A KIHÍVÁS NEM AKADÁLY.

Az új BMW X3.

A KIHÍVÁS NEM AKADÁLY.

Az új BMW X3.

A KIHÍVÁS NEM AKADÁLY.Az új BMW X3.

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s (BMW X3 M40i)

4,8

Legnagyobb sebesség, km/óra (BMW X3 M40i)

250

Fogyasztás, l/100 km, kombinált (BMW X3 M40i)

10,6–11,0

CO2-kibocsátás, g/km, kombinált (BMW X3 M40i)

240–250

A határtalan lehetőségek ígéretét hordozó új BMW X3 a határozott kiállás és a szabadság kifejezője. A jármű, amely már első látásra lenyűgöz atletikus megjelenésével, végképp rabul ejt az általa nyújtott izgalmas vezetési élménnyel. Részben félautonóm haladásával, valamint intelligens BMW xDrive összkerékmeghajtási rendszerével az autó kimagasló menetkényelmet nyújt úgy az aszfalton, mint arról letérve. A jármű, amely új mércét állít saját kategóriájában, egyvalamit teljesen egyértelművé tesz: nagyon nem mindegy, hogy Ön miként éri el úti célját.

BMW X3 M40i :
Fogyasztás, l/100 km (kombinált): 10,6–11,0
CO2-kibocsátás, g/km (kombinált): 240–250

„Nem fél az ismeretlen felfedezésétől, hisz tisztában van saját, belső erejével.”
MARC MICHAEL MARKEFKA, A BMW AUTOMOBILES KÖZÉPKATEGÓRIÁS JÁRMŰVEK DIZÁJNJÁÉRT FELELŐS RÉSZLEGÉNEK VEZETŐJE

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK Rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a németországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.