BMW 5 Limousine, G30 Facelift, 2020, egy férfi áll egy parkoló BMW mögött

BMW 5 LIMOUSINE

Az Ön BMW 5 Limousine-ja a legjobb kezekben van nálunk. A bőséges választékban kapható eredeti BMW tartozékok egyedi vonással gazdagítják az Ön BMW-jét, a BMW M Performance Parts alkatrészek pedig mindenütt gondoskodnak az autentikus versenyhangulatról, amerre csak jár. A BMW attraktív szolgáltatásainak kínálata teljes körű védelmet nyújt vészhelyzet esetén, a szerviz- és karbantartási csomagok pedig gondoskodnak arról, hogy Ön teljes figyelmét a vezetés élményének szentelhesse.

Bővebben
BMW 5 LIMOUSINE

EREDETI BMW TARTOZÉKOK A BMW 5 LIMOUSINE-HOZ

Kiegészítő felszereltségek és dizájnelemek a BMW 5 Limousine-hoz.

Minden BMW vezetőnek alapáron jár a vezetés élménye. Az eredeti BMW tartozékok pedig az Ön különleges igényeinek teljesítésére szolgálnak. Egyedi tartozékok és extrák széles választékával állunk a rendelkezésére, amelyek minőségüket, dizájnjukat és használati értéküket tekintve maradéktalanul méltók az Ön BMW 5 Limousine-jához. A maximális hozzáadott érték garantált, bármit is tervezzen Ön.

BMW 5 Limousine, G30, egy BMW az 520 tetőboxszal.
BMW 520 tetőbox, BMW 5 Limousine, G30

BMW 520 tetőbox

A fekete, titánezüst oldalbetétekkel rendelkező, modern vonalú tetőbox – amely bármelyik BMW tetőcsomagtartó-rendszerrel kompatibilis – 520 liternyi plusz tárolóhelyet kínál. Kétoldali nyithatóságának, valamint oldalanként hárompontos központi zárjának köszönhetően a box kényelmesen pakolható és annak tartalma védve van a tolvajoktól.
A termékhez
20" könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 636, kétszínű, BMW 5 Limousine, G30

20" könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 636, kétszínű, külön megvásárolható, gumiabroncs nélkül

A prémium minőségű, kétszínű, Orbit szürke, 20" méretű könnyűfém keréktárcsa a látható oldalán fényesre esztergált, pereme pedig hengerelt. Külön megvásárolható, 8J x 20 méretű keréktárcsa gumiabroncs nélkül.
A termékhez
20" könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 636, Liquid fekete, BMW 5 Limousine, G30

20'' M könnyűfém keréktárcsa, keresztküllős 636, Liquid fekete

A kitűnő minőségű, exkluzív Liquid fekete, 20” méretű könnyűfém keréktárcsa hengerelt peremmel rendelkezik. Komplett kerékkészlet elöl 8J x 20, 245/35 R20 95Y XL RSC, hátul 9J x 20, 275/30 R20 97Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
A termékhez
BMW csomagtéri szőnyeg, BMW 5 Limousine, G30

BMW csomagtéri szőnyeg

A strapabíró, csúszásmentes felületű, körben magasított szegélyű, tetszetős dizájnnal rendelkező, méretre szabott szőnyeg megóvja a csomagteret a szennyeződésektől és a nedvességtől. A fekete színű, rozsdamentes acél betéttel ellátott szőnyeg tökéletesen harmonizál az utastér egészével.
A termékhez
BMW univerzális tartó védőtokban lévő tabletekhez, Travel & Comfort, BMW 5 Limousine, G30

BMW univerzális tartó védőtokban lévő tabletekhez, Travel & Comfort

Az univerzális, állítható méretű tartó a külön megvásárolható alaptartóhoz, vagy az opcionális Travel & Comfort felszereltség részét képező tartóhoz illeszthető hozzá. A tartó segítségével biztosan rögzíthető számos fajta, 7–11" méretű BMW védőtokba helyezett Apple vagy Samsung márkájú tablet. A tartó 360°-ban elforgatható és a kívánt pozícióban rögzíthető.
A termékhez
BMW négy évszakos lábszőnyegek, BMW 5 Limousine, G30

BMW négy évszakos lábszőnyegek előre

A tökéletesen méretre szabott, strapabíró, magasított szegélyű, elegáns dizájnnal rendelkező négy évszakos szőnyegek megóvják a lábteret a nedvességtől és a szennyeződésektől. A fekete szőnyegeket rozsdamentes acélbetét díszíti.
A termékhez

BMW SZOLGÁLTATÁSOK A BMW 5 LIMOUSINE-HOZ

Szervizcsomagok, előnyök és szolgáltató partnerek a BMW 5 Limousine-hoz.

A BMW mércét állít a szolgáltatások terén és mindig az Ön rendelkezésére áll. A BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szakemberei a nap 24 órájában elérhetők – az év 365 napján. Az innovatív BMW Teleszerviz szolgáltatásnak köszönhetően BMW 5 Limousine-ja automatikusan értesíti a BMW márkaszervizt a karbantartási szükségletről és a rendellenes működésről, így a szerviz felveheti Önnel a kapcsolatot. A fenti, valamint az egyéb szolgáltatások költségei a szerződésben szereplő időtartamig benne foglaltaknak a jármű megvásárlásakor kiválasztott, egyszeri alkalommal kifizetett BMW Service Inclusive csomag árában. Gondoskodjon arról, hogy több ideje maradjon az élet fontos dolgaira. A BMW sokszínű szolgáltatáskínálatának köszönhetően Ön mindig a biztos oldalon lehet.

Egy, a BMW volánja mögött ülő férfi a szélvédőn keresztül, BMW 5 Limousine, G30

BMW Service Inclusive

Csak induljon útnak és összpontosítson arra, ami valóban számít – azaz a vezetés felhőtlen élvezetére. A BMW Service Inclusive jóvoltából ennek semmi akadálya. Egyszeri díjfizetés ellenében Ön a választott időtartamon belül minden, a szerződésben foglalt szerviz- és karbantartási szolgáltatást megkap.
Bővebben
Egy, az okostelefonját néző nő száll ki egy BMW-ből, BMW 5 Limousine, G30

BMW Teleszerviz

A BMW ConnectedDrive portfóliójába tartozó, innovatív Teleszerviz segítségével BMW-je jelentős gondot vesz le a válláról: amikor esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, a jármű továbbítja az összes releváns adatot az Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben
Egy férfi áll a BMW-je csomagtartójánál az okostelefonjával és az elakadásjelző háromszöggel a kezében, BMW 5 Limousine, G30

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás, és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben

BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK A BMW 5 LIMOUSINE-HOZ

Sportos felszereltségek a BMW 5 Limousine-hoz.

A BMW 5 Limousine az elegancia és a sportosság páratlan ötvözete: A BMW M Performance Parts tartozékok választékába tartozó, kitűnő minőségű termékek kiemelik a csúcsszintet képviselő limuzin dinamikus karakterét.

BMW M Performance Parts tartozékok, BMW 5 Limousine, G30
M Performance karbon vesék, BMW 5 Limousine, G30

M Performance karbon vesék

Kimutatott egyéniség: az M Performance vesék keretei kitűnő minőségű, gondos kézi munkával készített karbonból, a függőleges rácselemek pedig igen erős műanyagból készülnek. Egy olyan, a jármű elejét ékesítő optikai elemről van szó, amely rendkívül elegánssá, sportossá és egyedivé teszi a megjelenést.
A termékhez
M Performance karbon első splitter, BMW 5 Limousine, G30

M Performance karbon első splitter

Erőteljes jelzés: Az M Performance karbon első splitter amellett, hogy még optimálisabb aerodinamikai értékekhez segíti a járművet, hatásosan emeli ki annak férfias megjelenését is. A versenypályák világát idéző látvány a mércét a legmagasabbra állítók számára.
A termékhez
20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, 732 M, kétszínű, BMW 5 Limousine, G30

20" M Performance kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, multiküllős 732 M, kétszínű

Az M Performance tartozékok választékának részét képező, kitűnő minőségű, Night Gold kétszínű, fényesre mart és fényesre esztergált, kovácsolt, 20" méretű multiküllős 732 M könnyűfém keréktárcsán színes M logó látható. TPMS szenzorokkal ellátott komplett nyári kerékkészlet elöl 8J x 20, 245/35 R20 95Y XL RSC, hátul 9J x 20, 275/30 R20 97Y XL RSC defekttűrő gumiabroncsokkal.
A termékhez
20" BMW M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 669 M, kétszínű, BMW 5 Limousine, G30

20" BMW M Performance könnyűfém keréktárcsa, duplaküllős 669 M

A kitűnő minőségű, kovácsolt, kétszínű, Orbit szürke, M logóval ellátott, 20" méretű M Performance könnyűfém keréktárcsát exkluzív eljárással, a látható oldalán marást és esztergálást egyaránt alkalmazva készítik. TPMS szenzorokkal ellátott kerékkészlet elöl és hátul eltérő méretű defekttűrő gumiabroncsokkal. Elöl 8J x 20, 245/35 R20 95Y XL RSC, hátul 9J x 20, 275/30 R20 97Y XL RSC gumiabroncsokkal.
A termékhez
M Performance kormánykerék, BMW 5 Limousine, G30

M Performance kormánykerék

Kézenfekvő érvek: Alcantara borítású karimájának köszönhetően az M Performance kormánykerék rendkívül kellemes és stabil fogású – a még közvetlenebb kormányzási érzet jegyében. A jellegzetes kontúrok, valamint a vörös színű bőrből készült középállásjelző csak még jobban ráerősítenek a kormánykerék egyedien sportos megjelenésére.
A termékhez

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.
Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

 

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

 

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Bővebben

Fogyasztás és СО₂-kibocsátás

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.