BMW e-mobilitás, áttekintés, BMW e-mobilitás

BMW ELEKTROMOBILITÁS.

BMW ELEKTROMOBILITÁS.

Csatlakozzon hát és fedezze fel a BMW elektromos autók és plug-in hibridek világát.

Csaknem ötven évnyi kutatást és fejlesztést követően a fenntartható és környezetbarát mobilitás elvét kivisszük az utakra elektromos járműveink segítségével. Tisztán elektromos meghajtású modelljeink – így az új BMW iX, a BMW iX3 vagy éppen a BMW i3 és a BMW i3s – mellett ott van a plug-in hibridek alkotta flotta is, amely a piacon a legnagyobbnak számít és amely két világ legjavával ajándékozza meg a vásárlókat, kövessenek azok bármilyen életstílust vagy legyen szükségük bármire. A BMW Charging lenyűgözően gazdag kínálata, valamint mindent felölelő, a vásárló dolgát megkönnyítő csomagjai minden eddiginél rugalmasabbá, kényelmesebbé, környezetbarátabbá és vonzóbbá teszik az elektrifikált járművek használatát és töltését. Autógyártóként elköteleztük magunkat a Párizsi Klímaegyezmény céljainak megvalósítása mellett, emellett azt a célt tűztük ki, hogy az iparág legsikeresebb és legfenntarthatóbb prémium szereplőjévé váljunk. Elvégre a fenntarthatóság a mi szemünkben nem csak egy trend, hanem felhívás a cselekvésre.

Bővebben

MINDENKINEK MEGVAN A SAJÁT JÖVŐBE VEZETŐ ÚTJA

Elektromobilitás BMW módra.

Azért, hogy mindenkinek megadjuk a számára legmegfelelőbb választ, mi, itt a BMW-nél három különböző koncepciót dolgoztunk ki az elektrifikált és fenntartható mobilitáshoz: az elektromos autót, a plug-in hibridet és a mild hibridet. Ily módon kellően sokszínű, az egyéni választás lehetőségét biztosító ajánlattal állunk vásárlóink elé. Mindezzel párhuzamosan természetesen folyamatosan dolgozunk azon, hogy még jobbá tegyük teljes járműflottánk ökológia mérlegét.

BMW e-mobilitás, BMW eDrive technológiák, elektromos autó

AZ ELEKTROMOS AUTÓ

100%-osan felvillanyozó vezetési élmény: fedezze fel, hogy mennyire különleges dolog egy elektromos BMW-t vezetni. Anélkül, hogy autója egyetlen grammnyi káros anyagot bocsátana ki, Ön felhőtlenül élvezheti a motor azonnali gázreakcióit, a forradalmian újszerű gyorsulási élményt, valamint az extrém módon agilis menettulajdonságokat. A forgalomban való, szinte hangtalan suhanás pedig olyan érzéssel töltheti el Önt, mintha a levegőben siklana.
Fedezze fel a BMW elektromos autókat
BMW e-mobilitás, BMW eDrive technológiák, hibrid autó, plug-in hibrid

A PLUG-IN HIBRID

Maximális mértékű hatékonyság, kimagasló kényelem és páratlan dinamizmus: e tulajdonságok jellemzik a BMW plug-in hibrid modelljeit. A minden más járműtípusnál sokoldalúbb plug-in hibridek két világ legjavát egyesítik, emellett azok – kiegészítő elektromos meghajtásuknak köszönhetően – egyetlen gombnyomásra képesek változatosságot és helyi emissziómentességet vinni az Ön mindennapjaiba.
Fedezze fel a BMW plug-in hibrideket
BMW e-mobilitás, BMW eDrive technológiák, hibrid autó, mild hibrid

MILD HIBRID TECHNOLÓGIA

A mild hibrid technológia a klasszikus belső égésű motorral ellátott járművek fékezési energiáját villamos energiává alakítja át, amely a fedélzeti elektromos berendezéseket táplálja és besegít a motornak. Mindezzel pedig csökkenti a fogyasztást és a CO₂-kibocsátást, egyszersmind Ön a még robbanékonyabb gyorsítási képesség formájában a dinamizmus terén is jelentős előnyökeg könyvelhet el.
BMW e-mobilitás, BMW töltés

Szeretnék többet megtudni a töltésről

BMW e-mobilitás, BMW hatótáv

Szeretnék jobban elmélyedni a hatótáv témakörében

BMW e-mobilitás, BMW fenntarthatóság

Szeretnék alaposabban megismerkedni a fenntarthatóság témakörével

  

BMW Elektromobilitás, technológia, elektromos autó, plug-in hibrid, videó

MERT A JÖVŐ TÖBBET KÍVÁN EGY EGYSZERŰ HAJTÁSI KONCEPCIÓNÁL

Fedezze fel a BMW elektrifikációs stratégiáját.

BMW Elektromobilitás, BMW Podcast, Changing Lanes, elektros autó, plug-in hibrid

„CHANGING LANES” – FEDEZZE FEL A BMW PODCASTJÁT

A „Changing Lanes” a BMW hivatalos podcastja. Ebben az epizódban egyebek mellett azt magyarázzuk el, hogy mi a különbség a plug-in hibrid, a mild hibrid és a tisztán elektromos meghajtású járművek között. Tisztában vagyunk ugyanis azzal, hogy manapság elég nehéz lépést tartani az e-mobilitás terén egyre-másra felbukkanó technológiákkal. Éppen ezért a „Changing Lanes” című epizódot annak szenteljük, hogy elmondjuk, milyen fajta elektrifikált járművek léteznek a PHEV-ektől egészen az üzemanyagcellás autókig. Megtudhatja tehát, hogy mik a legfőbb különbségek a töltést, a motorkonfigurációt és a mindennapi használatot illetően – vagyis, ha naprakész ismereteket kíván szerezni a témában, hallgassa meg BMW podcast epizódunkat.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás

  • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

    Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

    Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

     

FOGYASZTÁS ÉS CO2-KIBOCSÁTÁS.
 
 
 

 

 


Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

 

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

 

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

 

Bővebben