BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy mozgó, Frozen Marina Bay kék metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
teljesítményAkár 375 kW (510 LE)
Motor és hajtástípusBenzinDízel

BMW X3 M

BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy mozgó, Frozen Marina Bay kék metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
teljesítményAkár 375 kW (510 LE)
Motor és hajtástípusBenzinDízel

BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i és BMW X3 M40d.

Adrenalinnal teli vezetési élmény bármilyen terepen: a BMW X3 M modellek már kifejező dizájnjukkal is az egekbe emelik a pulzust. A járművek független, atletikus karakterét elsősorban mégis az exkluzivitás és a hatékonyság határozzák meg. A BMW X3 M versenyautós génjeivel és csúcsszintű dinamizmusával inspirál – és fokozottan igaz ez a BMW X3 M Competition változatra, amely 375 kW (510 LE) teljesítményével és válogatott, M-specifikus felszereltségeivel az erőből és az exkluzivitásból is a maximumot képviseli. Az ugyancsak sportos karakterű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d a dinamizmus, a kényelem és a hatékonyság patikamérlegen kimért egyensúlyával, valamint magas szintű mindennapi használhatóságukkal ejtenek ámulatba.

Bővebben

A BMW X3 M MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

A bámulatos produkció legfontosabb kellékei: hajtáslánc, futómű és motorteljesítmény.

BMW X3 M Competition

Maximális dinamizmus és exkluzivitás.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel, 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó
 • Exkluzív, magasfényű fekete M Competition dizájnelemek
 • 510 LE (375 kW), 650 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 3,8 másodperc alatt
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, Frozen Marina Bay kék metál, rézsútos elölnézet

BMW X3 M

Dinamizmus felsőfokon.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel
 • 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • 480 LE (353 kW), 620 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,0 másodperc alatt
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér, rézsútos elölnézet

BMW X3 M40i

A teljesítmény és a mindennapi használhatóság kivételesen tökéletes egyensúlya.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor
 • Intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtás
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 360 LE (265 kW), 500 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,9 másodperc alatt
BMW M3 M40i, G01 LCI, Facelift, rézsútos elölnézet

BMW X3 M40d

Erő és hatékonyság – áldozatok nélkül.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres soros dízelmotor
 • Intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtás
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 340 LE (250 kW), 700 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,9 másodperc alatt
BMW X3 M40d, G01 LCI, Facelift, rézsútos elölnézet
 • BMW X3 M Competition
 • BMW X3 M
 • BMW X3 M40i
 • BMW X3 M40d

BMW X3 M COMPETITION – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X3 M Competition dinamizmusa és dizájnjegyei.

Erőnlét szempontjából a BMW X3 M modellek körében a BMW X3 M Competition képviseli a csúcsot. A jármű M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotorja 375 kW (510 LE) és lenyűgöző, 650 Nm-nyi nyomatékot állít elő. Az autóversenyzés világából származó technológiákkal felvértezett, acélos erejű motor lenyűgöző 3,8 másodperc alatt gyorsítja fel az autót 0-ról 100 km/órás sebességre. Az egység egészen a legvégső határokig gondoskodik a jellegzetesen M-es vezetési élményről – mivel pedig egy vérbeli X modell motorháztetője alatt dolgozik, teszi ezt bármilyen útfelületen. Erőt sugárzó arányaival a BMW X3 M Competition az atletikus megjelenés igazi mintapéldája. E benyomást erősítik tovább a magasfényű fekete M Competition-specifikus dizájnelemek, valamint a karbonszálas tükörburkolatok. Az utaskabinban a látványos M elemek luxus részletekkel vegyülnek, ami sportos és exkluzív atmoszférát teremt.

BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy mozgó, Frozen Marina Bay kék metálfényezésű autó alsó rézsútos hátulnézetből
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, a BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor közelről

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor.

Az M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. A két mono-scroll turbófeltöltővel, nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel, fokozatmentes szelepvezérléssel és folyamatos vezérműtengely-állítással ellátott motor 375 kW (510 LE) teljesítményt és 650 Nm nyomatékot állít elő.

BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy kanyarban haladó Frozen Marina Bay kék metálfényezésű autó elölnézetből, M-specifikus futómű

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus adaptív futóművel remekül kiaknázható a jármű tekintélyt parancsoló dinamikai potenciálja. COMFORT menetmódban az autó még az egyenetlen útfelületet is könnyedén kisimítja. A SPORT mód a vidéki utakhoz és az egyenetlen felületű versenypályákhoz ideális választás. A kompromisszumoktól mentesen közvetlen SPORT+ mód pedig pengeélesen precíz vezetési élményt nyújt a sima felületű pályákon.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy mozgó, Frozen Marina Bay kék metálfényezésű autó alsó hátulnézetből, M xDrive

M xDrive.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített M xDrive megbízhatóan gondoskodik a maximális tapadásról és dinamizmusról – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást az összkerék-meghajtás által biztosított uralhatósággal ötvözi. Ön a 4WD és a 4WD Sport meghajtás közül választhat.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M Karbon toronymerevítő, a motorborítás közelről

M Karbon toronymerevítő.

Az M Karbon toronymerevítő növeli az autó orrának merevségét, hozzájárulva ezzel a precízebb kormányzáshoz és az autó még pontosabb irányíthatóságához. A prémium minőségű, karbonszál-erősítésű műanyagból készült, extrém módon kis tömegű komponens hatására a motortér látványa a versenypályák atmoszféráját teremti meg. Az autó sportos potenciálja tehát kivételesen jól kifejezésre jut itt.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, középkonzol, Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozetú M Steptronic sebességváltó

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó többféle váltási módot kínál: a lehetőségek sora az extrém módon sportostól a kivételesen kényelmesen át egészen a simáig és üzemanyag-takarékosig terjed. Ön manuálisan, a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal is kezdeményezheti a váltásokat, a kapcsolási sebességet pedig Drivelogic funkción keresztül szabályozhatja.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M Servotronic, a műszerfal az M bőrkormánnyal

M Servotronic.

Az M Servotronic a különféle vezetési helyzetekben oly módon gondoskodik a legideálisabb kormányrásegítésről, hogy annak mértékét a pillanatnyi sebességhez igazítja. A rendszer mindezen túl bármilyen tempónál garantálja a közvetlen és precíz kormányzási érzetet. A kifejezetten az M modellekhez hangolt rendszer három különböző beállítást kínál, amelyeket gombnyomással lehet kiválasztani.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, a kék féknyereggel ellátott M Kompozit fék közelről

M Kompozit fékek.

Annak köszönhetően, hogy különféle anyagok keverékéből készülnek, az M Kompozit féktárcsák egyedülálló lassítási értékeket képesek biztosítani, emellett azok extrém módon stabilak és rendkívül tartósak. Mindemellett könnyebbek is az acél féktárcsáknál, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékek jelenlétéről kívülről a metálkék fényezésű, M logóval ellátott féknyergek árulkodnak.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy Frozen Marina Bay kék metálfényezésű, M Sport kipfugórendszerrel ellátott autó hátulnézetből

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével változtatható. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, Frozen Marina Bay kék metál, orrdizájn, rézsútos elölnézet

Orrdizájn.

A BMW X3 M Competition orr-része érzékletesen fejezi ki a nagy teljesítményű autóban lakozó potenciált. A látványos, magasfényű fekete dupla függőleges rácselemekkel rendelkező, M logóval ellátott M vesék sportosságot, egyszersmind megfellebbezhetetlen tekintélyt sugároznak magukból. A veséket – az opcionális BMW Lézervilágítás felszereltség megrendelése esetén – különlegesen keskeny világító csövek övezik, amelyek még dinamikusabbá teszik az összhatást. A beépített Air Curtain nyílásokkal ellátott hatalmas, trapéz alakú légbeölők pedig az atletikus összhatás alapvető meghatározói.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, Frozen Marina Bay kék metál, 21'' M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, közelről

21'' M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, kétszínű, fekete, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul.

21" M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, elöl 9,5J x 21, 255/40 ZR21, hátul 10J x 21, 265/40 ZR21 gumiabroncsokkal.
BMW X3 3 Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M Sport ülések, belső tér

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A világító M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, Frozen Marina Bay kék metál, fardizájn, hátulnézet

Fardizájn.

A szélesen terpesztő kerekek, az útfelülethez közelebb vitt alváz, a látványos, 3D-s kialakítású, teljes egészében LED-es hátsó lámpák, valamint az alattuk lévő, függőleges fényvisszaverő betétek jóvoltából a BMW X3 M Competition hátulja csak úgy sugározza magából az erőt. Az opcionális karbon diffúzor, valamint az M Sport kipufogórendszerhez tartozó két dupla kipufogóvég csak tovább nyomatékosítják a versenyautós gének jelenlétét, egyszersmind még dinamikusabbá teszik a nagy teljesítményű jármű megjelenését.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M bőrkormány, műszerfal

M bőrkormány.

A kontúros hüvelykujjtámaszokkal rendelkező, kapcsolókarokkal ellátott M bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít, amitől a pilóta úgy érezheti, hogy tökéletesen kézben tartja a járművet. Az integrált multifunkciós gombokról a multimédiás rendszer számos elemén túl a vezetőt segítő rendszerek is vezérelhetők. A piros M1/M2 gombokkal két előre programozott M Drive konfiguráció hívható elő.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, Frozen Marina Bay kék metál, M Karbon tükörburkolatok

M Karbon tükörburkolatok.

A jellegzetesen M-es, duplaszáras kialakítású M Karbon tükörburkolatok még hatásosabbá teszik a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M Carbon Fibre belső díszítőelemek

M Carbon Fibre belső díszítőelemek.

Pearl króm kiemeléssel ellátott M Carbon Fibre belső díszítőelemek a műszerfalon és az ajtókon.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M magasfényű Shadowline

M magasfényű Shadowline.

Az M magasfényű Shadowline felszereltség számos magasfényű fekete külső elemet tartalmaz. Ilyen kivitelűek az oldalablak-keretek és -mélyedések, a tükörburkolatok, -háromszögek és -talpak, a B- és a C-oszlopok borításai, valamint a hátsó ajtók ablakvezető sínjei is.

BMW X3 M – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X3 M dinamizmusa és dizájnjegyei.

Különleges X karakter és csúcsra járatott dinamizmus: a valódi versenyautós génekkel rendelkező BMW X3 M minden egyes kilométeren érvényesíti e tulajdonságait. Nagy fordulatszámokat is kedvelő, 353 kW (480 LE) teljesítményű BMW M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotorjával, M xDrive összkerék-meghajtási rendszerével és Aktív M differenciálművével e Sports Activity Vehicle (SAV) adrenalinnal színültig töltött produkciót nyújt úgy a közúton, mint a versenypályán. Az erőt sugárzó arányok és az expresszív M dizájnelemek még jobban kidomborítják az X modell dinamikus karakterét. A belső térben az M bőrkormányhoz, az M sebesség-előválasztó karhoz és az első Sportülésekhez hasonló részletekből áll össze a sportos, egyszersmind exkluzív összkép.

BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér, rézsútos oldalnézet
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, a BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor közelről

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

Az M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetes, fülbemászó M-es hangzás jellemzi. A két mono-scroll turbófeltöltővel, nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel, fokozatmentes szelepvezérléssel és folyamatos vezérműtengely-állitással ellátott motor 353 kW (480 LE) teljesítményt, valamint lenyűgöző, 620 Nm-nyi nyomatékot állít elő.

BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, egy kanyarban haladó, Alpesi fehér autó elölnézetből, M-specifikus futómű

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus adaptív futóművel remekül kiaknázható a jármű tekintélyt parancsoló dinamikai potenciálja. COMFORT menetmódban az autó még az egyenetlen útfelületet is könnyedén kisimítja. A SPORT mód a vidéki utakhoz és az egyenetlen felületű versenypályákhoz ideális választás. A kompromisszumoktól mentesen közvetlen SPORT+ mód pedig pengeélesen precíz vezetési élményt nyújt a sima felületű pályákon.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, M xDrive, egy Alpesi fehér autó alsó hátulnézetből

M xDrive.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített M xDrive megbízhatóan gondoskodik a maximális tapadásról és dinamizmusról – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást az összkerék-meghajtás által biztosított uralhatósággal ötvözi. Ön a 4WD és a 4WD Sport meghajtás közül választhat.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó, sebesség-előválasztó kar, belső tér

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó többféle váltási módot kínál: a lehetőségek sora az extrém módon sportostól a kivételesen kényelmesen át egészen a simáig és üzemanyag-takarékosig terjed. Ön manuálisan, a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal is kezdeményezheti a váltásokat, a kapcsolási sebességet pedig Drivelogic funkción keresztül szabályozhatja.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, M Servotronic

M Servotronic.

Az M Servotronic a különféle vezetési helyzetekben oly módon gondoskodik a legideálisabb kormányrásegítésről, hogy annak mértékét a pillanatnyi sebességhez igazítja. A rendszer mindezen túl bármilyen sebességnél garantálja a közvetlen és precíz kormányzási érzetet. A kifejezetten az M modellekhez hangolt rendszer három különböző beállítást kínál, amelyeket gombnyomással lehet kiválasztani.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, a vörös színű féknyereggel ellátott M Kompozit fék közelről

M Kompozit fékek.

Annak köszönhetően, hogy különféle anyagok keverékéből készülnek, az M Kompozit féktárcsák egyedülálló lassítási értékeket képesek biztosítani, emellett azok extrém módon stabilak és rendkívül tartósak. Mindemellett könnyebbek is az acél féktárcsáknál, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékrendszer jelenlétéről a magasfényű vörös, M logóval ellátott féknyergek árulkodnak.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér, az orrdizájn elölnézetből

Orrdizájn.

Az első szekció látványát a jellegzetes, magasfényű fekete dupla függőleges rácselemekkel ellátott M vesék határozzák meg. A dinamizmust sugárzó összképet a jellegzetesen M-es hűtőrács felé nyújtózkodó, lenyűgözően karcsú világító csövekkel ellátott LED-es Adaptív fényszórók teszik teljessé. A fentiek által keltett benyomást csak még jobban felerősítik a méhsejtmintás betéttel ellátott, trapéz alakú légbeömlő nyílások, amelyek plusz szellőzést biztosítanak a nagy fordulatszámon dolgozó M erőforrásnak.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér nem-metál, 20" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 764 M, közelről

20'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 764 M, Orbit szürke eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul.

21" M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, elöl 9,5J x 21, 255/40 ZR21, hátul 10J x 21, 265/40 ZR21 gumiabroncsokkal.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér, M külső tükör

M külső tükrök.

Az aerodinamikailag optimalizált formájú M külső tükrök a sportos és dinamikus M dizájn fontos elemei. A dupla száras tükörburkolatok kiemelik az autó magas szintű esztétikumát, emellett kifejezik a jármű legapróbb részletét is átható mérnöki precizitást. A kiegészítő LED-es irányjelzők tökéletesen kitöltik hosszúkás, keskeny barázdájukat.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér, hátulnézet

Fardizájn.

A BMW X3 M progresszív, szoborszerűen plasztikus fara egyértelműen utal a járműben lakozó potenciálra. Az extravagáns, teljes egészében LED-es, hangsúlyosan 3D-s megjelenésű hátsó lámpák, valamint az alattuk látható, függőleges fényvisszaverő betétek még sportosabbá teszik a far képét. Az atletikus összbenyomást az impozáns diffúzor, valamint az M Sport kipufogórendszerhez tartozó két dupla, krómozott kipufogóvég teszi teljessé.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, M bőrkormány, műszerfal

M bőrkormány.

A kontúros hüvelykujjtámaszokkal rendelkező, kapcsolókarokkal ellátott M bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít, amitől a pilóta úgy érezheti, hogy tökéletesen kézben tartja a járművet. Az integrált multifunkciós gombokról a multimédiás rendszer számos elemén túl a vezetőt segítő rendszerek is vezérelhetők. A piros M1/M2 gombokkal két előre programozott M Drive konfiguráció hívható elő.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, M Sport ülések, belső tér

M Sport ülések kagylószerű kialakítással.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A fekete M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, M sebesség-előválasztó kar

M sebesség-előválasztó kar.

A megvilágított, M-specifikus kapcsolási sémájú M sebesség-előválasztó kar kimagaslóan jól használható. A manuális „S” módban a vezető kézzel, a sebesség-előválasztó karral vagy a kormányon lévő kapcsolókarokkal kezdeményezheti a váltásokat; „D” módban a váltások automatikusan mennek végbe. A három M-specifikus váltási program valamelyike a Drivelogic billenőkapcsolójával választható ki.

BMW X3 M40i ÉS M40d – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d dinamizmusa és dizájnja.

Kalandvágy a kényelem és a hatékonyság új korszakában: az M Aerodinamikai csomaghoz és a lenyűgöző műszaki finomságokhoz hasonló exkluzív külső és belső elemeikkel a BMW X3 M40i és BMW X3 M40d egyértelműen kimutatják sportos génjeiket – és vérpezsdítően dinamikusan viselkednek bárhol, amerre járnak.

BMW X3 M40i, G01 LCI, Facelift 2021, egy álló, Malachit zöld metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
BMW X3 M40i, G01, Facelift 2021, a BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres motor

M TwinPower Turbo 6 hengeres motorok.

A BMW X3 M40i mozgatásáról egy háromliteres, 6 hengeres, soros BMW M TwinPower Turbo technológiájú benzinmotor gondoskodik. A 360 LE (265 kW) teljesítményű és 500 Nm maximális nyomatékú egység jóvoltából az autót sportos menetteljesítmények jellemzik. Az autó mindössze 4,9 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre. A BMW X3 M40d motorháztetője alá egy 6 hengeres dízel erőforrás kerül, amely 340 LE (250 kW) teljesítményével és 700 Nm maximális nyomatékával ejt ámulatba. Az autó mindössze 4,9 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre.

BMW X3 M40d, G01 LCI, Facelift 2021, egy mozgó, Malachit höld metálfényezésű autó elölnézetből, M Sport futómű

M Sport futómű

Az M Sport futómű feszesebb csillapítási karakterisztikát alkalmazó, dinamikusabb beállításaival tűnik ki. A futóművet mindemellett enyhén megnövelt rugózási együttható, valamint keményebb stabilizátorok jellemzik. Mindez együtt azt eredményezi, hogy a futómű még több visszajelzést ad az útról, kifejezetten sportos vezetési stílust lehetővé téve.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó, sebesség-előválasztó kar, belső tér

8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus vezetési stílushoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, Változó áttételű sport kormánymű, M bőrkormány

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy manőverezéskor a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel megváltoztatásával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
BMW X3 M40i, M40d, G01 Facelift 2021, egy Malachit zöld metálfényezésű autó hátulnézetből, M Sport differenciálmű

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás közben. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű berendezés segítségével szabályozza, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, Malachit zöld metál, M Sport fék, a kerék közelről

M Sport fék.

Az M Sport fék felszereltséghez kék (opcionálisan magasfényű vörös), M logóval ellátott, elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó féknyergek, valamint belső hűtésű, nagy átmérőjű féktárcsák tartoznak. E komponensek egyedülálló lassítási képességekkel ruházzák fel a járművet.
BMW X3 M40i, M40d, G01 Facelift 2021, egy Malachit zöld metálfényezésű, M40i-specifikus dizájnelemekkel ellátott autó elölnézetből

A BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d modellspecifikus dizájnelemei.

A BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d dizájnja színtiszta dinamizmust és atletikus eleganciát sugároz magából. E hatást az olyan M-specifikus külső elemek teremtik meg, mint az M logóval és magasfényű fekete, dupla függőleges rácselemekkel ellátott M vesék, a fekete M tükörburkolatok és az opcionális 21 colos, fényesre esztergált M könnyűfém keréktárcsák. Az összképet a tekintélyt parancsoló, „két fog” stílusú, lekerekített trapéz formájú, fekete króm borítású kipufogóvégek teszik teljessé. A belső térben az egyedi kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány, valamint a vezető és az első utas sportülései teremtenek sportos hangulatot.
BMW X3 M40i, M40d, G01 Facelift 2021, Malachit zöld metál, M Shadowline első fényszórók

M Shadowline első fényszórók.

Az M Shadowline első fényszórók – amelyeknek minden krómozott eleme fekete bevonatot kap – sportos megjelenéssel ruházzák fel az autó elejét. A sötét tónusú lámpák nagyszerűen egészítik ki az opcionális „M magasfényű Shadowline kibővített tartalommal” felszereltségbe tartozó elemeket.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, Malachit zöld metál, 21'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 718 M

21'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 718 M, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul.

21'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 718 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, elöl 8,5J x 21, 245/40 R21, hátul 9,5J x 21, 275/35 R21 defekttűrő gumiabroncsokkal.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, Malachit zöld metál, M Aerodinamikai csomag, első kötény

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag jóvoltából – amely az M-specifikus, a jármű kiviteli színére fényezett első kötényt, hátsó lökhárítót és oldalküszöböket, valamint a magasfényű fekete diffúzorbetétet foglalja magában – a jármű a színtiszta dinamizmust és sportosságot árasztja magából.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, Sportülések a vezető és az első utas számára

Sportülések a vezető és az első utas számára.

A vezető és az első utas oldalán található Sportülések számos manuális állítási lehetőséget kínálnak fel, így többek között az ülés hosszirányú pozíciója, valamint a háttámla dőlésszöge is szabályozható. Az ülőlap és a háttámla magasított, határozott formázású oldaltámaszainak köszönhetően az ülések rendkívül ergonomikusak és kitűnő oldaltartást nyújtanak.

BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, M bőrkormány

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó háromküllős M bőrkormány 6 óránál lévő küllője kivágott kialakítású. A fekete, M színű kontrasztvarrással ellátott, kontúros hüvelykujj-támaszokkal rendelkező kormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít.

BMW X3 M MODELLEK: VEZETŐHELY ÉS TECHNOLÓGIÁK.

M-specifikus műszeregység, vezérlési koncepció, digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek a BMW X3 M modellekben.

A legkorszerűbb mobilitás és csúcsszintű M élmény: a BMW X3 M modellek számos innovatív technológiával nyújtanak Önnek támogatást utazás közben, exkluzív, M-specifikus funkcióikkal pedig versenyhangulattal fűszerezik a vezetést. Használja ki az intelligens vezetőt segítő rendszerek nyújtotta előnyöket vagy kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Mindemellett hálózati megoldások és digitális szolgáltatások egész sora áll az Ön rendelkezésre ahhoz, hogy ideális összeköttetéseket létesíthessen a BMW-je és a külvilág között – még kényelmesebbé téve ezzel mobil életformáját.

BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, műszerfal, központi kijelző
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, M-specifikus műszeregység

M-specifikus műszeregység.

Az M-specifikus műszeregység* a SPORT és a TRACK módokban rendkívül precízen, összpontosított formában jeleníti meg a menetadatokat. Ez azt jelenti, hogy az olyan információk, mint a turbó- és az abroncsnyomás, valamint a különböző hőmérsékleti adatok mindig szem előtt vannak még a versenypályán is. A műszeregység a középkonzolon lévő M MODE gombbal működtethető és konfigurálható. *A BMW X3 M Competition és a BMW X3 M modellekben áll rendelkezésre.
BMW X3 M modellek, F97, G01 LCI, Facelift 2021, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

A BMW Live Cockpit Professional az egyszerű interakcióhoz nagyméretű kijelzőt társít. A navigációhoz hasonló hasznos funkciók intuitív módon használhatóak.

BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M Setup, központi kijelző

M Setup.

Az M Setup* segítségével Ön a saját igényeinek megfelelően konfigurálhatja a dinamizmussal összefüggő komponensek, illetve tényezők – például a motor-, futómű- és kormányzási karakterisztika, az M xDrive beállítása, valamint a Dinamikus stabilitás-ellenőrzés (DSC) szabályozási intenzitása – paramétereit. *A BMW X3 M Competition és a BMW X3 M modellekben áll rendelkezésre.
BMW X3 M modellek, F97, G01 LCI, Facelift 2021, BMW Head-Up kijelző

BMW Head-Up kijelző M-specifikus funkciókkal.

A teljes színspektrumú, M-specifikus funkciókat* felsorakoztató BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos összes fontos információt közvetlenül az Ön látómezőjébe vetíti. A vezető egyetlen gombnyomással átválthat az M-specifikus kijelzésre, amely az aktuális sebességfokozat mellett dinamikusan változó, különböző színekkel jelölt diagram formájában jeleníti meg a fordulatszámot, felvillanó fények segítségével jelzi a váltás optimális pillanatát, illetve navigációs tippekkel is szolgál. *Az M-specifikus funkciók a BMW X3 M Competition és a BMW X3 M modellekhez érhetők el.
BMW X3 M modellek, 2021, F97, középkonzoli vezérlőpanel

Középkonzoli vezérlőpanel.

A könnyen elérhető középkonzoli vezérlőpanelen elhelyezett, a Start/Stop gomb alatt lévő M MODE* gomb segítségével Ön megváltoztathatja a kijelzőn megjelenő tartalmat. A SETUP* gomb még több lehetőséget kínál a járműkarakterisztika konfigurálására. Utóbbi gomb megnyomására egy menü nyílik meg, amelynek segítségével egyedileg állíthatók a jármű menetdinamikai tulajdonságai. A konzolon lévő további gombokkal az egyes vezetőt segítő rendszerek kapcsolhatók ki és be. *A M MODE és a SETUP gombok a BMW X3 M Competition és a BMW X3 M modellekhez érhetők el.
BMW X3 M modellek, 2021, F97, G01 LCI, piros Start/Stop gomb

Piros Start/Stop gomb.

A piros Start/Stop gomb az autó kinyitása után lehetővé teszi a motor kulcs nélküli beindítását. A gomb szolgál a motor leállítására is. Az autókulcsot automatikusan felismeri a rendszer, így azt nem kell behelyezni sehová. *A piros Start/Stop gomb az M xDrive-val ellátott BMW X3 M Competition és X3 M modellekben áll rendelkezésre.
BMW X3 M modellek, F97, G01 LCI, Facelift 2021, Távoli szoftverfrissítés, központi kijelző

Távoli szoftverfrissítés.

A Távoli szoftverfrissítés gondoskodik az Ön BMW-jének naprakészségéről. Egyszerűen csak töltse le a frissítéseket a My BMW appon keresztül vagy közvetlenül a járműben.

BMW X3 M modellek, F97, G01 LCI, Facelift 2021, Okostelefon-integráció, központi kijelző

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül, vezeték nélkül kapcsolja össze az Ön okostelefonját a járművével. Ily módon kényelmesen, közvetlenül a központi kijelzőn férhet hozzá a különböző funkciókhoz és applikációkhoz.

BMW X3 M modellek, F97, G01 LCI, Facelift 2021, Connected Professional csomag, központi kijelző

Connected Professional csomag.

Három digitális szolgáltatás egyben. Hozza ki a lehető legjobbat a valós idejű navigációból és kedvenc alkalmazásainak fedélzeti elérhetőségéből, valamint élvezze BMW-jében a hangzás és a kiváló levegőminőség megteremtette, minden eddiginél jobb közérzet előnyeit.

BMW X3 M modellek, F97, G01 LCI, Facelift 2021, Vezeték nélküli mobiltelefontöltés, központi kijelző

Vezeték nélküli mobiltelefontöltés.

A vezeték nélküli mobiltelefontöltés felszereltség egy vezeték nélküli töltődokkolót foglal magában. A tetőantennához való csatlakozás javítja a vételi minőséget. A Bluetooth kapcsolaton keresztül egyidejűleg két mobiltelefon és egy audiolejátszó csatlakoztatható.
BMW X3 M modellek, F97, G01 LCI, Facelift 2021, Driving Assistant Professional, központi kijelző

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
BMW X3 M modellek, F97, G01 LCI, Facelift 2021, BMW Intelligent Personal Assistant, központi kijelző

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, I’am hungry.”* Elég ennyit mondania, hogy a BMW Intelligent Personal Assistant megkeresse a legközelebbi éttermet és azonnal meg is tervezze az odáig vezető útvonalat. De a tudása messze nem merül ki ennyiben. A BMW Intelligent Personal Assistant a járműfunkciók megértésében is segítséget nyújt oly módon, hogy érthetően elmagyarázza azok működését. Mindennek eredményeként Ön egyszerűbben és intuitívabb módon használhatja a BMW-jét. (*A funkció magyar nyelven nem érhető el.)

BMW X3 M modellek, F97, G01 LCI, Facelift 2021, Parkolóasszisztens Plus, központi kijelző

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolássegítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.

A BMW X3 M MODELLEK MŰSZAKI ADATAI.

A BMW X3 M Competition és a további modellek.

Fogyasztás (kombinált l/100km)
[11-10.8]
CO₂ kibocsátás (kombinált g/km)
[251-246]
Gyorsulás (0-100 km/h)
4
Legnagyobb sebesség
250
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, műszaki adatok
BMW keréktárcsák és gumiabroncsok, EU gumiabroncs-címke közelről

BMW KERÉKTÁRCSÁK ÉS GUMIABRONCSOK.

A járműveinkre kerülő gumiabroncsokat szigorú, 50 különböző kritériumot felvonultató tesztelési eljárásnak vetjük alá – vagyis jóval több szempontot veszünk figyelembe annál, mint amennyit az Európában érvényes egységes gumiabroncs-jelölésre vonatkozó előírások kötelezően megkövetelnek. Itt megtalálja a BMW járművekre szerelt gumiabroncsok jellemzőivel kapcsolatos összes információt.
BMW X3 M Individual, F97 LCI, Facelift 2021, Grigio Telesto, rézsútos elölnézet
BMW X3 M Individual, F97 LCI, Facelift 2021, Grigio Telesto könnyűfém keréktárcsa, közelről
BMW Individual Zongoralakk belső díszítőelemek a műszerfalon, BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021

BMW INDIVIDUAL FELSZERELTSÉGEK A BMW X3 M-HEZ.

A BMW X3 M atletikus, látványos kiállást biztosító dizájnjával, valamint lélegzetelállító dinamizmusával kelti szárnyra a képzeletet. Az exkluzív BMW Individual felszereltségek segítségével Ön még jobban kihangsúlyozhatja a kivételes jármű különleges karakterét. Válasszon egyet az olyan briliáns BMW Individual fényezések közül, mint az illusztrációban látható Grigio Telesto, amely tekintélyt parancsoló kiállásúvá teszi a járművet. A belső térben a legfinomabb bőrrel borított M Sport ülések – amelyekre többek között részben perforált, Tartufo színű BMW Individual Merino teljes bőrkárpit kerülhet – teremtik meg az elegancia atmoszféráját. A kiváló összbenyomásra a minőségi, Pearl króm kiemeléssel ellátott M Carbon Fibre belső díszítőelemek teszik fel a koronát.

BMW X3 M MODELLEK: BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK.

Extrán sportos felszereltségek a BMW X3 M Competition és BMW X3 M modellekhez.

A BMW X3 M Competition és a BMW X3 M extrém módon sportos, dinamizmust sugárzó dizájnjukkal tűnnek ki. A pompás minőségű BMW M Performance Parts tartozékok segítségével Ön még jobban felerősítheti járművének versenyautós karakterét – az M-specifikus részletekkel pedig ráirányíthatja a figyelmet az autó nagyra törő ambícióira.

M Performance vesék, BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021

M Performance karbonszálas vesék.

Mutassa meg stílusát: az M Performance vesék kerete prémium minőségű karbonszálas műanyagból készül. A kivételesen elegáns, sportos és egyedi megjelenésért.
M Performance légbeömlő-borítások, BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021

M Performance karbonszálas légbeömlő-borítások.

Tegye le határozottan névjegyét: A 100 százalékban karbonszálas anyagból készült M Performance légbeömlők egyedi, versenyautós vonást visznek a jármű orrának összképébe.
M Performance tükörburkolat, BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021

M Performance karbonszálas külsőtükör-borítások.

Az M Performance tükörburkolat 100 százalékban karbonszálas anyagból, kézi munkával készül.
M karbonszálas hátsó diffúzor, BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021

M Performance karbonszálas hátsó diffúzor.

Az M karbonszálas hátsó díffúzor még dinamikusabb megjelenéssel ruházza fel a járművet – egyszersmind még lenyűgözőbbé teszi a jármű eleve maszkulin kinézetét.
M Performance Pro kormány, BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021

M Performance Pro kormány.

A látványos megjelenésű, Alcantarával borított karimájú kormány az autóversenyzés semmihez sem hasonlítható hangulatát teremti meg a vezetőhelyen.
M Performance aramidszálas antennaborítás, BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021

M Performance aramidszálas antennaborítás.

Egyszerre látványos és funkcionális elem a jármű tetején: M Performance aramidszálas antennaborítás.
BMW X3, 2021, G01 LCI, Facelift, Malachit zöld

BMW X3

A BMW X3 egy sokoldalú képességekkel rendelkező Sports Acitivity Vehicle (SAV). A BMW X család egyik jellegzetes tagjáról van szó, amely a sportosságot és a kényelmet hatékonysággal, sokoldalúsággal és innovatív technológiákkal ötvözi – és mindennek köszönhetően bármilyen alkalomhoz nagyszerű útitársnak bizonyul.

BMW BROSÚRÁK APP.

Egy okostelefon kijelzője a BMW Brosúrák app felületével
Fedezze fel interaktív módon a BMW világát okostelefonján vagy tabletjén. A BMW Brosúrák applikáció az összes jelenleg forgalmazott BMW modell digitális katalógusát tartalmazza. Tekintse meg a részletes termékinformációkat, gyönyörködjön a briliáns minőségű képekben és a látványos videókban, valamint ismerkedjen meg az Ön által választott BMW-hez kötődő, izgalmas háttérsztorikkal. Mindemellett természetesen megtalálja az alkalmazásban a BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d dizájnjával, felszereltségeivel, szolgáltatásaival és technológiáival kapcsolatos részletes információkat is.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW X3 M MODELLEKHEZ.

BMW Ügyfélszolgálat

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i vagy BMW X3 M40d modellekhez kínált különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy a személyes találkozó során.

BMW SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK A BMW X3 M MODELLEKHEZ.

Szervizajánlatok és -csomagok a BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i és BMW X3 M40d modellekhez.

A BMW, amely a szolgáltatások terén is etalonnak számít, mindig az Ön, illetve BMW X3 M járműve rendelkezésére áll. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szakembereire a nap 24 órájában, az évnek mind a 365 napján számíthat, ha netán bajba kerülne. Az innovatív BMW Teleszerviz szolgáltatásnak köszönhetően az Ön BMW X3 M járműve automatikusan értesíti a BMW márkaszervizt a karbantartási szükségletről és a rendellenes működésről, így a szerviz felveheti Önnel a kapcsolatot. A fenti, valamint az egyéb szolgáltatások költségei a szerződésben szereplő időtartamig benne foglaltatnak a jármű megvásárlásakor kiválasztott, egyszeri alkalommal kifizetett BMW Service Inclusive csomag árában. Gondoskodjon arról, hogy több ideje maradjon az élet fontos dolgaira: A BMW sokszínű szolgáltatáskínálatának köszönhetően Ön mindig a biztos oldalon maradhat.

BMW Service Inclusive, egy nő áll egy BMW márkakereskedés előtt

BMW Service Inclusive.

Csak menjen és összpontosítson a valóban fontos dolgokra – például élvezze felhőtlenül BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i vagy BMW X3 M40d járművének sportos vezethetőségét. A BMW Service Inclusive pontosan ezt teszi lehetővé. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a választott időtartamon/futásteljesítményen belül minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást megkap.
Bővebben
BMW Teleszerviz, egy nő néz az okostelefonjára és a BMW-je ajtóját nyitja

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW X3 M járműve leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpont-egyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen tennivaló: regisztrálnia kell BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i vagy BMW X3 M40d járművét ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment, egy nő áll egy BMW előtt

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben

A BMW X3 M modellek fogyasztása és CO2-kibocsátása.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdie.

 

Bővebben

A BMW X3 M modellek fogyasztása és CO₂-kibocsátása.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

A BMW X3 M MODELLEK FOGYASZTÁSA ÉS CO₂-KIBOCSÁTÁSA.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

Bővebben