BMW 5-ÖS LIMOUSINE.

Vezető alkat.

BMW 5-ÖS LIMOUSINE.

Vezető alkat.

BMW 5-ös LIMOUSINE.Vezető alkat.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW 540i Limousine)

5,1

Kombinált fogyasztás, l/100 km (BMW 540i Limousine)

6,9–6,5

CO2-kibocsátás, g/km (BMW 540i Limousine)

159–149

Küldetése: új mércét állítani. A BMW 5-ös Limousine a modern üzleti limuzin fogalmának megtestesülése. Dinamikus, egyszersmind elegáns megjelenésével az autó meggyőzően elégíti ki azokat az elvárásokat, amelyeket ma az ügyfelek az ilyen kategóriájú járművekkel szemben támasztanak: a legmodernebb technológiával ötvözött esztétikus sportosságot és vezetési élményt.

 all-time high

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

Izmos BMW TwinPower Turbo motorok, intelligens könnyűépítés, integrált aktív kormányzás a kategóriaelső menettulajdonságokért, valamint Adaptive mód: a BMW 5-ös Limousine arra született, hogy a sportos vezetési élmény csúcsát nyújtsa – amivel mindig utcahossznyi előnyben lesz majd a vetélytársak előtt.

„A BMW 5-ös Limousine-ban tökéletes harmóniában találkozik egymással az autópályás dinamizmus és az elegancia. Vagyis egy eszményi üzleti limuzinról van szó.“
Adrian van Hooydonk, a BMW Group Design senior alelnöke
„A gondosan megválogatott anyagok, a magas szintű kényelem és az intuitív vezérlési koncepciók pihentető utazást biztosítanak.”
Karim Habib, a BMW autógyártási részlegének dizájnfőnöke

VEZETŐ ASSZISZTENS.

VEZETŐ ASSZISZTENS.

A Driving Assistant Plusban Ön a legkiválóbb segítőre lel majd. Az asszisztensre ugyanis minden teketóriázás nélkül rábízhatja a fontos, ugyanakkor monoton feladatokat. A rendszer lehetővé teszi például az autonóm haladást olyan vezetési szituációkban, mint a dugóban való araszolás, a lassú forgalomban való haladás vagy a hosszú, egyhangú utazás. Mindemellett Ön még sávváltáskor is jó kezekben lesz.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • BMW M550i xDrive Limousine:
  Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 9,2–8,9*
  CO₂-kibocsátás, g/km (kombinált): 209–204*

  * Az itt szereplő értékek előzetes, becsült adatok, amelyek hivatalosan egyelőre nem megerősítettek. A BMW 520d EfficientDynamics Edition fogyasztási és CO₂-kibocsátási adatai jelenleg nem állnak rendelkezésre.

  Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO₂-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok a kerék- és a gumiabroncsméret függvényében változhatnak. Az üzemanyag-fogyasztás meghatározása az EU vezetési ciklus alapján történt.

  A hatótáv nagysága számos különböző tényezőtől függ, amelyek közül különös jelentősége van a következőknek: egyéni vezetési stílus, választott útvonal, időjárási viszonyok, a fűtés/hűtés használata, előkondicionálás.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO₂ Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.