Küldetése: új mércét állítani. A BMW 5-ös Limousine a modern üzleti limuzin fogalmának megtestesülése. Dinamikus, egyszersmind elegáns megjelenésével az autó meggyőzően elégíti ki azokat az elvárásokat, amelyeket ma az ügyfelek az ilyen kategóriájú járművekkel szemben támasztanak: a legmodernebb technológiával ötvözött esztétikus sportosságot és vezetési élményt.

Gondolkodj kreatívan. Halld meg az idők szavát. Íme, a két alapkövetelmény, amely elengedhetetlenül szükséges a fenntartható koncepciók megalkotásához. A BMW 530e iPerformance esetében mindkét feltétel maradéktalanul érvényesül, olyannyira, hogy az autó megelőzi a korát. A modell, amelynek legfőbb ütőkártyája az általa nyújtott, felvillanyozóan izgalmas vezetési élmény, plug-in hibrid meghajtásával bizakodással vág neki a fényes jövőnek.

Az események sűrűjében: a BMW 5-ös Limousine M Performance modellváltozatának jóvoltából Ön korábban elképzelhetetlen mértékig tolhatja ki a határokat. Oda, ahol nincs más, csak színtiszta adrenalin. Ahol a sportos karakterű járműből versenyautó lesz. Mert az „elég” soha nem elég.

Párját ritkító dinamizmus, sportos dizájn, maximális kényelem – a BMW 5-ös Touring minden kétséget kizáróan kategóriájának éllovasa. Egy rendkívül sokoldalú modellről van szó, amelyet a legkorszerűbb technológiákkal vérteztek fel, amely maximálisan praktikus és amelyet mindezeken felül jókora adag sportosság jellemez. A kényelemről, a biztonságról és a felhasználó maradéktalan kiszolgálásáról számtalan digitális szolgáltatás és vezetőt segítő rendszer gondoskodik. A nagyvonalú térkínálatot nyújtó belső tér minden részletéből sugárzik a legkitűnőbb minőség, az 1700 literesre is bővíthető csomagtér pedig bőséges helyet biztosít bármilyen tevékenységhez. Ez az autó tehát a vezetési élmény záloga, amely a szabadidő eltöltését és az üzleti tevékenységet új dimenzióba emeli.

Amennyiben Ön használt vagy új 5-ös BMW-t keres, itt minden szükséges, a BMW 5-ös sorozat aktuális modelljeivel kapcsolatos információt megtalál a sajtótesztek, valamint a finanszírozási és lízingajánlatok mellett – és természetesen megkeresheti azt a márkakereskedést is, ahol tesztvezetésre kíván jelentkezni.

Bővebben