BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, Phytonic kék, egy mozgó autó rézsútos elölnézetből
530e Limousine
Shop The Look
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

BMW 5 LIMOUSINE

Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

A BMW 5 Limousine a sportos üzleti limuzin fogalmának megtestesítője. Az autó már első pillantásra a stílusos sportosság benyomását kelti, amely különösen a dinamikus sziluettben és a minden sallangot nélkülöző dizájnnyelvben jut érvényre. A letisztult felületek és a biztos kézzel megrajzolt kontúrok modern, a műszaki fejlettség szellemével átitatott atmoszférát vonnak az autó köré. A jármű innovatív, a jövőorientált technológiák, valamint a sportos funkciók és képességek által meghatározott karakterét az elegáns és funkcionális belső tér teszi teljessé. A lenyűgöző menetdinamikai tulajdonságok és az innovatív technológiák mellé a BMW 5 Limousine kényelmet, magabiztosságot és mindenekelőtt kimagasló szintű vezetési élményt sorakoztat fel.

TERVEZZE MEG BMW 5 LIMOUSINE-JÁNAK MEGJELENÉSÉT.

520d Limousine

ESSENCE

530e Limousine

BALANCE

530d xDrive Limousine

SIGNATURE

A BMW 5 LIMOUSINE DIZÁJNJA.

A BMW 5 Limousine új szintre emeli a sportosságot és a magabiztosságot – köszönhetően mindenekelőtt a nagy tengelytáv, a nyújtott motorháztető, valamint a finoman ívelő tetővonal által meghatározott, jellegzetesen BMW-s arányoknak. A markáns kontúrok izgalmas kontrasztot képeznek az áramvonalas, letisztult felületekkel, ami modern, purista megjelenéssel ruházza fel a járművet. Az orr-rész dinamikus és innovatív karakteréről elsősorban a BMW vesék és a BMW Lézervilágítás gondoskodnak. A fényszórók és a vesék harmonikus találkozása még inkább kiemeli a jármű szélességét, egyszersmind szerves alkotóeleme annak a kivételes, egyedi eleganciának, amely egészen a hátsó lökhárító alól előbújó, trapéz formájú kipufogóvégekig jelen van. Mindez együttesen stílusos, egyszersmind sportos összképet teremt.

Bővebben

A BMW 5 LIMOUSINE PLUG-IN HIBRID VÁLTOZATAI.

A BMW PHEV flottája mozgásban, BMW 2 Active Tourer (F45 LCI), BMW 3 Limousine (G20), BMW 3 Touring (G21), BMW 5 Limousine (G30 LCI), BMW 5 Touring (G31 LCI), BMW 7 Limousine (G11/G12 LCI), BMW X1 (F48 LCI), BMW X2 (F39), BMW X3 (G01 LCI), BMW X5 (G05 LCI)

A BMW 5 LIMOUSINE PLUG-IN HIBRID VÁLTOZATAINAK FŐBB JELLEMZŐI.

Fedezze fel a BMW 5 Limousine innovatív hibrid hajtáslánccal rendelkező 530e, 530e xDrive és 545e xDrive változatainak előnyeit és műszaki jellemzőit.

Két világ legjava: a BMW 5 Limousine plug-in hibrid modelljei, a BMW 530e**, a BMW 530e xDrive** és a BMW 545e xDrive** jóvoltából Ön megtapasztalhatja a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló dinamizmus jótéteményeit. Fedezze hát fel az innovatív BMW hibrid járművek számos előnyét, valamint ismerkedjen meg a hajtási koncepcióval, a dinamizmussal, a BMW Charging világával, valamint a BMW ConnectedDrive által kínált praktikus digitális szolgáltatásokkal.
BMW 5 Limousine plug-in hibrid, 2021, G30, egy Wallboxról töltődő autó oldalnézetből

A BMW 5 Limousine plug-in hibrid technológiája.

Harmonikus párosítás: a BMW 5 Limousine plug-in hibrid változatai, a BMW 530e**, a BMW 530e xDrive** és a BMW 545e xDrive** a BMW eDrive elektromos hajtási technológiát egy erős BMW belső égésű motorral ötvözik. A két hajtómű együttesen lehengerlő vezetési élményt biztosít, amelyhez maximális hatékonyság társul. A menetmódok lehetőséget adnak arra, hogy az autó zéró helyi károsanyag-kibocsátás mellett, úgyszólván némán haladjon, hogy szabadjára engedje bizsergetően nagy nyomatékát, de arra is, hogy kellő mennyiségű villamos energiát tartalékoljon a hosszú utakhoz. A BMW 530e xDrive**, valamint a BMW 545e xDrive**variánsokban található BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer extra garanciát nyújt az optimális dinamizmusra és tapadásra. Az úgynevezett rekuperáció – amelynek során a jármű fékezéskor felszabaduló mozgási energiája elektromos energiává alakul át – jelentős mértékben járul hozzá a hatékony autózás megvalósításához.
Bővebben a BMW plug-in hibrid hajtásláncról
BMW 5 Limousine plug-in hibrid, 2021, G30, egy utcán haladó autó rézsútos elölnézetből

A BMW 5 Limousine plug-in hibridek menetmódjai.

Tisztán elektromos energiával a munkahelyre vagy dinamikusan, a nagy hatótáv megnyugtató tudatával a hétvégi kirándulásra – a BMW 5 Limousine hibrid változatai, az 530e**, az 530e xDrive** és az 545e xDrive** nem szorítják Önt semmilyen korlátok közé. Élvezze az intelligens menetmódok előnyeit, amelyek minden körülmények között gondoskodnak a belső égésű és az elektromos motor közötti optimális összjátékról – megadva Önnek a lehetőséget arra, hogy megtapasztalja, milyen is a jövőbe mutató technológia által lehetővé tett különleges vezetési élmény.
Bővebben az intelligens menetmódokról
BMW 5 Limousine plug-in hibrid, 2021, G30, egy töltés alatt álló autó rézsútos oldalnézetből, egy modell társaságában

A BMW 5 Limousine plug-in hibrid változatainak töltése.

Otthon vagy út közben: a BMW Charging személyre szabott megoldásokat kínál a hibrid hajtáslánccal rendelkező BMW 5 Limousine modellekhez. A szabványos otthoni elektromos csatlakozókkal kompatibilis, a járműhöz mellékelt töltőkábel (Mode 2) mellett elérhető a BMW Wallbox is, amellyel Ön rendkívül kényelmesen, biztonságosan és gyorsan végezheti el a töltést. A maximálisan rugalmas otthoni töltést biztosító BMW Flexible Fast Charger különböző adaptereivel lehetővé teszi azt, hogy Ön bármilyen háztartási elektromos vagy ipariáram-csatlakozóról feltölthesse plug-in hibrid BMW-jét. A széria töltőkábel (Mode 2) mellett a BMW 5 Limousine plug-in hibrid modellek alapellátmánya tartalmazza a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábelt (Mode 3), illetve jár az autóhoz a BMW Charging Card kártya is, amelynek segítségével Ön vonzó feltételek mellett veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat*. A BMW 530e Limousine**, a BMW 530e xDrive Limousine** és a BMW 545e xDrive Limousine** akkumulátora 3,7 kWh-s teljesítménnyel (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, nyilvános töltőállomások) körülbelül 3,6, 2,3 kWh-val (háztartási elektromos csatlakozó) pedig nagyjából 6,0 óra alatt tölthető fel 0-ról 100%-os szintre. *piacspecifikus ajánlat
További információk a BMW Chargingról
Plug-in hibrid, BMW 5 Limousine, 2021, G30, a navigációs rendszer közelről

Digitális szolgáltatások a BMW 5 Limousine plug-in hibrid változataihoz.

Hozza ki a maximumot az utazás minden egyes méteréből: a BMW innovatív digitális szolgáltatásokat kínál, amelyek még egyszerűbbé és kényelmesebbé varázsolják az Ön BMW 530e**, 530e xDrive**vagy 545e xDrive** járművével töltött napjait. A BMW Connected Charging például megbízhatóan elvezeti Önt a tartózkodási helyéhez legközelebbi nyilvános töltőállomásra. A My BMW applikáció mindig pontosan és jól értelmezhetően tájékoztatja a töltöttségi szintről, illetve a legutóbbi töltési ciklusokról. Ön például push üzenetet kap, amint a jármű teljesen feltöltődött. A további olyan digitális szolgáltatások, mint a BMW Intelligent Personal Assistant vagy az Okostelefon-integráció pedig számottevően megkönnyítik hétköznapi mobilitását – ami jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy plug-in hibrid hajtáslánccal ellátott BMW 5 Limousine-ja pihentető élményt nyújtson.
Bővebben a digitális szolgáltatásokról

A BMW 5 LIMOUSINE TECHNOLÓGIÁI.

Információs kijelző, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal
Driving Assistant Professional, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.
Tolatási asszisztens, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Tolatási asszisztens.

A Tolatási asszisztens memorizálja az előremenetben, legfeljebb 35 km/órával megtett utolsó 50 méteres útszakaszt, így a jármű azt hátramenetben önállóan is képes megtenni, amennyiben Ön igényli ezt. Ily módon tolatás közben mentesül a kormányzás feladata alól és csak a jármű környezetének figyelésére koncentrálhat.
BMW Lézervilágítás, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, Phytonic kék, az orr közelről

BMW Lézervilágítás.

A lézeres távolságifényszóró-módban a BMW Lézervilágítás akár 650 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – a hatótávolsága tehát közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. Az első fényszórókban elhelyezett kék színű elemek és „BMW Laser” feliratok ráirányítják a figyelmet a jármű által képviselt technológiai színvonalra és sportosságra.
BMW Live Cockpit Professional, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 12,3" méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive kontrollerrel* is kezelhető.

*A iDrive kontroller érintő funkciója jelenleg nem érhető el ehhez a járműhöz.

BMW Intelligent Personal Assistant, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

BMW Intelligent Personal Assistant.

Hát nem lenne nagyszerű, ha a BMW-je egyben a személyi asszisztense is lenne? Kommunikáljon járművével a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Működtesse a jármű számos funkcióját természetes szófordulatokkal kiadott parancsokkal. Az asszisztens mindemellett elmagyarázza Önnek, hogy mi micsoda a járművében, aminek köszönhetően még jobban megismerheti a BMW-jét. (A funkció magyar nyelven nem elérhető.)
Távoli szoftverfrissítés, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Távoli szoftverfrissítés.

A fedélzeten mindig a legfrissebb szoftver fusson. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Önnek csak annyi a teendője, hogy letölti a frissítéseket a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül, majd telepíti azokat. BMW-jének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.
Okostelefon-integráció, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül, vezeték nélkül kapcsolja össze az Ön okostelefonját a járművével. Ily módon kényelmesen, közvetlenül a központi kijelzőn férhet hozzá a különböző funkciókhoz és applikációkhoz.

A BMW 5 LIMOUSINE DINAMIZMUSA.

A hajtáslánc és a futóműtechnológiák áttekintése.

Nagyobb erő – még jobban kézben tartva. Ezen erény ugyanúgy jellemzi a gazdaságos 4 hengeres dízelmotort, mint a nagy fordulatszámot is kedvelő, lenyűgözően nyomatékos 6 hengeres benzines erőforrásokat. A BMW 5 Limousine atletikus viselkedésével tesz felejthetetlenné minden egyes utazást. A tökéletesen hangolt hajtáslánc- és futóműtechnológiák – például az Adaptív futómű, az Integrált aktív kormányzás vagy éppen az xDrive intelligens összkerék-meghajtási rendszer – optimális tapadást és maximális vezetési élményt szavatolnak.
Mild hibrid technológia, BMW 5 Limousine, G30, futómű

A BMW 5 Limousine mild hibrid technológiája.

A mild hibrid technológia a fékezés során felszabaduló mozgási energia rekuperációjára, valamint a belső égésű motor gyorsítás közbeni támogatására szolgál. A technológia mindezzel mérsékli a fogyasztást és az emissziót, egyszersmind fokozza a dinamizmust. A fentieken túlmenően a mild hibrid technológia sokkal gyorsabbá és zökkenőmentesebbé teszi az Auto Start/Stop funkció működését.
BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, Phytonic kék metál, egy utcán haladó autó rézsútos elölnézetből

Adaptív futómű.

Az Adaptív futóműszabályozás segítségével a csillapítás karakterisztikája a vezetési helyzethez igazítható, amivel egyszerre fokozható a kényelem és a dinamizmus. Az alapbeállításnak számító, fokozott menetkényelmet biztosító COMFORT mellett a vezető választhatja a sportos hangolású csillapítást alkalmazó SPORT programot is.

Integrált aktív kormányzás, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, egy mozgó autó rézsútos hátulnézetből

Integrált aktív kormányzás.

Az Integrált aktív kormányzás az első tengelyen alkalmazott, a kormányzási szögtől függő mértékű rásegítést, valamint az autó kormányzásához szintén hozzájáruló hátsó kerekeket egyesíti magában. Alacsonyabb sebességnél a rendszer jobb manőverezhetőséget és agilitást biztosít oly módon, hogy az elsőkkel ellentétes irányba fordítja el a hátsó kerekeket. Nagyjából 60–80 km/órától a hátsó kerekek az elsőkkel azonos irányba fordulnak el, ami fokozza a stabilitást és növeli a kényelmet.
BMW xDrive, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a fokozott tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.

BMW 5 LIMOUSINE.

BMW 5 Limousine.

 • 17” könnyűfém keréktárcsák, V-küllős 618
 • LED-es fényszórók
 • Steptronic sebességváltó
 • BMW Live Cockpit Professional 12,3” méretű műszeregységgel és 12,3” méretű központi kijelzővel
 • Sport bőrkormány
BMW 5 Limousine, 540i, G30, egy Sophisto szürke fényezésű, alapkivitelű autó rézsútos elölnézetből

Luxury Line.

 • 18” könnyűfém keréktárcsák, W-küllős 632, Reflex ezüst
 • Alumínium küszöbbelépő-burkolatok „Luxury Line” felirattal
 • Dakota bőrkárpit Line-specifikus varrással és bőrszegéllyel
 • Fekete Sensatec műszerfalborítás
 • Fineline Ridge nemesfa belső díszítőelemek Pearl króm kiemeléssel
BMW 5 Limousine, 520d xDrive, G30, 2020, Luxury Line, egy Bernina szürke autó rézsútos elölnézetből

M Sport csomag.

 • M Aerodinamikai csomag első köténnyel, oldalküszöbökkel és Dark Shadow metálfényezésű diffúzorral ellátott hátsó lökhárítóval
 • 18” M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 662 M
 • M Sport futómű
 • Sportülések a vezető és az első utas számára exkluzív M megjelenésű szövet/Alcantara kombinációjú kárpittal
 • Füst szürke M Alumínium Rhombicle belső díszítőelemek Pearl króm kiemelésekkel
BMW 5 Limousine, 520d xDrive, G30, 2020, egy M Sport csomaggal ellátott, Alpesi fehér színű autó rézsútos elölnézetből
 • BMW 5 Limousine.