BMW 5 Touring

BMW 5 TOURING

*A kép illusztráció

Bővebben
BMW 5 TOURING

 

 

PRAKTIKUM – EGY KICSIT MÁSKÉPP.

A praktikum és az erős karakter tökéletes elegye.

A BMW 5 Touring teljesen új mércét állít a sportos attitűddel fűszerezett funkcionalitás terén. A minimalista dizájn a maguk teljes mivoltában engedi érvényesülni a jellegzetes vesékhez, a nagyméretű légbeömlő nyílásokhoz vagy éppen a szigorú tekintetű, lézer technológiával ellátott fényszórókhoz hasonló részleteket. Az elegáns utaskabint kivételesen nagyvonalú térkínálat jellemzi, a tágas csomagtartó pedig rendkívül sok poggyászt képes elnyelni. A bármilyen körülmények közötti tökéletes kényelemről és a vezető egyedülálló támogatásáról fejlett műszaki megoldások gondoskodnak.

Keresse meg az igényeinek megfelelő BMW 5 Touring modellt.

BMW 530e xDrive Touring

BMW 5 Touring
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák W-küllős 632
 • Luxury Line
 • Steptronic Sport sebességváltó

BMW 540d xDrive Touring

BMW 5 Touring
 • 20" M Könnyűfém keréktárcsák Y-küllős 846 M, kétszínű, Jet Fekete, eltérő méretű
 • Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzórendszer
 • Innovációs csomag

BMW 520d xDrive Touring

BMW 5 Touring
 • M Sport csomag
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Parkolóasszisztens

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 5 Touring

A BMW 5 Touring többféle praktikus és kényelmes változatban érhető el.

Ismerkedjen meg alaposabban a BMW 5 Touring nyújtotta lehetőségekkel és találja meg azt a modellt, amely a leginkább megfelel az igényeinek.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.