Eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra, BMW X1, U11, egy 2 személy társaságában látható autó, tengerparttal a háttérben

„A FELFEDEZÉS ÖRÖME.”

#whateverhappens. Eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra.

„A FELFEDEZÉS ÖRÖME.”#whateverhappens. Eredeti BMW tartozékok tavaszra és nyárra.

Legyen ez a nyár az Ön nyara. Az eredeti BMW tartozékok, a nyári keréktárcsák és gumiabroncsok, valamint a BMW Service és a BMW Charging szolgáltatások segítségével ez valóra válhat.

Nyakunkon a nyár, a napsütéses idő pedig új lehetőségeket nyit meg a barangolásokhoz. Hiszen a világ csak felfedezésre vár. Az eredeti BMW tartozékokkal felvértezve élvezze a kanyargós utakat, a friss levegőt, valamint a táj látványát. A BMW keréktárcsák és gumiabroncsok mindenkor szavatolják az optimális vezetési élményt. A BMW Service, valamint a BMW Charging szolgáltatásai pedig gondoskodnak arról, hogy biztonságosan érje el úti célját. A lényeg, hogy Ön felhőtlenül élvezhesse ki az év ezen időszakának minden pillanatát – és elmondhassa: ez az én nyaram.

Bővebben

EREDETI BMW NYÁRI TARTOZÉKOK ÉS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK.

„Mindig szívesen fordítjuk az arcunkat a nap felé.”

Ha azt szeretné, hogy ez a nyár valóban az Öné legyen, alaposan fel kell készülnie rá. Például azzal, hogy gondosan megtervezi az utazást és beszerez annyi tárolási eszközt, amennyiben kényelmesen elférnek a kedvenc nyári időtöltéséhez szükséges alkalmatosságok. Használja hát ki a nagy választékban kínált belső téri és külső eredeti BMW tartozékok előnyeit, amelyekkel felvértezve BMW-je is ideális társává válik abban, hogy megvalósíthassa életének egyik legnagyszerűbb nyári vakációját.
Eredeti BMW nyári tartozékok és autóápolási termékek, BMW X1, U11, egy három nő társaságában látható, a napfényben álló autó
BMW belső tér, G07, BMW Pro tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez

BMW Pro tablettartó a Travel & Comfort rendszerhez.

A BMW Pro tablettartó a Travel & Comfort kiegészítő felszereltség részét képező tartóhoz vagy a külön megvásárolható alaptartóhoz rögzíthető hozzá. A tartó különböző pozíciókba állítható, billenthető, illetve 360°-ban elforgatható. A tartó egy állítható tartókerettel van ellátva annak érdekében, hogy képes legyen biztonságosan megtartani a 7–13 col méretű, BMW védőtokba helyezett tableteket.

A termékhez
BMW belső tér, U11, a Travel & Comfort rendszerrel kompatibilis BMW védőtok 11" méretű Apple iPad Pro készülékekhez.

A Travel & Comfort rendszerrel kompatibilis BMW védőtok 11" méretű Apple iPad Pro készülékekhez.

A BMW védőtok hatékonyan óvja a 11" méretű iPad™ Pro készülékeket. A fekete szilikonborítás megbízhatóan védi a tabletet a karcolásoktól és az ütésektől, amennyiben pedig azt a mellékelt kijelzővédő fóliával együtt használják, a készülék a fröccsenő víz ellen is védve van. A Travel & Comfort rendszerhez tartozó univerzális tartókonzolba (amely külön vásárolható meg) helyezve a készülék pozíciója állítható, így az kényelmesen használható – ráadásul még egy esetleges ütközés esetén sem mozdul el a helyéről.

A termékhez
BMW belső tér, BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez

BMW ruhaakasztó a Travel & Comfort rendszerhez.

A BMW ruhaakasztó segítségével a különféle ruhadarabok az üléstámla hátoldalára függesztve szállíthatók. A plug-in csatlakozónak köszönhetően az akasztó egyszerűen és ütközésbiztos módon rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz. A hotel (vállfa) funkció jóvoltából az akasztó az autón kívül is használható.

A termékhez
BMW belső tér, U11, BMW lehajtható asztal a Travel & Comfort rendszerhez.

BMW lehajtható asztal a Travel & Comfort rendszerhez.

A Travel & Comfort rendszerrel kompatibilis, a túlterhelés ellen védő funkcióval ellátott lehajtható asztal egyszerűen, ütközésvédelmi szempontból biztonságosan rögzíthető hozzá a külön megvásárolható alaptartóhoz vagy a Travel & Comfort kiegészítő felszereltség részeként az első ülések háttámlájára kerülő plug-in csatlakozókhoz. Az állítható magasságú és dőlésszögű asztal tartalmaz egy kihajtható pohártartót is.

A termékhez
BMW belső tér, U11, BMW négy évszakos szőnyegek előre

BMW négy évszakos lábszőnyegek a vezető és az első utas számára.

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A tökéletesen méretre szabott négy évszakos BMW lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. Fekete színben, „BMW” felirattal.

A termékhez
BMW belső tér, U11, megfordítható BMW csomagtéri szőnyeg csomagrögzítő pontokkal

Megfordítható BMW csomagtéri szőnyeg csomagrögzítő pontokkal.

A csomagrögzítő pontokkal ellátott BMW csomagtéri szőnyeg megfordítható, így az rugalmasan használható. A nem, vagy csak enyhén szennyezett tárgyak rögzítésére a szőnyeg felső oldala alkalmas. A másik oldala viszont kifejezetten a nedves és szennyezett rakomány elhelyezésére szolgál.  Ennek megfelelően a szőnyeg egyszerűen, vízzel tisztítható.

A termékhez
BMW belső tér, G20, BMW Crystal Clarity kulcstartó

BMW Crystal Clarity kulcstartó.

A kitűnő minőségű, csillogó kristályokkal ékesített nappabőrből készült BMW kulcstartó látványos kiegészítővé avatja az Ön BMW-jének kulcsát. A tartóba helyezett kulcs összes funkciója használható. Amennyiben valamilyen okból ki kell vennie a kulcsot a tartóból – például akkumulátorcsere céljából –, a praktikus rögzítőpánt jóvoltából könnyedén megteheti ezt.

A termékhez
BMW belső tér, G20, BMW Crystal Clarity ajtózáró gomb

BMW Crystal Clarity ajtózáró gomb.

A Crystal Clarity ajtózáró gombbal felteheti a végső ecsetvonást a minőségi utastér összképére. A kívülről is látható, a gombba beépített Swarovski kristály igen látványos. A kitűnő minőségű, sötétszürke anodizált alumíniumból készült tartozék néhány egyszerű lépésben építhető be.

A termékhez
BMW külső, U11 ICE, BMW 520 tetőbox fekete/Titánezüst kivitelben

BMW 520 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete, titánezüst oldalpanelekkel rendelkező, modern vonalú tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 520 liternyi plusz tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.

A termékhez
BMW külső, G20, BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben

BMW 420 tetőbox fekete/titánezüst kivitelben.

A fekete, Titánezüst oldalbetétekkel rendelkező, modern formatervű tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 420 liternyi tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.

A termékhez
BMW külső, G20, BMW LED-es ajtóprojektorok

BMW LED-es ajtóprojektorok.

Az innovatív BMW LED-es ajtóprojektorok, amelyek automatikusan aktiválódnak az ajtók kinyitásakor, egy cserélhető dián keresztül grafikát vetítenek ki közvetlenül a jármű mellé. Számos különböző motívum érhető el a kivetítéshez, amely tökéletesen, egyedi stílusban világítja meg a belépőteret.

A termékhez
BMW külső, U11, BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, ugyanakkor masszív Pro 2.0 hátsó kerékpártartó akár 60 kilogrammal is terhelhető. A rendkívül egyszerűen használható tartón két kerékpár vagy e-bike szállítható (egy külön megvásárolható toldat pedig három kerékpár elhelyezésére is alkalmassá teszi az eszközt). A tartó lebillenthető, így a csomagtér bármikor könnyen hozzáférhető.

A termékhez
BMW külső, a harmadik kerékpár szállítását lehetővé tevő toldat a BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartóhoz.

A harmadik kerékpár szállítását lehetővé tevő bővítmény a BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartóhoz.

A vonóhorogra szerelhető BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartóhoz kínált toldat lehetővé teszi egy harmadik kerékpár szállítását. A szállítórendszer egy kiegészítő kerékpártartósínt, valamint egy, a második és a harmadik kerékpárt összekapcsoló kart foglal magában.

A termékhez
BMW elektronika, BMW G20, BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro első kamera

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro első kamera.

A BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro egy kitűnő minőségű, QHD felbontású kamera, amely rögzíti a jármű előtt és mögött zajló történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben vibrációkat és rendellenes mozgásokat észlel a jármű közvetlen környezetében, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.

A termékhez
BMW elektronika, BMW G20, BMW Advanced Car Eye 3.0 első kamera

BMW Advanced Car Eye 3.0 első kamera.

A BMW Advanced Car Eye 3.0 egy kitűnő minőségű, QHD felbontású kamera, amely rögzíti a jármű előtt és mögött zajló történéseket – akár álló helyzetben is. Amennyiben rendellenes mozgásokat észlel a jármű közvetlen közelében, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.

A termékhez
BMW elektronika, BMW Advanced Car Eye 3.0 hátsó kamera

BMW Advanced Car Eye 3.0 hátsó kamera.

A BMW Advanced Car Eye 3.0 rendszert kiegészítő kitűnő minőségű, full HD felbontású kamera rögzíteni kezdi a jármű előtt zajló történéseket, amint vibrációt érzékel a járművön. Mindez parkolás közben is megtörténik. Amennyiben rendellenes mozgásokat észlel a jármű közvetlen közelében, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket abból a célból, hogy a felvétellel dokumentálhatók legyenek az esetleges balesetek vagy a (megkísérelt) járműfeltörések.

A termékhez
BMW elektronika, BMW adapterkábel Apple iPhone/iPod készülékekhez

BMW adapterkábel Apple iPhone/iPod készülékekhez.

A személyre szabott zenehallgatási élmény jegyében egy kompatibilis Apple iPod™ vagy iPhone™ készülék az autó operációs rendszerébe integrálható, miközben a BMW adapterkábel segítségével tölthető. A rendszer a iDrive kontrollerrel, a kormányon lévő multifunkciós gombokkal vagy a rádió kezelőszerveivel vezérelhető.

A termékhez
BMW elektronika, BMW dupla USB töltőcsatlakozó A és C típusú csatlakozódugókhoz

BMW dupla USB töltőadapter A és C típusú csatlakozódugókhoz.

A dupla USB töltőadapter pillanatok alatt csatlakoztatható a szivargyújtóhoz. Az eszköz segítségével egyszerre két külső mobil eszköz tölthető egyszerűen és kényelmesen. A nagy töltőáram jóvoltából igen gyorsan tölthetők fel például az okostelefonok és a tabletek.

A termékhez
BMW autóápolási termékek, BMW Natural Air Relaxing Ocean

BMW Natural Air Relaxing Ocean utántöltő.

A Relaxing Ocean BMW Natural Air utántöltő jóvoltából Ön kellemes illattal betöltött belső térben utazhat. A frissítő citrusos jegyekkel rendelkező Relaxing Ocean illat az óceán megnyugtató hullámzását idézi fel. A csomagolás három, egyenként csomagolt illatrudat tartalmaz.

A termékhez
BMW autóápolási termékek, BMW képernyőtisztító kendő

BMW képernyőtisztító kendő.

Részesítse tökéletes gondoskodásban autója belső terét: A speciális fejlesztésű BMW képernyőtisztító kendővel Ön anélkül törölheti le autójának képernyőit és kijelzőit, valamint fényes felületeit, hogy aggódnia kéne a karcolások, a csíkozás vagy a szöszök miatt. A szennyeződések és az ujjlenyomatok kíméletesen, tisztítószerek nélkül távolíthatók el. Ami pedig a látványt illeti: BMW logó a kendőn és praktikus tárolótáska.

A termékhez
BMW autóápolási termékek, BMW ablakmosó koncentrátum

BMW ablakmosó koncentrátum

A BMW ablakmosó koncentrátum egy erősen tömény, a szélvédő- és fényszórómosó rendszerbe töltendő tisztítóadalék. A szer megbízhatóan, csíkozás nélkül tünteti el a szennyeződéseket, a rovarmaradványokat, az autómosásokból visszamaradt viaszt és olajos lerakódásokat.

A termékhez
BMW Natural Air kezdőkészlet, egy szikla, amelyen hullámok törnek meg

BMW NATURAL AIR KEZDŐKÉSZLET.

A BMW Natural Air kezdőkészlet jóvoltából Ön kellemes illattal betöltött belső térben utazhat. A készlet egy állítható illatrúdtartóból, valamint egy frissítő, Mountain View illatú cserélhető illatrúdból áll. Az illatrúdtartót egyszerűen csak a jármű szellőzőrostélyához kell rögzíteni.

EREDETI BMW NYÁRI KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK, VALAMINT TARTOZÉKOK.

„Nyári kerekek: kipipálva.”

Pont úgy, ahogyan Ön szereti: eredeti BMW komplett nyári kerékkészleteink választékát exkluzív dizájnnal rendelkező, a legkülönfélébb méretekben elérhető keréktárcsák alkotják. Segítségükkel BMW-je egyrészt látványosabb külsőt ölt magára, másrészt nő annak eladáskori értéke. Keréktől függően Ön mindemellett a modern gyártási eljárásokból, a tömegcsökkentésből, valamint a modellspecifikus, a biztonságot és menetdinamikai tulajdonságokat górcső alá vevő, modellspecifikus tesztekből származó előnyöket is élvezheti.
Eredeti BMW nyári keréktárcsák és gumiabroncsok, egy kutya társaságában lévő nő egy, a tengerparton álló BMW-nek támaszkodik
BMW G20, 19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke, komplett nyári kerékkészlet részeként

19" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 898 M, Frozen Gunmetal szürke, komplett nyári kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű 19" M Performance Y-küllős 898 M könnyűfém keréktárcsák Frozen Gunmetal szürkére fényezettek és „M Performance” felirat látható rajtuk. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 19, 225/40 R19 93Y XL, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 96Y XL defekttűrő gumiabroncsokkal.

A termékhez
BMW G20, 19" könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 793, kétszínű (Night Gold, fényesre esztergált), komplett nyári kerékkészlet részeként

19" BMW könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 793 kétszínű (Night Gold, fényesre esztergált), komplett nyári kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált, 19" méretű BMW duplaküllős 793 könnyűfém keréktárcsák Night Gold színre fényezettek. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 19, 225/40 R19 93Y XL RSC, hátul 8,5J x 19, 255/35 R19 96Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.

A termékhez
BMW G20, 18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként

18" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 796 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, 18" M Performance duplaküllős 796 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet feketére fényezettek és M logóval díszítettek. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 7,5J x 18, 225/45 R18 95Y, hátul 8,5J x 18, 255/40 R18 99Y defekttűrő gumiabroncsokkal.

A termékhez
BMW U11, 21" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 877 M, kétszínű (Jet fekete, fényesre esztergált), komplett nyári kerékkészlet részeként

21" M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 877 M, kétszínű (Jet fekete, fényesre esztergált), komplett nyári kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű, kétszínű kivitelű, fényesre esztergált 21" M Performance duplaküllős 877 M könnyűfém keréktárcsák Jet fekete nem-metál fényezést kapnak. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet 8J x 21, 245/35 R21 96Y XL gumiabroncsokkal.

A termékhez
BMW G20, 20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 911 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként

20" M Performance könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 911 M, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként.

A kitűnő minőségű 20" M Performance Y-küllős 911 M könnyűfém keréktárcsák matt Jet fekete fényezést kapnak. Gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 9J x 20, 255/45 R20 105Y XL, hátul 10,5J x 20, 285/40 R19 108Y XL gumiabroncsokkal.

A termékhez
BMW kerék- és gumiabroncs-tartozékok, BMW „úszó” kerékagyvédő sapka

BMW lebegő felniközép.

A BMW logóval ellátott, BMW lebegő felniközép nem fordul el a kerékkel, hanem mindig függőlegesen áll. A kerékagyvédő sapka a 112 mm átmérőjű rögzítőfurattal rendelkező BMW könnyűfém keréktárcsákra szerelhető fel.

A termékhez
BMW kerék- és gumiabroncs-tartozékok, BMW M Performance gumitároló zsákok

M Performance gumitároló zsákok.

Exkluzív versenyhangulat a garázsban: Az M Performance gumitároló zsákok mind a vezetőt, mind a járművet óvják a szennyeződésektől. A megerősített fogantyúknak köszönhetően kényelmesebben mozgathatók a kerekek. A speciális jelölés jóvoltából könnyen beazonosítható, hogy hova való az adott kerék. A tárolózsákok sportos M Performance dizájnnal rendelkeznek.

A termékhez
BMW kerék- és gumiabroncs-tartozékok, BMW szelepsapkák logóval

BMW szelepsapkák logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. Négy szelepsapkából álló készlet. A szelepsapkákon BMW logó látható.

A termékhez
BMW kerék- és gumiabroncs-tartozékok, BMW szelepsapkák M logóval

BMW szelepsapkák M logóval.

A kitűnő minőségű, alumíniumból készült BMW szelepsapkák hatékonyan óvják az alumínium TPMS szelepeket a szennyeződésektől és a nedvességtől. Mindemellett pedig látványosabbá teszik a kerék megjelenését. Négy szelepsapkából álló készlet. A szelepsapkákon M logó látható.

A termékhez
BMW kerekek és gumiabroncsok, BMW X1, U11, egy autó két személlyel, napsütéses háttérrel

BMW KERÉK- ÉS GUMIABRONCS-SZERVIZ.

Amellett, hogy a téli kerekeket nyárira cseréljük (vagy fordítva), megmérjük a profilmélységet és leellenőrizzük a fékeket is. A szerviz keretében lecseréljük a kerekeket és a gumiabroncsokat, valamint elvégezzük a kerékkiegyensúlyozást is, így Ön első osztályú szolgáltatást kap a pénzéért. A keréktárcsák és a gumik átvizsgálását a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel hajtjuk végre. Rendelkezésére áll továbbá professzionális keréktárolási szolgáltatásunk (amely magában foglalja a mosást és a kerékkiegyensúlyozást is), amelynek köszönhetően egy plusz stressztől kímélheti meg magát és helyet takaríthat meg az otthonában.

EREDETI BMW CHARGING TARTOZÉKOK.

„Nyári érzéssel csordultig töltve: én így járom a világot.”

Ha teljesen felkészülten szeretné várni a nyarat, ne csak a megfelelő tartozékokat szerezze be, hanem töltekezzen fel energiával is. Fedezze hát fel az eredeti BMW Charging tartozékokat, amelyek tökéletesen kiszolgálják elektromos autójának igényeit. Tegye ezt azért, hogy ez a nyár tényleg az Ön nyara legyen.

Bővebben
Eredeti BMW tartozékok, BMW G20, BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Mintha csak egy töltőállomás működne az otthonában. A fixen telepített, akár 22 kW-os töltési teljesítményre is képes BMW Wallbox készülékkel gyorsan, megbízhatóan és kényelmesen töltheti fel BMW-jét. Önnek arra is lehetősége van, hogy a My BMW appon keresztül határozza meg a BMW Wallboxhoz való hozzáférést.

Bővebben
Eredeti BMW Charging tartozékok, BMW G20, BMW Flexible Fast Charger kezdőkészlet

BMW Flexible Fast Charger kezdőkészlet.

A BMW Flexible Fast Charger egy mobil otthoni töltő, amely bármilyen elektromos járművel kompatibilis. A készlet maximálisan 2,3 kW (type E+F, Schuko, 10 A) teljesítményű töltésre képes a háztartási elektromos csatlakozókról. A gyorstöltés a külön megvásárolható adapterkábelekkel lehetséges, amelyek az akár 11 kW teljesítményű töltést is lehetővé tevő ipariáram-csatlakozókkal kompatibilisek.

Bővebben
Eredeti BMW Charging tartozékok, BMW U11, BMW töltőkábel (mode 3, 1 fázis).

BMW töltőkábel (Mode 3, 1 fázis).

Az 5 méter hosszú BMW töltőkábellel gyorsan és egyszerűen végezheti el a töltést a Mode 3 támogatással rendelkező nyilvános töltőállomásokon. Tekintve, hogy az elektromos és a hibrid BMW járművek egy fázissal is tölthetők, ezzel a kábellel lényegesen gyorsabban tölthető fel az akkumulátor, mint azzal, amely szériatartozékként jár az autóhoz. A töltőkábel egész Európában használható, mivel az EU szabványnak megfelelő csatlakozóval rendelkezik.

Bővebben

BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK TAVASZRA ÉS NYÁRRA.

„Különleges nyári ismertető jegyem.”

Ez itt az Ön nyara – ideje hát, hogy kitűnjön a sokaságból. A BMW M Performance Parts* tartozékok segítségével Ön maximális szintű egyediséggel és hamisítatlanul versenyautós karakterrel ruházhatja fel BMW-jét. Tegye hát igazi látványossággá a BMW-jét ezen a nyáron, amely tényleg szóljon csak Önről – mindenféle kompromisszum nélkül.

 

*Az itt szereplő járműtartozékok közül nem mindegyik lesz elérhető rögtön a piaci bevezetés kezdetén. Az illusztrációban látható fóliázás nem része az M Performance Parts programnak.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, BMW G87, M Performance első splitter, karbon, bal oldali

BMW M Performance első splitter, karbonszálas, bal oldali.

Tegye le határozottan névjegyét: A karbonszál-erősítésű műanyagból készült M Performance első splitter rendkívül exkluzív módon teszi még látványosabbá az autó megjelenését.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, BMW G87, M Performance titán kipufogórendszer

M Performance titán kipufogórendszer.

Az M Performance kipufogórendszer hamisítatlanul versenyautós hangzásával bűvöl el. A kipufogódob és a sportos kipufogóvég-modul teljes egészében versenycélokra is alkalmas titánból készül.

Bővebben
BMW M Performance Parts tartozékok, BMW G87, M Performance oldalküszöb-toldat, karbon, jobb oldali

M Performance oldalküszöb-toldat, karbon, jobb oldali.

Amikor a dinamikus elegancia egyedien atletikus vonásokkal találkozik: A karbonszálas M Performance oldalküszöb-toldat markánsan domborítja ki a jármű megjelenésének sportosságát. A toldat kis tömegű, kimagasló alaktartó és tökéletesen illeszkedő.

Bővebben
BMW M Performance Parts, BMW G87, M Performance Pro kormány

M Performance Pro kormány.

Így válnak igazán kerekké a kormányzási tulajdonságok a kanyarokban és a visszafordítókban: Az M Performance Pro kormány sikerrel teremti meg a vezetőhelyen a semmi máshoz nem hasonlítható versenyatmoszférát. A látványos megjelenésű, egyedi Alcantara markolat nemcsak vizuális értelemben lenyűgöző, hiszen az a kormányzási érzetet is közvetlenebbé teszi. Az autóversenyzés világából ismert, világoskék középállásjelzővel.

Bővebben

BMW SERVICE.

A BMW SERVICE TELJES KÍNÁLATA.

BMW Service, egy BMW alkalmazott tanácsot ad egy ügyfélnek

Fedezze fel vonzó szervizajánlatainkat és találja meg közülük azt, amelyik a leginkább illik a BMW-jéhez, az Ön egyéni igényeihez és gondtalan vezetési élményt biztosít.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive, BMW G26, egy kőszegélyen álló férfi, a háttérben egy BMW

Személyre szabott, hosszú távra szóló, rögzített árú karbantartási ajánlatok.

BMW SZERVIZ 5+.

BMW Szerviz 5+, BMW X2, G05, egy férfi és egy nő egy garázsbejárón álló BMW mellett

Vonzó ajánlatok 5 évesnél régebbi BMW modellekhez.

My BMW app.

My BMW app, BMW iX, i20, egy okostelefont a kezében tartó nő sétál el egy BMW előtt

A My BMW app jóvoltából egyszerűen kezelhetők a karbantartási és szervizidőpontok.

BMW tavaszi-nyári tartozékok, BMW-k egy BMW márkaszerviz előtt

BMW SERVICE.

Ön és a BMW-je a lehető legjobb kezekben vannak a hivatalos BMW márkaszerviznél. A hosszútávra szóló szervizcsomagoktól – mint amilyen például a BMW Service Inclusive – a vonzó, all-inclusive áras BMW Service 5+ szolgáltatáson át egészen a személyes érintkezés nélküli szervizig vagy az eredeti BMW motorolaj-szervizig és számos egyéb, testre szabott szolgáltatásig mindig ott van a tarsolyunkban az, ami optimális megoldást jelent az Ön számára. Legyen bármilyen BMW-je, illetve igénye, szolgáltatásainkra bizton számíthat – azon a sok-sok gondtalan kilométeren át, amelyek Ön előtt állnak.

ÖN KÉRDEZ, MI VÁLASZOLUNK.

  • Mekkora a megfelelő guminyomás?
  • Milyen gyakran érdemes ellenőrizni a guminyomást?
  • Mit jelent az, hogy egy gumiabroncs csillagjelöléssel rendelkezik?
  • Hogyan találok megfelelő gumikat az autómhoz?
  • Mikor jön el az ideje a nyári gumik feltételének?
  • Cseréljem vagy megtartsam a gumijaimat?