Stage

FELVILLANYOZÓAN MÁS A MEGSZOKOTTNÁL.

BMW 530e Plug-in hybrid.

BMW Plug-in hybrid

FELVILLANYOZÓAN MÁS A MEGSZOKOTTNÁL.

BMW 530e Plug-in hybrid.

FELVILLANYOZÓAN MÁS A MEGSZOKOTTNÁL.BMW 530e Plug-in hybrid.

Gondolkodj kreatívan. Halld meg az idők szavát. Ez a fenntarthatóság megteremtésének két legfontosabb alapkövetelménye. Azzal, hogy a BMW 530e Plug-in hybrid tökéletesen ülteti át a gyakorlatba ezt a megközelítést, jócskán meghaladja a korát. A modell – amelynek legfőbb aduja a felvillanyozó vezetési élmény – plug-in hibrid hajtásláncának köszönhetően fényes jövő elébe néz.

Bővebben

JÁRMŰKONCEPCIÓ.

JÁRMŰKONCEPCIÓ.

A BMW 530e Plug-in Hibrid az elektromos motor és a 4 hengeres TwinPower Turbo benzinmotor együttesével teremti meg a kimagaslóan hatékony BMW eDrive plug-in hibrid meghajtást. Utóbbi egyszerre teszi lehetővé a rövidebb utak tisztán elektromos meghajtással való, zéró helyi károsanyag-kibocsájtás melletti, dinamikus megtételét, valamint – 4 hengeres benzinmotornak köszönhetően – a nagyobb hatótávolságot.

Bővebben

HAJTÁSLÁNC.

HAJTÁSLÁNC.

A hajtáslánc központi elemeit a 184 lóerős (135 kW), 4 hengeres, BMW TwinPower Turbo technológiával ellátott benzinmotor, a 95 LE teljesítményű (70 kW) elektromos motor, valamint a 9,2 kWh-s lítium-ion akkumulátor képezik. Tisztán elektromos meghajtással a jármű nagyjából 45 kilométert képes megtenni, az elektromos hajtás melletti végsebesség pedig 140 km/óra.

Bővebben

INTELLIGENS ENERGIAMENEDZSMENT.

INTELLIGENS ENERGIAMENEDZSMENT.

Az intelligens energiamenedzsment azzal optimalizálja a hibrid meghajtás teljesítmény–hatékonyság tényezőjét, hogy proaktív módon választja meg a megfelelő hajtási módot. Például a rendelkezésre álló navigációs adatokat arra használja fel, hogy előre azonosítja az útvonalon azokat a szakaszokat és közlekedési szituációkat, amelyekhez leginkább az elektromos meghajtás illik, illetve azon a körülményeket, amelyek a nagyfeszültségű akkumulátor töltésére nyújtanak ideális lehetőséget.

Bővebben

MENET KÖZBEN.

MENET KÖZBEN.

A BMW 530e Plug-in Hibrid különböző vezetési módokkal rendelkezik, amelyeknek segítségével a vezető komoly befolyást gyakorolhat a fogyasztás alakulására. A gyakorlatban az eredmény elsősorban a kiválasztott vezetési módtól függ – másodsorban pedig az egyéni vezetési stílustól.

Bővebben

DIZÁJN.

A BMW 530e  rendkívül magabiztos kiállású testre szabott öltönyében: a vesék hosszanti rácselemei BMW i kék színben pompáznak. A kerékagyak lévő porvédő sapkái ugyancsak kék színűek. Az első sárhányókon BMW i-logók vannak. A Hofmeister-íven és az ajtóküszöbökön pedig eDrive-logók láthatók.

HÁLÓZATI KAPCSOLATOK.

A plug-in hibid modellek számára kifejlesztett, iOS vagy Android operációs rendszerű eszközökre letölthető My BMW Remote applikáció részletes információkat közöl a BMW 530e pillanatnyi státuszáról – például az akkumulátor töltöttségi szintjéről és a még rendelkezésre álló hatótávolságról. A töltési műveletek a heti időzítő funkción át, távirányítással vezérelhetők.

KÉNYELMES TÖLTÉS.

A jármű a hozzá járó töltőkábel segítségével, a háztartási elektromos csatlakozókról, illetve út közben, a nyilvános töltőállomásokon tölthető fel a BMW tartozékok választékából megvásárolható kábellel. A megfelelő töltőállomások helyéről és elérhetőségéről a navigációs rendszer és a BMW Remote applikáció tájékoztat. A töltés ellenértékét akár BMW ChargeNow kártya használatával is kiegyenlítheti.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Disclaimer reference invalid