ÉLVEZZE A MELEG ÉVSZAKOKAT EREDETI BMW TARTOZÉKOKKAL.

Katalógus megtekintése

A FELFEDEZÉS ÖRÖME. Készüljön fel a tavaszra és a nyári hónapokra eredeti BMW tartozékokkal. Fedezze fel a komplett nyári kerékkészletek széles választékát, és merüljön el a BMW Szolgáltatások világában. Tekintse meg digitális katalógusunkat és készüljön velünk a nyári hónapokra! #Whateverhappens

EREDETI BMW TARTOZÉKOK. KÜLSŐ.

Verőfényben még élvezetesebbek a felfedezőutak. A rugalmas tárolási és szállítási eszközök jóvoltából pedig Ön nap mint nap új szemmel nézhet mindarra, amit az év melegebb hónapjai nyújtanak.
Egy tetőboxszal és 21" méretű M Performance keresztküllős 943 M keréktárcsákkal ellátott, napsütötte zöld réten, egy fa alatt álló BMW i5 eDrive40
BMW tetőbox, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW tetőbox 520 liternyi tárolóhellyel.

A fekete/titánezüst színösszeállítású, zárható, mindkét oldalról pakolható, 520 literes befogadóképességű tetőbox bármely BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis.

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó két kerékpár számára, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

Szállítsa biztonságosan kerékpárjait.

A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.

Méretre szabott BMW csomagtéri szőnyeg, BMW tartozékok tavaszra és nyárra

Méretre szabott BMW csomagtéri szőnyeg: extra védelem.

A csúszásmentes felületű, vízálló szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete színű, nemesacél betéttel ellátott szőnyeg belesimul a belső tér összképébe.

BMW hátsó box, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

300 literes, aerodinamikailag ideális formába csomagolt tárolóhely.

Utazzon még kényelmesebben a BMW hátsó box jóvoltából: élvezze a 300 literes rakodótér, valamint annak előnyeit, hogy az eszköz könnyebben pakolható, mint a tetőbox.

EREDETI BMW KOMPLETT NYÁRI KERÉKKÉSZLETEK ÉS -TARTOZÉKOK.

Az utak bizony csúszóssá válhatnak egy-egy nyári vihar után. A gyorsan felszerelhető, a vezetési élményt növelő eredeti BMW komplett nyári kerékkészletek azonban gondoskodnak arról, hogy Ön időjárástól függetlenül biztonságosan célba érjen.
21" M Performance könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 943 M, kétszínű (Jet fekete, polírozott).

21" M Performance könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 943 M, kétszínű.

21'' M könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 943 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre mart. Komplett nyári kerékkészlet részeként, gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal.

21" M Performance könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 943 M, Frozen Midnight szürke, komplett nyári kerékkészlet részeként

21" M Performance könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 943 M.

21" M Performance kovácsolt keréktárcsa, keresztküllős 943 M, Frozen Midnight szürke. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal.

19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 942 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként

19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 942 M.

19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 942 M, matt Jet fekete. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal.

BMW szelepsapkák logóval, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW szelepsapkák logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket. A szelepsapkákon BMW logó látható.

BMW fix kerékagyvédő sapka, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

Fix kerékagyvédő sapkák.

A BMW logóval ellátott „úszó” kerékagyvédő sapka nem fordul el a kerékkel együtt, hanem állandóan függőlegesen áll.

BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK TAVASZRA ÉS NYÁRRA.

Nincs is jobb egy kis tavaszi-nyári kiruccanásnál vagy utazásnál. Tervezzen Ön akár rövidebb kirándulást, akár családi vakációt, hivatalos BMW márkaszervizeink szakemberei mindent megtesznek azért, hogy felkészítsék a BMW-jét. Ha pedig igényli, még tüzetesebben górcső alá veszik az autóját.

Bővebben
BMW kerékcsere, kerék- és gumiabroncsszerviz, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCSSZERVIZ.

Elvégezzük a kerékcserét, hogy Ön mindig biztonságosan autózhasson. A művelet gyors, hatékony és kedvező árú. A profilmélység, valamint a fékek állapotának ellenőrzése természetesen benne van a szolgáltatásban. De mi lesz a téli kerekekkel? Nos, amennyiben igényli, gondoskodunk azok szakszerű tárolásáról. Ily módon időt, valamint értékes helyet takaríthat meg.
Vakációs átvizsgálás, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW VAKÁCIÓS ÁTVIZSGÁLÁS.

Tökéletesen felkészülten vágjon neki a forró nyári napoknak: a BMW diagnosztikai rendszerekkel elvégzett vizsgálatokat, a szakemberek általi szemrevételezést, valamint az egyes részegységek és funkciók megfelelő működésének leellenőrzését követően a legnagyobb lelki nyugalommal indulhat útnak.
Tavaszi átvizsgálás, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS.

A BMW márkaszerviz szakemberei a BMW diagnosztikai rendszereivel veszik górcső alá a járművét. Alaposan átnézik a karosszériát, a fékeket, a világítási, valamint az ablaktörlő- és mosórendszert, illetve minden más egyebet, hogy orvosolva az esetleges problémákat első osztályú állapotban adják vissza Önnek az autót. Az eredmény: BMW-je a tavaszi és a nyári hónapokra tökéletesen felkészítve hagyja le a szervizt.
Klímaellenőrzés, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW KLÍMAELLENŐRZÉS.

A BMW márkaszerviz szakemberei ellenőrzik BMW-je klímaberendezésének összes fontos részegységét, hogy Önnek a forró napokon is kellemes utazásban legyen része. Ha pedig erre szükség van, lecserélik az elhasználódott alkatrészeket. Mindennek köszönhetően a klímaberendezés a megfelelő teljesítménnyel, kellően hatásosan látja majd el a feladatát. Így hát Ön mindig frissen és kipihenten éri el úti célját.

EREDETI BMW TARTOZÉKOK. BELSŐ TÉR.

Aranyló napsugárban fürdő nyári napok – amelyek eszményiek a felfedezéshez. Ön például merre veszi az irányt legközelebb? Tulajdonképpen mindegy is, hiszen a praktikus eredeti BMW belső téri tartozékok jóvoltából garantáltan kényelmesebben, biztonságosabban, a kedvére való körülmények között utazhat.
BMW Advanced Car Eye 2.0 Pro, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

Extra szempár a fedélzeten.

A BMW Advanced Car Eye 2.0 Pro QHD és full HD felbontású kamerái incidens esetén automatikusan rögzítik az autó előtt és mögött zajló történéseket.

BMW Pro tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW Pro tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez.

Biztosan tartja a BMW védőtokba helyezett tableteket. A többféle pozícióba állítható, változtatható dőlésszögű tartó az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező rögzítőelemhez vagy az alaptartóhoz illeszthető hozzá.

BMW univerzális akasztó a Travel & Comfort rendszerhez, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW ruhaakasztók: egyetlen pattintás, és máris van hová tenni a ruháit.

Az alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltségbe tartozó adapterhez pattintható ruhaakasztó az autón kívül is használható.

BMW univerzális akasztó a Travel & Comfort rendszerhez, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW univerzális akasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

Az univerzális, ruhadarabok vagy könnyű táskák elhelyezésére alkalmas akasztó az alaptartóhoz, vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz illeszthető hozzá.

BMW négy évszakos lábszőnyegek, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

Tisztaság és rend: BMW négy évszakos lábszőnyegek.

Tökéletesen méretre szabott védelem az elülső lábtérben a nedvesség és a szennyeződések ellen. A fekete, rozsdamentes acél betéttel ellátott szőnyegek tökéletesen illenek a belső tér összképébe.

EREDETI BMW AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK.

Esedékes egy kis tavaszi takarítás? Az eredeti BMW autóápolási termékeket pont ilyen célra fejlesztették ki. A kiváló minőségű alapanyagokból készült kíméletes, ugyanakkor hatásos termékekkel kitűnő állapotba hozhatja a BMW-jét, így kicsinosított autóval vetheti bele magát a nyári kalandokba.

Bővebben
Limited Edition Natural Air Tropical Forest utántöltő, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW Natural Air Limited Edition Tropical Forest utántöltő.

A BMW Natural Air Limited Edition Tropical Forest utántöltő jóvoltából Ön kellemes illatú környezetben utazhat.

Bővebben
BMW képernyőtisztító kendő, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

Ideális eszköz a kényes felületek tisztásához.

A BMW képernyőtisztító kendővel Ön anélkül törölheti le és tarthatja tisztán autójának kijelzőit, valamint fényes felületeit, hogy aggódnia kéne a karcolások, a csíkozás vagy a szöszök miatt.

Bővebben
BMW ablakmosó-koncentrátum, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

Őrizze meg tisztánlátását bármilyen időjárási körülmények között.

A BMW ablakmosó-koncentrátum egy tömény, a szélvédő- és fényszórómosó rendszerbe töltendő tisztítóadalék.  

Bővebben
Eredeti BMW Charging tartozékok

EREDETI BMW CHARGING TARTOZÉKOK.

Töltse járművének akkumulátorát egyszerűen, gyorsan és biztonságosan. Mindjárt itt a nyár, amikor még ellenállhatatlanabbul vonzza majd Önt a látóhatár. Ennek jegyében a BMW Charging az egyéni igényeinek megfelelő, rugalmas töltési megoldások egész sorát kínálja. 
BMW Shop, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

EREDETI BMW TARTOZÉKOK. A TELJES KÍNÁLAT.

Speciális tartozékokat keres? Shopunkban mindenfajta időjárási körülményhez bőségesen talál eredeti BMW tartozékokat. A kínálat a kerekektől és a szállítási megoldásoktól egészen az autóápolási termékekig terjed. De az említetteken kívül sok minden más is ott van a tarsolyunkban.

BMW SERVICE SZOLGÁLTATÁSOK.

#WHATEVERHAPPENS.

Bármikor adódhatnak előre nem látható helyzetek, ezért megnyugtató lehet a tudat, hogy minden eshetőségre felkészült. Bárhová is viszi az útja, a BMW minden körülmények között szolgáltatások széles kínálatával nyújt Önnek támogatást.
BMW Service Hub, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

A BMW Service teljes szolgáltatáskínálata.

Ön és a BMW-je a lehető legjobb kezekben vannak a hivatalos BMW márkaszerviznél. A széles és változatos kínálatnak ugyanúgy szerves részei a hosszú időtartamra szóló szervizcsomagok, mint a vonzó árak és a személyre szabott szolgáltatások.

Bővebben
Kerekek és gumiabroncsok, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW keréktárcsák és gumiabroncsok.

Tükörsima aszfalt, murvás vagy nyári vihar áztatta út – az eredeti BMW komplett kerekek mindenkor gondoskodnak a kitűnő tapadásról és ezzel a jármű teljesítményének érvényre juttatásáról.

Bővebben
BMW javítás és autóápolás, eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra

BMW javítás és autóápolás.

Legyen szó baleseti károk elhárításáról vagy kozmetikai javításokról, a BMW hivatalos tanúsítványával rendelkező karosszéria- és fényezőműhelyek a legmagasabb minőségi szabványokat betartva, az Ön BMW-jéhez előírt módon végzik el a szükséges műveleteket.

Bővebben