AZ ÚJ BMW 5.

AZ ÚJ BMW 5.

*A kép illusztráció

Bővebben
AZ ÚJ BMW 5.

 

 

A HATÉKONYSÁG ETALONJA.

 A HATÉKONYSÁG ETALONJA.

Az új BMW 5 megjelenésével debütál a sorozat eddigi legerősebb plug-in hibridje, a hathengeres BMW 550e xDrive. Az elődmodellnél tekintélyes 95 lóerővel (70 kW) nagyobb teljesítményű újdonság bizsergetően izgalmas vezetési élményt nyújt. Az autó mindössze 4,4 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órára, tisztán elektromos hatótávja pedig elérheti a 90 kilométert (WLTP) is. Mivel támogatott a 7,4 kW (AC) teljesítményű töltés, a nagyfeszültségű akkumulátor 3 óra alatt 0-ról 100%-os szintre tölthető. Az új BMW 5 a kiválasztott menetmódtól függetlenül a sportos kifinomultság mintapéldája. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kimagasló dinamizmushoz magas szintű kényelem társul. A rendelkezésre álló többféle, igen kényelmes töltési lehetőség jóvoltából pedig Ön a forrástól függetlenül mindig kellő mennyiségű energiához jut.

ÜTŐKÁRTYA

AZ ÚJ BMW 5 a mozgás lényegét testesíti meg. E figyelemre méltó jármű harmonikusan, sportos stílusban ötvözi egymással a kifinomultságot és a modernitást. Ahelyett, hogy ugyanazokból a jól bevált elemekből újraépítené magát, az új BMW 5 dizájnja az alaposan átgondolt újraértelmezésről, valamint a folyamatosan változó világhoz való alkalmazkodásról szól. Az eredmény egy elegáns limuzin, amely ugyanolyan remekül helytáll az üzleti utakon, mint a vakációs kirándulásokon. Merítsen hát ihletet AZ ÚJ BMW 5 dinamikus sokoldalúságából, amely mindenhová elkíséri, amerre csak jár.
ICONIC GLOW VESÉK

ICONIC GLOW VESÉK

Élvezze a BMW Iconic Glow keltette kellemes, hívogató atmoszférát. AZ ÚJ BMW 5 karcsú LED-es első fényszórói, valamint jellegzetes veséi mágnesként vonzzák magukra a tekintetet. Kapcsolja hát fel a vesék kontúrvilágítását és gyönyörködjön annak különleges, fehér izzásában.

 BMW CURVED DISPLAY KIJELZŐ

BMW CURVED DISPLAY KIJELZŐ

A műszerfal központi eleme a BMW Curved Display kijelző. A lebegni látszó kialakítású képernyő mesteri módon, a hang- és az érintésvezérlés útján egyesíti magában az intuitív interakciót, valamint a teljes egészében digitális kommunikációt. Minden szükséges elem könnyen elérhető helyen van, ami még magával ragadóbbá és kényelmesebbé teszi a vezetés élményét.

 LEVEGŐSEBB TÉR

LEVEGŐSEBB TÉR

AZ ÚJ BMW 5 hátul is hasonlóan nagyvonalú térkínálattal rendelkezik, mint elöl. A második üléssorban akár hárman is helyet foglalhatnak úgy, hogy a bőséges láb- és fejtér kellő mozgásszabadságot biztosít a számukra.

 PANORÁMA ÜVEGTETŐ

PANORÁMA ÜVEGTETŐ

Élvezze a szabadság felemelő érzését, amelyet AZ ÚJ BMW 5 nyújt. A luxus szintű életérzés és autózás egyik legfőbb záloga a panoráma üvegtető, amely a semmihez sem fogható csúcsminőség jelképe. Adja hát át magát a légiesen könnyed hangulatnak, engedve, hogy simogassák a bőrét a tetőn áttörő napsugarak. A mindennek köszönhető, újfajta magasságokat ostromló utazási élményben ráadásul bármelyik ülésben része lehet.

 KIVÁLÓSÁGRA TÖREKEDVE

KIVÁLÓSÁGRA TÖREKEDVE

A mérföldköveket állító ÚJ BMW 5 eszményi választás mindazok számára, akik nagyra értékelik az 5-ös sorozatra jellemző, belülről fakadó eleganciát és kifinomultságot.

 VIDEÓ STREAMING

VIDEÓ STREAMING*

Tapasztalja meg a fedélzeti streamingszolgáltatások nyújtotta kényelmet, amikor útja során megáll valahol. A szórakozási lehetőségek előtt a BMW központi kijelzője tárja szélesre a kaput. A YouTube, valamint az egyéb platformok jóvoltából pedig az élvezet szinte határtalan.

*A közlekedésbiztonsági előírások miatt a funkció csak a jármű álló helyzetében használható.

 DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

A megbízható BMW Intelligent Personal Assistant jóvoltából Ön még jobban összpontosíthat a vezetésre. A beszédhangos utasításokat a korábbiaknál is jobban értelmezni képes, az eddigieknél több funkció vezérlésére alkalmas asszisztens gondoskodik arról, hogy az utazás végig pihentető élményt jelentsen, valamint, hogy bármikor kényelmesen változtathassa a járműbeállításokat.

 INTERAKCIÓS FELÜLET

INTERAKCIÓS FELÜLET

A BMW Interakciós Sáv még magasabb szintre emeli a vezetési élményt, amelyet az új BMW 5 nyújt. A sávon található érintésérzékeny felületek segítségével Ön személyre szabhatja a belső tér hangulatát, szabályozhatja a klímát, valamint aktiválhatja a vészvillogókat. Merüljön hát el a technológia biztosította kényelemben.

 PROACTIVE CARE

PROACTIVE CARE

Az Ön úti őrangyalának szerepét betöltő BMW Proactive Care alapáron jár minden BMW 5 modellhez. A rendszer idejekorán felismeri a jármű szükségleteit és automatikusan összeköttetést teremt a BMW Service univerzumával, amennyiben erre szükség van. Ha út közben meghibásodás vagy baleset következne be, Ön a biztonság jegyében, egyszerűen és gyorsan személyre szóló támogatást kap.

AZ ÚJ BMW i5 túllép a "mindig többet, mindig magasabbra" kliséjén.

Trafny wybór

518d Luxury Line

BMW serii 5
 • Automatyczna skrzynia biegów
 • BMW Live Cockpit Professional z systemem nawigacyjnym
 • Ogrzewanie foteli przednich

Rekomendowany

520d xDrive Pakiet sportowy M

BMW serii 5
 • Pakiet Business Class
 • Pakiet Innowacji
 • BMW Drive Recorder

Dla wymagających

M550i xDrive

BMW serii 5
 • Pakiet First Class
 • Sportowy układ hamulcowy M czerwony
 • Zestaw HiFi Harman Kardon

FEDEZZE FEL A TOVÁBBI LEHETŐSÉGEKET.

FEDEZZE FEL A TOVÁBBI LEHETŐSÉGEKET.

Az vezető szerephez az út az előre gondolkodáson át vezet. Ismerkedjen hát meg AZ ÚJ BMW 5 különböző változataival, a vezetők új generációjának járműveivel.

Jogi nyilatkozat

 • *A kép illusztráció
 • ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.