BMW 5 Limousine, G30 Facelift, 2020, Phytonic kék, egy álló autó felülnézetből

BMW 5 LIMOUSINE

Állítsa össze magának azt a BMW 5 Limousine-t, amely megfelel személyes elvárásainak. Mindehhez bőséges választékban állnak rendelkezésére vonzó dizájnopciók, motorok, menetdinamikai szabályozórendszerek, vezetőt segítő rendszerek és digitális szolgáltatások.

Bővebben
BMW 5 LIMOUSINE

MODELLEK ÉS FELSZERELTSÉG

A BMW 5 Limousine egyedi karakterű modellváltozatai és felszereltségei.

BMW 5 Limousine

A BMW 5 Limousine alapfelszereltségű változata sokoldalúságával, valamint a legkülönfélébb, a kényelmet és a biztonságot fokozó funkcionális felszereltségével inspirál.

BMW 5 Limousine, 540i, G30, 2020, egy Sophisto szürke alapfelszereltségű modell

A BMW 5 Limousine alapfelszereltségű változata sokoldalúságával, valamint a legkülönfélébb, a kényelmet és a biztonságot fokozó funkcionális felszereltségével inspirál.

 • Külső

 • Belső tér

Luxury Line

A Luxury Line modell a jármű elegáns oldalát csillantja meg. A magasfényű króm borítású, elegáns dizájnelemek exkluzívvá teszik a külső megjelenést. A belső tér szintén igen stílusos benyomást kelt. Itt az első osztályú bőrkárpit és a kitűnő minőségű belső díszítőelemek visznek luxust az összképbe.

BMW 5 Limousine, 520d xDrive, G30, 2020, Luxury Line, Bernina szürke

A Luxury Line modell a jármű elegáns oldalát csillantja meg. A magasfényű króm borítású, elegáns dizájnelemek exkluzívvá teszik a külső megjelenést. A belső tér szintén igen stílusos benyomást kelt. Itt az első osztályú bőrkárpit és a kitűnő minőségű belső díszítőelemek visznek luxust az összképbe.

 • Külső

 • Belső tér

M Sport csomag

Az M Sport csomag még sportosabb hatásúvá teszi a járművet. Amellett, hogy számos részletével még sportosabb megjelenést ad a jármű külső megjelenésének és belső terének, az M Sport csomag gondoskodik a vezetési élmény fokozásáról is. Az M Sport futómű és az M Aerodinamikai csomag például érezhetően optimalizálja a menetdinamikai tulajdonságokat.

BMW 5 Limousine, 520d xDrive, G30, 2020, egy M Sport csomaggal ellátott, Alpesi fehér színű autó

Az M Sport csomag még sportosabb hatásúvá teszi a járművet. Amellett, hogy számos részletével még sportosabb megjelenést ad a jármű külső megjelenésének és belső terének, az M Sport csomag gondoskodik a vezetési élmény fokozásáról is. Az M Sport futómű és az M Aerodinamikai csomag például érezhetően optimalizálja a menetdinamikai tulajdonságokat.

 • Külső

 • Belső tér

A BMW 5 LIMOUSINE BMW 530e, BMW 530e xDRIVE és BMW 545e xDRIVE PLUG-IN HIBRID VÁLTOZATAI

Ismerkedjen meg a BMW 5 Limousine innovatív hibrid meghajtású 530e, 530e xDrive és 545e xDrive változatainak előnyeivel és technikai jellemzőivel.

Két világ legjava: a BMW 5 Limousine plug-in hibrid hajtásláncú BMW 530e, BMW 530e xDrive és BMW 545e xDrive változatai a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló dinamizmus élményével ajándékozzák meg Önt. Fedezze fel ezen innovatív BMW hibrid járművek előnyeit és ismerkedjen meg alaposabban hajtási koncepciójukkal, dinamizmusukkal, valamint a BMW Charging töltési megoldásaival, illetve a BMW ConnectedDrive digitális szolgáltatásaival.

BMW 5 Limousine plug-in hibrid, 2021, G30, egy töltés alatt álló autó egy modell társaságában
BMW 5 Limousine plug-in hibrid, 2021, G30, egy BMW Wallboxról töltött autó oldalnézetből

Plug-in hibrid technológia a BMW 5 Limousine-ban

Harmonikus párosítás: a BMW 5 Limousine plug-in hibrid változatai, azaz a BMW 530e, a BMW 530e xDrive és a BMW 545e xDrive a BMW eDrive elektromos meghajtáshoz egy erős BMW belső égésű motort társítanak. A két hajtómű együttesének köszönhetően a járművet egyszerre jellemzi maximális hatékonyság és kimagasló élményt nyújtó vezethetőség. A különböző hajtási módoknak köszönhetően ugyanúgy lehetőség van a helyi károsanyag-kibocsátástól mentes, szinte hangtalan suhanásra, mint a vérpezsdítőn nagy nyomaték hullámain történő, a kellő energiatartalékok által lehetővé tett hosszabb utazásra. A BMW 530e xDrive és a BMW 545e xDrive változatban található BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer extra garanciát jelent az optimális menetdinamikai jellemzőkre és a kiváló tapadásra. Az ún. rekuperáció – amelynek lényege, hogy fékezés közben a jármű mozgási energiája villamosenergiává alakul át, amely az akkumulátorban kerül eltárolásra – további értékes vonással gazdagítja a hatékonysággal párosuló vezetési élményt.
Fedezze fel a BMW elektromobilitást
BMW 5 Limousine plug-in hibrid, 2021, G30, egy utcán haladó autó rézsútos elölnézetből

Menetmódok a BMW 5 Limousine plug-in hibridekben

Tisztán elektromos meghajtással történő, emissziómentes ingázás vagy a kellően nagy hatótávolságra támaszkodva hosszabb hétvégi utak megtétele – a BMW 5 Limousine hibrid változatai, az 530e, az 530e xDrive és az 545e xDrive minden lehetőséget nyitva hagynak Ön előtt. Élvezze az intelligens menetmódok előnyeit, amelyek minden szituációhoz megteremtik a belső égésű erőforrás és az elektromos motor optimális összjátékát – egyúttal tapasztalja meg, hogy mennyire izgalmasan vonzó a jövőbe mutató technológia és a különleges vezetési élmény.
Fedezze fel a BMW elektromobilitást
BMW 5 Limousine plug-in hibrid, 2021, G30, egy töltés alatt álló autó rézsútos elölnézetből, egy modell társaságában

A BMW 5 Limousine plug-in hibridek töltése

Otthon vagy út közben: a BMW Charging személyre szabott töltési megoldásokat kínál Önnek hibrid meghajtású BMW 5 Limousine-jának töltéséhez. Az autóhoz alaptartozékként mellékelt, a háztartási elektromos csatlakozókkal kompatibilis sztenderd töltőkábel mellett a töltést végezheti a külön megvásárolható BMW Wallbox készülékkel is, amely rendkívül kényelmessé, biztonságossá és gyorssá teszi a műveletet. A partnerünk által kínált Smart Wallbox nyújtotta plusz szolgáltatások az intelligens töltést szolgálják. A wallbox készülékek szakszerű telepítéséről a telepítési szolgáltatás szakemberei gondoskodnak. A választékban ott szerepel a Flexible Fast Charger töltő is, amely otthoni töltés esetén maximális rugalmasságot biztosít az Ön számára, egyúttal az a hozzá járó, különböző típusú adapterek jóvoltából lehetővé teszi, hogy bármely háztartási elektromos vagy ipariáram-csatlakozóról feltölthesse plug-in hibrid BMW-jét. A plug-in hibrid BMW 5 Limousine modellekhez a sztenderd töltőkábel mellett jár egy, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel (Mode 3), illetve a BMW Charging Card is, amelynek jóvoltából Ön vonzó feltételek mellett veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat*. A BMW 5 Limousine BMW 530e, BMW 530e xDrive és BMW 545e xDrive változatai 3,7 kWh töltési teljesítmény mellett (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, nyilvános töltőállomások) nagyjából 3,6 óra alatt, 2,3 kWh-s töltési teljesítménnyel (háztartási elektromos csatlakozó) pedig körülbelül 6 óra alatt tölthetők fel. *az ajánlatok piaconként változnak
További információk a töltésről
Plug-in hibrid BMW 5 Limousine, 2021, G30, a navigációs rendszer közelről

Digitális szolgáltatások a BMW 5 Limousine plug-in hibridekhez

Utazásának minden egyes méteréből hozza ki a legjobbat: a BMW olyan innovatív szolgáltatásokat kínál, amelyek a mindennapok során még egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik BMW 530e, 530e xDrive vagy 545e xDrive Limousine-jának használatát. A My BMW app egyértelműen jelzi Önnek a töltöttségi szintet és jól átlátható tájékoztatást nyújt a megelőző töltési ciklusokról. Ön például push üzenetet kap, amint járműve elérte a teljes töltöttséget. Az olyan további digitális szolgáltatások pedig, mint amilyen a BMW Intelligent Personal Assistant vagy éppen az okostelefon-integráció, még egyszerűbbé teszik hétköznapi mobilitását – hogy plug-in hibrid hajtásláncú BMW 5 Limousine-ja mindenkor pihentető vezetési élményben részesítse.
Fedezze fel a BMW elektromobilitást

E-MOBILITY

Amennyiben szeretne többet megtudni a BMW jövőbe mutató elektromobilitási koncepciójáról, valamint az azzal járó személyes előnyökről és lehetőségekről, jó helyen jár. Itt megtalálja majd az elektromobilitással, a plug-in hibrid modellekkel, a BMW i-vel, a töltéssel, a hatótávval, valamint az egyéb témákkal kapcsolatos információkat.

Bővebben

A BMW 5 LIMOUSINE DINAMIZMUSA

A hajtáslánc és a futóműtechnológiák áttekintése.

Nagyobb erő – még jobban kézben tartva. Ezen erény ugyanúgy jellemzi a gazdaságos 4 hengeres dízelmotort, mint a nagy fordulatszámot is kedvelő, lenyűgözően nyomatékos 6 hengeres benzines erőforrásokat. A BMW 5 Limousine atletikus viselkedésével tesz felejthetetlenné minden egyes utazást. A tökéletesen hangolt hajtáslánc- és futóműtechnológiák – például az Adaptív futómű, az Integrált aktív kormányzás vagy éppen az xDrive intelligens összkerék-meghajtási rendszer – optimális tapadást és maximális vezetési élményt szavatolnak.

BMW TwinPower Turbo 6 hengeres benzinmotor, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020

BMW TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor

Tekintélyt parancsoló erő, selymesen sima járás és vérpezsdítő hang jellemzik a soros 6 hengeres BMW TwinPower Turbo benzinmotort, amely a BMW EfficientDynamics erőforrások új generációjához tartozik. A dupla-VANOS-szal, Valvetronic-kal, Nagy precizitású befecskendezéssel és TwinScroll turbófeltöltővel ellátott motor 333 LE (245 kW) teljesítményt állít elő.
BMW TwinPower Turbo 4 hengeres dízelmotor, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020

BMW TwinPower Turbo 4 hengeres dízelmotor

Az új generációs, 2,0 literes, 4 hengeres BMW TwinPower Turbo dízelmotorokat agilis erőfelépítés, valamint már alacsony fordulatszámokon is kitűnő gázreakciók jellemzik. A változó turbinageometriájú turbófeltöltési technológia, valamint a Common Rail közvetlen befecskendezés gondoskodnak az erőforrások kivételes hatékonyságáról és alacsony emissziójáról.
BMW xDrive, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020

xDrive

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között maximális tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.
Integrált aktív kormányzás, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, egy mozgó autó rézsútos hátulnézetből

Integrált aktív kormányzás

Az Integrált aktív kormányzás az első tengelyen alkalmazott, a kormányzási szögtől függő mértékű rásegítést, valamint a szintén elfordítható hátsó kerekeket egyesíti magában. Alacsonyabb sebességnél a rendszer jobb manőverezhetőséget és agilitást biztosít oly módon, hogy az elsőkkel ellentétes irányba fordítja el a hátsó kerekeket. Nagyjából 60–80 km/órától a hátsó kerekek az elsőkkel azonos irányba fordulnak el, ami fokozza a stabilitást és növeli a kényelmet.
Adaptív futómű, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, a Start/Stop gomb közelről

Adaptív futómű

Az adaptív futóműszabályozás segítségével a csillapítás karakterisztikája a vezetési helyzethez igazítható, amivel egyszerre fokozható a kényelem és a dinamizmus. Az alapbeállításnak számító, fokozott menetkényelmet biztosító COMFORT mellett a vezető választhatja a sportos hangolású csillapítást alkalmazó SPORT programot is.
Adaptív Drive, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, a kormánykerék közelről

Adaptive Drive

Az Adaptive Drive a karosszériadőlést aktív módon szabályozó Dynamic Drive-ot, valamint a stabilizátorok és a lengéscsillapítók karakterisztikáját az adott szituációhoz igazító Adaptív futóművet foglalja magában. A rendszer ily módon gondoskodik az alig észrevehető karosszériadőléssel párosuló egyedülálló kényelemről, ami nagyobb kanyarvételi sebességet és rövidebb féktávot tesz lehetővé.
„Mild hybrid” technológia, BMW 5 Limousine, G30, futómű

„Mild hybrid” technológia

A „mild hybrid” technológia a fékezés során felszabaduló mozgási energia rekuperációjára, valamint a belső égésű motor gyorsítás közbeni támogatására szolgál. A technológia mindezzel mérsékli a fogyasztást és az emissziót, egyszersmind fokozza a dinamizmust. A fentieken túlmenően a „mild hybrid” technológia sokkal gyorsabbá és zökkenőmentesebbé teszi az Auto Start/Stop funkció működését.

A BMW 5 LIMOUSINE DIZÁJNJA

Külső és belső dizájnopciók.

A BMW 5 Limousine sportos és modern dizájnjával engedi szárnyalni a képzeletet. A jármű dinamikus és progresszív karakterét olyan felszereltségek domborítják ki, mint például az elöl lévő BMW Lézervilágítás, a trapéz formájú hátsó kipufogóborítások és a LED-es hátsó lámpák. A belső térben a Hangulatvilágításhoz, valamint a kapcsolókat övező kerámiafoglalatokhoz hasonló részletek irányítják rá a figyelmet az üzleti limuzin kényelmére és eleganciájára.

BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, egy álló autó rézsútos elölnézetből
BMW vesék, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, Phytonic kék, az orr közelről

Elülső hűtődíszrács

A nagyméretű, egy darabból álló elülső hűtődíszrács – amely BMW vese néven is ismert – egy rendkívül karakteres dizájnelem, amely nagyon mai és dinamikus megjelenést kölcsönöz az Ön járművének. A függőleges rácselemek és a keret színe modellváltozatonként eltérő.
BMW Lézervilágítás, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, Phytonic kék, az orr közelről

BMW Lézervilágítás

A lézeres távolságifényszóró-módban a BMW Lézervilágítás akár 650 méternyi útszakaszt is képes bevilágítani – ez közel kétszerese a hagyományos fényszórókéinak. Az út jobb éjszakai megvilágítása jelentős mértékben fokozza a biztonságot. Az első fényszórókban elhelyezett kék színű elemek és „BMW Laser” feliratok ráirányítják a figyelmet a jármű által képviselt technológiai színvonalra és sportosságra.
LED-es hátsó lámpák, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, Phytonic kék, a far közelről

LED-es hátsó lámpák

A háromdimenziós kialakítású, jellegzetes L-alakú, LED technológiájú világító elemekkel ellátott hátsó lámpáknak köszönhetően a jármű sötétben is egyértelműen BMW-ként azonosítható.
Trapéz alakú kipufogóborítás, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, a far közelről

Kipufogóborítás, látható, trapéz alakú

Látható, trapéz alakú, Króm bevonatú kipufogóborítások, egy a bal, egy pedig a jobb oldalon.
Hangulatvilágítás, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér

Hangulatvilágítás

Az első és a hátsó ajtókban elhelyezett kontúrkiemelő fényeket magában foglaló Hangulatvilágítás pihentető, otthonos atmoszférát biztosít az utastérben. A hat különböző, állítható intenzitású fénydizájn négy dinamikus funkciót is felvonultat.
Kezelőszervek magasfényű fekete kivitelben, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér

Kerámiafoglalat a kapcsolók körül

A bizonyos kezelőszerveket, például a váltókart, a hőfok- és hangerőszabályozó gombokat, valamint az iDrive kontrollert övező kerámiadíszítések egyedülállóan minőségi részletekkel gazdagítják az utasteret, luxus szintű megjelenéssel ruházva fel azt.
BMW 5 Limousine, Individual, G30, Facelift 2020, egy álló autó rézsútos elölnézetből
BMW 5 Limousine, Individual, G30, Facelift 2020, egy álló autó rézsútos elölnézetből
BMW 5 Limousine Individual, G30, Facelift 2020, egy álló autó rézsútos elölnézetből
Teljes bőrkárpit, BMW 5 Limousine Individual, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal
Teljes bőrkárpit, BMW 5 Limousine Individual, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal
Teljes bőrkárpit, BMW 5 Limousine Individual, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal
Belső díszítőelemek, BMW 5 Limousine Individual, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal
Belső díszítőelemek, BMW 5 Limousine Individual, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal
Belső díszítőelemek, BMW 5 Limousine Individual, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

BMW INDIVIDUAL KOLLEKCIÓ A BMW 5 LIMOUSINE-HOZ

A valódi tekintély kulcsa az eredeti egyéniség. A BMW 5 Limousine-hoz pontosan ezért érhetők el olyan exkluzív és kitűnő minőségű BMW Individual tételek, mint a lenyűgöző, aerodinamikus kialakítású 1001 I BMW Individual keréktárcsák. Az elegáns Tanzanite kék, Alvit szürke és Dravit szürke BMW Individual fényezések segítségével Ön ideális módon igazíthatja a saját ízléséhez a sportos külsőt, míg a pazar, Karamell, Tartufo vagy Füst fehér teljes bőrkárpitokkal megadhatja az utastérnek azt a bizonyos különleges pluszt.

A BMW 5 LIMOUSINE TECHNOLÓGIÁI

Digitális szolgáltatások és intelligens vezetőt segítő rendszerek.

A gyorsítósávban irány a jövő: a korszerű vezetőt segítő rendszerek és hálózati megoldások maximális szintű biztonságot és kényelmet szavatolnak, míg az innovatív üzleti és szórakoztató funkciók elbűvölnek és tájékoztatnak. Az intelligens digitális szolgáltatásoknak köszönhetően pedig Ön mindig ideális összeköttetésben lehet a külvilággal – a gondtalan és pihentető mobilitás jegyében.

Információs kijelző, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal
BMW Live Cockpit Professional, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

BMW Live Cockpit Professional

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 12,3” méretű, érintéssel vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3” méretű műszeregységet foglal magában. A 7-es verziószámú BMW operációs rendszer az iDrive Touch kontrollerrel is kezelhető.
Connected csomag Professional, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Connected csomag Professional

Concierge Service, Távszolgáltatások, okostelefon-integráció Apple CarPlay és Android Auto rendszeren keresztül vagy In-Car Experiences? Miért vásárolná meg külön-külön az említett tételeket, ha egyszerre is megkaphatja azokat? A Connected csomag Professional felszereltség jóvoltából Ön mindegyik felsorolt szolgáltatás előnyeit élvezheti.
Okostelefon-integráció, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Okostelefon-integráció

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az okostelefon-integráció jóvoltából az Ön járműve vezeték nélküli kapcsolat által, az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül támogatja az okostelefonja és a járműve közötti összeköttetést. Mindennek köszönhetően Ön a járművében is kényelmesen használhatja okostelefonjának megszokott funkcióit és applikációit.
Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzó rendszer, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, az ajtó közelről

Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzó rendszer

A két gyémánt magassugárzóval ellátott Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzórendszer egyedülálló, stúdióminőségű hangzást biztosít a jármű mindegyik üléshelyén. A 16 darab, gondosan elhelyezett hangszóró ámulatba ejtő hangzásélményt nyújt. A hangszórók megvilágítottak, ami a kimagasló hangminőséget láttatni is engedi.
BMW Digitális kulcs, BMW 5 Limousine, G30 Facelift, 2020

BMW Digitális kulcs

Miért bajlódna az autókulccsal, ha egyszer Önnél van az okostelefonja? A készülékre telepített BMW Digitális kulccsal ugyanis nyithatja és zárhatja az autót, sőt még be is indíthatja azt. Akár öt, kompatibilis iPhone* készülékkel rendelkező személyt is feljogosíthat a digitális kulcs használatára. Önnek arra is lehetősége van, hogy a digitális kulccsal rendelkező személy(ek) esetében korlátozza a teljesítményt és a maximális sebességet – például akkor, ha az illető nemrég szerezte meg a jogosítványt. *A BMW Digitális kulcs kizárólag bizonyos iPhone modellekkel kompatibilis. A kompatibilis iPhone készülékek listáját a bmw.com/digitalkey oldalon találja.
Tolatási asszisztens, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Tolatási asszisztens

A Tolatási asszisztens memorizálja az előremenetben, legfeljebb 35 km/órával megtett utolsó 50 méteres útszakaszt, így a jármű azt hátramenetben önállóan is képes megtenni, amennyiben a vezető igényli ezt. Ily módon tolatás közben Ön mentesül a kormányzás feladata alól és csak a jármű környezetének figyelésére koncentrálhat.
BMW Intelligent Personal Assistant, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

BMW Intelligent Personal Assistant

Nem lenne nagyszerű, ha BMW-je egyben a személyi járműszakértője is lenne? Kommunikáljon autójával a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Az asszisztens jóvoltából természetes, hétköznapi nyelven adhatja ki az utasításokat számos járműfunkciónak. A BMW Intelligent Personal Assistant mindemellett elmagyarázza, hogy mi micsoda és hogyan működik, így még jobban megismerheti a BMW-jét.
Távoli szoftverfrissítés, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Távoli szoftverfrissítés

Mindig a legutóbbi szoftververzió fusson a fedélzeten. A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. Ön egyszerűen, a My BMW appon vagy a járműbe beépített SIM-kártyán keresztül töltheti le a frissítéseket, amelyeket máris feltelepíthet. Ily módon aktiválhatja a BMW-jében passzív módon jelenlévő funkciókat is.
Driving Assistant Professional, BMW 5 Limousine, G30, Facelift 2020, belső tér, műszerfal

Driving Assistant Professional

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és -sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst és a Sávtartó asszisztenst foglalja magában.

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.


Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

 

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

 

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Bővebben

Fogyasztás és СО₂-kibocsátás

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.