SHOP THE LOOK

BMW VIDEÓS
OKTATÓANYAGOK AZ ELEKTROMOBILITÁSRÓL.

ÚTMUTATÓINK A HOLNAP MOBILITÁSÁHOZ.

A wallbox készülék milyen töltési lehetőségeket kínál az otthonomban? Hogyan használhatom ki a legjobban a háztartásomban előállított napenergiát az elektromos autóm töltéséhez? Otthon hogyan tölthetek a leggyorsabban? Hogyan deríthetem ki, hogy milyen gyakran kell megállnom tölteni, ameddig oda nem érek az úti célomhoz? Egyáltalán találok elég töltőállomást út közben? Számos kérdés merül fel az elektromobilitás kapcsán. Mi pedig szeretnénk megválaszolni ezeket. De másban is számíthat ránk. Legyen szó akár elektromos autójának otthoni vagy út közbeni töltéséről, soron következő útjának megtervezéséről vagy a mindennapos jövés-menés optimalizálásáról, tekintse meg a videóinkban szereplő, BMW tulajdonos családot, hogy ők miként végzik a töltést. Tekintse át útmutatóinkat, amelyekből meggyőződhet arról, hogy milyen egyszerű is lehet elektromos autójának töltése és használata. Bővebb tájékoztatást elektromos autójáról a BMW Driver’s Guide alkalmazásban talál.

OPTIMALIZÁLJA AZ OTTHONI TÖLTÉST.

0:00
0:00 /  0:00

Mindegy, hogy Ön a leggyorsabb töltési megoldást keresi-e, vagy éppen arra törekszik, hogy a lehető legnagyobb mértékben vonja be az otthoni napelemrendszerrel saját maga előállította villamosenergiát – a BMW Wallbox készülék jóvoltából a töltést rugalmasan, a szükségleteihez leginkább illő módon végezheti. A My BMW app jóvoltából pedig bármikor rápillanthat elektromos autójának töltéssel kapcsolatos információira.

ÚT KÖZBEN IS TÖLTSÖN RUGALMASAN ÉS KÉNYELMESEN.

0:00
0:00 /  0:00

Használja ki Európa egyik legkiterjedtebb, mintegy 510 000 töltőállomást felölelő hálózatának előnyeit. Ez a szám azt mutatja, hogy autóját út közben is bárhol és bármikor kényelmesen töltheti fel – például a Plug & Charge funkció jóvoltából. Amint csatlakoztatja elektromos járművét a töltőállomáshoz, az automatikusan felismeri és azonosítja Önt. Az eltárolt több szolgáltatói szerződés közül kiválaszthatja azt, amelyik ott és akkor a legelőnyösebb.

EXKLUZÍV,
EGYRE KITERJEDTEBB TÖLTŐHÁLÓZAT.

0:00
0:00 /  0:00

Nincs más dolga, mint élvezni az ott-tartózkodást. Közben töltődik a BMW-je. Minderre lehetősége nyílik a számos prémium partnerünknél – például szállodákban, éttermeknél, golfklubokban és sok egyéb helyen – megtalálható, exkluzív töltési pontokon. Több mint 50 országban. Tágítsa még tovább a rendelkezésére álló töltőhálózatot az exkluzív BMW Destination Charging szolgáltatással.

ÉLVEZZE
A TÖLTÉSRE OPTIMALIZÁLT ÚTVONALAK
SZAVATOLTA GONDTALAN UTAZÁST.

0:00
0:00 /  0:00

Gondtalan utazás. Állítson össze kényelmesen töltésre optimalizált útvonalat a következő utazásához. A funkció jóvoltából mindig megtalálja majd az útba eső legmegfelelőbb töltési lehetőséget. Az útvonal összeállítása ugyanúgy történhet a My BMW alkalmazásban, mint közvetlenül a járműben.

MINDEN HELYEZETRE
VAN TÖLTÉSI MEGOLDÁSUNK.

0:00
0:00 /  0:00

Otthon tartózkodik vagy éppen úton van valahová? Töltse kényelmesen autóját az e célra kifejlesztett megoldásainkkal. Utóbbiak tökéletesen illeszkednek az Ön igényeihez. A modern technológiák jóvoltából még nagyobb lesz a hatótáv.

MINDEN, AMIT AZ ELEKTROMOBILITÁSRÓL TUDNI ÉRDEMES.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.


[1] Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp.

[2] A hatótáv több tényezőtől függ, amelyek közül kiemelkedő jelentőségűek a következők: egyedi vezetési stílus, az útvonal jellegzetességei, külső hőmérséklet, a fűtés/klimatizálás használata, előkondicionálás.