BMW Series 2

BMW 2 GRAN COUPÉ

* A kép illusztráció

Bővebben
BMW 2 GRAN COUPÉ

 

 

ELBŰVÖLŐ DIVATDIKTÁTOR

A BMW 2 Gran Coupé új mércét állít a kategóriájában.

A lélegzetelállító dizájn alaposan felkavarja az állóvizet. A karakteres orr-rész határozottan szemrevaló, ám az autó névjegyét sokkal inkább a gyönyörűen lefelé ívelő tetővonal, valamint az egyedi, sportos hátsó szekció teszi le. Az autó elegáns és kifinomult, illetve extravagáns és látványos egyszerre – egy vérbeli individualista. A belső tér exkluzív részleteivel és remek anyagaival tűnik ki. Fedezze fel a 10,25” méretű iker digitális kijelzőt, a panoráma üvegtetőt vagy a Dakota bőrkárpitozású sportüléseket, amely felszereltségek a tapinthatóvá és érezhetővé teszik a luxus szintű funkcionalitást.
NÉGYAJTÓS KUPÉ

NÉGYAJTÓS KUPÉ

A BMW 2 Gran Coupé büszkén ülteti át a négyajtós kupé koncepciót a prémium kompakt szegmensbe. Az ötlet, amely a magasabb járműkategóriákban már sikert aratott, fényes esélyekkel indul harcba a kisebb méretű, agilis autókat kedvelő, a városban sokat közlekedő vezetők kegyeiért. Felkészült arra a tengernyi lehetőségre, amit ez az autó nyújt Önnek?
KERET NÉLKÜLI AJTÓK

KERET NÉLKÜLI AJTÓK

Az új BMW 2 Gran Coupé látványos megkülönböztető jegyei, a keret nélküli ajtók az autó sportos és öntörvényű karakterére irányítják rá a figyelmet. Az erősen csapott, befelé dőlő csomagtérajtó érzékletesen erősíti fel a jármű egészéből áradó kalandvágyat és dinamizmust.
LED-ES HÁTSÓ LÁMPÁK

LED-ES HÁTSÓ LÁMPÁK

Ezt az autót eleve nem lehet nem észrevenni, ám a LED-es hátsó lámpák még feltűnőbbé teszik azt az utcai forgatagban, emellett gondoskodnak arról is, hogy az autó sötétben is rögtön felismerhető legyen. A lámpák – amelyeknek alakja nagyszerűen rímel a jármű farrészének dinamikus vonalaira – egyszerre ikonikusak és kimagaslóan funkcionálisak.
DIGITÁLIS KULCS

DIGITÁLIS KULCS

Most aztán tényleg mindig kéznél lehet vadonatúj BMW 2 Gran Coupéjának kulcsa – hiszen az új digitális kulcs funkciónak köszönhetően okostelefonja segítségével is bármikor egyszerűen és kényelmesen juthat be az autójába. Az iOS és Android készülékekkel is kompatibilis digitális kulccsal azonban Ön nemcsak nyithatja és zárhatja a BMW-jét, hanem akár beindíthatja vele a jármű motorját is.
BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

BMW LIVE COCKPIT PROFESSIONAL

Az intuitív navigáció funkciót is felvonultató BMW Live Cockpit Professional – amely alapfelszereltségként jár az M Sport és az M235i modellekhez – két kitűnő minőségű, nagy felbontású, 10,25” méretű kijelzőt foglal magában. Utóbbiakat Ön érintéssel, a teljes egészében digitális műszeregységről, valamint az iDrive Touch kontrollerrel vezérelheti.
APPLE CAR PLAY

APPLE CAR PLAY

Vezesse BMW 2 Gran Coupéját anélkül, hogy bármi is elvonná a figyelmét a lényegről: pontosan ezt teszi lehetővé az Apple CarPlay, amely vezeték nélkül teremt kapcsolatot a jármű és az okostelefonja, illetve az Ön kedvenc applikációi, példálul a WhatsApp, az iMessage, a Spotify és az Apple Zene között. Ha pedig úgy kívánja, a hangvezérlés könnyen elérhető helyen, a kormányon elhelyezett gombjával bármikor útitársává avathatja a Sirit.
ILLUMINATED BERLIN BELSŐ DÍSZÍTŐELEMEK

ILLUMINATED BERLIN BELSŐ DÍSZÍTŐELEMEK

BMW 2 Gran Coupéja különleges karakterének reflektorfénybe emelését szolgálják a matt Illuminated Berlin díszítőelemek, amelyek a műszerfal mellett máshol is felbukkannak az autó belső terében. A díszítőelemek kifinomult rajzolatú világítása hangulatos fényt visz a tökélyre csiszolt és gáláns utastérbe.
PANORÁMA ÜVEGTETŐ

PANORÁMA ÜVEGTETŐ

A Panoráma üvegtető jóvoltából olyan fokú tér- és szabadságérzetet, valamint annyi napfényt élvezhet, amilyenről és amennyiről még csak nem is álmodott. Amikor zárva van, az üvegtető fénnyel árasztja el a belső teret. Amikor pedig – egy kicsit felfrissítendő a gondolatait – kinyitja azt, azonnal az az érzése támad, mintha csak a kék égbolt jelentené a határt a feje fölött. A kívánt szituációt a toló és a billenő funkcióval, a napfényvédő rolóval, valamint a szélfogóval teremtheti meg.

Állítsa össze az egyéni kívánalmainak megfelelő modellt.

BMW 218d Gran Coupé

BMW 2 Gran Coupé
 • Luxury Line modell
 • Steptronic sebességváltó
 • Parkolássegítő rendszer (PDC) elöl, hátul

BMW 218i Gran Coupé

BMW 2 Gran Coupé
 • 17" Könnyűfém keréktárcsák duplaküllős 549
 • Sportülések a vezető és az első utas számára
 • "Illuminated Berlin" belső díszítőelemek

BMW 220d xDrive Gran Coupé

BMW 2 Gran Coupé
 • M Sport modell
 • 18" M Könnyűfém keréktárcsák V-küllős 554 M
 • BMW Individual Shadow Line lámpák

FEDEZZE FEL A LEHETŐSÉGEK GAZDAG TÁRHÁZÁT.

BMW 2 Gran Coupé

Ismerkedjen meg alaposabban is a kategóriát forradalmasító autóval.

A BMW 2 Gran Coupé többféle változatban érhető el, amelyek egytől-egyig nagyszerűek és kalandra éhesek. Alig várják, hogy Ön felfedezze őket.

Jogi közlemény

 • *A kép illusztráció

  ** Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.