Az első BMW M2 Coupé dizájnja és szellemisége a BMW M GmbH dicsőséges történetében gyökerezik. A jármű az élsportolói képességeket és a klasszikus hátsókerék-meghajtást a modern M modellek precizitásával és agilitásával ötvözi. A karakteres első és hátsó kötény optimalizálja a légáramlatokat, és ezzel az aerodinamikai tulajdonságokat. A sportos hangolású felfüggesztés, valamint az erős M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor pedig lélegzetelállító teljesítménnyel ruházzák fel az autót.

 

BMW M3 Limousine: egy négyajtós, nagy teljesítményű sportautó. A soros hathengeres, 431 lóerős M TwinPower Turbo benzinmotort a teljes fordulatszám-tartományban spontán teljesítmény-leadás jellemzi. Az autóversenyzés világából származó innovációk, például az aktív M differenciálmű, az Adaptív M futómű, az M Servotronic vagy a 7 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M duplakuplungos sebességváltó kitolják a lehetőségek határait. A tökéletes ergonómiára a műszerfal teszi fel a koronát. A kagyló formájú, új M ülések kitűnő oldaltartást nyújtanak, és megteremtik az ideális kapcsolatot a járművel. Aki pedig mindennek a fókuszában van: a vezető. Az M3 Limousine nagy teljesítménye az autó külső megjelenésében is megnyilvánul: a vesék M logóval díszített, fekete dupla hűtőrácsai, a fekete karbontető és az L-alakú hátsó LED-lámpák kompromisszumot nem ismerő atletikusságról árulkodnak.

 

A BMW M4 Coupé még állóhelyzetben is az M modellek vegytiszta stílusjegyeit ötvözi magában: az erőteljes dinamizmust, a kirobbanó sportosságot és az autóversenyzés világából megszokott, megalkuvást nem tűrő genetikát. M TwinPower Turbo soros hathengeres benzinmotorjával, hétfokozatú, Drivelogic funkcióval és a többi között M Servotronic precíziós eszközökkel felszerelt, M duplakuplungos sebességváltójával, aktív M differenciálművével és Adaptív M futóművével a BMW M4 Coupé kész ringbe szállni a fizika törvényei ellen. Legfőbb ütőkártyája: az embert és gépet minden korábbinál erősebb egységbe forrasztó, pengeéles menetkarakterisztika.

 

A maximális intenzitásra nyitottan: erőteljes, 431 lóerőt előállító, soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotorjával és az autóversenyzés világából származó innovációival a BMW M4 Cabrio a legközvetlenebb kapcsolatot teremti meg az adrenalinnal teli nagy teljesítmény és a színtiszta vezetési élmény között. Míg az M erőforrásból egészen a leszabályozásig megszakítás nélkül árad az erő a 7 fokozatú M duplakuplungos sebességváltónak köszönhetően, az Aktív M differenciálmű, az Adaptív M futómű és az M Servotronic dinamikus és pengeéles menettulajdonságokat biztosítanak. Az érzés egyszerűen felülmúlhatatlan – még akkor is, ha a tető zárva van. Röviden: ez az autó egy teljesen új dimenzióba katapultálja az M-es vezetési élményt.

 

Izgalmasan elegáns formájú. Erősebb, mint valaha. A BMW M5 új generációja a páratlan mérnöki teljesítmény és az autózásban megjelenő innovatív intelligencia megtestesítője. E jármű a fizikai törvények határain egyensúlyozó dinamizmus mind ez idáig elképzelhetetlen dimenzióit nyitja meg.

 

A testre szabható nagy teljesítményt megjelenítő, szabadon programozható M Drive járműbeállításokkal ellátott BMW M6 Coupé a lehető legsportosabb módon jeleníti meg a luxus szintű eleganciát. Az izgalmasan vonzó, nagy teljesítményű jármű új mércét állít a lenyűgöző dinamizmus, az extravagáns megjelenés, a kimagasló technológia és a látványosan hatékony működés terén. Ahogy az a BMW M GmbH-tól megszokott: az új generáció minden egyes részletét a kompromisszumoktól mentes nagy teljesítményre tervezték, a funkciók pedig szisztematikusan a vezetőt helyezik a középpontba.

 

A BMW M6 Gran Coupé formájában a BMW dizájnereinek és mérnökeinek sikerült rendkívül vonzó módon ötvözniük a sportos dizájnt és az autóversenyzésből származó technológiát. A jármű nem alkalmazkodik semmilyen megkötéshez, inkább saját mércét állít fel a teljesítmény és az elegancia terén.

 

A versenypályától a nyitott tetős csúcsteljesítményig: a BMW M6 Cabrio még atletikusabb vonalaival, lenyűgöző dinamizmusával és klasszikus vászontetős, progresszív eleganciájával nyűgöz le. A V8-as M TwinPower Turbo benzinmotor már a gázpedál legenyhébb megnyomására is azonnal elképesztő tolóerővel reagál, és fölényes könnyedséggel szabadítja fel a nyomatékot.

 

A BMW X5 M a hagyományos M sportautók szellemiségét ötvözi az X modellek egyedülálló praktikumával. Az autó nagy nyomatékú, 8 hengeres M TwinPower Turbo motorjával, 8 fokozatú M Steptronic sebességváltójával és M-specifikus xDrive összkerék-meghajtásával a legmagasabb fokú vezetési élményben részesíti Önt. Az első és a hátsó lökhárító dinamikus dizájnja, valamint az alapfelszereltséghez tartozó 20 colos könnyűfém keréktárcsák eleve garantálják a lenyűgöző megjelenést. A Sports Utility Vehicle nagyvonalú belső terét prémium minőségű anyagok, emelt pozíciójú, sportos vonalú ülések és a karakteres M dizájnt magukon viselő részletmegoldások jellemzik. A BMW X5 M két világ legjavát egyesíti: párját ritkítóan nagy teljesítményű és remekül kezelhető, ugyanakkor rendkívül praktikus és kiválóan használható a mindennapokban.

 

A BMW X6 M a jellegzetesen M-es teljesítményt az X modellek rugalmasságával elegyíti. Az élénk, 8 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotor, a 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó és az M-specifikus xDrive összkerék-meghajtás a legmagasabb szintű vezetési élménnyel ajándékozzák meg Önt. A tekintélyt parancsoló megjelenésről az alapfelszereltségként járó 20, vagy az opcionális 21 colos könnyűfém keréktárcsák, illetve az első és a hátsó lökhárító dinamikus dizájnja gondoskodnak. A Sports Activity Coupé tágas belső tere prémium színvonalú anyagaival, sportos M üléseivel, valamint az összetéveszthetetlen M dizájnt magukon hordozó részleteivel nyűgöz le. A nagy teljesítményű modell kirobbanó gyorsulást és menettulajdonságokat, egyedülálló kényelmet és határtalan vezetési élményt nyújt.

 

Akár új, akár használt BMW M jármű után érdeklődik, ezen az oldalon minden fontos információt megtalál, legyen szó műszaki adatokról, teszteredményekről, hitel- vagy lízingajánlatokról, és természetesen megkeresheti azt a márkakereskedést is, ahol élni szeretne a tesztvezetési lehetőséggel. Az M Power World, amely exkluzív információkkal szolgál a nagy teljesítményű M modellekkel kapcsolatban, egy olyan hely, ahol azok az emberek találkoznak, akiket egy közös szenvedély köt össze: a világ legerősebb betűje iránt érzett eksztatikus izgalom.