Egy, a kezében telefont tartó férfi és egy hátizsákos nő áll egy BMW iX előtt.

A NAPFÉNY NYOMÁBAN.

Fedezze fel az eredeti BMW tartozékok és szolgáltatások választékát.

A NAPFÉNY NYOMÁBAN.Fedezze fel az eredeti BMW tartozékok és szolgáltatások választékát.

Legyen ez a nyár az Ön nyara. Az eredeti BMW tartozékok, a nyári keréktárcsák és gumiabroncsok, valamint a BMW Service és a BMW Charging szolgáltatások segítségével.

Már itt kopogtat a meleg – és a verőfény megannyi lehetőséget nyújt a változatos, felfedezésre váró vidék bebarangolására. Élvezze hát a tekergőző kanyarokat, a friss levegőt és a táj látványát az eredeti BMW tartozékok segítségével. A BMW keréktárcsák és gumiabroncsok mindenkor gondoskodnak az optimális utazási élményről. Nekik, valamint a BMW Service és a BMW Charging szolgáltatásainak köszönhetően Ön biztonságosan érheti el úti célját. Az átélt pillanatok ily módon egy megszakítás nélküli élményfüzérré állnak össze, amely maga a kaland.

Bővebben

EREDETI BMW NYÁRI TARTOZÉKOK.

Mindig szívesen fordítjuk az arcunkat a nap felé.

Ha azt szeretné, hogy ez a nyár valóban az Öné legyen, alaposan fel kell készülnie rá. Például azzal, hogy gondosan megtervezi az utazást és beszerez annyi tárolási eszközt, amennyiben kényelmesen elférnek a kedvenc nyári időtöltéséhez szükséges alkalmatosságok. Használja hát ki a nagy választékban kínált belső téri és külső eredeti BMW tartozékok előnyeit, amelyekkel felvértezve BMW-je is ideális társává válik abban, hogy megvalósíthassa életének egyik legnagyszerűbb nyári vakációját.

Egy modern épület előtt álló, tartozékokkal ellátott BMW iX és egy BMW M440i
Egy autóban ülő férfi, a lába alatt a négyévszakos lábszőnyeggel. A szőnyeg közelről.

Négy évszakos BMW lábszőnyegek előre.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított peremű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeket kitűnő minőségű rozsdamentes acélbetét díszíti.
A termékhez
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW üléstámlára helyezhető táska Antracit/kék színben

BMW üléstámlára helyezhető táska Antracit/kék színben.

Ideális megoldás arra az esetre, amikor gyermekek utaznak a fedélzeten. A táska, amelynek felületéről könnyen letörölhetők a rúgásnyomok, az első ülés háttámlájához rögzíthető. A különböző méretű, zárható zsebekkel, valamint külön palacktartó rekesszel ellátott tároló alkalmatosságban kényelmesen elfér sokféle úti kellék. A könnyen hordozható táska használaton kívül összehajtható.
A termékhez
A BMW tablettartó és tok közelről, Travel & Comfort.

11 colos Apple iPad Pro™ készülékekhez való BMW biztonsági tartó a Travel & Comfort rendszerhez

A BMW védőtok hatékonyan óvja a 11" méretű iPad™ Pro készülékeket. A fekete szilikonborítás megbízhatóan védi a tabletet a karcolásoktól és az ütésektől, amennyiben pedig azt a mellékelt kijelzővédő fóliával együtt használják, a készülék a fröccsenő víz ellen is védve van. A Travel & Comfort rendszerhez tartozó univerzális tartókonzolba (amely külön vásárolható meg) helyezve a készülék pozíciója állítható, így az kényelmesen használható – ráadásul még egy esetleges ütközés esetén sem mozdul el a helyéről. *7,9'' méretű Apple iPad mini 4, 10,5" méretű Apple iPad Pro, 9,7" méretű Apple iPad Air 1, 9,7" méretű Apple iPad Air 2, 9,7" méretű Apple iPad Pro, 9,7" méretű Samsung Galaxy Tab A, valamint 9,7" méretű Samsung Galaxy Tab S2 készülékekhez is elérhető.
A termékhez
A BMW ruhaakasztó közelről, Travel & Comfort.

BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

A BMW ruhaakasztó segítségével a különféle ruhadarabok az üléstámla hátoldalára függesztve szállíthatók. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az akasztó egyszerűen és ütközésbiztos módon rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz. A hotel (vállfa) funkció jóvoltából az akasztó az autón kívül is használható.
A termékhez
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW csomagtéri szőnyeg

BMW csomagtéri szőnyeg.

A méretre szabott BMW csomagtéri szőnyeg hatékonyan óvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A mindegyik oldalán magasított peremű, robusztus, csúszásmentes felületű, vízálló anyagból készült szőnyeg optimális védelmet nyújt. A fekete, elegáns dizájnnal rendelkező tartozék tökéletesen simul bele a csomagtér látványába. A kitűnő minőségű rozsdamentes acélból készült, BMW logós betét még értékesebbé teszi a kiegészítőt. A helyére pontosan illeszkedő, a jármű egyedi karakterét kiemelő szőnyeg ideális választás a külön megvásárolható négy évszakos BMW lábszőnyegekhez.
A termékhez
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW adapterkábel Apple iPhone/iPod™ készülékekhez

BMW adapterkábel Apple iPhone/iPod™ készülékekhez.

A tömör fém csatlakozókkal ellátott adapterkábel személyre szabott zenei élmény megvalósítását teszi lehetővé a járműben. Az Apple iPod™ és iPhone™ készülékek a jármű fedélzeti rendszerébe integrálhatók a kábel segítségével, amely egyúttal a töltésről is gondoskodik. Az USB adapternek köszönhetően tehát egyszerűen, az autó hangszóróin keresztül játszhatók le a készüléken tárolt zenék. A külső zenei források az iDrive kontrollerrel, a kormánykeréken lévő multifunkciós gombokkal vagy a rádió kezelőszerveivel vezérelhetők.
A termékhez
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW Advanced Car Eye 3.0

BMW Advanced Car Eye 3,0.

A BMW Advanced Car Eye 3.0 egy kitűnő minőségű, QHD felbontású kamera, amely rögzíti a jármű előtt és mögött zajló történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben rendellenes mozgásokat észlel a jármű közvetlen közelében, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.
A termékhez
BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW dupla USB töltőadapter A és C típusú csatlakozódugókhoz

BMW dupla USB töltőadapter A és C típusú csatlakozódugókhoz.

A dupla USB töltőadapter pillanatok alatt csatlakoztatható a szivargyújtóhoz. Az eszköz segítségével egyszerre két mobil eszköz tölthető egyszerűen és kényelmesen. A nagy, 2 x 3 amperes töltőáram 2 x 18 watt maximális töltési teljesítményt tesz lehetővé, így a töltés rendkívül gyors. A túlmelegedést beépített elektronika akadályozza meg. A Power Delivery töltési technológiával ellátott USB-C port különböző profilokkal rendelkezik, amelyek a készülék paramétereihez igazítják a rendelkezésre bocsátandó áram mennyiségét és a töltőfeszültséget. A technológia egyszerre gondoskodik a lehető legoptimálisabb töltésről és az akkumulátor védelméről.
A termékhez
BMW tavaszi-nyári tartozékok, univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás

Univerzális BMW vezeték nélküli töltőállomás.

Vezeték nélküli töltés bárhol, bármikor: A BMW univerzális vezeték nélküli töltőállomásnak köszönhetően az okostelefon kényelmesen és hatékonyan, kábel nélkül tölthető a járműben. A mobiltelefon stabilan és biztonságosan helyezhető el a töltőállomáson. Egy különlegesen okos megoldás: az integrált powerbank kiemelhető a helyéről, így az autón kívül is lehetővé válik a vezeték nélküli töltés.
A termékhez
Egy férfi egy táskát tesz a BMW iX tetején lévő tetőboxba.

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A modern formatervű, zárható, fekete BMW tetőbox plusz 420 liternyi tárolóhelyet biztosít. A tekintélyes befogadóképességű, könnyen felszerelhető tetőbox az összes BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis. A doboz külső héja ütésálló, UV-stabilizált ABS műanyagból készül. A mindkét oldalról nyitható, ezért egyszerűen pakolható doboz oldalanként hárompontos központi zárral ellátott, amely hatásos védelmet nyújt a tolvajok ellen. A 19 kg tömegű box mind az ütközésvédelem, mind a működési biztonság, mind pedig a tartósság tekintetében megfelel a BMW szigorú követelményeinek.
A termékhez
Egy BMW iX teteje oldalnézetből, rajta egy tetőboxszal.

BMW tetőcsomagtartó.

A multifunkciós tetőcsomagtartó-rendszer bármilyen BMW tetőcsomagtartó-toldattal és tetőboxszal kombinálható. A rendkívül egyszerűen felszerelhető tetőcsomagtartó masszív konstrukciójával és a lopás ellen hatékonyan védő zárrendszerével megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági elvárásoknak is. A jellegzetesen BMW-s dizájnnal rendelkező tetőcsomagtartó ideális módon simul bele a jármű megjelenésébe és általános formatervébe.
A termékhez
Egy férfi egy bőröndöt tesz egy hátsó kerékpártartóval ellátott BMW iX csomagtartójába.

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A BMW vonóhoroghoz illeszthető BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartót arra tervezték, hogy azon biztonságosan legyen szállítható két kerékpár/e-bike. A könnyű, ugyanakkor masszív acél/alumínium, 60 kg maximális teherbírású tartórendszeren két, legfeljebb 130 centiméteres tengelytávú kerékpár helyezhető el. A kerékpártartó egy kézzel működtethető gömbfej-rendszerrel, levehető támasztókarokkal, valamint a kerekek rögzítésére szolgáló, egyszerűen használható reteszelő rendszerrel ellátott. A tartó lebillenthető, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető. A legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelelő Pro 2.0 hátsó kerékpártartó használaton kívül kisméretűre hajtható össze. Az eszközhöz külön vásárolható meg a harmadik kerékpár szállítását lehetővé tevő toldat és a hordtáska. A fentieket összegezve tehát a kerékpártartó ugyanúgy remek társ életének nagy vakációjához, mint egy rövid, a BMW-jével tett kiruccanáshoz.
A termékhez
Egy nő egy kerékpárt tol egy hátsó kerékpártartóval ellátott BMW iX-hez

A harmadik kerékpár szállítását lehetővé tevő bővítmény a BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartóhoz.

A vonóhorogra szerelhető BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartóhoz kínált bővítmény lehetővé teszi egy harmadik kerékpár szállítását. A szállítórendszer egy kiegészítő kerékpártartósínt, valamint egy, a második és a harmadik kerékpárt összekapcsoló kart foglal magában.
A termékhez
BMW tavaszi-nyári tartozékok, üvegtisztító bio gyömbérkivonattal

BMW ÜVEGTISZTÍTÓ ORGANIKUS GYÖMBÉRKIVONATTAL.

Az organikus gyömbérkivonatot tartalmazó BMW üvegtisztító a BMW i által inspirált Pure Care termékek sorába tartozik. A természetes összetevőkből álló szerrel még a makacs szennyeződések is hatékonyan, nyom nélkül távolíthatók el az üvegfelületekről.

EREDETI BMW NYÁRI KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

Nyári kerekek: kipipálva.

Ahogyan szeretné: amellett, hogy a széles választékban elérhető eredeti BMW keréktárcsák és gumiabroncsok még látványosabbá teszik a BMW-jét, Ön a legmagasabb szintet képviselő minőségükből is profitálhat. A BMW-je műszaki paramétereihez igazított gumiabroncsok fejlesztése a vezető gumigyártókkal (pl. a Bridgestone-nal, a Pirellivel és a Michelinnel) közösen zajlott. Bizonyos keréktárcsa-típusok pedig még a menettulajdonságokat is pozitív irányban befolyásolják: a legmodernebb gyártási eljárásoknak, a tömegcsökkentésnek, illetve a modellre szabottan elvégzett biztonsági és menetdinamikai teszteknek köszönhetően Ön mindig az élet napos oldalán járhat.
A BMW M440i tükröződő, nedves útfelületen
20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet

20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M.

A kitűnő minőségű, 20" méretű, csillagküllős 748 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet feketére fényezettek és színes M logóval díszítettek. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9J x 20, 275/45 R20 110Y XL RSC, hátul 10,5J x 20, 305/40 R20 112Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-címke
22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 749 M, kétszínű

22" M Performance könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 749 M.

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált 22" M Performance csillagküllős 749 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet feketére fényezettek és színes M logóval díszítettek. A TPMS érzékelőkkel ellátott komplett kerékkészletbe tartozó első kerekek: 9,5J x 22 keréktárcsák 275/35 R22 104Y XL gumiabroncsokkal. Hátsó kerekek: 10,5J x 22 keréktárcsák 315/30 R22 107Y XL gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-címke
21" M könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 741 M, kétszínű (Óarany, fényesre esztergált), komplett nyári kerékkészlet részeként

21" M könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 741 M, kétszínű.

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált 21" BMW Y-küllős 741 M könnyűfém keréktárcsák Óarany színre fényezettek. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9,5J x 21, 275/40 R21 107Y XL RSC, hátul 10,5J x 21, 315/35 R21 111Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-címke
19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke, komplett nyári kerékkészlet részeként

19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M.

A kitűnő minőségű 19" M Performance Y-küllős 898 M könnyűfém keréktárcsák Frozen Gunmetal szürkére fényezettek és „M Performance” felirat látható rajtuk. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 19, 225/40 R19 93Y XL, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 96Y XL gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-címke
18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként

18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M.

A kitűnő minőségű, 18" M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet feketére fényezettek és M logóval díszítettek. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 7,5J x 18, 225/45 R18 95Y XL RSC, hátul 8,5J x 18, 255/40 R18 99Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-címke
19" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 793, kétszínű, Óarany

19" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 793, kétszínű, Óarany

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált 19" BMW duplaküllős 793 könnyűfém keréktárcsák Óarany színre fényezettek. Abroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 19, 225/40 R19 93Y XL RSC, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 96Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
EU gumiabroncs-címke
BMW kerék- és gumiabroncs-tartozékok, BMW „úszó” kerékagyvédő sapka

BMW „úszó” kerékagyvédő sapka.

A BMW logóval ellátott, BMW „úszó” kerékagyvédő sapka nem fordul el a kerékkel, hanem mindig függőlegesen áll. A kerékagyvédő sapka a 112 mm átmérőjű rögzítőfurattal rendelkező BMW könnyűfém keréktárcsákra szerelhető fel.
A termékhez
Egy BMW szelepsapka közelről

BMW szelepsapkák logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. Négy szelepsapkából álló készlet. A szelepsapkákon BMW logó látható.
A termékhez
BMW kerék- és gumiabroncs-tartozékok, BMW szelepsapkák M logóval

BMW szelepsapkák M logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. A szelepsapkákon M logó látható.
A termékhez
BMW kerék- és gumiabroncs-tartozékok, BMW M Performance gumitároló zsákok

M Performance gumitároló zsákok.

Exkluzív versenyhangulat a garázsban: az M Performance gumitároló zsákok mind a vezetőt, mind a járművet megkímélik a szennyeződésektől. A megerősített fogantyúk jóvoltából a kerekek kényelmesen mozgathatók. A speciális jelölésnek köszönhetően könnyen beazonosítható, hogy hova való az adott kerék. A kerekekre egyszerűen és gyorsan ráhúzható zsákok a jellegzetes M Performance dizájnt viselik magukon. A zsákokban mind a nyári, mind a téli komplett kerekek biztonságosan, jól elkülönítve, sportos stílusban tárolhatók a következő kerékcseréig.
A termékhez
Egy modern házból kijövő, az épület előtt álló BMW iX felé haladó férfi.

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCS-SZERVIZ.

Mindig megfelelő gumiabroncsokkal induljon útnak. Váltson nyári gumikra és állíttassa be azok nyomását a szakembereinkkel – kitűnő ár-érték arányú szolgáltatásunk keretében.

EREDETI BMW CHARGING TARTOZÉKOK.

Nyári érzéssel csordultig töltve: én így járom a világot.

Ha teljesen felkészülten szeretné várni a nyarat, ne csak a megfelelő tartozékokat szerezze be, hanem töltekezzen fel energiával is. Fedezze hát fel az eredeti BMW Charging tartozékokat, amelyek tökéletesen kiszolgálják elektromos autójának igényeit. Tegye ezt azért, hogy ez a nyár tényleg az Ön nyara legyen.

Bővebben
BMW Charging termékek, 5 méteres BMW töltőkábel nyilvános töltőállomásokhoz

5 méteres BMW töltőkábel nyilvános töltőállomásokhoz.

Az öt méter hosszú BMW töltőkábel segítségével gyorsan és egyszerűen végezhetők el a töltések a Mode 3 szabványt támogató nyilvános töltőállomásokon. A BMW elektromos és hibrid járművek lényegesen gyorsabban tölthetők fel e kábellel, mint azzal, amelyik alaptartozékként jár az autóhoz. Mivel a csatlakozója megfelel az ECE szabványnak, a kábel Európa egész területén használható. 

Bővebben
Egy Wallboxról töltött BMW iX.

BMW Wallbox.

Akár egy otthoni üzemanyagtöltő állomás. A fixen felszerelt BMW Wallbox jóvoltából a BMW gyorsan, megbízhatóan és kényelemesen, 22 kW teljesítménnyel tölthető. A BMW Wallbox készülékkel való töltés a My BMW appon keresztül is menedzselhető.

Bővebben
BMW Flexible Fast Charger tartozék.

BMW Flexible Fast Charger.

A BMW Flexible Fast Charger egy mobil otthoni töltő, amely bármilyen elektromos járműhöz használható. A szett segítségével Ön mind az otthonában, mind pedig út közben feltöltheti autóját a háztartási, illetve az ipariáram-csatlakozókról. A kábel teljes hossza hat méter. A maximális töltési teljesítmény 2,3 kW (Type E+F, Schuko, 10 A). 

Bővebben

BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK TAVASZRA ÉS NYÁRRA.

Különleges nyári ismertető jegyem.

Ez itt az Ön nyara – ideje hát, hogy kiragyogjon a sokaságból. A BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön maximális szintű egyediséggel és hamisítatlanul versenyautós karakterrel ruházhatja fel BMW-jét. Tegye hát igazi látványossággá a BMW-jét ezen a nyáron, amely tényleg szóljon csak Önről – mindenféle kompromisszum nélkül.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, 20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M, matt Jet fekete

20" M könnyűfém keréktárcsa, csillagküllős 748 M, matt Jet fekete.

A kitűnő minőségű, 20" méretű, csillagküllős 748 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet feketére fényezettek és színes M logóval díszítettek. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9J x 20, 275/45 R20 110Y XL RSC, hátul 10,5J x 20, 305/40 R20 112Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, M Performance karbonszálas vesék

BMW M Performance karbonszálas vesék

Mutassa meg, hogy ki is Ön: az M Performance vesék kerete prémium minőségű, kézzel gyártott karbonból készül, a függőleges rácselemek anyaga pedig rendkívül robusztus plasztik. Olyan látványelemekről van szó, amelyek különlegesen elegánssá, sportossá és egyedivé teszik a jármű megjelenését.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, M Performance lábszőnyegek

BMW M Performance lábszőnyegek.

Prémium szintű megjelenés, egyedülálló tapadás: Az M Performance lábszőnyegek atletikus vonással gazdagítják a lábtér látványát és ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy a jármű egésze még dinamikusabb megjelenésű legyen. A szőnyegeken M logó és „M Performance” felirat látható. A prémium színvonalú dizájnt a bőrhatású, kontrasztszínű varrással ellátott szegélyek, valamint az M színekben pompázó dekorbetét teszik teljessé.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, M Performance karbonszálas tükörburkolatok

M Performance karbonszálas tükörburkolatok.

A gondos kézi munkával, karbonszálas műanyagból készített, látványos tükörburkolatok érzékletesen juttatják érvényre a jármű high-tech pedigréjét. A prémium megjelenésű, dinamizmust sugárzó formatervű tartozékok egyedi vonással gazdagítják az autó összképét.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, M Performance karbonszálas első légbeömlő.

Első légbeömlő.

Lélegzetvétel: A finom kidolgozású, karbonszálas légbeömlők jellegzetesen versenyautós vonással gazdagítják a jármű orr-részét. A látványra is minőségi légbeömlők még sportosabbá és exkluzívabbá teszik az autó összképét. A tartozékok ideális módon simulnak bele a lökhárító dizájnjába és tökéletes harmóniát alkotnak a többi karbonaszálas külső komponenssel.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, M Performance matrica

Feliratmatrica

Az „M Performance” feliratú matrica tökéletes kiegészítő az oldalküszöb Frozen fekete öntapadó fóliájához vagy a magasfényű fekete oldalküszüb-toldathoz. A matrica egy további látványelemmel gazdagítja az összképet, emellett profilból egyedibbé teszi az autó megjelenését.

Bővebben

BMW SERVICE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Egy BMW M440i-t vezető nő, mellette egy férfival.

Egyszeri vásárlás. Hosszú távú megtakarítás. Ezt nyújtja a BMW Service Inclusive. Spóroljon meg jelentős összegeket egyszeri alkalommal fizetendő, vonzó árú szervizcsomagunk segítségével. Attraktív, egyszeri díj ellenében megvásárolható szervizcsomagunkkal jelentős megtakarítást érhet el ahhoz képest, mintha alkalmanként fizetne a szervizekért.

BMW TELESZERVIZ.

Egy, a kezében telefont tartó férfi és egy hátizsákos nő áll egy BMW iX előtt.

A BMW Teleszerviz jóvoltából Ön a legnagyobb biztonságban és kényelemben lehet akkor is, ha valamilyen, a szervizeléssel kapcsolatos kérdés merül fel. Legyen szó kisebb karbantartási munkákról vagy éppen segítségnyújtásról baleset vagy út menti meghibásodás esetén – a BMW Teleszerviznek és a BMW ConnectedDrive-nak köszönhetően Önnek szinte semmit nem kell tennie azért, hogy a megfelelő időben érkezzen a megfelelő segítség. BMW-je ugyanis automatikusan felismeri a saját szervizigényét és az összes vonatkozó járműadatot továbbítja szakembereinknek. Mindez lehetővé teszi a számunkra azt, hogy mindig a megfelelő intézkedéseket foganatosítsuk.

SZEMÉLYES ÉRINTKEZÉS NÉLKÜLI SZERVIZ.

Egy telefon, a kijelzőjén a My BMW app felületével, a háttérben egy tartozékokkal ellátott BMW iX.

A My BMW Service egy egész sor, az életét megkönnyítő szolgáltatást nyújt Önnek. A kínálatban az online szervizidőpont-foglalástól a BMW-jével való – különösen a My BMW appon keresztüli – hálózati kommunikáción át az érintkezésmentes szervizig minden megtalálható, mely utóbbinak jóvoltából elkerülhető a hosszas várakozás. A sort a Smart Video Communication szolgáltatás teszi teljessé, amelynek köszönhetően maximálisan átlátható a szervizelés menete. Digitális szolgáltatásunk tehát mindenben igazodik az Ön szükségleteihez és kívánalmaihoz.

BMW SERVICE 5+.

Egy férfi egy ház előtt álló BMW iX-hez megy.

Amire mindig lehet számítani: BMW Service 5+. Legyen szó a fékekről, a motorolajról vagy éppen a mikroszűrőről: az egyszeri alkalommal fizetendő BMW Service 5+ szolgáltatás vonzó ára tartalmazza az alkatrészek költségét és a munkadíjat. E nagyszerű ajánlat minden ötéves vagy régebbi BMW modellhez elérhető – hiszen minél idősebb az Ön autója, annál kevezőbb feltételekkel szervizeltetheti azt.

BMW Service – egy, a motorháztetőt nyitó kéz.

BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK.

Ön és a BMW-je a lehető legjobb kezekben vannak a hivatalos BMW márkaszerviznél. A hosszútávra szóló szervizcsomagoktól – mint amilyen például a BMW Service Inclusive – a vonzó, all-inclusive áras BMW Service 5+ szolgáltatáson át egészen a személyes érintkezés nélküli szervizig vagy az eredeti BMW motorolaj-szervizig és számos egyéb, testre szabott szolgáltatásig mindig ott van a tarsolyunkban az, ami optimális megoldást jelent az Ön számára. Legyen bármilyen BMW-je, illetve egyedi igénye, szolgáltatásainkra bizton számíthat – azon a sok-sok gondtalan kilométeren át, amelyek Ön előtt állnak.

ÖN KÉRDEZ, MI VÁLASZOLUNK.

  • Mekkora a megfelelő guminyomás?
  • Milyen gyakran érdemes ellenőrizni a guminyomást?
  • Mit jelent az, hogy egy gumiabroncs csillagjelöléssel rendelkezik?
  • Hogyan találok megfelelő gumikat az autómhoz?
  • Mikor jön el az ideje a nyári gumik feltételének?
  • Cseréljem vagy megtartsam a gumijaimat?