céljait. Hathatós segítséget nyújt a Valós idejű közlekedési információk szolgáltatás is, amely késlekedés nélkül tájékoztatja Ön a választott útvonalát érintő bármilyen akadályozó körülményről.
BMW X3

DRIVING ASSISTANT PLUS

A Driving Assistant Plus felszereltség a legmagasabb szintű kényelemmel és fokozott biztonsággal ajándékozza meg Önt a mindennapi közlekedés során. Az innovatív vezetéstámogató funkciókat – például az Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, a Sávtartó asszisztenst, a Torlódásasszisztenst vagy a Parkolóasszisztenst – arra tervezték, hogy azok maximális biztonságot szavatoljanak és valóban kellemes élménnyé tegyék az utazást.

Leljen rá megbízható útitársára a BMW X3 formájában.

BMW X3 sDrive18d

BMW X3
 • M Sport csomag
 • Driving Assistant
 • Komfort bejutás 2.0

BMW X3 xDrive20d

BMW X3
 • Head-Up kijelző
 • Cocktail bőrkárpit
 • Hangulatvilágítás

BMW X3 M40d

BMW X3
 • M Sport ülések elöl
 • Panoráma üvegtető
 • Driving Assistant Plus

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW X3

Ismerkedjen meg alaposabban a BMW X3 családdal

A BMW X3 többféle modellváltozatban kapható, hogy a vásárló biztosan megtalálja azt, amit keres – legyen szó a plug-in hibrid változatról, vagy valamelyik erős, benzin-, illetve dízelmotoros verzióról. Tekintse hát meg a lehetőségeket és válassza ki közülük azt, amelyik a leginkább megfelel az igényeinek.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció
 • ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.