BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy mozgó, Frozen Marina Bay kék metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
TeljesítményAkár 510 Le (375 kW)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW X3 M

BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy mozgó, Frozen Marina Bay kék metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
TeljesítményAkár 510 Le (375 kW)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW X3 M Competition, BMW X3 M, BMW X3 M40i és BMW X3 M40d.

Adrenalinnal teli vezetési élmény bármilyen terepen: a BMW X3 M modellek már kifejező dizájnjukkal is az egekbe emelik a pulzust. A járművek független, atletikus karakterét elsősorban mégis az exkluzivitás és a hatékonyság határozzák meg. A BMW X3 M versenyautós génjeivel és csúcsszintű dinamizmusával inspirál – és fokozottan igaz ez a BMW X3 M Competition változatra, amely a maga 510 lóerejével (375 kW) és válogatott, M-specifikus felszereltségeivel a maximális teljesítményt és exkluzivitást képviseli. Az ugyancsak sportos karakterű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d a dinamizmus, a kényelem és a hatékonyság patikamérlegen kimért egyensúlyával, valamint magas szintű mindennapi használhatóságukkal ejtenek ámulatba.

Bővebben

A BMW X3 M MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

A bámulatos produkció legfontosabb kellékei: hajtáslánc, futómű és motorteljesítmény.

BMW X3 M Competition

Maximális dinamizmus és exkluzivitás.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel, 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó
 • Exkluzív, magasfényű fekete M Competition dizájnelemek
 • 510 LE (375 kW), 650 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 3,8 másodperc alatt
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, Frozen Marina Bay kék metál, rézsútos elölnézet

BMW X3 M

Dinamizmus felsőfokon.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel
 • 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • 480 LE (353 kW), 620 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,0 másodperc alatt
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér, rézsútos elölnézet

BMW X3 M40i

A teljesítmény és a mindennapi használhatóság kivételesen tökéletes egyensúlya.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor
 • Intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtás
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 360 LE (265 kW), 500 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,9 másodperc alatt
BMW M3 M40i, G01 LCI, Facelift, rézsútos elölnézet

BMW X3 M40d

Erő és hatékonyság – áldozatok nélkül.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres soros dízelmotor
 • Intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtás
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 340 LE (250 kW), 700 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,9 másodperc alatt
BMW X3 M40d, G01 LCI, Facelift, rézsútos elölnézet
 • BMW X3 M Competition
 • BMW X3 M
 • BMW X3 M40i
 • BMW X3 M40d

DIZÁJNOPCIÓK.

BMW X3 M COMPETITION – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X3 M Competition dinamizmusa és dizájnjegyei.

Teljesítmény szempontjából a BMW X3 M modellek körében a BMW X3 M Competition képviseli a csúcsot. A jármű M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotorja 510 lóerőt (375 kW) és lenyűgöző, 650 Nm-nyi nyomatékot állít elő. Az autóversenyzés világából származó technológiákkal felvértezett, acélos erejű motor lenyűgöző 3,8 másodperc alatt gyorsítja fel az autót 0-ról 100 km/órás sebességre. Az egység egészen a legvégső határokig gondoskodik a jellegzetesen M-es vezetési élményről – mivel pedig egy vérbeli X modell motorháztetője alatt dolgozik, teszi ezt bármilyen útfelületen. Erőt sugárzó arányaival a BMW X3 M Competition az atletikus megjelenés igazi mintapéldája. E benyomást erősítik tovább a magasfényű fekete M Competition-specifikus dizájnelemek, valamint a karbonszálas tükörburkolatok. Az utaskabinban a látványos M elemek luxus részletekkel vegyülnek, ami sportos és exkluzív atmoszférát teremt.

BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy mozgó, Frozen Marina Bay kék metálfényezésű autó alsó rézsútos hátulnézetből
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, a BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor közelről

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotor.

Az M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. A két mono-scroll turbófeltöltővel, nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel, fokozatmentes szelepvezérléssel és folyamatos vezérműtengely-állítással ellátott motor 510 LE (375 kW) teljesítményt és 650 Nm nyomatékot állít elő.

BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy kanyarban haladó Frozen Marina Bay kék metálfényezésű autó elölnézetből, M-specifikus futómű

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus adaptív futóművel remekül kiaknázható a jármű tekintélyt parancsoló dinamikai potenciálja. COMFORT menetmódban az autó még az egyenetlen útfelületet is könnyedén kisimítja. A SPORT mód a vidéki utakhoz és az egyenetlen felületű versenypályákhoz ideális választás. A kompromisszumoktól mentesen közvetlen SPORT+ mód pedig pengeélesen precíz vezetési élményt nyújt a sima felületű pályákon.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy mozgó, Frozen Marina Bay kék metálfényezésű autó alsó hátulnézetből, M xDrive

M xDrive.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített M xDrive megbízhatóan gondoskodik a maximális tapadásról és dinamizmusról – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást az összkerék-meghajtás által biztosított uralhatósággal ötvözi. Ön a 4WD és a 4WD Sport meghajtás közül választhat.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M Karbon toronymerevítő, a motorborítás közelről

M Karbon toronymerevítő.

Az M Karbon toronymerevítő növeli az autó orrának merevségét, hozzájárulva ezzel a precízebb kormányzáshoz és az autó még pontosabb irányíthatóságához. A prémium minőségű, karbonszál-erősítésű műanyagból készült, extrém módon kis tömegű komponens hatására a motortér látványa a versenypályák atmoszféráját teremti meg. Az autó sportos potenciálja tehát kivételesen jól kifejezésre jut itt.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, középkonzol, Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozetú M Steptronic sebességváltó

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó többféle váltási módot kínál: a lehetőségek sora az extrém módon sportostól a kivételesen kényelmesen át egészen a simáig és üzemanyag-takarékosig terjed. Ön manuálisan, a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal is kezdeményezheti a váltásokat, a kapcsolási sebességet pedig Drivelogic funkción keresztül szabályozhatja.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M Servotronic, a műszerfal az M bőrkormánnyal

M Servotronic.

Az M Servotronic a különféle vezetési helyzetekben oly módon gondoskodik a legideálisabb kormányrásegítésről, hogy annak mértékét a pillanatnyi sebességhez igazítja. A rendszer mindezen túl bármilyen tempónál garantálja a közvetlen és precíz kormányzási érzetet. A kifejezetten az M modellekhez hangolt rendszer három különböző beállítást kínál, amelyeket gombnyomással lehet kiválasztani.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, a kék féknyereggel ellátott M Kompozit fék közelről

M Kompozit fékek.

Annak köszönhetően, hogy különféle anyagok keverékéből készülnek, az M Kompozit féktárcsák egyedülálló lassítási értékeket képesek biztosítani, emellett azok extrém módon stabilak és rendkívül tartósak. Mindemellett könnyebbek is az acél féktárcsáknál, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékek jelenlétéről kívülről a metálkék fényezésű, M logóval ellátott féknyergek árulkodnak.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, egy Frozen Marina Bay kék metálfényezésű, M Sport kipfugórendszerrel ellátott autó hátulnézetből

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével változtatható. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, Frozen Marina Bay kék metál, orrdizájn, rézsútos elölnézet

Orrdizájn.

A BMW X3 M Competition orr-része érzékletesen fejezi ki a nagy teljesítményű autóban lakozó potenciált. A látványos, magasfényű fekete dupla függőleges rácselemekkel rendelkező, M logóval ellátott M vesék sportosságot, egyszersmind megfellebbezhetetlen tekintélyt sugároznak magukból. A veséket – az opcionális BMW Lézervilágítás felszereltség megrendelése esetén – különlegesen keskeny világító csövek övezik, amelyek még dinamikusabbá teszik az összhatást. A beépített Air Curtain nyílásokkal ellátott hatalmas, trapéz alakú légbeölők pedig az atletikus összhatás alapvető meghatározói.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, Frozen Marina Bay kék metál, 21'' M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, közelről

21'' M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, kétszínű, fekete, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul.

21" M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, elöl 9,5J x 21, 255/40 ZR21, hátul 10J x 21, 265/40 ZR21 gumiabroncsokkal.
BMW X3 3 Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M Sport ülések, belső tér

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A világító M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, Frozen Marina Bay kék metál, fardizájn, hátulnézet

Fardizájn.

A szélesen terpesztő kerekek, az útfelülethez közelebb vitt alváz, a látványos, 3D-s kialakítású, teljes egészében LED-es hátsó lámpák, valamint az alattuk lévő, függőleges fényvisszaverő betétek jóvoltából a BMW X3 M Competition hátulja csak úgy sugározza magából az erőt. Az opcionális karbon diffúzor, valamint az M Sport kipufogórendszerhez tartozó két dupla kipufogóvég csak tovább nyomatékosítják a versenyautós gének jelenlétét, egyszersmind még dinamikusabbá teszik a nagy teljesítményű jármű megjelenését.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M bőrkormány, műszerfal

M bőrkormány.

A kontúros hüvelykujjtámaszokkal rendelkező, kapcsolókarokkal ellátott M bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít, amitől a pilóta úgy érezheti, hogy tökéletesen kézben tartja a járművet. Az integrált multifunkciós gombokról a multimédiás rendszer számos elemén túl a vezetőt segítő rendszerek is vezérelhetők. A piros M1/M2 gombokkal két előre programozott M Drive konfiguráció hívható elő.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, Frozen Marina Bay kék metál, M Karbon tükörburkolatok

M Karbon tükörburkolatok.

A jellegzetesen M-es, duplaszáras kialakítású M Karbon tükörburkolatok még hatásosabbá teszik a jármű erőt sugárzó, sportos dizájnját.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M Carbon Fibre belső díszítőelemek

M Carbon Fibre belső díszítőelemek.

Pearl króm kiemeléssel ellátott M Carbon Fibre belső díszítőelemek a műszerfalon és az ajtókon.
BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, M magasfényű Shadowline

M magasfényű Shadowline.

Az M magasfényű Shadowline felszereltség számos magasfényű fekete külső elemet tartalmaz. Ilyen kivitelűek az oldalablak-keretek és -mélyedések, a tükörburkolatok, -háromszögek és -talpak, a B- és a C-oszlopok borításai, valamint a hátsó ajtók ablakvezető sínjei is.

BMW X3 M – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X3 M dinamizmusa és dizájnjegyei.

Különleges X karakter és csúcsra járatott dinamizmus: a valódi versenyautós génekkel rendelkező BMW X3 M minden egyes kilométeren érvényesíti e tulajdonságait. Nagy fordulatszámokat is kedvelő, 480 lóerős (353 kW) BMW M TwinPower Turbo 6 hengeres soros benzinmotorjával, M xDrive összkerék-meghajtási rendszerével és Aktív M differenciálművével e Sports Activity Vehicle (SAV) adrenalinnal színültig töltött produkciót nyújt úgy a közúton, mint a versenypályán. Az erőt sugárzó arányok és az expresszív M dizájnelemek még jobban kidomborítják az X modell dinamikus karakterét. A belső térben az M bőrkormányhoz, az M sebesség-előválasztó karhoz és az első Sportülésekhez hasonló részletekből áll össze a sportos, egyszersmind exkluzív összkép.

BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér, rézsútos oldalnézet
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, a BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor közelről

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

A soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. A két mono-scroll turbófeltöltővel, nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel, fokozatmentes szelepvezérléssel és folyamatos vezérműtengely-állítással ellátott egység 480 LE (353 kW) teljesítményt és lenyűgöző, 620 Nm nyomatékot állít elő.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, egy kanyarban haladó, Alpesi fehér autó elölnézetből, M-specifikus futómű

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus adaptív futóművel remekül kiaknázható a jármű tekintélyt parancsoló dinamikai potenciálja. COMFORT menetmódban az autó még az egyenetlen útfelületet is könnyedén kisimítja. A SPORT mód a vidéki utakhoz és az egyenetlen felületű versenypályákhoz ideális választás. A kompromisszumoktól mentesen közvetlen SPORT+ mód pedig pengeélesen precíz vezetési élményt nyújt a sima felületű pályákon.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, M xDrive, egy Alpesi fehér autó alsó hátulnézetből

M xDrive.

Az Aktív M differenciálművel kiegészített M xDrive megbízhatóan gondoskodik a maximális tapadásról és dinamizmusról – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást az összkerék-meghajtás által biztosított uralhatósággal ötvözi. Ön a 4WD és a 4WD Sport meghajtás közül választhat.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó, sebesség-előválasztó kar, belső tér

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó többféle váltási módot kínál: a lehetőségek sora az extrém módon sportostól a kivételesen kényelmesen át egészen a simáig és üzemanyag-takarékosig terjed. Ön manuálisan, a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal is kezdeményezheti a váltásokat, a kapcsolási sebességet pedig Drivelogic funkción keresztül szabályozhatja.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, M Servotronic

M Servotronic.

Az M Servotronic a különféle vezetési helyzetekben oly módon gondoskodik a legideálisabb kormányrásegítésről, hogy annak mértékét a pillanatnyi sebességhez igazítja. A rendszer mindezen túl bármilyen sebességnél garantálja a közvetlen és precíz kormányzási érzetet. A kifejezetten az M modellekhez hangolt rendszer három különböző beállítást kínál, amelyeket gombnyomással lehet kiválasztani.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, a vörös színű féknyereggel ellátott M Kompozit fék közelről

M Kompozit fékek.

Annak köszönhetően, hogy különféle anyagok keverékéből készülnek, az M Kompozit féktárcsák egyedülálló lassítási értékeket képesek biztosítani, emellett azok extrém módon stabilak és rendkívül tartósak. Mindemellett könnyebbek is az acél féktárcsáknál, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra és a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékrendszer jelenlétéről a magasfényű vörös, M logóval ellátott féknyergek árulkodnak.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér, az orrdizájn elölnézetből

Orrdizájn.

Az első szekció látványát a jellegzetes, magasfényű fekete dupla függőleges rácselemekkel ellátott M vesék határozzák meg. A dinamizmust sugárzó összképet a jellegzetesen M-es hűtőrács felé nyújtózkodó, lenyűgözően karcsú világító csövekkel ellátott LED-es Adaptív fényszórók teszik teljessé. A fentiek által keltett benyomást csak még jobban felerősítik a méhsejtmintás betéttel ellátott, trapéz alakú légbeömlő nyílások, amelyek plusz szellőzést biztosítanak a nagy fordulatszámon dolgozó M erőforrásnak.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér nem-metál, 20" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 764 M, közelről

20'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 764 M, Orbit szürke eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul.

21" M könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 765 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, elöl 9,5J x 21, 255/40 ZR21, hátul 10J x 21, 265/40 ZR21 gumiabroncsokkal.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér, M külső tükör

M külső tükrök.

Az aerodinamikailag optimalizált formájú M külső tükrök a sportos és dinamikus M dizájn fontos elemei. A dupla száras tükörburkolatok kiemelik az autó magas szintű esztétikumát, emellett kifejezik a jármű legapróbb részletét is átható mérnöki precizitást. A kiegészítő LED-es irányjelzők tökéletesen kitöltik hosszúkás, keskeny barázdájukat.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, Alpesi fehér, hátulnézet

Fardizájn.

A BMW X3 M progresszív, szoborszerűen plasztikus fara egyértelműen utal a járműben lakozó potenciálra. Az extravagáns, teljes egészében LED-es, hangsúlyosan 3D-s megjelenésű hátsó lámpák, valamint az alattuk látható, függőleges fényvisszaverő betétek még sportosabbá teszik a far képét. Az atletikus összbenyomást az impozáns diffúzor, valamint az M Sport kipufogórendszerhez tartozó két dupla, krómozott kipufogóvég teszi teljessé.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, M bőrkormány, műszerfal

M bőrkormány.

A kontúros hüvelykujjtámaszokkal rendelkező, kapcsolókarokkal ellátott M bőrkormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít, amitől a pilóta úgy érezheti, hogy tökéletesen kézben tartja a járművet. Az integrált multifunkciós gombokról a multimédiás rendszer számos elemén túl a vezetőt segítő rendszerek is vezérelhetők. A piros M1/M2 gombokkal két előre programozott M Drive konfiguráció hívható elő.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, M Sport ülések, belső tér

M Sport ülések kagylószerű kialakítással.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A fekete M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.
BMW X3 M, F97 LCI, Facelift 2021, M sebesség-előválasztó kar

M sebesség-előválasztó kar.

A megvilágított, M-specifikus kapcsolási sémájú M sebesség-előválasztó kar kimagaslóan jól használható. A manuális „S” módban a vezető kézzel, a sebesség-előválasztó karral vagy a kormányon lévő kapcsolókarokkal kezdeményezheti a váltásokat; „D” módban a váltások automatikusan mennek végbe. A három M-specifikus váltási program valamelyike a Drivelogic billenőkapcsolójával választható ki.

BMW X3 M40i ÉS M40d – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d dinamizmusa és dizájnja.

Kalandvágy a kényelem és a hatékonyság új korszakában: az M Aerodinamikai csomaghoz és a lenyűgöző műszaki finomságokhoz hasonló exkluzív külső és belső elemeikkel a BMW X3 M40i és BMW X3 M40d egyértelműen kimutatják sportos génjeiket – és vérpezsdítően dinamikusan viselkednek bárhol, amerre járnak.

BMW X3 M40i, G01 LCI, Facelift 2021, egy álló, Malachit zöld metálfényezésű autó rézsútos elölnézetből
BMW X3 M40i, G01, Facelift 2021, a BMW M TwinPower Turbo soros 6 hengeres motor

M TwinPower Turbo 6 hengeres motorok.

A BMW X3 M40i mozgatásáról egy háromliteres, 6 hengeres, soros BMW M TwinPower Turbo technológiájú benzinmotor gondoskodik. A 360 LE (265 kW) teljesítményű és 500 Nm maximális nyomatékú egység jóvoltából az autót sportos menetteljesítmények jellemzik. Az autó mindössze 4,9 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre. A BMW X3 M40d motorháztetője alá egy 6 hengeres dízel erőforrás kerül, amely 340 LE (250 kW) teljesítményével és 700 Nm maximális nyomatékával ejt ámulatba. Az autó mindössze 4,9 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre.

BMW X3 M40d, G01 LCI, Facelift 2021, egy mozgó, Malachit höld metálfényezésű autó elölnézetből, M Sport futómű

M Sport futómű

Az M Sport futómű feszesebb csillapítási karakterisztikát alkalmazó, dinamikusabb beállításaival tűnik ki. A futóművet mindemellett enyhén megnövelt rugózási együttható, valamint keményebb stabilizátorok jellemzik. Mindez együtt azt eredményezi, hogy a futómű még több visszajelzést ad az útról, kifejezetten sportos vezetési stílust lehetővé téve.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó, sebesség-előválasztó kar, belső tér

8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus vezetési stílushoz. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, Változó áttételű sport kormánymű, M bőrkormány

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy manőverezéskor a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel megváltoztatásával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.
BMW X3 M40i, M40d, G01 Facelift 2021, egy Malachit zöld metálfényezésű autó hátulnézetből, M Sport differenciálmű

M Sport differenciálmű.

Az M Sport differenciálmű optimalizálja a tapadást és a menetstabilitást sávváltás vagy kanyarból való kigyorsítás során, nagy sebességű kanyarvételkor vagy változatos útfelületen való haladás közben. A rendszer a tapadást egy elektronikus vezérlésű berendezés segítségével szabályozza, amely csökkenti a hátsó kerekek fordulatszáma közötti különbséget.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, Malachit zöld metál, M Sport fék, a kerék közelről

M Sport fék.

Az M Sport fék felszereltséghez kék (opcionálisan magasfényű vörös), M logóval ellátott, elöl négydugattyús fix, hátul egydugattyús úszó féknyergek, valamint belső hűtésű, nagy átmérőjű féktárcsák tartoznak. E komponensek egyedülálló lassítási képességekkel ruházzák fel a járművet.
BMW X3 M40i, M40d, G01 Facelift 2021, egy Malachit zöld metálfényezésű, M40i-specifikus dizájnelemekkel ellátott autó elölnézetből

A BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d modellspecifikus dizájnelemei.

A BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d dizájnja színtiszta dinamizmust és atletikus eleganciát sugároz magából. E hatást az olyan M-specifikus külső elemek teremtik meg, mint az M logóval és magasfényű fekete, dupla függőleges rácselemekkel ellátott M vesék, a fekete M tükörburkolatok és az opcionális 21 colos, fényesre esztergált M könnyűfém keréktárcsák. Az összképet a tekintélyt parancsoló, „két fog” stílusú, lekerekített trapéz formájú, fekete króm borítású kipufogóvégek teszik teljessé. A belső térben az egyedi kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány, valamint a vezető és az első utas sportülései teremtenek sportos hangulatot.
BMW X3 M40i, M40d, G01 Facelift 2021, Malachit zöld metál, M Shadowline első fényszórók

M Shadowline első fényszórók.

Az M Shadowline első fényszórók – amelyeknek minden krómozott eleme fekete bevonatot kap – sportos megjelenéssel ruházzák fel az autó elejét. A sötét tónusú lámpák nagyszerűen egészítik ki az opcionális „M magasfényű Shadowline kibővített tartalommal” felszereltségbe tartozó elemeket.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, Malachit zöld metál, 21'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 718 M

21'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 718 M, eltérő méretű gumiabroncsokkal elöl és hátul.

21'' M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 718 M, kétszínű, Jet fekete, fényesre esztergált, elöl 8,5J x 21, 245/40 R21, hátul 9,5J x 21, 275/35 R21 defekttűrő gumiabroncsokkal.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, Malachit zöld metál, M Aerodinamikai csomag, első kötény

M Aerodinamikai csomag.

Az M Aerodinamikai csomag jóvoltából – amely az M-specifikus, a jármű kiviteli színére fényezett első kötényt, hátsó lökhárítót és oldalküszöböket, valamint a magasfényű fekete diffúzorbetétet foglalja magában – a jármű a színtiszta dinamizmust és sportosságot árasztja magából.
BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, Sportülések a vezető és az első utas számára

Sportülések a vezető és az első utas számára.

A vezető és az első utas oldalán található Sportülések számos manuális állítási lehetőséget kínálnak fel, így többek között az ülés hosszirányú pozíciója, valamint a háttámla dőlésszöge is szabályozható. Az ülőlap és a háttámla magasított, határozott formázású oldaltámaszainak köszönhetően az ülések rendkívül ergonomikusak és kitűnő oldaltartást nyújtanak.

BMW X3 M40i, M40d, G01 LCI, Facelift 2021, M bőrkormány

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és M logóval ellátott, a vezetőoldali légzsáknak is helyet adó háromküllős M bőrkormány 6 óránál lévő küllője kivágott kialakítású. A fekete, M színű kontrasztvarrással ellátott, kontúros hüvelykujj-támaszokkal rendelkező kormány közvetlen, sportos kormányzási érzetet biztosít.

BMW X3 M MODELLEK: VEZETŐHELY ÉS TECHNOLÓGIÁK.

M-specifikus műszeregység, vezérlési koncepció, digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek a BMW X3 M modellekben.

A legkorszerűbb mobilitás és csúcsszintű M élmény: a BMW X3 M modellek számos innovatív technológiával nyújtanak Önnek támogatást utazás közben, exkluzív, M-specifikus funkcióikkal pedig versenyhangulattal fűszerezik a vezetést. Használja ki az intelligens vezetőt segítő rendszerek nyújtotta előnyöket vagy kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Mindemellett hálózati megoldások és digitális szolgáltatások egész sora áll az Ön rendelkezésre ahhoz, hogy ideális összeköttetéseket létesíthessen a BMW-je és a külvilág között – még kényelmesebbé téve ezzel mobil életformáját.

BMW X3 M Competition, F97 LCI, Facelift 2021, műszerfal, központi kijelző