LÁZADÓ TERMÉSZET

Izgalmas menetdinamikai jellemzők önkifejezésre vágyó, nyitott egyéniségeknek

E különleges Sports Activity Coupé (SAC) meglehetősen új jövevénynek számít a BMW modellek népes családjában. Egyedi dizájnjával, sportos felfüggesztésével és lenyűgöző erejével azonban az autó villámgyorsan utat talált a mindenben az egyéniséget kereső vezetők szívéhez. A szépséges vadóc tehát remek választás azon igazi egyéniségek számára, akik a trendeket diktálni és nem követni szeretik. Mindezen felül az X modellek palettáján a BMW X2 az első, amely elérhető a letaglózó M Sport X változatban is.
BMW X2

DINAMIZMUS MINDEN RÉSZLETÉBEN

Az autó dizájnjának minden egyes részlete az egyéniség átütő erejét hirdeti. A magabiztosságot sugárzó orr-rész egyebek mellett a hangsúlyos lökhárítóval és az erőt sugárzó, háromrészes légbeömlővel vonzza a tekinteteket. Az egyedi hátsó szekció az enyhén lefelé ívelő tetővonallal és a markáns csomagtértetővel irányítja magára a figyelmet. A hátsó tetőoszlopra helyezett logóval az autó a BMW E9 előtt tiszteleg.
BMW X2

KALAND A CSOMAGBAN

Ha még jobban szeretne kitűnni a közlekedők sokaságából, legjobb, ha a pazar M Sport X csomagot választja, amely a BMW M és X modellek dizájnjellegzetességeit ötvözi. A raliautók által ihletett M Sport X felszereltség kifinomult, Frozen szürke külső elemekkel gazdagítja az autót, amelyek merész kontrasztot képeznek a fényezéssel. A további, sajátosan egyéni részletek pedig még inkább kidomborítják az autó sportos karakterét.
BMW X2

xDRIVE MINDEN ÚTRA

Az egyedülálló dinamizmus és a felsőfokú agilitás alapjellemzők a BMW X2 esetében – a végletekig fokozott vezetési élményről pedig az opcionális BMW xDrive összkerék-meghajtás gondoskodik. A rendszer tökéletes tapadást és megingathatatlanul stabil iránytartást szavatol a BMW X2 számára. Mindemellett a BMW xDrive bármilyen útfelületen tökéletesen uralhatóvá teszi az autót, így Ön még a legtrükkösebb kanyarokat is finoman és kényelmesen veheti be.
BMW X2

APPLE CAR PLAY

A BMW X2 gondoskodik az Ön kiváló kapcsolatairól – legyen szó a telefonjáról vagy éppen a kedvenc appjairól, például az iMessage-ről, a WhatsAppról vagy a Spotify-ról. A készülék funkcióit és az alkalmazásokat a jármű kezelőszerveivel vezérelheti zökkenőmentesen, élvezetes módon. Ha pedig úgy óhajtja, a hangvezérlés kormánykeréken elhelyezett gombjának megnyomásával hangutasításokat adhat a Sirinek.
BMW X2

TORLÓDÁSASSZISZTENS

Van fárasztóbb dolog a nagyvárosi forgalomban való araszolásnál? Nos, a BMW X2 Torlódásasszisztense pont arra hivatott, hogy enyhítsen a zsúfoltság okozta stresszen. Az alacsony sebességet felismerő rendszer hagyja, hogy az autó együtt mozogjon a többi lelassult járművel – úgy, hogy biztonságos távolságot tart az elöl haladótól. A fentieken túl az asszisztens akár állóra is fékezi az autót, valamint aktív támogatást biztosít a kormányzáshoz.
BMW X2

DRIVING ASSISTANT PLUS

Az autózást még biztonságosabbá és élvezetesebbé tevő rendszereket tömörítő Driving Assistant Plus a BMW X2 vezetőjének legjobb barátja. Fedezze hát fel az Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, a Gyalogosfelismerést, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, a Távolságifényszóró-asszisztenst, a Sebességhatár-kijelzést, valamint a Stop&Go funkcióval ellátott sebességtartó automatikát, amelyek utazását még stressz- és zökkenőmentesebbé teszik.
BMW X2

VEZETŐORIENTÁLT MŰSZERFAL

A BMW X2 ergonomikus, vezetőorientált műszerfallal rendelkezik, hasonlóan az összes többi BMW modellhez. A funkciók intuitívan és könnyedén működtethetők, a legfontosabb kezelőszervek pedig könnyen elérhető helyen vannak. Az opcionális M bőrkormány, valamint a kormányon lévő kapcsolókarok még rangosabbá és kifinomultabbá teszik az eleve ragyogó belső teret.

Saját igényeire szabott BMW-je csak néhány kattintásra van Öntől.

Bátran tegye le a voksát az Önnek leginkább tetsző lehetőség mellett – válasszon a BMW X2 modellváltozatai közül.

BMW X2 xDrive18d

BMW X2
 • Misano kék metál fényezés
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • MSport kormánymű

BMW X2 xDrive25e

BMW X2
 • M Sport X modell
 • Panoráma üvegtető
 • M bőrkormány

BMW X2 sDrive20d

BMW X2
 • Sportülések a vezető és első utas számára
 • Parkolást segítő rendszer (PDC) elől, hátul
 • Driving Assistant Plus

FEDEZZE FEL MINDEGYIK MODELLVÁLTOZATOT.

BMW X2

Ismerkedjen meg alaposabban a rettenthetetlen és atletikus BMW X2-vel.

A BMW X2 többféle változatban érhető el – amelyek bátrak, merészek és nagyon kívánatosak. Válassza hát ki a lehetőségek közül az Önnek leginkább megfelelőt variánst, azután induljon vele útnak az új kalandok felé. 

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció
 • ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
 • Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
 • Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.