BMW X3, G01, egy hangár előtt álló, Sophisto szürke autó rézsútos elölnézetből, 2021
X3 xDrive30e
Shop The Look
Motor és hajtástípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

A BMW X3 KÜLSŐ DIZÁJNJA.

BMW X3, G01, külső, 2021

A BMW X3 ORRDIZÁJNJA AZ ÚJ BMW VESÉKKEL.

BMW X3, G01, Sophisto szürke, az orrdizájn közelről, 2021
Az autó szélességének nyomatékos kiemelése, valamint az X modellekre jellemző elemek igen egyedivé teszik a BMW X3 orr-részét. Az autó tekintélyét a korábbiaknál szögletesebb BMW vesék, valamint az újratervezett, háromszögesített szélső légbeömlő nyílásokkal ellátott első kötény fokozzák. Az eddigieknél nagyjából 10 milliméterrel lejjebb költöztetett, tisztán LED-es technológiájú fényszórók modernné és összpontosító tekintetűvé teszik a BMW X3-at.

A BMW X3 TISZTÁN LED-ES LÁMPÁKKAL ELLÁTOTT FARÁNAK DIZÁJNJA

BMW X3, G01, Sophisto szürke, fardizájn közelről, 2021

A BMW X3 újratervezett fara egyszerre látványos és modern. Az új, 3D-s kialakítású, tisztán LED-es hátsó lámpák még tekintélyt parancsolóbbá teszik az autó megjelenését. A széles, a lökhárító síkjába süllyesztett, a feljebb látható vízszintes vonalak optikai hatását tovább erősítő, lekerekített trapéz alakú kipufogók nagyon mai megjelenést kölcsönöznek a járműnek. A fentieknek, valamint a szintén újragondolt alvázvédő elemnek köszönhetően a BMW X3 letisztultnak hat és erőt sugároz magából.

A BMW X3 BELSŐ TÉRI DIZÁJNJÁNAK FŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

BMW X3, G01, dizájn-jellegzetességek, Konyak színű Sensatec kárpit, 2021
BMW X3, G01, BMW Live Cockpit Professional, 2021

BMW Live Cockpit Professional.

A BMW Live Cockpit Professional az egyszerű interakcióhoz nagyméretű kijelzőt társít. A navigációhoz hasonló hasznos funkciók intuitív módon használhatóak.

BMW X3, G01, Sportülések a vezető és az első utas számára, 2021

Sportülések a vezető és az első utas számára.

A vezető és az első utas oldalán található Sportülések számos manuális állítási lehetőséget kínálnak fel, így többek között az ülés hosszirányú pozíciója, valamint a háttámla és az ülés egészének dőlésszöge is szabályozható. Nagyobb ülőlapi és háttámla-párnáiknak, valamint magasított oldaltámaszaiknak köszönhetően az ülések kiváló ergonómiájúak és remek oldaltartást biztosítanak.

BMW X3, G01, Galvanizált díszítés a kapcsolók körül, 2021

Galvanizált díszítés a kapcsolók körül.

Az opcionális, az elektromos ablakemelők gombjai, a kormányon található multifunkciós gombok, az ajtón lévő vezérlőpanel, valamint az ajtózáró gombok körül látható exkluzív, galvanizált díszítőelemek a magas szintű minőség atmoszféráját teremtik meg.

A BMW X3 MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

Amellett, hogy intelligens könnyűépítési koncepció képezi konstrukciója alapját, a BMW X3 mozgatható lamellákkal ellátott Active Air Stream vesékkel is rendelkezik. Amikor csekély a hűtési igény, a lamellák automatikusan zárva maradnak és ezzel még előnyösebbé teszik a jármű aerodinamikai jellemzőit.
Bővebben
BMW X3, G01, menetdinamikai tulajdonságok, egy Sophisto szürke autó rézsútos elölnézetből, 2021

A BMW X3 HAJTÁSLÁNCA ÉS FUTÓMŰKOMPONENSEI.

BMW X3, G01, TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotor, 2021

TwinPower Turbo motorok.

A TwinPower Turbo 2,0 literes 4 hengeres soros motor dízel és benzines verziója egyaránt maximális vezetési élményt szavatol. Az egységek lendületes erőfelépítésükkel, valamint még alacsony fordulatszámokon is spontán gázreakcióikkal tűnnek ki.

BMW X3, G01, BMW xDrive, 2021

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a fokozott tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében.
BMW X3, G01, Változó áttételű sport kormánymű, 2021

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
BMW X3, G01, Steptronic Sport sebességváltó, 2021

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus vezetési stílushoz.

BMW eDRIVE MENETMÓDOK A BMW X3 xDrive30e PLUG-IN HIBRIDBEN.

A BMW X3 xDrive30e volánja mögött Önnek módjában áll megtapasztalni, hogy milyen is a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló vezetési élmény. Fedezze hát fel az innovatív BMW hibrid járművek számos előnyét, valamint ismerkedjen meg a hajtási koncepcióval, a dinamizmussal, a BMW Charging kínálatával, valamint a BMW ConnectedDrive praktikus digitális szolgáltatásaival.

Plug-in hibrid BMW X3 xDrive30e, G01, egy álló, Sophisto szürke autó rézsútos elölnézetből
Plug-in hibrid technológia, BMW X3 xDrive30e, G01, egy Sophisto szürke autó rézsútos elölnézetből, 2021

A BMW X3 xDrive30e plug-in hibrid technológiája.

A BMW X3 xDrive30e plug-in hibrid a BMW eDrive elektromos hajtási technológiát egy acélos erejű BMW belső égésű motorral ötvözi. A BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer – amely egyedülállónak számít a plug-in hibridek ezen szegmensében – extra garanciát nyújt az optimális dinamizmusra és tapadásra.
Fedezze fel a BMW Elektromobilitást
Plug-in hibrid, BMW X3 xDrive30e, G01, menetmódok, 2021

A BMW X3 xDrive30e menetmódjai.

HYBRID/HYBRID ECO PRO, ELECTRIC vagy SPORT/XTRA BOOST: élvezze az intelligens menetmódok előnyeit, amelyek minden körülmények között gondoskodnak a belső égésű és az elektromos motor közötti optimális összjátékról.
Fedezze fel a BMW Elektromobilitást
Plug-in hibrid, BMW X3 xDrive30e, G01, töltés, 2021

A BMW X3 xDrive30e töltése.

A BMW X3 xDrive30e akkumulátora 3,7 kWh teljesítménnyel (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, nyilvános töltőállomások) körülbelül 3,7, 2,3 kWh teljesítménnyel (háztartási elektromos csatlakozó) pedig nagyjából 5,9 óra alatt tölthető fel 0-ról 100%-os szintre. A BMW X3 xDrive30e modellhez alaptartozékként jár a nyilvános töltőállomásokon használható széria töltőkábel, valamint a BMW Charging Card kártya.
Fedezze fel a BMW Elektromobilitást
Plug-in hibrid, BMW X3 xDrive30e, G01, digitális szolgáltatások, 2021

Digitális szolgáltatások a BMW X3 xDrive30e modellhez.

Az olyan digitális szolgáltatások, mint a BMW Concierge Service, illetve a My BMW app még egyszerűbbé teszik az Ön mindennapi mobilitását.
Fedezze fel a BMW Elektromobilitást

EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW A BMW X3-HOZ.

A BMW X3 esetében a vezetési élmény garantált. Az eredeti BMW tartozékok pedig az Ön különleges igényeit elégítik ki. Egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók BMW X3 járművéhez – bármit is forgasson Ön a fejében.
BMW X3, G01, 2021, 20" BMW könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 695, matt Jet fekete

20" BMW könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 695, matt Jet fekete, komplett nyári kerékkészlet részeként.

20" BMW könnyűfém keréktárcsa, Y-küllős 695, matt Jet fekete. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-érzékelő szenzorokkal és defekttűrő gumiabroncsokkal.
BMW X3, G01, 2021, BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade.

A BMW WaterBlade elnevezés egy innovatív tisztítási technológiával ellátott ablaktörlő lapátot takar, amely lényegesen hatékonyabban látja el a feladatát, mint hagyományos társai.
BMW X3, G01, 2021, Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartó.

A könnyű, stabil BMW Pro 2.0 hátsó kerékpártartón két kerékpár/e-bike helyezhető el. A 60 kg maximális teherbírású tartó használaton kívül összehajtható.
BMW X3, G01, 2021, BMW négy évszakos lábszőnyegek előre.

Négy évszakos BMW lábszőnyegek előre.

A tökéletesen méretre szabott négy évszakos BMW lábszőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeken „X3” felirat látható.
BMW X3, G01, 2021, BMW Advanced Car Eye 2.

BMW Advanced Car Eye 2.

Amennyiben valamilyen rendellenes helyzet adódik, a kimagaslóan érzékeny, full-HD felbontású kamera automatikusan rögzíteni kezdi az autó előtt és mögött zajló történéseket.
BMW X3, G01, BMW Wallbox, 2021

BMW Wallbox.

Mintha csak egy töltőállomás működne az otthonában. A fixen telepített, akár 22 kW-os töltési teljesítményre is képes BMW Wallbox készülékkel Ön gyorsan, megbízhatóan és kényelmesen töltheti fel BMW-jét.

BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW X3 MODELLEKHEZ.

A BMW X3 a maga látványos dizájnjával magabiztosan emelkedik ki az úti forgatagból: Kiváló minőségű M Performance Parts tartozékok segítségével Ön még inkább kidomboríthatja különleges megjelenésű SAV-jának sportos karakterét.
BMW X3, G01, karbonszálas M Performance vesék, 2021

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa meg stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű karbonszálas műanyagból készül. A kivételesen elegáns, sportos és egyedi megjelenésért.
BMW X3, G01, M Performance tetőlégterelő, magasfényű fekete, 2021

M Performance magasfényű fekete tetőlégterelő.

Fantáziát megmozgató dizájn. A magasfényű feketére fényezett PUR-ból készült M Performance tetőlégterelő elegáns, egyszersmind atletikus vonással gazdagítja a jármű farának összképét.
BMW X3, G01, 21" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 701 M, kétszínű, 2021

21" M Performance kovácsolt keréktárcsa, Y-küllős 701 M, kétszínű (matt Jet fekete, fényesre esztergált).

21" M Performance kovácsolt keréktárcsák, Y-küllős 701 M, kétszínű, matt Jet fekete, fényesre esztergált. Komplett nyári kerékkészlet gumiabroncsnyomás-figyelő szenzorokkal és defekttűrő gumiabroncsokkal.
BMW X3, G01, M Performance kormány, 2021

M Performance kormány.

A látványos megjelenésű, Alcantarával borított karimájú M Performance kormány autentikus versenyhangulatot teremt a vezetőhelyen.
BMW X3, G01, M Performance lábszőnyeg, 2021

M Performance lábszőnyeg.

Prémium szintű megjelenés, egyedülálló tapadás: Az M Performance lábszőnyegek atletikus vonással gazdagítják a lábtér látványát és ezzel hozzájárulnak a teljes összkép még dinamikusabbá tételéhez.
BMW X3, G01, M Performance aramidszálas antennaborítás

BMW M Performance aramidszálas antennaborítás.

Egyszerre látványos és funkcionális elem a jármű tetején: M Performance aramidszálas antennaborítás.

A BMW X3 MŰSZAKI ADATAI.

Rendszerteljesítmény, kW (LE):

215 (292)

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

6,1

Fogyasztás, kombinált, l/100 km:

2,0-2,6

CO2–kibocsátás, kombinált, g/km:

44-59

BMW X3, G01, műszaki adatok, ábra, 2021
BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW X3-HOZ.

Egy BMW Service munkatárs egy ügyfélnek nyújt segítséget

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X3-mal kapcsolatos különleges ajánlatokról, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

BMW SERVICE INCLUSIVE CSOMAGOK A BMW X3-HOZ.

Egy BMW Service munkatárs kezet fog egy ügyféllel

#whateverhappens. Teljes mértékig gondtalan utazás: e csomag 100%-os átláthatósággal, valamint megnyugtatható tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt a választott időtartam vagy futásteljesítmény erejéig.

A szervizcsomag tartalma:

 • Motorolaj-szerviz
 • Járműátvizsgálás a BMW irányelveinek megfelelően
 • Légszűrőszeviz
 • Üzemanyagszűrő-szerviz (dízelmotoros járművek esetében)
 • Mikroszűrőszerviz
 • Gyújtógyertya-szerviz (benzinmotoros járművek esetében)
 • Fékfolyadék-szerviz

A BMW X3 fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben

A BMW X3 fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2weboldalon kaphat.
  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.