BMW 5-ÖS LIMOUSINE.

Vezető alkat.

BMW 5-ÖS LIMOUSINE.

Vezető alkat.

BMW 5-ös LIMOUSINE.Vezető alkat.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW 540i Limousine)

5,1

Kombinált fogyasztás, l/100 km (BMW 540i Limousine)

8,1–9,1

Kombinált CO2-kibocsátás, g/km (BMW 540i Limousine)

184–206

Küldetése: új mércét állítani. A BMW 5-ös Limousine a modern üzleti limuzin fogalmának megtestesülése. Dinamikus, egyszersmind elegáns megjelenésével az autó meggyőzően elégíti ki azokat az elvárásokat, amelyeket ma az ügyfelek az ilyen kategóriájú járművekkel szemben támasztanak: a legmodernebb technológiával ötvözött esztétikus sportosságot és vezetési élményt.

 all-time high

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

Izmos BMW TwinPower Turbo motorok, intelligens könnyűépítés, integrált aktív kormányzás a kategóriaelső menettulajdonságokért, valamint Adaptive mód: a BMW 5-ös Limousine arra született, hogy a sportos vezetési élmény csúcsát nyújtsa – amivel mindig utcahossznyi előnyben lesz majd a vetélytársak előtt.

Read more
„A BMW 5-ös Limousine-ban tökéletes harmóniában találkozik egymással az autópályás dinamizmus és az elegancia. Vagyis egy eszményi üzleti limuzinról van szó.“
Adrian van Hooydonk, a BMW Group Design senior alelnöke
„A gondosan megválogatott anyagok, a magas szintű kényelem és az intuitív vezérlési koncepciók pihentető utazást biztosítanak.”
Karim Habib, a BMW autógyártási részlegének dizájnfőnöke

VEZETŐ ASSZISZTENS.

VEZETŐ ASSZISZTENS.

A Driving Assistant Plusban Ön a legkiválóbb segítőre lel majd. Az asszisztensre ugyanis minden teketóriázás nélkül rábízhatja a fontos, ugyanakkor monoton feladatokat. A rendszer lehetővé teszi például az autonóm haladást olyan vezetési szituációkban, mint a dugóban való araszolás, a lassú forgalomban való haladás vagy a hosszú, egyhangú utazás. Mindemellett Ön még sávváltáskor is jó kezekben lesz.

Read more

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.