BMW X3 M MODELLEK.

A BMW X3 négy erős modellje azzal a bizonyos sportos plusszal.

BMW X3 M COMPETITION.

Dinamizmus és exkluzivitás a maximumon.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel és Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltóval
 • Exkluzív dizájnelemek és felszereltségek
 • 510 LE/375 kW, 600 Nm, 0–100 km/óra: 4,1 s
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, kívülről.

BMW X3 M.

A legmagasabb szintű dinamizmus.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor
 • M xDrive Aktív M differenciálművel
 • 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • 480 LE/353 kW, 600 Nm, 0–100 km/óra: 4,2 s
Alpesi fehér BMW X3 M, kívülről.

BMW X3 M40i.

Teljesítmény és mindennapi használhatóság kivételesen kiegyensúlyozott formában.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor
 • BMW xDrive
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 354 LE/260 kW, 500 Nm, 0–100 km/óra: 4,8 s
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i, kívülről.

BMW X3 M40d.

Erő és hatékonyság kompromisszumok nélkül.
 • M TwinPower Turbo 6 hengeres dízelmotor
 • BMW xDrive
 • 8 fokozatú Steptronic sebességváltó
 • 326 LE/240 kW, 680 Nm, 0–100 km/óra: 4,9 s
Phytonic kék metálfényezésű BMW X3 M40d, kívülről.
 • BMW X3 M COMPETITION.
 • BMW X3 M.
 • BMW X3 M40i.
 • BMW X3 M40d.

BMW X3 M COMPETITION ÉS BMW X3 M.

Teljesítmény.

Két modell különleges teljesítménnyel: az erőforrások és a futóműelemek egytől-egyig a BMW M autóversenyzésbe nyúló gyökereire utalnak. A hamisítatlan X karakterrel kiegészítve pedig a jellegzetesen M-es vezetési élményt nyújtják bármilyen terepen.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M, kívülről, az orr-rész felülnézetből.
BMW X3 M Competition és BMW X3 M, nagy teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor.

Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo soros hathengeres benzinmotor.

A soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és sportos hangzás jellemzi. A dupla-VANOS-szal, Valvetronic szelepvezérléssel, nagy precizitású befecskendezéssel és két turbófeltöltővel ellátott egység 480 lóerőt (353 kW) állít elő – a Competition modell esetében pedig a teljesítmény 510 LE (375 kW).
BMW X3 M Competition és BMW X3 M, motor, M Karbon toronymerevítő.

M Karbon toronymerevítő.

Az M Karbon toronymerevítő növeli az autó orrának merevségét, hozzájárulva ezzel a precízebb kormányzáshoz és az autó még pontosabb irányíthatóságához. A prémium minőségű, karbonszál-erősítésű polimerből készült, extrém módon kis tömegű komponens hatására a motortér látványa a versenypályák atmoszféráját teremti meg.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, kívülről, háromnegyedes elölnézetből, M-specifikus futómű.

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus futómű kihozza a járműből a benne lakozó menetdinamikai potenciált. A három mód, a COMFORT, a SPORT és a SPORT+ mellett a vezető rendelkezésére áll a Dinamikus stabilitás-ellenőrzés (DSC) három különböző beállítása is annak érdekében, hogy a stabilizálás szintjét a megvalósítani kívánt vezetési stílushoz igazíthassa.
BMW X3 M Competition és BMW X3 M, belső tér, központi kijelző, M xDrive.

M xDrive.

A BMW M xDrive és az Aktív M differenciálmű maximális tapadást és dinamizmust szavatol mind a sportos használat, mind pedig a hétköznapok során. Az M-specifikus technológiának köszönhetően a jármű mindig precízen irányítható és biztos kézzel kontrollálható bármilyen felületen – még éles kanyarokból való kigyorsítások során is.
BMW X3 M Competition és BMW X3 M, belső tér, M sebesség-előválasztó kar, 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó.

8 fokozatú M Steptronic sebességváltó.

A Drivelogic funkcióval ellátott 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó többféle váltási karakterisztikát kínál fel az extrém sportostól a kivételesen kényelmesig és az üzemanyag-takarékosságot célzó lágyig. A vezető a sebesség-előválasztó karral vagy a kormánykerékre szerelt kapcsolókarokkal manuálisan is válthat, automata módban pedig a váltó önműködően végzi a feladatát.
BMW X3 M Competition és BMW X3 M, belső tér, műszerfal, M bőrkormány, M Servotronic.

M Servotronic.

Az M Servotronic minden szituációban a megfelelő mértékű kormányrásegítést biztosítja, alkalmazkodva a pillanatnyi sebességhez. Mindemellett pedig mindenkor közvetlenné és pontossá teszi a kormányzási érzetet. Az M-specifikus hangolású rendszer háromféle beállítást kínál, amelyek gombnyomással választhatók ki.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, belső tér, M könnyűfém keréktárcsák M kompozit fékekkel.

M kompozit fékek.

A különféle anyagok felhasználásának köszönhetően az M kompozit fékek nemcsak egyedülállóan kiváló lassítási képességükkel tűnnek ki, hanem rendkívüli stabilitásukkal és hosszú élettartamukkal is. Mindemellett pedig hozzájárulnak a jármű tömegének csökkentéséhez, ami pozitív hatással van az agilitásra, a dinamizmusra, valamint a gyorsulásra. A nagy teljesítményű, M-specifikus fékrendszer jelenlétéről a metálkék, „M” felirattal ellátott féknyergek tanúskodnak. A fékek speciális kialakításuk miatt alkalmanként – hosszan tartó, alacsony intenzitású fékezésnél vagy extrém nagy fékterhelésnél – zajt bocsájthatnak ki, amely azonban rövid idő után megszűnik. Az üzemi zaj úgy kerülhető el, hogy a vezető szakaszosan adagolja a fékerőt, miközben néhányszor erőteljesebben a fékre lép. Nedves féktárcsák esetén a zaj elkerülése érdekében érdemes fékezéssel szárítani a féktárcsákat. Az üzemi zajok nincsenek semmilyen összefüggésben a teljesítménnyel, a működés biztonságosságával és a fékstabilitással.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, külső, hátulnézet az M Sport kipufogórendszerrel.

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa változtatható a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a menetdinamikai szabályozás gombjaival választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező módban diszkrétebb a hangzás.

BMW X3 M COMPETITION.

Dizájnjegyek.

Az erőt sugárzó arányok és az egymással tökéletesen harmonizáló, magasfényű Fekete M dizájnelemek a nagy teljesítmény auráját vonják a BMW X3 M Competition köré. A belső térben a sportosság és az exkluzív részletek találkozása teremt egészen különleges összhatást.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, kívülről, háromnegyedes elölnézetből.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, külső, orr-rész a magasfényű Fekete M vesékkel.

M vesék.

A látványos, magasfényű Fekete, típusfelirattal ellátott M vesék uralják a dinamikus M stílusú orr-részt. A magasfényű Fekete dupla rácselemek a jellegzetes, duplaküllős M könnyűfém keréktárcsákat idézik. Az M vesék bátran hirdetik a jármű sportos ambícióit, illetve egyértelműen utalnak arra a roppant erőre, amely csak arra vár, hogy felszabadítsák.
Donington metálfényezésű BMW X3 M Competition, kívülről, far az „X3 M Competition” felirattal.

„X3 M Competition” típusfelirat.

A faron látható, fekete „X3 M Competition” típusfelirat egyértelműen jelzi a járműben lakozó nagy dinamikai potenciált.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 Competition, kívülről, magasfényű Fekete M kopoltyú típusfelirattal.

M kopoltyúk.

A típusfelirattal ellátott, jellegzetes, hangsúlyosan háromdimenziós kialakítású M kopoltyúk kihangsúlyozzák a jármű lenyűgöző képességeit, egyszersmind ízelítőt adnak abból a rendkívüli élményből, amely a vezetőre vár. E részletek remekül példázzák a műszaki tökély és a lélegzetelállító dizájn dinamikus kombinációját, amely már az első pillanattól M modellek alapjellemzője.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, kívülről, magasfényű Fekete borítású M külső tükör típusfelirattal

M külső tükrök.

Az aerodinamikailag optimalizált M külső tükrök a sportos és dinamikus M dizájn alapvető fontosságú részletei. A karosszériához vizuálisan két szárral csatlakozó tükrök kihangsúlyozzák a jármű kiemelkedő esztétikumát, emellett felhívják a figyelmet a legapróbb részletből is visszaköszönő mérnöki precizitásra. A LED-es irányjelzők egy hosszú, keskeny barázdában kaptak helyet.
Donington szürke metálfényezésű BMW X3 M Competition, külső, M-specifikus tetőlégterelő.

M-specifikus tetőlégterelő.

A látványos formájú, M-specifikus tetőlégterelő nagyobb leszorító erőt biztosít magasabb sebességnél. Mindezzel párhuzamosan a légterelő karakteres sportosságot visz a far rézsútos nézetébe és kimagaslóan dinamikus vezetési élményt ígér.
BMW X3 M Competition, belső tér, M Sport ülések Alcantara részletekkel ellátott Merino bőrkárpittal.

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak a vezető és az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A világító M logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire. (Az M biztonsági övek várhatóan 2019. augusztusától lesznek elérhetők.)
BMW X3 M Competition, belső tér, Carbon Fibre belső díszítőelemek.

Carbon Fibre belső díszítőelemek.

A műszerfalon, az ajtókon és a középkonzolon Gyöngyházfényű Króm kiemeléssel ellátott Carbon Fibre díszítőelemek találhatók.
BMW X3 M Competition, belső tér, műszerfal, multifunkciós M bőrkormány.

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal, M logóval, krómdíszekkel és integrált vezetőoldali légzsákkal ellátott M bőrkormány duplaküllős kialakítású. A színes kontrasztvarrású Fekete bőrrel borított karima, amelyen kontúros hüvelykujj-támaszokat alakítottak ki, nagyszerű fogású. A vezető menet közben az M Drive gombokkal is kiválaszthatja a kívánt beállításokat.
BMW X3 M Competition, belső tér, M sebesség-előválasztó kar.

M sebesség-előválasztó kar.

A Drivelogic funkció kapcsolója az M sebesség-előválasztó kar felső részén látható M logó mellett van. A parkoló állás „P” gombja közvetlenül ezek alatt található. A manuális „S” módban a vezető tipikusan M-es stílusban, manuálisan, a sebesség-előválasztó karral hajthatja végre a váltásokat; „D” módban a váltások automatikusan mennek végbe.
BMW X3 M Competition, belső tér, műszerfal, M-specifikus műszeregység.

M-specifikus műszeregység.

Az M-specifikus műszeregység a kilométeróra, a fordulatszámmérő, az üzemanyagszint-jelző és az olajhőmérséklet-jelző mellett magában foglalja az M menetdinamikai rendszerek – azaz a kormányzás, a futómű, a motor, a Drivelogic és az M xDrive – státuszát mutató kijelzőket is. A fentieken túl a jobb oldali felületen Ön a gumiabroncsokra vonatkozó információkat, a sportkijelzőket, az útvonalat, a fogyasztást, valamint a médiafunkciókat láthatja.
BMW X3 M Competition, belső tér, műszerfal, vörös színű Start/Stop gomb.

Start/Stop gomb.

A jármű kinyitása után a motor a középkonzolon elhelyezett, vörös színű Start/Stop gombbal indítható be. Ugyanez a gomb szolgál a motor leállítására is. A rendszer behelyezés nélkül is automatikusan felismeri az autókulcsot.
BMW X3 M Competition, belső tér, „X3 M Competition” felirattal ellátott ajtóküszöb-borítás.

„X3 M Competition” felirattal ellátott ajtóküszöb-borítás.

Beszálláskor a vezetőt és az első utast „X3 M Competition” feliratú ajtóküszöbök köszöntik. A bal és a jobb első küszöbök borításán olvasható, Fekete színű felirat minőséget és exkluzivitást sugároz.
BMW X3 M Competition, belső tér, M biztonsági övek.

M biztonsági övek.

Az övfeszítővel és överő-határolóval ellátott M biztonsági övek – amelyek kifinomult, a klasszikus M színekben pompázó, szőtt díszítéssel ellátottak – hatásosan emelik ki a belső tér igen magas minőségi színvonalát, valamint sportos atmoszféráját.
Alpesi Fehér BMW X3 M, kívülről, háromnegyedes oldalnézetből.
Alpesi fehér BMW X3 M, külső, orr-rész, M vesék krómozott elemekkel és típusmegjelöléssel.
Alpesi fehér BMW X3 M, külső, 20” méretű, Orbit szürke M könnyűfém keréktárcsák.
Alpesi fehér BMW X3 M, külső, M kopoltyú krómozott elemekkel és típusfelirattal.
Alpesi fehér BMW X3 M, külső, a jármű kiviteli színére fényezett külsőtükör-borítások.
Alpesi fehér BMW X3 M, kívülről, far a típusfelirattal.
Alpesi fehér BMW X3 M, külső, far a krómozott kipufogókkal.
BMW X3 M, belső tér, Fekete Vernasca bőrkárpitozású sportülések.
BMW X3 M, belső tér, műszerfal, M-specifikus kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány.

BMW X3 M.

A kalandvágy sportos kifejeződése: a BMW X3 M. Az erőt sugárzó arányok és a kifejező M dizájnelemek félreérthetetlenül utalnak ezen X modell versenyautós génjeire. A jármű számára a polírozott, 20 colos, Orbit szürke M könnyűfém keréktárcsák biztosítják a pompás alapot. Az exkluzív módon sportos karaktert a krómmal borított vesék, kopoltyúk és kipufogók hangsúlyozzák ki. Az atletikus stílus belül is folytatódik. A vezető és az első utas Fekete Vernasca bőrkárpittal borított sportülései tökéletes kényelmet nyújtanak – úgy a mindennapokban, mint a dinamikus versenypályás száguldás során. Az exkluzív belső tér összképét az olyan minőségi részletek teszik teljessé, mint az Antracit színű BMW Individual tetőkárpit vagy az M-specifikus kontrasztvarrással ellátott M bőrkormány.

BMW X3 M40i ÉS BMW X3 M40d.

Dizájn és dinamizmus.

Erőt sugárzó dizájn, sportos dinamizmus. Exkluzív belső és külső elemeikkel, valamint teljesítményorientált technológiáikkal a BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d egyértelműen kimutatják sportos génjeiket.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, menet közben, kívülről, oldalnézetből, hegyvidéki tájjal a háttérben, fénycsíkokkal.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, kívülről, háromnegyedes elölnézetből.

Exkluzív dizájn.

A belül és kívül található exkluzív dizájnelemek kihangsúlyozzák a BMW X3 M40i és a BMW X3 M40d dinamikai potenciálját. Az említett elemek közé tartoznak a nagyméretű légbeömlők, a vesék keretei és a Cerium szürkére fényezett külsőtükör-borítások, a sportülések, a kapcsolókarokkal ellátott M bőrkormány, valamint az exkluzív „M40i” típusfelirat a műszereken, az ajtóküszöb-borításokon és a faron.
BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, belső tér, műszerfal az M bőrkormánnyal.

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal és integrált vezetőoldali légzsákkal ellátott M bőrkormány háromküllős kialakítású. Fekete varrású Fekete Walknappa bőrrel borított, kontúros hüvelykujj-támaszos karimájával a kormány közvetlen, sportos kormányzási élményt biztosít.
BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, belső tér, sportülések a vezető és az első utas számára.

Sportülések a vezető és az első utas számára.

A dombornyomott M logóval ellátott, az egyéni igényekhez igazítható sportülések számos állítási lehetőséget kínálnak fel, így a háttámla szélessége, az ülés hosszirányú pozíciója, a háttámla dőlésszöge és az ülés egészének dőlésszöge is szabályozható. Az ülőlap és a háttámla magasított oldaltámaszainak köszönhetően az ülések rendkívül ergonomikusak és kitűnő oldaltartást nyújtanak.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, kívülről, orr-rész M aerodinamikai csomaggal.

M aerodinamikai csomag.

Az M aerodinamikai csomag egyrészt kihangsúlyozza a jármű sportosságát, másrészt módosítja a légáramlatok irányát. A csomag a nagyobb légbeömlőkkel ellátott első kötényt, a speciális oldalszoknyákat és a diffúzorbetétes hátsó lökhárítót foglalja magában. A kipufogók krómmal borítottak.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i, haladás közben, kívülről, háromnegyedes hátulnézetből városi háttér előtt, fénycsíkokkal.

Dinamizmus és agilitás.

A BMW X3 M40i-t és a BMW X3 M40d-t egyedülálló precizitás és agilitás jellemzi. A dinamikus oldal- és hosszirányú menetdinamikai tulajdonságokról és az intenzív vezetési élményről az alapjaiban újrahangolt futómű, az M-specifikus kalibrálású Változó áttételű sport kormánymű, az alapfelszereltségként járó M Sport fékrendszer, valamint a hátsókerékhajtás-hangsúlyos BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer gondoskodik.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, haladás közben, kívülről, oldalnézetből, a forgó könnyű keréktárcsával.

Adaptív M futómű.

Az Adaptív M futómű elektronikus úton bármikor az út- és a vezetési viszonyokhoz igazítható. A vezető a futómű karakterisztikáját a Driving Experience kapcsolóval is az adott pillanatban megvalósítani kívánt vezetési stílusnak megfelelően állíthatja be – legyen az a stílus kényelmes vagy extrém módon sportos.
Zafírfekete metál BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, kívülről, könnyűfém keréktárcsa az M Sport fékkel.

M Sport fékrendszer.

Az elöl négydugattyús fix, hátul kétdugattyús úszó, M logóval ellátott, sötétkék féknyergeket, valamint megnövelt méretű féktárcsákat tartalmazó M Sport fékrendszer egyedülálló fékteljesítményt szavatol.
Zafírfekete metálfényezésű BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, kívülről, far az M Sport kipufogórendszerrel.

M Sport kipufogórendszer.

Az M Sport kipufogórendszer dinamizmust kifejező hangot bocsájt ki, amelynek tónusa változtatható a beépített kipufogószelep-mechanizmus segítségével. A SPORT és SPORT+ programokhoz – amelyek a Driving Experience kapcsolóval választhatók ki – intenzívebb motorhang tartozik, míg a kényelmet a középpontba helyező programban diszkrétebb a hangzás.
BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, belső tér, sebesség-előválasztó kar, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó.

Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltót rendkívül sportos kapcsolások jellemzik – mind automatikus, mind pedig manuális módban, mely utóbbiban a váltások a sebesség-előválasztó karral vagy a kormányon lévő kapcsolókarokkal kezdeményezhetők. A váltó ugyanúgy támogatja a kényelmes suhanást, mint a dinamikus vezetési stílust. SPORT módban, a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW X3 M40i és BMW X3 M40d, belső tér, műszerfal, M bőrkormány, Változó áttételű sport kormánymű.

Változó áttételű sport kormánymű.

A Servotronic funkcióval ellátott Változó áttételű sport kormánymű egyfelől közvetlen és agilis kormányzási visszajelzéseket biztosít, másfelől gondoskodik arról, hogy a kormánykerék elfordításához kevesebb erőre legyen szükség. A kormánykerék elfordítási szögének megváltozására a kormánymű a kormányáttétel módosításával reagál. Mindez dinamikusabb vezetés esetén még tovább javítja a menettulajdonságokat, parkoláskor és megforduláskor pedig csökkenti a kormányzáshoz kifejtendő erő nagyságát.

M TWIN POWER TURBO BENZINMOTOR.

BMW X3 M40i, M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

M TWIN POWER TURBO BENZINMOTOR.

A 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltóval együttműködve a BMW X3 M40i soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotorja lenyűgöző dinamizmushoz segíti az autót letaglózó teljesítményével. A TwinScroll turbófeltöltővel, fokozatmentes Valvetronic szelepvezérléssel és nagy precizitású befecskendezéssel ellátott egység 354 lóerőt (260 kW) és 500 Nm-nyi legnagyobb nyomatékot állít elő.

M TWIN POWER TURBO DÍZELMOTOR.

BMW X3 M40d, M TwinPower Turbo 6 hengeres dízelmotor.

M TWIN POWER TURBO DÍZELMOTOR.

A BMW X3 M40d 6 hengeres M TwinPower Turbo dízelmotorja nagy teljesítményével és hatékonyságával nyűgöz le. A két darab, változó turbinageometriájú TwinScroll turbófeltöltővel, valamint Common Rail közvetlen befecskendezéssel ellátott, optimalizált tömegű motor 326 LE (240 kW) teljesítményt és lenyűgöző, 680 Nm-nyi nyomatékot állít elő. Mindez kimagasló hajtóerőt és magas szintű dinamizmust garantál.

BMW X3 M MODELLEK.

Vezetőt segítő rendszerek és hálózati megoldások.

A lényegre összpontosítva. Innovatív vezetőt segítő rendszereikkel, valamint a kényelmet fokozó hálózati megoldásokat felvonultató műszerfalukkal a BMW X3 M modellek a kor élvonalában járnak – a modern mobilitás legmagasabb fokát valósítva meg.
BMW X3 M modellek, központi kijelző, Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus.

A Driving Assistant Plus kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a vezetést monoton vagy bonyolult helyzetekben. E szituációk között ugyanúgy ott van a dugókban és a lépésben haladó autósorokban való araszolás, a várost átszelő, hosszú utak megtétele, az országutakon és az autópályákon való haladás, mint a forgalmi csomópontokban való tájékozódás és a sávváltás.
BMW X3 M modellek, központi kijelző, Parkolóasszisztens Plus.

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus csomag egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A csomag a Top View funkcióval ellátott Surround View-t, a Remote 3D View-t, a PDC-t, a párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékezés funkcióval ellátott Aktív PDC-t, valamint a segédvonalakat alkalmazó, a párhuzamos és az útpályára merőleges parkolást automatikusan végrehajtó Parkolóasszisztenst foglalja magában.
BMW X3 M modellek, BMW Connected, egy nő egy világító glóbusszal a kezében.

BMW Connected.

Kapcsolódjon össze a BMW-jével. A BMW Connected app az Ön digitális mobilitási asszisztense, amely az utazás előtt és alatt gondoskodik minden kívánságáról. Férjen hozzá autójának funkcióihoz az okostelefonja, az okosórája vagy az Amazon Echo segítségével, továbbítsa a jármű navigációs rendszerébe az úti célokat vagy állítson be magának emlékeztetőket a találkozóiról.
Bővebben
BMW X3 M Competition és BMW X3 M, BMW Head-Up kijelző M-specifikus tartalommal.

BMW Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos információkat közvetlenül a vezető látómezőjébe vetíti, ily módon kizárólag a vezetésre lehet összpontosítani. Az olyan információk, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatás, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a telefonhívás-lista és a szórakoztató rendszerek lejátszási listái szintén megjelennek a kijelzőn. A BMW X3 M és a BMW X3 M Competition esetében a BMW Head-Up kijelző M-specifikus tartalmakat is megjelenít (lásd a képen).
BMW X3 M modellek, BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség egy nagy felbontású, 10,25" méretű, érintéssel is vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7.0 verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.

MŰSZAKI ADATOK.

No technical data available.

BMW X3 M, műszaki adatok

A BMW X3 M MODELLEK MŰSZAKI ADATAI.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Bővebben