PRAKTIKUM – EGY KICSIT MÁSKÉPP.

A praktikum és az erős karakter tökéletes elegye.

A BMW 5 Touring teljesen új mércét állít a sportos attitűddel fűszerezett funkcionalitás terén. A minimalista dizájn a maguk teljes mivoltában engedi érvényesülni a jellegzetes vesékhez, a nagyméretű légbeömlő nyílásokhoz vagy éppen a szigorú tekintetű, lézer technológiával ellátott fényszórókhoz hasonló részleteket. Az elegáns utaskabint kivételesen nagyvonalú térkínálat jellemzi, a tágas csomagtartó pedig rendkívül sok poggyászt képes elnyelni. A bármilyen körülmények közötti tökéletes kényelemről és a vezető egyedülálló támogatásáról fejlett műszaki megoldások gondoskodnak.
BMW 5 Touring

INTEGRÁLT AKTÍV KORMÁNYZÁS

Az Integrált aktív kormányzás az adott vezetési szituációhoz igazítja a kormányzás karakterisztikáját, amivel irányváltáskor optimalizálja a jármű menettulajdonságait. A kormányzási szög a kormány elfordításának mértéktől függ, ami rendkívül hasznos kanyarvételkor. A hátsókerék-kormányzás pedig – főleg nagyobb tempónál – kivételes menetstabilitással ruházza fel az autót.
BMW 5 Touring

PLUG-IN HIBRID

Fedezze fel, hogy milyen is az, amikor két fenséges dolog egyesíti az erejét: a BMW 5 Touring plug-in hibrid változatai, az 530e és az 530e xDrive a BMW eDrive elektromos technológiát a BMW TwinPower Turbo motorokkal ötvözik, aminek köszönhetően kategóriájuk valódi éllovasaivá válnak. Az új "Anticipatory Hybrid" mód a Valós idejű közlekedési információkat hívja segítségül ahhoz, hogy új szintre emelje az intelligenciával átitatott vezetési élményt.
BMW 5 Touring

ADAPTÍV FUTÓMŰ

Az Adaptív futómű képes alkalmazkodni az adott szituációhoz, aminek köszönhetően az autó kényelmesebben kanyarodik és dinamikusabban viselkedik. Ön a vezetést nagymértékben támogató COMFORT, illetve a dinamikusabb csillapítást alkalmazó SPORT program közül választhat.
BMW 5 Touring

AUTOMATIKUS SZINTSZABÁLYOZÁSÚ FUTÓMŰ

Az automatikus szintszabályozású, légrugós hátsó futómű bármilyen terhelés mellett gondoskodik a maximális menetkényelemről. A jármű hasmagassága még nagy terhelés esetén sem változik, ami minden körülmények között szavatolja a biztonságos haladást.
BMW 5 Touring

LÉZERVILÁGÍTÁS

A BMW Lézervilágítás felszereltség – amely elképesztően nagyra, akár 650 méterre is megnöveli a látótávolságot – a részét képező L-alakú, kék kiemelésekkel ellátott első fényszórók segítségével még sportosabb karakterrel ruházza fel a járművet. A megnövelt világítási hatótáv sötétedés után jelentősen fokozza a biztonságot és az általános kényelmet.
BMW 5 Touring

LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

Az innovatív 7-es verziószámú BMW operációs rendszert futtató BMW Live Cockpit Professional – amely az alapellátmány része – a praktikus, 12,3" méretű központi kijelzőt és a teljes egészében digitális, 12,3" méretű műszeregységet foglalja magában. A felszereltség minden egyes eleme azt a célt szolgálja, hogy a jármű fedélzetén való tájékozódás még intuitívabb és felhasználóbarátabb legyen.
BMW 5 Touring

OKOSTELEFON-INTEGRÁCIÓ

Integrálja okostelefonját a BMW 5 Touring fedélzeti rendszerébe az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével. A vezeték nélküli kapcsolat megteremtése után a megszokott módon használhatja kedvenc okostelefonos appjait a központi kijelzőn, a műszeregységen vagy az opcionális BMW Head-Up kijelzőn keresztül.
BMW 5 Touring

TOLATÁSI ASSZISZTENS

A Tolatási asszisztens memorizálja a jármű által előremenetben, maximum 35 km/órás sebességgel megtett út utolsó 50 méterét, hogy az autó ugyanazon a nyomvonalon vissza tudjon tolatni. A rendszer átveszi a kormányzás feladatát a vezetőtől, akinek csak annyi a feladata, hogy figyelje a jármű környezetét.
BMW 5 Touring

DRIVING ASSISTANT PROFESSIONAL

A BMW 5 Touring csak még intelligensebbé válik az opcionális Driving Assistant Professional segítségével. A vezető dolgát megkönnyítő rendszer egyebek mellett olyan, a biztonságot fokozó funkciókat foglal magában, mint a Kormányzási és sávasszisztens, az Aktív sebességtartó automatika vagy az Automatikus sebességhatár-asszisztens.
BMW 5 Touring

TÁVOLI SZOFTVERFRISSÍTÉS

A Távoli szoftverfrissítésnek köszönhetően az Ön BMW 5 Touringja mindig tartja majd a lépést a fejlődéssel. A frissítésekre intuitívan és egyszerűen, a My BMW appon vagy az autóba beépített SIM-kártyán keresztül tehet szert.

Keresse meg az igényeinek megfelelő BMW 5 Touring modellt.

BMW 530e xDrive Touring

BMW 5 Touring
 • 18" Könnyűfém keréktárcsák W-küllős 632
 • Luxury Line
 • Steptronic Sport sebességváltó

BMW 540d xDrive Touring

BMW 5 Touring
 • 20" M Könnyűfém keréktárcsák Y-küllős 846 M, kétszínű, Jet Fekete, eltérő méretű
 • Bowers & Wilkins Diamond surround hangsugárzórendszer
 • Innovációs csomag

BMW 520d xDrive Touring

BMW 5 Touring
 • M Sport csomag
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Parkolóasszisztens

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 5 Touring

A BMW 5 Touring többféle praktikus és kényelmes változatban érhető el.

Ismerkedjen meg alaposabban a BMW 5 Touring nyújtotta lehetőségekkel és találja meg azt a modellt, amely a leginkább megfelel az igényeinek.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.