BMW Digitális kulcs, My BMW app, egy férfi az okostelefonjával nyitja a BMW 4 Coupéját

BMW DIGITÁLIS KULCS

Az okostelefon így válik digitális kulccsá: A My BMW appon keresztül létrehozhatja BMW Digitális kulcsát, amelyet azután az iPhone-ján tárolhat, amennyiben a készülék kompatibilis. A digitális eszköz segítségével Ön a fizikai kulcs használata nélkül nyithatja ki és zárhatja be a BMW-jét, illetve indíthatja be az autó motorját. Lehetősége van arra is, hogy öt további személyt feljogosítson BMW-je használatára. Amennyiben lemerülne iPhone-jának akkumulátora, még öt órán keresztül módja van az ajtók kinyitására és a motor beindítására. Mindemellett az autóhoz járó BMW kulcskártyát is beállíthatja digitális kulcsnak.

Bővebben
BMW DIGITÁLIS KULCS
A BMW Digitális kulcs funkcióinak és előnyeinek ismertetése a bemutató videóban

ISMERKEDJEN MEG ALAPOSABBAN IS A BMW DIGITÁLIS KULCCSAL, ILLETVE ANNAK FUNKCIÓIVAL A BEMUTATÓ VIDEÓ SEGÍTSÉGÉVEL

BMW DIGITÁLIS KULCS: BIZTOSÍTSON JOGOSULTSÁGOT TOVÁBBI FELHASZNÁLÓKNAK

Akár öt további személyre is átruházható BMW Digitális kulcs, egy, az okostelefonját a kezében tartó férfi egy BMW X5 előtt

A BMW Digitális kulcs akár öt további személlyel is megosztható

Legyen szó családtagokról, barátokról vagy üzleti partnerekről: Ön akár további öt, kompatibilis iPhone készülékkel rendelkező személyt is feljogosíthat BMW-jének használatára oly módon, hogy okostelefonjának Wallet appjából meghívót küld számunkra, felhasználókként hozzáadva őket. A digitális kulcsnak van egy praktikus funkciója, amely például a kezdő vezetők esetében jön jól. Miközben átruházza a BMW Digitális kulcs használati jogosultságát, az ellenőrzőlista segítségével korlátozásokat állíthat be. Így a korlátozott hozzáférést biztosító kulcs esetében például csökkenthető a motorteljesítmény, illetve letiltható a dinamikus stabilitás-ellenőrzés (DSC), illetve az intelligens biztonsági elemek deaktiválása.

Megjegyzés: Az elérhető korlátozási lehetőségek modellenként változnak. Kizárólag a fő kulcsbirtokos adhat hozzá további felhasználókat az Apple Wallet segítségével. A fő kulcsbirtokos bármikor visszavonhatja a többi felhasználó jogosultságát. A megosztott kulcsok használati jogosultsága nem ruházható tovább harmadik személyeknek.

BMW KULCSKÁRTYA

Egy férfi a BMW kulcskártya segítségével nyitja a BMW-jét.

Egy férfi a BMW kulcskártya segítségével nyitja a BMW-jét

Zárja és nyissa BMW-jét gyorsan és egyszerűen a BMW kulcskártya segítségével. A bankkártya méretű NFC kártyát Ön a járművel együtt, inaktív állapotban kapja meg. A kártya aktiválásához szükség van a sztenderd autókulcsra vagy az aktivált BMW digitális kulcsra. A BMW kulcskártyát úgy aktiválhatja, hogy behelyezi azt az okostelefon-tartóba, majd végrehajtja az autó kijelzőjén megjelenő utasításokat.

A BMW DIGITÁLIS KULCS HASZNÁLATÁNAK ELŐFELTÉTELEI

A BMW Digitális kulcs a Komfort bejutás (322) kiegészítő felszereltség része.

A kulcsot akkor tudja használni, ha rendelkezik egy kompatibilis BMW modellel, valamint egy kompatibilis iPhone készülékkel, amelyre telepítve van a My BMW app.

A BMW Digitális kulcs a My BMW appban hozható létre. E műveletet megelőzően a járművét hozzá kell rendelnie a BMW ID-jához. A digitális kulcs létrehozása közben a járműben kell ülnie és biztonsági okokból magánál kell tartania mindkét sztenderd autókulcsot. Az applikációban nyomja meg a „Link” gombot és kövesse a megjelenő utasításokat. A BMW Digitális kulcs létrehozásához szükség van internet- vagy WLAN kapcsolatra.

A BMW Digitális kulccsal kompatibilis modellek köre országonként változik.

A kompatibilis iPhone készülékek és operációs rendszerek köre modellenként és fedélzeti szoftverenként változhat.

Bővebben

BMW CONNECTED DRIVE: TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS LINKEK

BMW ConnectedDrive, Ügyfélszolgálat

BMW ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Amennyiben bármilyen, a BMW ConnectedDrive szolgáltatásait és termékeit érintő kérdés merülne fel Önben, vegye fel a kapcsolatot a BMW Ügyfélszolgálattal.
BMW ConnectedDrive, Gy. I. K., egy, az okostelefonját a kezében tartó nő az ablakban

GY. I. K.

Gy. I. K. szekciónkban megtalálja a BMW ConnectedDrive szolgáltatásaival és termékeivel kapcsolatban leggyakrabban feltett kérdéseket, illetve az azokra adott válaszokat.
BMW Driver’s Guide app, digitális kezelési kézikönyv, okostelefon

BMW DRIVER’S GUIDE

A BMW Driver’s Guide egy, bizonyos BMW modellekhez elérhető digitális kezelési kézikönyv, amely részletesen bemutatja a járművet és annak felszereltségeit, illetve, amely képes keresési funkciót, valamint magyarázó animációkat is felvonultat.
BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatások, áttekintés, egy, az okostelefonját a kezében tartó nő a BMW-je előtt

ÁTTEKINTÉS

Szívesen megismerkedne a BMW ConnectedDrive további szolgáltatásaival és termékeivel is? Ha igen, ide kattintva visszatérhet az áttekintéshez.