BMW M3, G80, 2020, egy mozgó, Isle of Man zöld metálfényezésű autó elölnézetből
TeljesítményAkár 510 Le (375 kW)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW M3

BMW M
TeljesítményAkár 510 Le (375 kW)
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízel

BMW M3 COMPETITION LIMOUSINE, BMW M3 LIMOUSINE, BMW M340i xDRIVE ÉS BMW M340d xDRIVE LIMOUSINE.

A BMW M3 Limousine M modellek az erőt sugárzó arányokat és a négyajtós BMW-k sajátságos „háromdobozos” elrendezését a jellegzetesen M-es sportossággal ötvözik. A merészen markáns négyes élén a BMW M3 Competition Limousine áll a maga lenyűgöző, 510 lóerőnyi teljesítményével és 650 Nm-es nyomatékával. Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo erőforrásával, 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltójával, opcionális M xDrive összkerék-meghajtásával, Aktív M differenciálművével, valamint számos, az autóversenyzés világából származó technológiájával az autó maximális intenzitású vezetési élményt szavatol – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. A BMW M3 Limousine sportos 480 lóerőt és 550 Nm nyomatékot állít elő. A hátsókerék-meghajtás, valamint a manuális, 6 fokozatú M sebességváltó optimális áttételezése együttesen rendkívül dinamikus vezetési stílus megvalósítására adnak lehetőséget és igazi vérbeli atlétává varázsolják a járművet. A modellcsaládot a BMW M340i xDrive, a BMW M340d xDrive Limousine teszik teljessé: attraktív dizájnjuk mellett az erőtől duzzadó sportlimuzinok a sportosság, a hatékonyság és a kényelmes mindennapi használhatóság patikamérlegen kimért, tökéletesen eltalált arányával nyűgöznek le.

Bővebben

A BMW 3 LIMOUSINE M MODELLEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA.

A teljesítménnyel összefüggő legfontosabb tulajdonságok áttekintése: hajtáslánc, futómű és motorteljesítmény.

BMW M3 COMPETITION LIMOUSINE.

Maximális dinamizmus hátsókerék-meghajtással vagy M xDrive-val.
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor 510 lóerővel
 • Gyors működésű, 8 fokozatú M Steptronic Sport sebességváltó Drivelogic funkcióval
 • Hátsókerék-meghajtás vagy M xDrive összkerék-meghajtás
 • 510 LE (375 kW), 650 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 3,5 másodperc alatt
BMW M3 Competition Limousine, G80, 2020, Frozen briliáns fehér metál, rézsútos elölnézet

BMW M3 LIMOUSINE.

Színtiszta dinamizmus hátsókerék-meghajtással és manuális sebességváltóval
 • Nagy teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor 480 lóerővel
 • Manuális, 6 fokozatú M sebességváltó rövid váltóutakkal és precíz kapcsolásokkal
 • Sportos hátsókerék-meghajtás a határhelyzetekben csúcsra járatott érzelmekért
 • 480 LE (353 kW), 550 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,2 másodperc alatt
BMW M3 Limousine, G80, 2020, Isle of Man zöld metál, rézsútos elölnézet

BMW M340i xDRIVE LIMOUSINE.

A sportosság, a kényelem és a mindennapi használhatóság tökéletes ötvözete.
 • M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor 374 lóerővel
 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó
 • BMW xDrive
 • 374 LE (275 kW), 500 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,4 másodperc alatt
BMW M340i xDrive Limousine, G22, 2020, Zafírfekete metál, rézsútos elölnézet

BMW M340d xDRIVE LIMOUSINE.

Erő és hatékonyság kompromisszumok nélküli mindennapi használhatósággal párosítva.
 • M TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor 340 lóerővel
 • 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó
 • BMW xDrive
 • 340 LE (250 kW), 700 Nm, gyorsulás 0-ról 100 km/órára 4,6 másodperc alatt
BMW M340d xDrive Limousine, G22, 2020, Kristály fehér metál, rézsútos elölnézet
 • BMW M3 COMPETITION LIMOUSINE.
 • BMW M3 LIMOUSINE.
 • BMW M340i xDRIVE LIMOUSINE.
 • BMW M340d xDRIVE LIMOUSINE.

BMW M3 COMPETITION LIMOUSINE – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW M3 Competition Limousine dinamizmusa és dizájnjegyei.

A BMW M3 Competition Limousine hűen demonstrálja azt, hogy egy BMW 3 Limousine mennyire versenyautós is lehet. A BMW 3 Limousine M modellek zászlóshajójába egy 510 lóerős, nagy teljesítményű M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, valamint számos, az autóversenyzés világából származó hajtáslánc- és futóműtechnológia kerül. Az opcionális M xDrive és az Aktív M differenciálmű összjátéka gondoskodik arról, hogy e különleges sportlimuzin vezetője mindenkor a tipikusan M-es menettulajdonságok legjavára számíthasson. Az erőt sugárzó arányok, valamint a jellegzetes „háromdobozos” dizájn vizuálisan irányítják rá a figyelmet az jármű atletikus karakterére. Az olyan kifejező dizájnelemek, mint a plasztikus formázású karbontető vagy a megszakítás nélkül futó, fekete oldalküszöbök látványos, a versenyautókat idéző részletekkel gazdagítják az autó külső megjelenését. A BMW M3 Competition Limousine számos M-es elemet felvonultató, sportosan elegáns atmoszférájú belső tere következetesen a vezetőt helyezi a középpontba.
BMW M3 Competition Limousine, G80, 2020, Frozen briliáns fehér metál, rézsútos elölnézet
BMW M3 Competition Limousine, G80, 2020, M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, közelről

M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

A soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. A két mono-scroll turbófeltöltővel, nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel, fokozatmentes szelepvezérléssel és folyamatos vezérműtengely-állítással ellátott motor egyedülálló teljesítményt nyújt.

BMW M3 Competition Limousine, G80, 2020, 8 fokozatú M Steptronic sebességváltó, a sebesség-előválasztó kar közelről

8 fokozatú M Steptronic Sport sebességváltó Drivelogic funkcióval.

A 8 fokozatú, Drivelogic funkcióval ellátott M Steptronic sebességváltó többféle váltási módot kínál az extrém módon sportostól a kivételesen kényelmesig vagy üzemanyag-takarékosig. Ön manuálisan, a kormányon elhelyezett kapcsolókarokkal is kezdeményezheti a váltásokat vagy a Drivelogic segítségével választhat egyet a háromféle automatikus program közül.

BMW M3 Competition Limousine, G80, 2020

M xDrive.

Az Aktív M differenciálművel ellátott M xDrive gondoskodik a maximális tapadásról és dinamizmusról – úgy a mindennapokban, mint a versenypályán. Az opcionális, M-specifikus technológia a hátsókerék-meghajtásra jellemző agilitást az összkerék-meghajtás által biztosított uralhatósággal ötvözi. Ön a 4WD, a 4WD Sport, valamint – kikapcsolt DSC-vel – a 2WD meghajtás közül választhat.

BMW M3 Competition Limousine, G80, 2020, Frozen briliáns fehér metál, orrdizájn, elölnézet

Orrdizájn.

A BMW M3 Competition Limousine orr-részének látványát alapvetően határozzák meg a kifejező M vesék, amelyek ezúttal leegyszerűsített formában jelennek meg a maximálisan dinamikus összhatás érdekében. A most először keret nélküli, teljes egészében fekete vesékben lévő, M-specifikus dupla lamellákon maximális mennyiségű hűtőlevegő áramolhat a magas fordulatszámokat is kedvelő M erőforráshoz. A keskeny, a vesékig nyúló első fényszórók a nagyméretű, trapéz alakú központi légbeömlővel együtt érzékletesen hangsúlyozzák ki a jármű atletikus karakterét.

BMW M3 Competition Limousine, G80, 2020, Frozen briliáns fehér metál, oldalsó dizájn, oldalnézet

Oldalsó dizájn.

Határozottan kialakított arányaival, valamint a márka négyajtós modelljeire jellemző „háromdobozos” kialakításával – amelynek esetében az orr-rész, az utascella és a far jól láthatóan elkülönülnek egymástól – a BMW M3 Competition Limousine sziluettje az agilitás és a mozgékonyság érzetét kelti a szemlélőben. A fekete karbontető, valamint az aerodinamikailag optimalizált, az autóversenyzés világa által inspirált oldalküszöb-szekció mind optikailag, mind valóságosan közelebb viszik az autót az aszfalthoz. A logóval ellátott M oldalkopoltyúk, a látványos M kovácsolt keréktárcsák, az M kompozit fékek, valamint a dinamikus formatervű, az M modellek jellegzetességének számító duplaszáras külső tükrök további sportos részletekkel gazdagítják az összképet.

BMW M3 Competition Limousine, G80, 2020, Frozen briliáns fehér metál, fardizájn, hátulnézet

Fardizájn.

A BMW M3 Competition Limousine farrészén következetesen folytatódik a profilra jellemző sportosság és agilitás. A sportlimuzin csúcsra törő ambícióit lenyűgöző módon hangsúlyozzák ki az izmosan domborodó kerékjárati ívek, valamint a széles nyomtávú, M-specifikus hátsó futómű. A jármű exkluzív versenyautós karakterét a két pár, fekete krómmal borított M dupla kipufogó, valamint a diszkrét „Gurney flap” légterelő teszik teljessé.

BMW M3 LIMOUSINE – JELLEMZŐK.

A BMW M3 Limousine dinamizmusa és dizájnjegyei.

A BMW M3 Limousine egy rendkívüli menettulajdonságokkal rendelkező, purista sportlimuzin. Az egyedülálló jellemzők a 480 lóerős, nagy teljesítményű BMW M TwinPower Turbo motornak, a hátsókerék-meghajtásnak, valamint az olyan magasan fejlett, az autóversenyzés világából származó technológiai csemegéknek köszönhetők, mint az Aktív M differenciálművel kiegészített M-specifikus futómű. A tökéletes áttételezésű, 6 fokozatú manuális M sebességváltó rövid, precíz váltásokkal segíti a vezető és a jármű közötti különösen intenzív interakciót. Az atletikus, a márka négyajtós modelljeire jellemző „3 dobozos” kialakítás, valamint az egyedi M dizájnelemek a konvenciókkal magabiztosan dacoló attitűddel ruházzák fel a járművet, félreérthetetlenül irányítva rá a figyelmet a BMW M3 Limousine sportos potenciáljára.
BMW M3 Limousine, G80, 2020, Isle of Man zöld metál, rézsútos alulsó hátulnézet
BMW M3 Limousine, G80, 2020, M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor, közelről

M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotor.

A soros 6 hengeres M TwinPower Turbo benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. A két mono-scroll turbófeltöltővel, nagy precizitású közvetlen befecskendezéssel, fokozatmentes szelepvezérléssel és folyamatos vezérműtengely-állítással ellátott motor egyedülálló teljesítményt nyújt.

BMW M3 Limousine, G80, 2020, 6 fokozatú, manuális M sebességváltó és hátsókerék-meghajtás, a sebességváltó kar közelről

Manuális M sebességváltó és hátsókerék-meghajtás.

A 6 fokozatú manuális M sebességváltó egyedülállóan sportos stílusú vezetést tesz lehetővé. A finoman járó, tökéletes áttételezésű, precíz szerkezet igen rövid váltóutakkal rendelkezik. A motor sajátos, a teljesítményleadást és a hatékonyságot érintő jellemzői tökéletesen aknázhatók ki a legmegfelelőbb fokozat kiválasztásával.
 

Pályanapra tökéletes: hátsókerék-meghajtásával a jármű valódi telivér sportautóvá válik, amikor a DSC inaktív állapotban van. Annak köszönhetően, hogy kizárólag a hátsó kerekekre továbbítódik a motor hajtási nyomatéka, a jármű határhelyzetekben még több élvezetet nyújt.

BMW M3 Limousine, G80, 2020, Isle of Man zöld metál, M-specifikus futómű, oldalnézet

M-specifikus futómű.

Az M-specifikus futómű esetében a következetes könnyűépítés egyedülállóan nagy szerkezeti merevséggel találkozik, az optimalizált futóműgeometria pedig széles nyomtávval, illetve az Aktív M differenciálművel párosul. A kormány-, illetve a futóműtől érkező precíz visszajelzések jóvoltából a jármű tökéletesen kézben tartható. Az M beállítás segítségével Ön a saját igényeihez igazíthatja a futómű karakterisztikáját.

BMW M3 Limousine, G80, 2020, 19"/20" M kovácsolt könnyűfém keréktárcsa, 825 M, kétszínű, fekete, közelről

19"/20" M kovácsolt könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 825 M, matt fekete, elöl és hátul eltérő méretű gumiabroncsokkal.

19"/20" M kovácsolt könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 825 M, kétszínű, matt fekete, fényesre esztergált/fényesre mart, elöl 9,5J x 19, 275/35 R19, hátul 10,5J x 20, 285/30 R20 gumiabroncsokkal.

BMW M3 Limousine, G80, 2020, Isle of Man zöld metál, krómozott kipufogóborítások

Krómozott kipufogóborítások.

A BMW M3 Limousine két pár dupla kipufogója markánsan kiemelkedik a magasfényű fekete diffúzorból. Ott vannak továbbá az elegáns króm borítások és a diffúzor jellegzetes légkilépő nyílásai, amelyek együttesen sportosan frappáns módon teszik fel a pontot az autó megjelenésére.

BMW M3 Limousine, G80, 2020, M Sport ülések, belső tér

M Sport ülések.

A kagylószerű kialakítású, részben integrált fejtámlás, számos paraméterükben állítható M Sport ülések kitűnő oldaltartást biztosítanak az Ön, illetve az elöl ülő utas számára. A háttámla szélessége is szabályozható. A világító M3 logóval ellátott ülések különleges dizájnja ráirányítja a figyelmet a jármű sportos képességeire.

AZ ÚJ BMW M340i xDRIVE LIMOUSINE ÉS VALAMINT AZ ÚJ BMW M340d xDRIVE LIMOUSINE – FŐBB JELLEMZŐK.

A BMW 3 Limousine M modellek dinamizmusa és felszereltségei.

A külső és belső exkluzív dizájnelemeken túl a BMW M340i xDrive Limousine, a BMW M340i Limousine és az új BMW M340d xDrive Limousine a teljesítményt, a kényelmet és a hatékonyságot szolgáló, gondosan összeválogatott felszereltségekkel rendelkezik.

 • Az új BMW M340i xDrive Limousine mozgatásáról gondoskodó, a magas fordulatszámokat különösen jól tűrő, 374 LE (275 kW) teljesítményű M TwinPower Turbo 6 hengeres, soros benzinmotor 4,4 másodperc alatt gyorsítja fel az autót 0-ról 100 km/órás sebességre
 • Rendkívül hatékony, 340 LE (250 kW) teljesítményű, 700 Nm nyomatékkal rendelkező M TwinPower Turbo 6 hengeres, soros dízelmotorja 4,6 másodperc alatt katapultálja az új BMW M340d xDrive Limousine-t 0-ról 100 km/órás sebességre
 • M-specifikus hangolású futómű a kimagasló menetdinamikai tulajdonságokért és a kiegyensúlyozott mindennapi kényelemért
 • Exkluzív, M-specifikus külső és belső dizájnelemek
BMW M340i xDrive Limousine, G20, egy utcán haladó, BMW Individual Frozen Pure szürke fényezésű autó oldalnézetből
BMW M340i xDrive és BMW M340d xDrive, G20, M TwinPower Turbo soros 6 hengeres motorok

M TwinPower Turbo soros 6 hengeres motorok.

Két igazi élsportoló, mint a vezetési élmény forrása: Az M TwinPower Turbo soros 6 hengeres benzinmotort kimagaslóan kulturált teljesítményleadás és jellegzetesen M-es hangzás jellemzi. Az M TwinPower Turbo soros 6 hengeres dízelmotor pedig lenyűgözően áradó erejével és példás fogyasztásával ejt ámulatba.

BMW M340i xDrive és BMW M340d xDrive Limousine, G20, 8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó

8 fokozatú Steptronic Sport sebességváltó.

A 8 fokozatú Steptronic sebességváltó ugyanúgy képes a selymesen sima, mint a dinamikus, rendkívül gyors kapcsolásokra. A váltások automatikusan mennek végbe, de azok manuálisan is kezdeményezhetők a billenőkapcsolóval. SPORT módban, illetve az elektronikus kapcsolókarokat (billenőkapcsoló: S/M állás) használva a sebességváltások karakterisztikája a maximális teljesítményt szolgálja.

BMW M340i xDrive Limousine, G20, egy mozgó, BMW Individual Frozen Pure szürke autó rézsútos elölnézetből

M Technológia csomag.

Az M Technológia csomag egy, a motor hűtésére szolgáló részegységeket tömörítő csomag, amely maximális teljesítményt szavatol az autó sportos használatának esetén. A csomag jelenlétéből a motor és a közteslevegő-hűtő egyaránt profitál: az erőforrás még nagy terhelés esetén egészséges marad termikus szempontból.

BMW M340i xDrive Limousine, G20, BMW Individual Frozen Pure szürke, hálómintás betéttel ellátott BMW vesék

Hálómintás betéttel ellátott BMW vesék.

A jellegzetesen egyedi megjelenésű, hálómintás betéttel ellátott BMW vesék az új BMW M340i xDrive Limousine és az új BMW M340d xDrive Limousine orr-részének leglátványosabb elemei. Az exkluzív, vízszintes elrendezésű, matt ezüst csomópontok, valamint a selyemfényű króm vesekeret mágnesként vonzzák magukra a csodáló tekinteteket.

BMW M340i xDrive Limousine, G20, BMW Individual Frozen Pure szürke, magasfényű fekete M külső tükrök

M külső tükrök.

Az aerodinamikailag optimalizált kialakítású, duplaszáras dizájnnal rendelkező, magasfényű fekete M külső tükrök látványos kontrasztot képeznek a jármű fényezésével, egyszersmind aszferikus lapjaikkal könnyen átláthatóvá tesznek mindenfajta közlekedési szituációt.

BMW M340i xDrive Limousine, G20, egy BMW Individual Frozen Pure szürke autó közeli hátulnézetből

Fardizájn.

A bal és jobb oldalon látható, 100 milliméterrel megnövelt átmérőjű, krómozott kipufogóvégek rendkívül atletikussá teszik a far megjelenését. Mindez, valamint a kipufogók között lévő nagyméretű diffúzor, illetve a függőleges, süllyesztett fényvisszaverő betétek hatásosan irányítják rá a figyelmet a jármű sportos ambícióira.

BMW M340i xDrive és BMW M340d xDrive Limousine, G20, M bőrkormány

M bőrkormány.

A multifunkciós gombokkal ellátott, fekete Walknappa bőrrel borított karimájú M bőrkormány ideális tapintásával és sportos megjelenésével dinamikus vezetési élményt szavatol.

BMW M340i xDrive és BMW M340d xDrive, G20, sportülések a vezető és az első utas számára

Sportülések a vezető és az első utas számára.

Kényelemmel párosított sportosság: A vezető és az első utas sportülései optimális oldaltartást biztosítanak megnövelt méretű oldalpárnáikkal és manuálisan állítható combtámaszukkal. Az ülés hosszirányú pozíciója, valamint – felszereltségtől függően – dőlésszöge egyaránt állítható.

BMW M340i xDrive Limousine, G20, BMW Individual Frozen Pure szürke, exkluzív küszöbbelépő-burkolatok

Exkluzív küszöbbelépő-burkolatok.

Az exkluzív, ezüstszürke M logóval ellátott küszöbbelépő-burkolatok már a beszállás pillanatában a sportosság üzenetét küldik Önnek. Egyfajta vizuális ízelítőt nyújtanak abból a vérpezsdítően izgalmas vezetési élményből, amelyben része lesz majd az új BMW M340i xDrive Limousine és az új BMW M340d xDrive Limousine volánja mögött.

VEZETŐHELY ÉS TECHNOLÓGIÁK.

M-specifikus műszeregység és vezérlési koncepció, digitális szolgáltatások és vezetőt segítő rendszerek a BMW 3 Limousine M modellekben.

Kényelem, biztonság és M-es élmény a legfelső fokon: a BMW 3 Limousine M modellek út közben számos innovatív technológiával támogatják Önt. A maximálisan jó átláthatóság és egyszerű kezelés letéteményesei az M-specifikus műszeregység* és az M-specifikus Head-Up kijelző*. Az olyan részletek pedig, mint az egyedileg konfigurálható M Setup*, a vörös színű Start/Stop gomb*, valamint a középkonzolon elhelyezett M MODE* és SETUP* kapcsolók csak még inkább felerősítik a versenyhangulatot. Élvezze hát az intelligens vezetőt segítő rendszerek előnyeit utazás, valamint parkolás közben és kommunikáljon a BMW-jével merőben újszerűen és egyszerűen a BMW Intelligent Personal Assistant segítségével. Mindemellett számos hálózati megoldás és digitális szolgáltatás áll az Ön rendelkezésre ahhoz, hogy ideális összeköttetéseket létesíthessen a BMW-je és a külvilág között – még kényelmesebbé téve ezzel mobil életformáját. *A BMW M3 Competition Limousine és a BMW M3 Limousine modellekhez érhető el.

BMW M3 Limousine, G80, 2020, műszerfal, belső tér
BMW 3 Limousine M modellek, G80, M Drive, az M bőrkormányon lévő M Drive gombok közelről

M Drive.

Az M Drive lehetővé teszi a kiválasztott DSC mód, a motor, a csillapítás, a kormányzás és a fékezés, valamint a sebességváltó karakterisztikájának egyéni beállítását, illetve eltárolását. A funkció az M bőrkormányon lévő M Drive gombokkal aktiválható.

 

Az M Drive kizárólag az M3 és az M3 Competition változatokhoz érhető el.

A BMW 3 Limousine M modellek, G80, M-specifikus műszeregység

M-specifikus műszeregység.

Az M-specifikus műszeregység a SPORT és a TRACK módokban rendkívül precízen, összpontosított formában jeleníti meg a vezetéssel kapcsolatos adatokat. Így például a turbó- és az abroncsnyomás, valamint bizonyos hőmérsékletek mindig szem előtt vannak, ami különösen versenypályán előnyös. A középkonzolon lévő M MODE gombbal változtatható a műszeregység nézete, illetve konfigurálható a megjelenített tartalom.

 

Az M Drive kizárólag az M3 és az M3 Competition változatokhoz érhető el.

BMW 3 Limousine M modellek, G80, G20, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

A navigáció funkcióval ellátott BMW Live Cockpit Professional felszereltség két kitűnő minőségű kijelzőt, azaz egy nagy felbontású, 14,9" méretű, érintéssel is vezérelhető központi kijelzőt, valamint egy teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglal magában.

BMW 3 Limousine M modellek, G80, G20, 8-as verziószámú BMW operációs rendszer BMW Intelligent Personal Assistant asszisztenssel

8-as verziószámú BMW operációs rendszer BMW Intelligent Personal Assistant asszisztenssel.

Az innovatív vezérlési koncepciót képviselő 8-as verziószámú BMW operációs rendszerrel még egyszerűbben kezelhetők a járműfunkciók. A BMW Intelligent Personal Assistant jóvoltából pedig természetes beszélt nyelven kiadott parancsokkal működtethet számos járműfunkciót.

BMW 3 Limousine M modellek, G80, G20, BMW Digitális kulcs

BMW Digitális kulcs.

A BMW Digitális kulcs teljes értékű autókulccsá avatja az Ön kompatibilis okostelefonját*. Az ajtó nyitásához egyszerűen csak tartsa oda az okostelefont az ajtókilincshez, a motor beindításához pedig tegye a készüléket az okostelefon-tartó tálcába. A BMW Digitális kulcsot megoszthatja akár öt ismerősével is.

*A BMW Digitális kulcs csak bizonyos típusú okostelefonokkal kompatibilis. A kompatibilis okostelefonok listája a bmw.com/digitalkey weboldalon található. A BMW Digitális kulcs használatának előfeltétele a Teleszerviz felszereltség megléte.

BMW 3 Limousine M modellek, G80, G20, Távoli szoftverfrissítés, egy okostelefon a fókuszban, az előtérben egy nővel, a háttérben egy BMW-vel

Távoli szoftverfrissítés.

Szeretné, ha BMW-jében a legfrissebb verziójú szoftver futna? A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően BMW-je mindig naprakész marad. A frissítések az éteren keresztül mennek végbe – pont úgy, ahogyan az az Ön okostelefonja esetében is történik. Járművének bizonyos funkciói is ugyanilyen módon aktiválhatók.

BMW 3 Limousine M modellek, G80, G20, Driving Assistant Professional, központi kijelző, belső tér

Driving Assistant Professional.

A Driving Assistant Professional optimális kényelmet és biztonságot nyújt kritikus vagy monoton közlekedési szituációkban. A Driving Assistant tartalmán felül a felszereltség a kibővített funkciókkal ellátott Kormányzási és sávasszisztenst, a Vészfékasszisztenst, valamint az oldalirányú ütközés elleni védelem funkcióval kiegészített Sávtartó asszisztenst foglalja magában.

BMW 3 Limousine M modellek, G80, G20, Parkolóasszisztens Plus, központi kijelző, belső tér

Parkolóasszisztens Plus.

A Parkolóasszisztens Plus egyszerűbbé teszi a parkolást és a manőverezést. A felszereltség egyebek mellett a Top View funkcióval ellátott Surround View funkciót, a Panorama View funkciót, a 3D View funkciót, valamint a Párhuzamosparkolás-segédet, a vészfékező funkcióval ellátott Aktív parkolássegítő rendszert, a járművet hossz- és oldalirányban manőverező Parkolóasszisztenst és a Tolatási asszisztenst foglalja magában.

BMW M3 Limousine, G80, 2020, M Drive Professional, központi kijelző, belső tér

M Drive Professional.

Az M Drive Professional tökéletes társ az extra adrenalindózissal telített utazásokhoz. Az M TRACK mód és a tízfokozatú M kipörgésgátló jóvoltából személyre szabható az autó vezethetősége, az M Drift Analyser rögzíti a driftelési szögeket, az M Laptimer pedig hathatós segítséget nyújt Önnek ahhoz, hogy tökéletes kört futhasson.

A BMW 3 LIMOUSINE M MODELLEK MŰSZAKI ADATAI.

A BMW M3 Competition Limousine és a többi modell.

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc:

375 (510)/6250

Max. nyomaték, Nm / 1/perc:

650/2750–5500

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

3,9

Fogyasztás, l/100 km (kombinált):

9,8

A méreteket tartalmazó ábra, BMW M3 Limousine, G80

BMW M PERFORMANCE PARTS TARTOZÉKOK.

Extrán sportos tartozékok a BMW M3 Competition Limousine-hoz és a BMW M3 Limousine-hoz.