Küldetése: új mércét állítani. A BMW 5-ös Limousine a modern üzleti limuzin fogalmának megtestesülése. Dinamikus, egyszersmind elegáns megjelenésével az autó meggyőzően elégíti ki azokat az elvárásokat, amelyeket ma az ügyfelek az ilyen kategóriájú járművekkel szemben támasztanak: a legmodernebb technológiával ötvözött esztétikus sportosságot és vezetési élményt.

Kreatív gondolkodás. Együtthaladás a korral. Ez a fenntarthatóság koncepciójának két legfőbb összetevője. A BMW 530e plug-in hibrid mindkettőt tökéletesen ülteti át a gyakorlatba, aminek köszönhetően a modell magabiztosan előzi meg a korát. Az autó, amelynek első számú vonzereje a felvillanyozó vezetési élmény, plug-in hibrid hajtásláncával száguld a fényes jövő felé. 

Az események sűrűjében: a BMW 5-ös Limousine M Performance modellváltozatának jóvoltából Ön korábban elképzelhetetlen mértékig tolhatja ki a határokat. Oda, ahol nincs más, csak színtiszta adrenalin. Ahol a sportos karakterű járműből versenyautó lesz. Mert az „elég” soha nem elég.

Párját ritkító dinamizmus, sportos dizájn, maximális kényelem – a BMW 5-ös Touring minden kétséget kizáróan kategóriájának éllovasa. Egy rendkívül sokoldalú modellről van szó, amelyet a legkorszerűbb technológiákkal vérteztek fel, amely maximálisan praktikus és amelyet mindezeken felül jókora adag sportosság jellemez. A kényelemről, a biztonságról és a felhasználó maradéktalan kiszolgálásáról számtalan digitális szolgáltatás és vezetőt segítő rendszer gondoskodik. A nagyvonalú térkínálatot nyújtó belső tér minden részletéből sugárzik a legkitűnőbb minőség, az 1700 literesre is bővíthető csomagtér pedig bőséges helyet biztosít bármilyen tevékenységhez. Ez az autó tehát a vezetési élmény záloga, amely a szabadidő eltöltését és az üzleti tevékenységet új dimenzióba emeli.

Amennyiben Ön használt vagy új 5-ös BMW-t keres, itt minden szükséges, a BMW 5-ös sorozat aktuális modelljeivel kapcsolatos információt megtalál a sajtótesztek, valamint a finanszírozási és lízingajánlatok mellett – és természetesen megkeresheti azt a márkakereskedést is, ahol tesztvezetésre kíván jelentkezni.

Bővebben