BMW M

A BMW M135i xDrive mércét állít a kompakt szegmensben. Nagy fordulatszámra képes M TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotorjával a BMW M135i xDrive már az első megtett métereken színtiszta vezetési élményt nyújt. Az M Sport differenciálműhöz, a BMW xDrive-hoz, a Steptronic Sport sebességváltóhoz és az M Sport kormányműhöz hasonló technológiák tökéletes összjátéka magas szintű agilitást szavatol és gondoskodik a lehető legjobb kanyarvételi tulajdonságokról. A jármű külső dizájnjának olyan részletei, mint a kizárólag az M135i xDrive változat kiváltságának számító, hálómintás dupla vese, az M hátsó légterelő és két darab, 100 mm átmérőjű kipufogó ráerősítenek az autó atletikus karakterére.A BMW M235i Coupé dizájnja és szellemisége a BMW M GmbH dicsőséges történetében gyökerezik. A jármű az élsportolói képességeket és a klasszikus hátsókerék-meghajtást a modern M modellek precizitásával és agilitásával ötvözi. A karakteres első és hátsó kötény optimalizálja a légáramlatokat és ezzel az aerodinamikai tulajdonságokat is. A sportos hangolású felfüggesztés, valamint az erős M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor pedig lélegzetelállító teljesítménnyel ruházzák fel az autót.

A BMW M235i xDrive Gran Coupé bárhonnan nézve lenyűgöző jelenség. Az erőt sugárzó arányok elöl, oldalt és hátul, valamint az elegáns kupévonal páratlan karakterrel ruházzák fel az autót. Belül modern, az exkluzív M dizájnelemek által meghatározott atmoszféra uralkodik. A BMW M235i xDrive motorháztetője alatt egy izmos M TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotor dolgozik. A nagy fordulatszámra képes erőforrás egyebek mellett optimalizált szívólevegő-becsatornázást és nagy teljesítményű hűtőrendszert vonultat fel, a hozzá kapcsolódó M kipufogórendszer esetében pedig csappantyúk gondoskodnak az optimális gázáramlásról. Mindez az xDrive intelligens összkerék-meghajtási rendszerrel együtt kimagasló trakcióval párosuló, lehengerlő dinamizmust eredményez.
 

A BMW M4 Coupéból még álló helyzetben is sugároznak az M modellek jellegzetes tulajdonságai: az erőteljes dinamizmus, a kirobbanó sportosság és az autóversenyzés világából megszokott, megalkuvást nem tűrő genetika. Opcionális M Versenycsomagjával, akár 450 LE (331 kW) teljesítményű, izmos M TwinPower Turbo soros hathengeres benzinmotorjával, hétfokozatú, a többi között Drivelogic és M Servotronic funkciókkal ellátott M duplakuplungos sebességváltójával, Aktív M differenciálművével és Adaptív M futóművével a BMW M4 Coupé kész ringbe szállni a fizika törvényei ellen. Legfőbb ütőkártyája: az embert és gépet minden korábbinál erősebb egységbe forrasztó, pengeéles menetkarakterisztika.

Karizmatikus dizájnjával összhangban a BMW M440i xDrive Cabrio minden tekintetben színültig van sportossággal, ugyanakkor a mindennapokban is magabiztosan helyt áll. A nagy teljesítményű, 374 lóerős BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltóval, valamint az alapfelszereltség részét képező BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszerrel karöltve magas szintű, optimális tapadással párosuló dinamizmust szavatol. Az olyan Cerium szürke dizájnelemek pedig, mint a dupla vese kerete, az oldalsó légbeömlők betétjei, a tükörházak, valamint a trapéz alakú kipufogóvégek pedig még inkább a felszínre hozzák e BMW 4 Cabrio M modell exkluzív sportosságát.

Izgalmasan elegáns formájú. Erősebb, mint valaha. A BMW M5 új, M xDrive-val ellátott generációja a páratlan mérnöki teljesítmény és az autózásban megjelenő innovatív intelligencia megtestesítője. E jármű a fizikai törvények határain egyensúlyozó dinamizmus elképzelhetetlen dimenzióit nyitja meg.


Elképesztő erő, az összes megfelelő szabályozórendszerrel ellátott, különleges hangolású futómű és karakteres, magasfényű fekete részletek – az így felvértezett BMW M5 Competition számára csak egyetlen cél létezik: maximális előnyre szert tenni a riválisokkal szemben.


Dizájn – amelyet megpillantva máris egekbe szökik az adrenalinszint. Erő – amelyet az első megtett méterektől kezdve valósággal a zsigerekben érezni. A legmagasabb fokú precizitást és az első rangú agilitást ötvöző BMW M550d xDrive Touring, amely új értelemmel ruházza fel a sportos vezetési élmény fogalmát, a választékos stílus, a sokoldalúság és a hatalmas erőtartalék megtestesítője.


A luxus szintű autózás csúcsa: Az M xDrive-val ellátott BMW M8 Competition Coupé a BMW M8 Coupé modellek legerősebbike és legextravagánsabbika. Az autó M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja hatalmas, 625 lóerőnyi (460 kW) teljesítményt állít elő. Mindez a számos, rendkívül fejlett hajtáslánc- és futóműkomponenssel együtt semmi máshoz nem hasonlítható vezethetőséget szavatol. A versenyautós génekkel rendelkező modell, amely a BMW mérnöki virtuozitásának hű kifejezője, garantálja a legmagasabb szintű, adrenalinnal telített vezetési élményt.


Az M xDrive-val ellátott BMW M8 Coupé luxus interpretációban nyújtja a hamisítatlan, a dinamizmus végső határain való egyensúlyozáskor megtapasztalható versenyérzést. Az M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor lenyűgöző, 600 lóerőnyi (441 kW) teljesítményt és 750 Nm nyomatékot állít elő. A hengersorok közös kipufogóleömlője optimalizálja a gázreakciókat, a két darab twin scroll turbófeltöltő pedig növeli a teljesítményt. Az M motor – amely konstrukcióját tekintve nagyon hasonlít az autóversenyzésben használt erőforráshoz – kimagasló teljesítményt nyújt és tökéletesen együttműködik a 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltóval, az Adaptív M futóművel és az Aktív M differenciálművel. Az egység minden egyes másodpercben maradéktalanul biztosítja az M-es vezetési élmény legjavát.


A BMW M850i xDrive Coupé a kényelem, a teljesítmény és a hatékonyság kivételes szintézisét nyújtja. Az autó 4,4 literes, 530 lóerős (390 kW), 750 Nm nyomatékú, erőtől duzzadó M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja mindenkor inspiráló vezetési élményt biztosít. A BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer az M Sport differenciálművel, az Adaptív M futóművel és az elektromechanikus aktív karosszériadőlés-szabályozással együtt kimagasló dinamizmust, tökéletes trakciót és optimális iránytartást szavatol. Az aktív karosszériadőlés-szabályozás lehetővé teszi a kifejezetten dinamikus kanyarvételeket – és ezzel, valamint az egyéb, a hatalmas erő útra vitelét biztosító komponenssel együtt alaposan felgyorsítja a szívverést.


A BMW 8 Cabrio M modellek élén az M xDrive-val ellátott BMW M8 Competition Cabrio áll. Ezen egyedülállóan erős, egyedi dizájnelemekkel és luxus színvonalú belső térrel ellátott kabrió a kellemes mindennapi használhatóság és az autóversenyzés világát idéző teljesítmény optimális ötvözetét nyújtja. Lenyűgözően izmos, 625 lóerős (460 kW) M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorjával és nagy teljesítményre optimalizált, a versenyautókból származó komponenseivel a luxus sportkabrió a vezetésnek egy egészen új dimenzióját tárja fel. Mindemellett a modell számos olyan innovatív technológiával van ellátva, amelyek elképesztően kényelmessé tesznek minden egyes utazást.


Adrenalinhullám tetején irány a napfényes horizont: A kompromisszumokat nem ismerő teljesítmény és a luxus ellenállhatatlan aurája a kivételesen intenzív nyitott tetős vezetési élmény megtestesítőjévé teszik az M xDrive-val ellátott BMW M8 Cabriót. A nagy teljesítményű, 600 lóerős (441 kW) M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor mellett minderről az olyan, az autóversenyzés világa által inspirált komponensek gondoskodnak, mint Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó, az Adaptív M futómű és az Aktív M differenciálmű. E nyitott tetős, kivételesen agilis és nagyszerűen manőverezhető sportautóban – amely eszményi társ a kirobbanó sprintekhez, valamint a világ legszebb útjain való kanyarvadászathoz – elképesztő potenciál lakozik. A fentieken túl az autó úttörő hálózati megoldásokkal és vezetőt segítő technológiákkal rendelkezik, amelyek gondoskodnak a modern és kimagaslóan kényelmes mobilitásról.


A BMW M850i xDrive Cabriót avantgárd dizájn, magas szintű exkluzivitás, valamint a kényelem, a dinamizmus és a hatékonyság briliáns egyensúlya jellemzi. Az autót 4,4 literes, 530 lóerős (390 kW), 750 Nm nyomatékú motorja kirobbanóan dinamikussá teszi. Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer az M Sport differenciálművel, az Adaptív M futóművel, valamint a 20” méretű, nagy sebességindexű gumiabroncsokkal közösen izgalmas vezetési élményt és magas fokú menetkényelmet szavatol. A BMW M850i xDrive Cabrio kiegyensúlyozott általános koncepcióját a számos innovatív technológia és vezetőt segítő rendszer egészíti ki, amelyek minden megtett kilométert valódi örömforrássá avatnak.

A BMW 8 Gran Coupé M modellek olyan kivételes négyajtós sportautók, amelyeknek mindegyike a csúcsszintű dinamizmust és agilitást, a sportos és elegáns dizájnnyelvet, valamint a luxus legmagasabb fokán álló belső teret egyesíti magában.

Az exkluzív modellkínálat zászlóshajója a BMW M8 Competition Gran Coupé, az extrém módon erős sportautó. A modellt nagy teljesítményű, 625 lóerős (460 kW) M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja 3,2 másodperc alatt katapultálja 0-ról 100 km/órás sebességre. Az autóversenyzés világából származó, tökélyre csiszolt komponenseivel és az alapfelszereltség részét képező M xDrive összkerék-meghajtásával az M modell csúcsszintű menetdinamikai tulajdonságokat és agilitást kínál.

Az M xDrive-val ellátott BMW M8 Gran Coupé egy luxus sportautó, amely csúcsteljesítményt és adrenalinnal telített vezetési élményt szavatol. Az általa tett ígéretet az autó azzal váltja valóra, hogy a nagy teljesítményű, 600 lóerős (441 kW) M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor mellé számos, az autóversenyzés világa által inspirált hajtláslánc- és futóműkomponenst sorakoztat fel, amelyek közé egyebek mellett a 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó, az Adaptív M futómű és az Aktív M differenciálmű tartoznak.

A BMW M850i xDrive Gran Coupé a sportosság és a mindennapi használhatóság ideális elegyét kínálja. Az autó erős M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja 530 lóerőt (390 kW) és 750 Nm nyomatékot hoz ki 4,4 literes hengerűrtartalmából. Az optimálisan egymáshoz hangolt hajtáslánc- és futóműelemek tökéletes összjátékának eredménye az agilitással teli és kimagaslóan dinamikus vezetési élményben mutatkozik meg – amelyre tökélyre vitt módon erősít rá a vezetőorientált műszerfal, valamint a sportos, egyszersmind luxus szintű belső kialakítás.

A BMW X3 M modellek a BMW X3 kalandvágyó természetét ötvözik a BMW M exkluzív sportos jellegével. A versenyautós génekkel rendelkező BMW X3 M – amelyet felsőfokú dinamizmus jellemez – a BMW X3 M Competition változatában éri el az abszolút csúcsot. Utóbbi jármű szenzációsan izgalmas produkciót nyújt elképesztő teljesítményével és exkluzivitásával – bármilyen útfelületen, sőt a versenypályán is. A BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d modellek a teljesítmény, a kényelem és a hatékonyság lenyűgöző elegyét teremtik meg.


A BMW X3 M Competition extrém módon nagy hajtóerővel rendelkezik a nagy teljesítményű, 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotornak köszönhetően. Az egység a maga 510 lóerejével (375 kW) és 600 Nm-es nyomatékával lélegzetelállító 4,1 másodperc alatt gyorsítja fel a járművet 0-ról 100 km/órás sebességre. Az M xDrive és az Aktív M differenciálmű, az M-specifikus futómű és az M Servotronic kormányzás, illetve a 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó közötti tökéletes összjáték maximális dinamizmust és agilitást szavatol.


A BMW X3 M motorháztetője alá egy nagy teljesítményű, 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor kerül, amely lenyűgöző 480 lóerőt (353 kW) bocsájt rendelkezésre. Az izmos, 600 Nm-nyi nyomaték jóvoltából az autó kirobbanó erővel, 4,2 másodperc alatt katapultál álló helyzetből 100 km/órás sebességre. Az M xDrive, az Aktív M differenciálmű, az M-specifikus futómű, az M Servotronic kormányzás, valamint a 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó jóvoltából a BMW X3 M-et a legmagasabb szintű dinamizmus jellemzi.


A BMW X3 M40i mozgatásáról egy erőteljes, 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor gondoskodik. Az egység 354 lóerőt (260 kW) és 500 Nm-nyi legnagyobb nyomatékot állít elő. Az Adaptív M futómű, a Változó áttételű sport kormánymű, valamint az alapfelszereltség részét képező M Sport fékrendszer, illetve a BMW xDrive és a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó egyidejűleg optimalizálják az oldal- és hosszirányú menetdinamikai tulajdonságokat, illetve gondoskodnak az intenzíven sportos vezetési élményről.


A BMW X3 M40d szíve a 6 hengeres, két darab TwinScroll turbófeltöltővel lélegeztetett és Common rail közvetlen befecskendezéssel ellátott M TwinPower Turbo dízelmotor. Az aggregát 326 lóerőt (240 kW) és lenyűgöző, 680 Nm-nyi nyomatékot termel. Az optimális menetdinamikai tulajdonságokról az Adaptív M futómű, a Változó áttételű sport kormánymű, az alapfelszereltségként járó M Sport fékrendszer, a BMW xDrive és a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó gondoskodnak.


Az új BMW M340i xDrive Touring az autóversenyzés bizsergető izgalmát hozza el az Ön mindennapjaiba. Az autó izmos, 375 lóerős (275 kW) soros 6 hengeres BMW M TwinPower Turbo motorja és M futóműkomponensei együttesen gondoskodnak arról, hogy a teljesítmény maximális dinamizmussá váljon. És arról is, hogy az autóversenyzés iránti szenvedély másodpercek alatt fellángoljon. Lenyűgözően nagy, maximálisan 1,510 m3-es rakterével és innovatív tárolási megoldásaival a BMW M340i xDrive Touring a gyorsító sávban ugyanúgy megvillantja a képességeit, mint a hosszú utak alkalmával.


*2019 novemberétől lesz elérhető. Az itt szereplő adatok előzetesek.


A BMW X4 M modellek erős karakterek, amelyek az M modellek atletikusságát a BMW X4 kifejező temperamentumával ötvözik. Az eredmény: négy kimagaslóan nagy érzelmi töltettel rendelkező, a szenvedélyesség és az adrenalintermelés legfelsőbb fokát megvalósító sportautó. A versenyautós génekkel rendelkező BMW X4 M-et a legmagasabb szintű dinamizmus jellemzi. E dinamizmus a BMW X4 M Competition modellel hág a tetőfokára, amely a legnagyobb természetességgel nyújt izgalmas vezetési élményt bármilyen útfelületen és akár a versenypályán is csúcsra járatott teljesítményével és exkluzivitásával. A BMW X4 M40i és a BMW X4 M40d modellek a teljesítmény, a kényelem és a hatékonyság lenyűgöző egyensúlyát valósítják meg.

A BMW X4 M Competition mozgatásáról egy extrém módon erős, 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor gondoskodik. A nagy fordulatszámra képes, 510 LE (375 kW) teljesítményű erőforrás a maga 600 Nm-nyi nyomatékával mindössze 4,1 másodperc alatt gyorsítja fel a járművet 0-ról 100 km/órára. A lenyűgöző, maximális dinamizmussal és agilitással jellemezhető összprodukciót az M xDrive és az Aktív M differenciálmű, az M-specifikus futómű és az M Servotronic kormányzás, valamint a 8 fokozatú M Steptronic kormányzás közötti tökéletes összjáték teszi teljessé.


A BMW X4 M egy nagy teljesítményű, 6 hengeres, 480 lóerőt (353 kW) előállító M TwinPower Turbo benzinmotorral rendelkezik. Az acélos, 600 Nm-nyi nyomaték jóvoltából az autó villámgyorsan, mindössze 4,2 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre. Az M xDrive összkerék-meghajtással és M differenciálművel, M-specifikus futóművel és M Servotronic kormányzással, valamint 8 fokozatú M Steptronic sebességváltóval ellátott BMW X4 M-et a legmagasabb fokú dinamizmus jellemzi.


A BMW X4 M40i modellt egy erős, 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor lendíti előre. Az izmos erőforrás 354 lóerőt (260 kW) és 500 Nm-nyi nyomatékot állít elő. Az Adaptív M futómű, a Változó áttételű sport kormánymű, az alapfelszereltséghez tartozó M Sport fékrendszer, a BMW xDrive és a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó közötti összjáték egyszerre gondoskodik az optimális oldal- és hosszirányú menetdinamikai tulajdonságokról és garantál intenzíven sportos vezetési élményt.

A BMW X5 M és BMW X6 M modellek erőteljes arányaikkal, exkluzív M dizájnjukkal és egyedülálló teljesítményükkel juttatják kifejezésre azt, hogy vezető szerepre törnek.
 

A BMW X5 M Competition és a BMW X6 M Competition modellek mozgatásáról egy extrém módon nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor gondoskodik. A nagy fordulatszámra képes egység, amely 625 LE (460 kW) teljesítményt állít elő, mindössze 3,8 másodperc alatt gyorsítja fel 0-ról 100 km/órára a szóban forgó autókat. Menet közben az M xDrive és az Aktív M differenciálmű, az M-specifikus hangolású futómű, az M Servotronic kormánymű, valamint a 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó tökéletes összjátéka gondoskodik a maximális dinamizmusról és agilitásról.
 

A BMW X5 M és a BMW X6 M mozgatásáról egy nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor gondoskodik, amely figyelemre méltó 600 lóerőt (441 kW) állít elő. Az acélos, 750 Nm-nyi nyomaték kirobbanó, 3,9 másodperces 0–100-as sprintidőt biztosít. Az M xDrive-val és Aktív M differenciálművel, M-specifikus futóművel, M Servotronic kormányművel, valamint 8 fokozatú M Steptronic sebességváltóval ellátott BMW X5 M-et és BMW X6 M-et a legmagasabb fokú dinamizmus jellemzi.
 

A BMW X5 M50i-t és a BMW X6 M50i-t egy izmos M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor lendíti előre. Az 530 LE (390 kW) teljesítményt rendelkezésre bocsájtó egység 750 Nm-es maximális nyomatékot termel. Az Adaptív M futómű, az Integrált aktív kormányzás, a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó és a BMW xDrive közötti összjáték optimalizálja az oldal- és hosszirányú menetdinamikai jellemzőket, egyszersmind gondoskodik a sportos vezetési élményről.

A valódi erő új megjelenési formája – az új BMW X6 M50i az eleddig sehol máshol nem látott tekintélyével nyűgöz le. A különleges, M-specifikus részletek és felszereltségek eszményi módon simulnak bele az eleve extrém módon sportos, dominanciát sugárzó dizájnba. A letaglózóan nagy teljesítményű, 530 lóerőt (390 kW) és 750 Nm nyomatékot előállító, kivételes dinamizmus biztosító BMW TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor, illetve a jövőbe mutató technológiák jóvoltából ezzel az autóval Ön bátran járhatja a saját útját.
 

Lélegzetelállító dizájnjával, atletikus, sportautós arányaival és M-specifikus dizájnelemeivel a BMW M850i xDrive Gran Coupé a kompromisszumoktól mentes vezetési élmény ígéretét hordozza és ki is mutatja a benne lakozó potenciált. Az autót 4,4 literes hengerűrtartalmú, 530 lóerős (390 kW), 750 Nm nyomatékú BMW TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja 3,9 másodperc alatt gyorsítja fel 0-ról 100 km/órás sebességre. A remek produkciót a 8 hengeres egység telt hangzása festi alá, amelytől csak még libabőrösebb lesz a vezető.

A BMW X7 M modellek az X járművek terepjáró képességét ötvözik a BMW Luxus Kategória exkluzivitásával és a BMW M sportos törekvéseivel. Mindebből két kimagaslóan dinamikus, luxus SAV született meg, amelyek magabiztosan hódítanak meg bármilyen terepet.


A BMW X7 M50d elegáns dizájnjával, egyedülálló dinamizmusával, valamint a kényelem, a luxus és a hatékonysággal párosuló nagy teljesítmény kiegyensúlyozott elegyével ejt ámulatba. Az izmos M TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor 400 lóereje (294 kW) és 760 Nm-nyi nyomatéka bámulatos hatékonysággal alakul át mozgássá. A lenyűgöző produkciót az M-specifikus hangolású futómű, az M Sport differenciálmű és a Változó áttételű sport kormánymű példás működése teszi teljessé.

Csúcsra járatott erő, precizitás és agilitás – ezek a BMW X7 M50i legmeghatározóbb tulajdonságai. Az említett értékek érvényre jutásának az 530 lóerős és 750 Nm nyomatékú M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotoron kívül elengedhetetlen záloga a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó, az aprólékosan finomhangolt futómű, valamint az alapfelszereltséghez tartozó M Sport fék is. Az autó belső tere is utolérhetetlen a luxus atmoszférának, valamint a legmodernebb technológiáknak köszönhetően.

Függetlenül attól, hogy Ön használt vagy új BMW M járművet keres-e, itt minden fontos információt megtalál, legyen szó teszteredményekről, illetve a jelenleg forgalmazott BMW M modellekre vonatkozó finanszírozási ajánlatokról – és természetesen megtalálja majd azt a márkakereskedést is, ahol élhet a tesztvezetés lehetőségével.

Bővebben