BMW M

A BMW M135i xDrive mércét állít a kompakt szegmensben. Nagy fordulatszámra képes M TwinPower Turbo 4 hengeres benzinmotorjával a BMW M135i xDrive már az első megtett métereken színtiszta vezetési élményt nyújt. Az M Sport differenciálműhöz, a BMW xDrive-hoz, a Steptronic Sport sebességváltóhoz és az M Sport kormányműhöz hasonló technológiák tökéletes összjátéka magas szintű agilitást szavatol és gondoskodik a lehető legjobb kanyarvételi tulajdonságokról. A jármű külső dizájnjának olyan részletei, mint a kizárólag az M135i xDrive változat kiváltságának számító, hálómintás dupla vese, az M hátsó légterelő és két darab, 100 mm átmérőjű kipufogó ráerősítenek az autó atletikus karakterére.


Az első BMW 2-es M modellek dizájnja és szellemisége a BMW M GmbH dicsőséges történetében gyökerezik. A jármű az élsportolói képességeket és a klasszikus hátsókerék-meghajtást a modern M modellek precizitásával és agilitásával ötvözi. A karakteres első és hátsó kötény optimalizálja a légáramlatokat, és ezzel az aerodinamikai tulajdonságokat. A sportos hangolású felfüggesztés, valamint az erős M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor pedig lélegzetelállító teljesítménnyel ruházzák fel az autót.


A BMW M4 Coupéból még álló helyzetben is sugároznak az M modellek jellegzetes tulajdonságai: az erőteljes dinamizmus, a kirobbanó sportosság és az autóversenyzés világából megszokott, megalkuvást nem tűrő genetika. Opcionális M Versenycsomagjával, akár 450 LE (331 kW) teljesítményű, izmos M TwinPower Turbo soros hathengeres benzinmotorjával, hétfokozatú, a többi között Drivelogic és M Servotronic funkciókkal ellátott M duplakuplungos sebességváltójával, Aktív M differenciálművével és Adaptív M futóművével a BMW M4 Coupé kész ringbe szállni a fizika törvényei ellen. Legfőbb ütőkártyája: az embert és gépet minden korábbinál erősebb egységbe forrasztó, pengeéles menetkarakterisztika.

A maximális intenzitásra nyitottan: opcionális M Versenycsomagjával és erőteljes, akár 450 LE teljesítményű, soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotorjával, valamint az autóversenyzés világából származó innovációival a BMW M4 Cabrio a legközvetlenebb kapcsolatot teremti meg az adrenalinnal teli nagy teljesítmény és a színtiszta vezetési élmény között. Míg az M erőforrásból egészen a leszabályozásig megszakítás nélkül árad az erő a 7 fokozatú M duplakuplungos sebességváltónak köszönhetően, az Aktív M differenciálmű, az Adaptív M futómű és az M Servotronic dinamikus és pengeéles menettulajdonságokat biztosítanak. Az érzés egyszerűen felülmúlhatatlan – még akkor is, ha a tető zárva van. Röviden: ez az autó egy teljesen új dimenzióba katapultálja az M-es vezetési élményt.

Izgalmasan elegáns formájú. Erősebb, mint valaha. A BMW M5 új, M xDrive-val ellátott generációja a páratlan mérnöki teljesítmény és az autózásban megjelenő innovatív intelligencia megtestesítője. E jármű a fizikai törvények határain egyensúlyozó dinamizmus elképzelhetetlen dimenzióit nyitja meg.


Elképesztő erő, az összes megfelelő szabályozórendszerrel ellátott, különleges hangolású futómű és karakteres, magasfényű fekete részletek – az így felvértezett BMW M5 Competition számára csak egyetlen cél létezik: maximális előnyre szert tenni a riválisokkal szemben.


A BMW M550i xDrive és a BMW M550d xDrive sportosságukkal, kényelmükkel és kompromisszumoktól mentes mindennapi használhatóságukkal nyűgöznek le. Az 530 lóerős (390 kW) BMW M550i dinamizmussal csordultig telt élménnyel ajándékoz meg. A 400 LE (294 kW) teljesítményű BMW M550d 760 Nm-nyi nyomatékával és egyedülállóan kiváló hatékonyságával támad. Az olyan tökéletesen hangolt komponensek pedig, mint az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtás és a Professional Adaptív M futómű optimális szintű menetstabilitást és agilitást szavatolnak.


Az autózás csúcsa: Az M xDrive-val ellátott BMW M8 Competition Coupé a BMW M8 Coupé modellek legerősebbike és legextravagánsabbika. Az autó M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja hatalmas, 625 lóerőnyi (460 kW) teljesítményt állít elő. Mindez a számos, rendkívül fejlett hajtáslánc- és futóműkomponenssel együtt semmi máshoz nem hasonlítható vezethetőséget szavatol. A versenyautós génekkel rendelkező modell, amely a BMW mérnöki virtuozitásának hű kifejezője, garantálja a legmagasabb szintű, adrenalinnal telített vezetési élményt.


Az M xDrive-val ellátott BMW M8 Coupé luxus interpretációban nyújtja a hamisítatlan, a dinamizmus végső határain való egyensúlyozáskor megtapasztalható versenyérzést. Az M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor lenyűgöző, 600 lóerőnyi (441 kW) teljesítményt és 750 Nm nyomatékot állít elő. A hengersorok közös kipufogóleömlője optimalizálja a gázreakciókat, a két darab twin scroll turbófeltöltő pedig növeli a teljesítményt. Az M motor – amely konstrukcióját tekintve nagyon hasonlít az autóversenyzésben használt erőforráshoz – kimagasló teljesítményt nyújt és tökéletesen együttműködik a 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltóval, az Adaptív M futóművel és az Aktív M differenciálművel. Az egység minden egyes másodpercben maradéktalanul biztosítja az M-es vezetési élmény legjavát.


A BMW M850i xDrive Coupé a kényelem, a teljesítmény és a hatékonyság kivételes szintézisét nyújtja. Az autó 4,4 literes, 530 lóerős (390 kW), 750 Nm nyomatékú, erőtől duzzadó M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja mindenkor inspiráló vezetési élményt biztosít. A BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer az M Sport differenciálművel, az Adaptív M futóművel és az elektromechanikus aktív karosszériadőlés-szabályozással együtt kimagasló dinamizmust, tökéletes trakciót és optimális iránytartást szavatol. Az aktív karosszériadőlés-szabályozás lehetővé teszi a kifejezetten dinamikus kanyarvételeket – és ezzel, valamint az egyéb, a hatalmas erő útra vitelét biztosító komponenssel együtt alaposan felgyorsítja a szívverést.


A BMW 8-as Cabrio M modellek élén az M xDrive-val ellátott BMW M8 Competition Cabrio áll. Ezen egyedülállóan erős kabrió a kellemes mindennapi használhatóság és az autóversenyzés világát idéző teljesítmény optimális ötvözetét nyújtja. Lenyűgözően izmos, 625 lóerős (460 kW) M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorjával és nagy teljesítményre optimalizált komponenseivel a luxus sportkabrió a vezetésnek egy egészen új dimenzióját tárja fel. Mindemellett a modell számos olyan innovatív technológiával van ellátva, amelyek elképesztően kényelmessé tesznek minden egyes utazást.


Adrenalinhullám tetején irány a napfényes horizont: A kompromisszumokat nem ismerő teljesítmény és a luxus ellenállhatatlan aurája a kivételesen intenzív nyitott tetős vezetési élmény megtestesítőjévé teszik az M xDrive-val ellátott BMW M8 Cabriót. A nagy teljesítményű, 600 lóerős (441 kW) M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor mellett minderről az olyan, az autóversenyzés világa által inspirált komponensek gondoskodnak, mint Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó, az Adaptív M futómű és az Aktív M differenciálmű. E nyitott tetős, kivételesen agilis és nagyszerűen manőverezhető sportautóban – amely eszményi társ a kirobbanó sprintekhez, valamint a világ legszebb útjain való kanyarvadászathoz – elképesztő potenciál lakozik. A fentieken túl az autó úttörő hálózati megoldásokkal és vezetőt segítő technológiákkal rendelkezik, amelyek gondoskodnak a modern és kimagaslóan kényelmes mobilitásról.


A BMW M850i xDrive Cabriót avantgárd dizájn, magas szintű exkluzivitás, valamint a kényelem, a dinamizmus és a hatékonyság briliáns egyensúlya jellemzi. Az autót 4,4 literes, 530 lóerős (390 kW), 750 Nm nyomatékú motorja kirobbanóan dinamikussá teszi. Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer az M Sport differenciálművel, az Adaptív M futóművel, valamint a 20” méretű, nagy sebességindexű gumiabroncsokkal közösen izgalmas vezetési élményt és magas fokú menetkényelmet szavatol. A BMW M850i xDrive Cabrio kiegyensúlyozott általános koncepcióját a számos innovatív technológia és vezetőt segítő rendszer egészíti ki, amelyek minden megtett kilométert valódi örömforrássá avatnak.

A BMW X3 M modellek a BMW X3 kalandvágyó természetét ötvözik a BMW M exkluzív sportos jellegével. A versenyautós génekkel rendelkező BMW X3 M – amelyet felsőfokú dinamizmus jellemez – a BMW X3 M Competition változatában éri el az abszolút csúcsot. Utóbbi jármű szenzációsan izgalmas produkciót nyújt elképesztő teljesítményével és exkluzivitásával – bármilyen útfelületen, sőt a versenypályán is. A BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d modellek a teljesítmény, a kényelem és a hatékonyság lenyűgöző elegyét teremtik meg.


A BMW X3 M Competition extrém módon nagy hajtóerővel rendelkezik a nagy teljesítményű, 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotornak köszönhetően. Az egység a maga 510 lóerejével (375 kW) és 600 Nm-es nyomatékával lélegzetelállító 4,1 másodperc alatt gyorsítja fel a járművet 0-ról 100 km/órás sebességre. Az M xDrive és az Aktív M differenciálmű, az M-specifikus futómű és az M Servotronic kormányzás, illetve a 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó közötti tökéletes összjáték maximális dinamizmust és agilitást szavatol.


A BMW X3 M motorháztetője alá egy nagy teljesítményű, 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor kerül, amely lenyűgöző 480 lóerőt (353 kW) bocsájt rendelkezésre. Az izmos, 600 Nm-nyi nyomaték jóvoltából az autó kirobbanó erővel, 4,2 másodperc alatt katapultál álló helyzetből 100 km/órás sebességre. Az M xDrive, az Aktív M differenciálmű, az M-specifikus futómű, az M Servotronic kormányzás, valamint a 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó jóvoltából a BMW X3 M-et a legmagasabb szintű dinamizmus jellemzi.


A BMW X3 M40i mozgatásáról egy erőteljes, 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor gondoskodik. Az egység 354 lóerőt (260 kW) és 500 Nm-nyi legnagyobb nyomatékot állít elő. Az Adaptív M futómű, a Változó áttételű sport kormánymű, valamint az alapfelszereltség részét képező M Sport fékrendszer, illetve a BMW xDrive és a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó egyidejűleg optimalizálják az oldal- és hosszirányú menetdinamikai tulajdonságokat, illetve gondoskodnak az intenzíven sportos vezetési élményről.


A BMW X3 M40d szíve a 6 hengeres, két darab TwinScroll turbófeltöltővel lélegeztetett és Common rail közvetlen befecskendezéssel ellátott M TwinPower Turbo dízelmotor. Az aggregát 326 lóerőt (240 kW) és lenyűgöző, 680 Nm-nyi nyomatékot termel. Az optimális menetdinamikai tulajdonságokról az Adaptív M futómű, a Változó áttételű sport kormánymű, az alapfelszereltségként járó M Sport fékrendszer, a BMW xDrive és a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó gondoskodnak.


Az új BMW M340i xDrive Touring az autóversenyzés bizsergető izgalmát hozza el az Ön mindennapjaiba. Az autó izmos, 375 lóerős (275 kW) soros 6 hengeres BMW M TwinPower Turbo motorja és M futóműkomponensei együttesen gondoskodnak arról, hogy a teljesítmény maximális dinamizmussá váljon. És arról is, hogy az autóversenyzés iránti szenvedély másodpercek alatt fellángoljon. Lenyűgözően nagy, maximálisan 1,510 m3-es rakterével és innovatív tárolási megoldásaival a BMW M340i xDrive Touring a gyorsító sávban ugyanúgy megvillantja a képességeit, mint a hosszú utak alkalmával.


*2019 novemberétől lesz elérhető. Az itt szereplő adatok előzetesek.


A BMW X4 M modellek erős karakterek, amelyek az M modellek atletikusságát a BMW X4 kifejező temperamentumával ötvözik. Az eredmény: négy kimagaslóan nagy érzelmi töltettel rendelkező, a szenvedélyesség és az adrenalintermelés legfelsőbb fokát megvalósító sportautó. A versenyautós génekkel rendelkező BMW X4 M-et a legmagasabb szintű dinamizmus jellemzi. E dinamizmus a BMW X4 M Competition modellel hág a tetőfokára, amely a legnagyobb természetességgel nyújt izgalmas vezetési élményt bármilyen útfelületen és akár a versenypályán is csúcsra járatott teljesítményével és exkluzivitásával. A BMW X4 M40i és a BMW X4 M40d modellek a teljesítmény, a kényelem és a hatékonyság lenyűgöző egyensúlyát valósítják meg.

A BMW X4 M Competition mozgatásáról egy extrém módon erős, 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor gondoskodik. A nagy fordulatszámra képes, 510 LE (375 kW) teljesítményű erőforrás a maga 600 Nm-nyi nyomatékával mindössze 4,1 másodperc alatt gyorsítja fel a járművet 0-ról 100 km/órára. A lenyűgöző, maximális dinamizmussal és agilitással jellemezhető összprodukciót az M xDrive és az Aktív M differenciálmű, az M-specifikus futómű és az M Servotronic kormányzás, valamint a 8 fokozatú M Steptronic kormányzás közötti tökéletes összjáték teszi teljessé.


A BMW X4 M egy nagy teljesítményű, 6 hengeres, 480 lóerőt (353 kW) előállító M TwinPower Turbo benzinmotorral rendelkezik. Az acélos, 600 Nm-nyi nyomaték jóvoltából az autó villámgyorsan, mindössze 4,2 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre. Az M xDrive összkerék-meghajtással és M differenciálművel, M-specifikus futóművel és M Servotronic kormányzással, valamint 8 fokozatú M Steptronic sebességváltóval ellátott BMW X4 M-et a legmagasabb fokú dinamizmus jellemzi.


A BMW X4 M40i modellt egy erős, 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor lendíti előre. Az izmos erőforrás 354 lóerőt (260 kW) és 500 Nm-nyi nyomatékot állít elő. Az Adaptív M futómű, a Változó áttételű sport kormánymű, az alapfelszereltséghez tartozó M Sport fékrendszer, a BMW xDrive és a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó közötti összjáték egyszerre gondoskodik az optimális oldal- és hosszirányú menetdinamikai tulajdonságokról és garantál intenzíven sportos vezetési élményt.


A valódi erő új megjelenési formája – az új BMW X6 M50i az eleddig sehol máshol nem látott tekintélyével nyűgöz le. A különleges, M-specifikus részletek és felszereltségek eszményi módon simulnak bele az eleve extrém módon sportos, dominanciát sugárzó dizájnba. A letaglózóan nagy teljesítményű, 530 lóerőt (390 kW) és 750 Nm nyomatékot előállító, kivételes dinamizmus biztosító BMW TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotor, illetve a jövőbe mutató technológiák jóvoltából ezzel az autóval Ön bátran járhatja a saját útját.

Lélegzetelállító dizájnjával, atletikus, sportautós arányaival és M-specifikus dizájnelemeivel a BMW M850i xDrive Gran Coupé a kompromisszumoktól mentes vezetési élmény ígéretét hordozza és ki is mutatja a benne lakozó potenciált. Az autót 4,4 literes hengerűrtartalmú, 530 lóerős (390 kW), 750 Nm nyomatékú BMW TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotorja 3,9 másodperc alatt gyorsítja fel 0-ról 100 km/órás sebességre. A remek produkciót a 8 hengeres egység telt hangzása festi alá, amelytől csak még libabőrösebb lesz a vezető.

A BMW X7 M modellek az X járművek terepjáró képességét ötvözik a BMW Luxus Kategória exkluzivitásával és a BMW M sportos törekvéseivel. Mindebből két kimagaslóan dinamikus, luxus SAV született meg, amelyek magabiztosan hódítanak meg bármilyen terepet.


A BMW X7 M50d elegáns dizájnjával, egyedülálló dinamizmusával, valamint a kényelem, a luxus és a hatékonysággal párosuló nagy teljesítmény kiegyensúlyozott elegyével ejt ámulatba. Az izmos M TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor 400 lóereje (294 kW) és 760 Nm-nyi nyomatéka bámulatos hatékonysággal alakul át mozgássá. A lenyűgöző produkciót az M-specifikus hangolású futómű, az M Sport differenciálmű és a Változó áttételű sport kormánymű példás működése teszi teljessé.

Csúcsra járatott erő, precizitás és agilitás – ezek a BMW X7 M50i legmeghatározóbb tulajdonságai. Az említett értékek érvényre jutásának az 530 lóerős és 750 Nm nyomatékú M TwinPower Turbo 8 hengeres benzinmotoron kívül elengedhetetlen záloga a 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó, az aprólékosan finomhangolt futómű, valamint az alapfelszereltséghez tartozó M Sport fék is. Az autó belső tere is utolérhetetlen a luxus atmoszférának, valamint a legmodernebb technológiáknak köszönhetően.

Függetlenül attól, hogy Ön használt vagy új BMW M járművet keres-e, itt minden fontos információt megtalál, legyen szó teszteredményekről, illetve a jelenleg forgalmazott BMW M modellekre vonatkozó finanszírozási ajánlatokról – és természetesen megtalálja majd azt a márkakereskedést is, ahol élhet a tesztvezetés lehetőségével.

Read more