Egy mozgó autó rézsútos oldalnézetből, BMW X2, F39, Sanremo zöld metál
Fogyasztás, kombinált6,9-7,6 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

BMW X2

Fogyasztás, kombinált6,9-7,6 l/100 km
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

Abszolút különleges. Extrém módon kivételes. A BMW X2-ről már első pillantásra egyértelműen látszik, hogy sportos ambíciókkal rendelkezik. A merészen atletikus karakterű autót olyan szintű dinamizmus és agilitás jellemzi, ami egyszerűen verhetetlen a kategóriában. A minőségi belső térrel rendelkező, számos innovatív technológiát felvonultató BMW X2 egy új korszak extrovertált főhőse. Készen áll arra, hogy közelebbi ismeretséget kössön vele?

Bővebben

A BMW X2 DIZÁJNJÁNAK FŐBB JELLEGZETESSÉGEI.

Rézsútos elölnézet, BMW X2, F39, Sanremo zöld metál
Elölnézet, BMW X2, F39, Sanremo zöld metál

Extrovertált orr-rész.

Már első pillantásra lélegzetelállító jelenség: magabiztos orr-rész erőt sugárzó lökhárítóval, valamint nagyméretű légbeömlőkkel, amelyeknek jóvoltából még hatékonyabb a fékek és a motor hűtése.

Oldalnézet, BMW X2, F39, Sanremo zöld metál

Lendületes, erőt sugárzó oldalnézet.

Látványos, mint egy X modell, agilis, mint egy kupé – az erőteljes alsó részt, valamint a vékony kontúrral rendelkező ablakfelületeket egységes kompozícióba összefogó, atletikus vállvonal sportos sziluettel ruházza fel az új BMW X2-t.

Hátulnézet, BMW X2, F39, Sanremo zöld metál

Látványos fardizájn.

A különleges dizájnnyelv ügyesen irányítja rá a figyelmet az új BMW X2 szélesen terpesztő kiállására. Az autó magas esztétikai nívóját hűen jellemzi a hátsó kötény síkjába illeszkedő csomagtértető, amelynek kilincseként a billenthető BMW logó szolgál.

Műszerfal, BMW X2, F39, 2020, belső tér

Vezetőorientált műszerfal.

A kifinomult belső tér a BMW X modellekre jellemző, remek ergonómiájával győz meg. A műszerek és a funkciók mindegyike intuitív módon használható. Egy különlegesen sportos részlet: az opcionális, kapcsolókarokkal ellátott multifunkciós M bőrkormány tökéletesen simul bele a kézbe.

Műszerfali kijelző, BMW X2, F39 2020, belső tér

Progresszív vezérlési koncepció.

Az innovatív vezérlési koncepció új dimenzióba emeli a kommunikációt. Minden intuitívan, az iDrive kontrollerrel vagy érintéssel, illetve hangutasítással vezérelhető.

Bőrdizájn, BMW X2, F39, 2020, belső tér

Kitűnő minőségű kárpitozás.

A minőségi kárpitozás jóvoltából az ülések rendkívül kényelmesek. Az illusztrációban szereplő, Arany színű szegéllyel és kontrasztvarrással ellátott, perforált Dakota bőrkárpit a GoldPlay Edition kiadás kiváltsága. Az ülések mellett a kartámaszt, a középkonzolt és a műszerfalat is kitűnő minőségű kárpit borítja.

AZ ÚJ BMW X2 GOLDPLAY EDITION KIADÁS.

Bearanyozva: legyen szó akár a kivételesen hatékony, innovatív hibrid hajtáslánccal ellátott BMW X2 xDrive25e változatról, akár az adrenalinszintet az egekbe emelő BMW X2 M35i verzióról, netán a többi motorvariánsról – az olyan exkluzív részletek, mint a Galvánarany fóliázás mindenütt a figyelem középpontjába helyezik a BMW X2 GoldPlay Edition kiadását.
Egy töltés alatt álló autó, a bal oldalánál egy modellel, BMW X2, F39, Sanremo zöld metál
Vesekeret, közeli felvétel, BMW X2, F39, Sanremo zöld metál

Galvánarany keretbe foglalt vese.

Galvánarany keretével a nagyméretű, függőleges M vese már messziről hirdeti az exkluzivitást.

Könnyűfém keréktárcsa, közeli felvétel, BMW X2, F39, Sanremo zöld metál

M Aero Performance keréktárcsák Galvánarany kiemeléssel.

A sportos vonzerő szimbóluma: az exkluzív, Galvánarany színű kiemelések mágnesként vonzzák rá a csodáló tekinteteket az M aerodinamikai keréktárcsákra.

Ablakkeret, közeli felvétel, BMW X2, F39, Sanremo zöld metál

M magasfényű Shadowline.

A legapróbb eleméig lélegzetelállító M magasfényű Shadowline felszereltség jóvoltából stílusos, magasfényű fekete borítást kapnak az ablak-, illetve a tükörkeretek.

Műszerfal, utasoldal, közeli felvétel, BMW X2, F39

„GoldPlay” grafika és matt sötét Grafit belső díszítőelemek.

A műszerfal utasoldali felületén látható „GoldPlay” grafikának, valamint a sötét Grafit belső díszítőelemeknek köszönhetően az utaskabint a kifinomult elegancia légköre lengi be.

M Sport ülések, közeli felvétel, BMW X2, F39

M Sport ülések.

A fekete bőrrel kárpitozott, ergonomikus M Sport ülések exkluzív, elegáns külsőt öltenek magukra az aranyszínű varrásnak és szegélynek köszönhetően. A háttámlán lévő perforált felület gondoskodik az optimális szellőzésről.

Küszöbbelépő-burkolat, BMW X2, F39

Edition-specifikus, Galvánarany színű küszöbbelépő-burkolat.

Az ajtókat kinyitva a tekintetet azonnal az Edition-specifikus küszöbbelépő-burkolat ragadja meg luxus hatású, Galvánarany kontrasztszínével.

BMW X2 xDrive25e PLUG-IN HIBRID.

Fedezze fel az innovatív hibrid hajtáslánccal rendelkező BMW X2 xDrive25e előnyeit és műszaki jellemzőit.

Két világ legjava: a BMW X2 xDrive25e** volánja mögött Önnek módjában áll megtapasztalni, hogy milyen is a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló dinamizmus. Fedezze hát fel az innovatív BMW hibrid járművek számos előnyét, valamint ismerkedjen meg a hajtási koncepcióval, a dinamizmussal, a BMW Charging kínálatával, valamint a BMW ConnectedDrive praktikus digitális szolgáltatásaival.
Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e, F39, egy modell társaságában látható, egy garázs előtt álló autó elölnézetből

A BMW X2 xDrive25e plug-in hibrid technológiája.

A BMW X2 xDrive25e** plug-in hibrid a BMW eDrive elektromos hajtási technológiát egy acélos erejű BMW belső égésű motorral ötvözi. A két erőforrás együttesen magas fokú hatékonysággal párosuló, különleges vezetési élményt biztosít. A BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer – amely egyedülállónak számít a plug-in hibridek ezen szegmensében – extra garanciát nyújt az optimális dinamizmusra és tapadásra.

Fedezze fel a BMW Elektromobilitást
Plug-in hibrid, BMW X2 xDrive25e, F39, egy utcán haladó autó rézsútos oldalnézetből

A BMW X2 xDrive25e menetmódjai.

Tisztán elektromos energiával a munkahelyre vagy dinamikusan, a nagy hatótáv megnyugtató tudatával a hétvégi kirándulásra – a hibrid hajtáslánccal ellátott BMW X2 xDrive25e** a lehetőségek sokaságát kínálja Önnek. Élvezze az intelligens menetmódok előnyeit, amelyek minden körülmények között gondoskodnak a belső égésű és az elektromos motor közötti optimális összjátékról.

Fedezze fel a BMW Elektromobilitást
Plug-in hibrid, BMW X2 xDrive25e, F39, egy modell társaságában látható, töltés alatt álló autó rézsútos hátulnézetből

A BMW X2 xDrive25e töltése.

A BMW Charging testreszabott töltési szolgáltatásokat kínál az Ön plug-in hibrid járművéhez. A széria töltőkábel mellett a BMW X2 xDrive25e** modellhez jár egy, a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel (Mode 3), továbbá ott van még a BMW Charging Card kártya is, amelynek birtokában vonzó feltételekkel veheti igénybe a nyilvános töltőállomásokat*.

*piacspecifikus ajánlat

Ismerkedjen meg alaposabban a töltés témakörével
Plug-in hibrid, BMW X2 xDrive25e, F39, a navigációs rendszer közelről

Digitális szolgáltatások a BMW X2 xDrive25e modellhez.

A BMW olyan innovatív digitális szolgáltatásokat kínál Önnek, amelyek még kényelmesebbé teszik a BMW X2 xDrive25e** modellel töltött mindennapjait. A BMW Connected Charging megbízhatóan vezeti el az útvonalához legközelebb eső nyilvános töltőállomáshoz. A My BMW apphoz hasonló digitális szolgáltatások pedig nagy könnyebbséget jelentenek a hétköznapokban.

Fedezze fel a BMW Elektromobilitást

A BMW X2 MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

A BMW X2 hajtásláncának és futómű-technológiáinak áttekintése.

Erős motorok. Közvetlen kormányzás. Opcionális M Sport futómű. A pengeéles menettulajdonságok mércét állítanak a kategóriában. Mindez a lelkesítő dinamizmust és az élénk, agilis viselkedést szolgálja – legyen szó akár rövidebb kigyorsításokról, akár hosszú utakról, netán városi jövés-menésről vagy éppen a kanyargós vidéki utakon való autózásról. A produkció az opcionális BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszerrel még meggyőzőbb. A felszereltség jóvoltából ugyanis az új BMW X2-t egészen kivételes tapadás és iránytartás jellemzi – olyannyira, hogy még a legélesebb kanyarokat is úgy veszi be, mintha csak sínen futna. A versenytempóra gyorsult pulzus tehát garantált – mindazok számára, akik felkészültek valami újfajta kalandra.
Sebességváltó kar, BMW X2, F39, belső tér

Duplakuplungos Steptronic Sport sebességváltó.

A 7 fokozatú, duplakuplungos Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.

BMW X2 xDrive, F39, egy hátulnézetből látható, Sanremo zöld metálfényezésű autó márkaemblémája

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között maximális tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.

Adaptív futómű, BMW X2, F39

Adaptív futómű.

A tíz milliméteres ültetéssel ellátott adaptív futómű segítségével a csillapítás karakterisztikája az adott vezetési helyzethez igazítható, aminek köszönhetően az egyedülálló menetkényelem és menetdinamikai tulajdonságok a lehető legmagasabb szintű biztonsággal párosulnak. A Driving Experience kapcsoló felkínálja annak lehetőségét a vezető számára, hogy válasszon az alapbeállításnak számító COMFORT mód, illetve a SPORT mód között.

A BMW X2 VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI.

Az innovatív My BMW app jóvoltából Ön a BMW X2 fedélzetén mindig részesülhet az okostelefon és a jármű közötti optimális összeköttetés előnyeiből. Mindegy, hogy Ön találkozókat vagy útvonalakat tervez-e, amelyeknek adatait a navigációs rendszerbe akarja továbbítani, hogy aktuális helyzetét szeretné-e valós időben megosztani másokkal, illetve, hogy azt kívánja-e megtudni, mekkora utat kell még megtennie gyalog, miután kiszállt az autóból – az applikációra biztosan számíthat. Ismerkedjen hát meg az appal, amely garantáltan megkönnyíti az életét – hiszen a BMW ConnectedDrive számára nincs akadály.
Driving Assistant Plus, BMW X2, F39, 2020, belső tér, műszerfali kijelző

Driving Assistant Plus.

A Driving Assistant Plus felszereltség egyértelműen növeli a biztonságot és a kényelmet. A felszereltség az Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, a fékező funkcióval ellátott Gyalogosfelismerést, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, a Távolságifényszóró-asszisztenst, a Sebességhatár-kijelzést, valamint a Stop&Go funkcióval ellátott, kameraalapú Sebességtartó automatikát foglalja magában.

Head-Up kijelző, BMW X2, F39, 2020, belső tér, műszerfali kijelző

BMW Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos fontos információkat közvetlenül a vezető látómezőjébe vetíti, aki ily módon kizárólag a vezetésre összpontosíthat. A kijelzőn olyan információk jelennek meg, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatások, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a hívás- és a lejátszási listák.

Műszerfal, Aktív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval, BMW X2, F39, belső tér

Aktív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval.

A Stop&Go funkcióval, valamint a fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzéssel kiegészített Aktív sebességtartó automatika tartja a vezető által előre meghatározott sebességet és követési távolságot. A jármű átveszi a vezetőtől a gyorsítás és a fékezés feladatát, valamint tartja az előre meghatározott követési távolságot az elöl haladó járműtől lassan haladó forgalomban, dugóban pedig akár állóra is fékezi az autót.

Navigáció Plus, BMW X2, 2020, F39, belső tér

Navigáció Plus.

A Navigáció Plus rendszer a BMW Head-Up kijelzőt, az iDrive Touch kontrollert, a beépített, 8,8" méretű érintőképernyőt, valamint a műszeregységbe integrált, nagy felbontású, 5,7" méretű TFT-kijelzőt foglalja magában. A navigációs rendszer intuitív módon, az iDrive Touch kontrollerrel, illetve a közvetlen menüelérést biztosító gombokkal, a nyolc „kedvencek” gombbal, a hangvezérléssel vagy az interaktív csempéket megjelenítő érintőképernyőről kezelhető.

Okostelefon-integráció, BMW X2, F39

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció jóvoltából az Ön járműve vezeték nélküli kapcsolat által, az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül támogatja az okostelefonja és a járműve közötti összeköttetést. Mindennek köszönhetően Ön a járművében is kényelmesen használhatja okostelefonjának megszokott funkcióit és applikációit.

Valós idejű közlekedési információk, RTTI, BMW X2, F39 2020, belső tér

Valós idejű közlekedési információk.

Miért is vesztegetné az idejét forgalmi dugókban ülve? A Valós idejű közlekedési információk funkció segítségével gyorsabban és hatékonyabban érheti el úti célját. A rendszer lényegében valós időben monitorozza a forgalmi helyzetet és a kapott információk alapján alternatív útvonalakat dolgoz ki. A lokális veszélyekre figyelmeztető jelzés egy kiegészítő funkció, amely figyelmezteti Önt a kedvezőtlen útviszonyokra vagy a balesetekre.

Concierge Service, BMW X2, 2020, F39, belső tér

Concierge Service.

Holnap vajon napos idő lesz Rómában? Mikor indul a járatom és melyik a város legjobb étterme? A Concierge Service mindig segítő kezet nyújt, amikor Ön úton van. A jóvoltából egyetlen gombnyomásra érkezik a támogatás – amely egyéni, személyre szabott és gyors. Tartózkodjon Ön bárhol, vagy legyen szüksége bármire.

A BMW X2 MODELLVÁLTOZATAI.

Advantage modell.

 • Automatikus csomagtértető-működtetés
 • Parkolást segítő rendszer (PDC) hátul; opcionálisan Parkolást segítő rendszer elöl és hátul Parkolóasszisztenssel (a funkciók nem láthatók a jelen illusztrációban)
 • 2 zónás automatikus klímaberendezés
 • Sebességtartó automatika fékező funkcióval
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, Advantage modell, Mediterrán kék metál, rézsútos elölnézet

M Sport modell.

 • M Aerodinamikai csomag Dark Shadow metálfényezésű betéttel ellátott első köténnyel, a jármű kiviteli színére fényezett, Dark Shadow metálfényezésű betétekkel ellátott, modellspecifikus dizájnnal rendelkező első légbeömlőkkel és oldalküszöbökkel, a jármű kiviteli színére fényezett kerékjáratiív-borításokkal és oldalburkolatokkal, valamint Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetéttel ellátott hátsó lökhárítóval
 • 19" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 715 M, defekttűrő gumiabroncsokkal; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • M Sport futómű
 • Sportülések vezető és az első utas számára fekete Micro Hexagon/Sensatec kombinációjú vagy Antracit színű, szürke kiemelésekkel ellátott szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • M bőrkormány
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, M Sport modell, Misano kék metál, rézsútos elölnézet

M Sport X modell.

 • M Sport X külső csomag Frozen szürke metál betéttel ellátott első köténnyel, modellspecifikus dizájnnal rendelkező légbeömlőkkel, Frozen szürke metálfényezésű, a jármű kiviteli színére fényezett betétekkel ellátott oldalküszöbökkel, Frozen szürke metálfényezésű kerékjáratiív-borításokkal, oldalburkolatokkal és hátsó diffúzorbetéttel
 • 19" M könnyűfém keréktárcsák, Y-küllős 722 M, defekttűrő gumiabroncsokkal; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • Sportülések a vezető és az első utas számára fekete, sárga kiemeléssel ellátott Micro Hexagon szövet/Sensatec kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • M bőrkormány
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, M Sport X modell, Sparkling Storm metálfényezés briliáns hatással, rézsútos hátulnézet
 • Advantage modell.
 • M Sport modell.
 • M Sport X modell.

A BMW X2 MŰSZAKI ADATAI.

BMW X2 xDrive20i.

BMW FINANCIAL SERVICES FOR THE BMW X2.

BMW X2 F39 Sanremo Green metallic Three-quarter rear view with model

Get there quickly and flexibly with tailor-made financial products from BMW Financial Services. Whether financing or leasing - each of our offers is individually tailored to your needs and wishes. Find out more about attractive financing solutions or the right leasing offer for your new BMW X2.

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW X2 MODELLHEZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat.

A szolgáltatáscsomag tartalma:

 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
Ismerkedjen meg alaposabban is a BMW Service Inclusive ajánlatokkal
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.

További információk a BMW Teleszervizről
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.

Ismerkedjen meg alaposabban a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatással
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X2-vel kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási, villamosenergia-fogyasztási és elektromoshatótáv-adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak. Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől. Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat. A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp

 

** 0 Celsius-fok alatt a plug-in hibrid jármű nem képes tisztán elektromos energiával haladni egészen addig, ameddig az akkumulátor – néhány kilométer megtételét követően – el nem érte normál üzemi hőmérsékletét.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak.Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

Kérjük, hogy a WLTP mérési eljárással kapcsolatos további információkért keresse fel a www.bmw.de/wltp weboldalt.

**0 Celsius-fok alatti hőmérsékleten a plug-in hibrid jármű nem képes tisztán elektromos energiával haladni egészen addig, ameddig az akkumulátor – néhány kilométer megtételét követően – el nem érte normál üzemi állapotát.

Bővebben

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO₂-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO₂ Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  A WLTP mérési eljárásról további információkat a  www.bmw.de/wltp weboldalon talál.

  **0 Celsius-fok alatti hőmérsékleten a plug-in hibrid jármű nem képes tisztán elektromos energiával haladni egészen addig, ameddig az akkumulátor – néhány kilométer megtételét követően – el nem érte normál üzemi állapotát.