A KIHÍVÁS NEM AKADÁLY.

Az új BMW X3.

A KIHÍVÁS NEM AKADÁLY.

Az új BMW X3.

A KIHÍVÁS NEM AKADÁLY.Az új BMW X3.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW X3 M40i)

4,8

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW X3 M40i)

250

Fogyasztás, l/100 km, kombinált (BMW X3 M40i)

8,4–8,2

CO2-kibocsátás, g/km, kombinált (BMW X3 M40i)

193–188

A határtalan lehetőségek ígéretét hordozó új BMW X3 a határozott kiállás és a szabadság kifejezője. A jármű, amely már első látásra lenyűgöz atletikus megjelenésével, végképp rabul ejt az általa nyújtott izgalmas vezetési élménnyel. Részben félautonóm haladásával, valamint intelligens BMW xDrive összkerékmeghajtási rendszerével az autó kimagasló menetkényelmet nyújt úgy az aszfalton, mint arról letérve. A jármű, amely új mércét állít saját kategóriájában, egyvalamit teljesen egyértelművé tesz: nagyon nem mindegy, hogy Ön miként éri el úti célját.

BMW X3 M40i (2)(3):
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 8,4–8,2
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 193–188

„Nem fél az ismeretlen felfedezésétől, hisz tisztában van saját, belső erejével.”
MARC MICHAEL MARKEFKA, A BMW AUTOMOBILES KÖZÉPKATEGÓRIÁS JÁRMŰVEK DIZÁJNJÁÉRT FELELŐS RÉSZLEGÉNEK VEZETŐJE

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az itt szereplő fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok meghatározása az Európai Parlament és Tanács 715/2007/EK rendeletének a típusjóváhagyás idején érvényben lévő változata alapján történt. Az adatok a Magyarországon forgalomba helyezett, alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. A fogyasztás és a CO2-kibocsátás esetében feltüntetett értékek megállapításánál figyelembe vették a különböző keréktárcsa- és gumiabroncsméreteket.

    Az üzemanyag-fogyasztásra, a CO2-kibocsátásra és a villamosenergia-fogyasztásra vonatkozó adatok meghatározása az 1994/94/EK direktíva alapján történt. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatokat, valamint a hatékonysági besorolást a NEDC ciklus alapján határozták meg.


    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption, CO2 Emission And Electric Power Consumption Guidelines" című, a márkakereskedőknél ingyenesen kapható, illetve a következő postacímen megrendelhető brosúrából kaphat: Deutsche Automobil Treuhand GmbH Helmuth-Hirth-Str. 1 73760 Ostfildern, Németország.A brosúra le is tölthető az internetről az alábbi linkre kattintva: http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html.