BMW X2

AZ ÚJ BMW X2.

*A kép illusztráció

Bővebben
AZ ÚJ BMW X2.

 

 

AZ ÖNKIFEJEZÉS CSAPÁSIRÁNYA

Izgalmas menetdinamikai jellemzők önkifejezésre vágyó, nyitott egyéniségeknek

A lázadók mernek kérdezni. AZ ÚJ BMW X2 azoknak készült, akik veszik maguknak a bátorságot ahhoz, hogy új tartalommal töltsék meg a már ismert fogalmakat. Elegáns, kupés sziluettjével és magabiztos, függőleges orr-részével AZ ÚJ BMW X2 a sportosság és a karakteresség eszményének megtestesítője. Az alapfelszereltséghez tartozó, modern nappali menetfényekkel kiegészített LED-es első fényszórók kitűnően világítják meg az utat. Az újragondolt, gyöngyházfényű króm keretbe foglalt vesékbe hálómintás, fekete betét kerül. Az esztétikus külsejű ÚJ BMW X2 sokféle hálózati megoldást, digitális szolgáltatást és szórakozási lehetőséget kínál. E jármű semmilyen helyzetben nem jön zavarba és felkészülten várja az Ön hirtelen támadt ötleteit. Járjon hát elöl a szenvedélyével.
ICONIC GLOW

ICONIC GLOW

Adja át magát a BMW Iconic Glow nyújtotta esztétikai élménynek. AZ ÚJ BMW X2 alapfelszereltségként kapja meg a LED-es első fényszórókat, amelyek páratlan hatékonysággal világítják meg az utat. Mindemellett pedig rendkívül elegánsak.

HAJLÍTOTT KIJELZŐ

HAJLÍTOTT KIJELZŐ

A belső tér fő látványeleme a BMW Curved Display kijelző. E digitális csoda harmonikusan olvasztja egyetlen egységgé a 10,25 colos műszerfali és a 10,7 colos központi kijelzőt. Az új tervezésű kezdőképernyőről gyorsan érhetők el a gyakran használt funkciók, így a kényelmes kezelhetőség új szintje valósul meg.

CSAK KÖNNYEDÉN

CSAK KÖNNYEDÉN

AZ ÚJ BMW X2 kiváló térérzetű és a mai kornak megfelelő funkcionalitású belső tere a jó közérzet kellemes szigete. Az ergonomikusan a középső kartámaszba épített vezérlőpanelről könnyedén érhető el minden járműfunkció. További előrelépésként mind az elöl, mind a hátul ülők nagyobb válltérnek örvendhetnek.

MUTASSA MEG EGYÉNISÉGÉT AZ AUTÓJÁVAL

MUTASSA MEG EGYÉNISÉGÉT AZ AUTÓJÁVAL

A gazdag alapfelszereltségű ÚJ BMW X2 szélesre tárja a kaput a testre szabási lehetőségek előtt, lehetővé téve, hogy autója mindenben megfeleljen saját stílusának és szükségleteinek. A panoráma üvegtetőtől a szelfikészítésre is alkalmas belső téri kameráig minden rendelkezésre áll – a választék olyan hatalmas, hogy a lehetőségeknek úgyszólván csak a képzelete szabhat határt.

AIR CONSOLE JÁTÉKOK*

AIR CONSOLE JÁTÉKOK*

Merüljön el az AirConsole Games platform nyújtotta szórakozásban. Élvezze a bőséges választékban elérhető videojátékokat, amelyek izgalmas pillanatokkal színesítik várakozás idejét. A játékban a jármű minden utasa aktívan részt vehet az okostelefonját használva kontrollerként, ami csak még tovább fokozza az élményt.

 

*A vezető figyelmének elterelését megakadályozandó, a funkció kizárólag a jármű álló helyzetében használható.

PROAKTÍV GONDOSKODÁS

PROAKTÍV GONDOSKODÁS

A BMW Proaktív gondoskodás funkció automatikusan kapcsolja össze Önt a BMW-jével. Ha kell, a rendszer gondoskodik minden, a jármű szervizelésével kapcsolatos kérdésről. Semmi nem kerülheti el a figyelmét. A Proaktív gondoskodás teljesen önállóan és – ahogyan a neve is elárulja – proaktívan működik.

DIGITAL PREMIUM

DIGITAL PREMIUM

A BMW Digital Premium egy kiegészítő digitális csomag, amely nemzetközi és országspecifikus podcastekkel, hírekkel, videostreaming- és játékalkalmazásokkal bővíti a fedélzeti tájékozódási és szórakozási lehetőségek körét. Az ingyenes, három hónapos próbaidőszak akkor veszi kezdetét, amikor a jármű fedélzetén először jelentkezik be azzal a BMW ID-val, amelyhez a jármű hozzá van rendelve.

BMW MAPS

BMW MAPS

Mostantól még könnyebben juthat el úti céljához. A BMW Maps továbbfejlesztett funkcióinak jóvoltából Ön folyamatosan tájékozódhat a pillanatnyi forgalmi helyzetről akkor is, amikor a navigáció nincs aktiválva. Mindemellett bővebb információkat szerezhet az érdekes helyekről, megtekintheti az azokról készült képeket, értékeléseket, illetve tudakozódhat a fizetési lehetőségekről. 

Mutassa meg az Önben élő szenvedélyt AZ ÚJ BMW X2 segítségével.

Bátran tegye le a voksát az Önnek leginkább tetsző lehetőség mellett – válasszon a BMW X2 modellváltozatai közül.

BMW X2 xDrive18d

BMW X2
 • Misano kék metál fényezés
 • Steptronic Sport sebességváltó
 • MSport kormánymű

BMW X2 xDrive25e

BMW X2
 • M Sport X modell
 • Panoráma üvegtető
 • M bőrkormány

BMW X2 sDrive20d

BMW X2
 • Sportülések a vezető és első utas számára
 • Parkolást segítő rendszer (PDC) elől, hátul
 • Driving Assistant Plus

FEDEZZE FEL A TOVÁBBI LEHETŐSÉGEKET

BMW X2

A fejlődést a fényes elmék szenvedélye és kreativitása viszi előre. Ismerkedjen hát meg alaposabban is AZ ÚJ BMW X2 modellel, az individualisták autójával.

Jogi nyilatkozat

 • *A kép illusztráció
 • ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.
 • Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.
 • Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat."