BMW 5 LIMOUSINE

BMW 5 LIMOUSINE

BMW 5 LIMOUSINE

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW 540i Limousine)

5,1

Küldetése: új mércét állítani. A BMW 5 Limousine a modern üzleti limuzin fogalmának megtestesülése. Dinamikus, egyszersmind elegáns megjelenésével az autó meggyőzően elégíti ki azokat az elvárásokat, amelyeket ma az ügyfelek az ilyen kategóriájú járművekkel szemben támasztanak: a legmodernebb technológiával ötvözött esztétikus sportosságot és vezetési élményt.

 all-time high

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

VILÁGREKORDER DINAMIZMUS.

Izmos BMW TwinPower Turbo motorok, intelligens könnyűépítés, integrált aktív kormányzás a kategóriaelső menettulajdonságokért, valamint Adaptive mód: a BMW 5 Limousine arra született, hogy a sportos vezetési élmény csúcsát nyújtsa – amivel mindig utcahossznyi előnyben lesz majd a vetélytársak előtt.

Bővebben
„A BMW 5 Limousine-ban tökéletes harmóniában találkozik egymással az autópályás dinamizmus és az elegancia. Vagyis egy eszményi üzleti limuzinról van szó.“
Adrian van Hooydonk, a BMW Group Design senior alelnöke
„A gondosan megválogatott anyagok, a magas szintű kényelem és az intuitív vezérlési koncepciók pihentető utazást biztosítanak.”
Karim Habib, a BMW autógyártási részlegének dizájnfőnöke

VEZETŐ ASSZISZTENS.

VEZETŐ ASSZISZTENS.

A Driving Assistant Plusban Ön a legkiválóbb segítőre lel majd. Az asszisztensre ugyanis minden teketóriázás nélkül rábízhatja a fontos, ugyanakkor monoton feladatokat. A rendszer lehetővé teszi például az autonóm haladást olyan vezetési szituációkban, mint a dugóban való araszolás, a lassú forgalomban való haladás vagy a hosszú, egyhangú utazás. Mindemellett Ön még sávváltáskor is jó kezekben lesz.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Disclaimer reference invalid