Elölnézet, BMW X2, F39, M Brooklyn szürke
Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

BMW X2

Motor és ÜzemanyagtípusBenzinDízelPlug-in Hibrid

Abszolút különleges. Extrém módon kivételes. A BMW X2-ről már első pillantásra egyértelműen látszik, hogy sportos ambíciókkal rendelkezik. A merészen atletikus karakterű autót olyan szintű dinamizmus és agilitás jellemzi, ami egyszerűen verhetetlen a kategóriában. A minőségi belső térrel rendelkező, számos innovatív technológiát felvonultató BMW X2 egy új korszak extrovertált főhőse. Készen áll arra, hogy közelebbi ismeretséget kössön vele?

A BMW X2 DIZÁJNJA.

Extrovertált dizájnjával és kupés karakterével a BMW X2 új tartalommal tölti meg a sportos megjelenés fogalmát. Az M Mesh Edition jellegzetességeinek számító különleges dizájnelemek pedig nagy kifejező erővel ruházzák fel az autó külsejét. Az összhatást, amelyhez a felütést hálómintás betéttel ellátott, magasfényű fekete BMW vesék adják meg, a motorháztetőn, valamint oldalt végigfutó „X2” dekorfóliák, illetve az M aerodinamikai keréktárcsák teszik még látványosabbá. A BMW X2 küszöbét átlépőket kimagaslóan sportos és ugyanennyire stílusos belső tér fogadja: a sportossággal elegyedő prémium jellegről olyan kitűnő minőségű dizájnelemek gondoskodnak, mint az exkluzív, „Edition” felirattal ellátott küszöbbelépő-burkolatok vagy éppen a Dakota bőr/Alcantara kombinációjú bőrrel borított M Sport ülések.

Bővebben

A LEGAPRÓBB RÉSZLETBŐL IS SUGÁRZÓ DINAMIZMUS.

Rézsútos elölnézet, BMW X2, F39, M Brooklyn szürke
Légbeömlők, BMW X2, F39, 2020, M Brooklyn szürke, elölnézet

Légbeömlők.

Már első pillantásra lélegzetelállító jelenség: magabiztos orr-rész erőt sugárzó lökhárítóval, valamint hármas osztású légbeömlővel, amelynek jóvoltából még hatékonyabb a fékek és a motor hűtése. A légbeömlőkbe integrált Air Curtain nyílások is hozzájárulnak a karosszéria légellenállásnak csökkentéséhez.
Kerékjárati ívek, BMW X2, F39, 2020, M Brooklyn szürke, oldalnézet

Kerékjárati ívek.

Sportos összkép: az M Sport X csomagba tartozó, tekintélyt sugárzó, Frozen szürke kerékjáratiív-borítások kivételesen dinamikus keretbe foglalják a látványos kerekeket. Az egyedi oldalszoknyákhoz hasonlóan a kerékjárati ívek is félreérthetetlenül jelzik, hogy a BMW X2 a BMW X család teljes értékű tagja.
Oldalküszöbök, BMW X2, F39, 2020, M Brooklyn szürke, rézsútos oldalnézet

Oldalküszöbök.

A BMW X2 következetesen végigviszi, amint elkezdett. Híven bizonyítják ezt az oldalküszöbök felett látható, Frozen szürke panelek is. Utóbbiak harmonikusan kötik össze az ugyancsak Frozen szürke kerékjárati íveket és egészen a farig szisztematikusan érvényesítik a karosszéria fényezésével alkotott kontrasztot.
Hátulnézet, BMW X2, F39, 2020, M Brooklyn szürke

Fardizájn.

Csak konzekvensen: a különleges dizájnnyelv hátul is maradéktalanul érvényesül. A csomagtértető harmonikusan beleolvad a hátsó lökhárítóba, ami rendkívül esztétikus megjelenést biztosít. A koncepció szerves részeként a csomagtérfedél fogantyúját diszkréten a BMW logóba integrálták.
Műszerfal, BMW X2, F39, 2020, belső tér

Vezetőorientált műszerfal.

A kifinomult atmoszférájú belső tér az ergonomikus, a BMW X modellek sajátosságának számító, szisztematikusan a vezetőre szabott műszerfallal inspirál. Az intuitív módon használható kezelőszerveket és a funkciókat következetesen kézközelben helyezték el. Egy különlegesen sportos részlet: az opcionális, kapcsolókarokkal ellátott multifunkciós M bőrkormány tökéletesen simul bele a kézbe és akadálytalan rálátást enged a két letisztult grafikájú körműszerre.
Műszerfali kijelző, BMW X2, F39 2020, belső tér

Progresszív vezérlési koncepció.

Hívogató komfortzóna: a kategóriában mércét állító, innovatív vezérlési koncepció új szintre emeli a kommunikációt. Minden intuitívan, magától értetődően és kényelmesen használható az iDrive kontrolleren vagy a hangvezérlésen keresztül. A navigációt, a hálózati vagy éppen a szórakoztató funkciókat képviselő hat csempe kívánság szerint állítható sorrendbe, a megjelenített információ pedig valós idejű.
Bőrdizájn, BMW X2, F39, 2020, belső tér

Kitűnő minőségű kárpitozás.

Az egyéb belső téri elemekhez hasonlóan kitűnő kidolgozási minőségűek az elérhető kárpitok is, amelyek kimagaslóan kényelmessé teszik az üléseket. Az illusztrációban szereplő, sárga kontrasztvarrással ellátott Micro Hexagon/Alcantara kombinációjú kárpit kizárólag a BMW X2 M Sport vagy M Sport X csomaggal ellátott változatához érhető el. A kárpit különlegessége, hogy az a kartámaszon, a középkonzolon és a műszerfalon is feltűnik, lenyűgöző módon téve teljessé a belső tér atletikus összképét.

BMW X2 xDRIVE 25e PLUG-IN HIBRID.

BMW X2 xDrive25e, F39, egy utcán haladó plug-in hibrid felülnézetből

BMW X2 xDRIVE 25e PLUG-IN HIBRID.

Fedezze fel az innovatív hibrid hajtáslánccal rendelkező BMW X2 xDrive25e előnyeit és műszaki jellemzőit.

Két világ legjava: a BMW X2 xDrive25e** volánja mögött Önnek módjában áll megtapasztalni, hogy milyen is a fenntartható mobilitás és a hatékonysággal párosuló dinamizmus. Fedezze hát fel az innovatív BMW hibrid járművek számos előnyét, valamint ismerkedjen meg a hajtási koncepcióval, a dinamizmussal, a BMW Charging kínálatával, valamint a BMW ConnectedDrive praktikus digitális szolgáltatásaival.
Plug-in hibrid BMW X2 xDrive25e, F39, egy modell társaságában látható, egy garázs előtt álló autó elölnézetből

A BMW X2 xDrive25e plug-in hibrid technológiája.

A BMW X2 xDrive25e** plug-in hibrid a BMW eDrive elektromos hajtási technológiát egy acélos erejű BMW belső égésű motorral ötvözi. A két erőforrás együttesen magas fokú hatékonysággal párosuló, különleges vezetési élményt biztosít. A BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer – amely egyedülállónak számít a plug-in hibridek ezen szegmensében – extra garanciát nyújt az optimális dinamizmusra és tapadásra.
Fedezze fel a BMW Elektromobilitást
Plug-in hibrid, BMW X2 xDrive25e, F39, egy utcán haladó autó rézsútos oldalnézetből

A BMW X2 xDrive25e menetmódjai.

Tisztán elektromos energiával a munkahelyre vagy dinamikusan, a nagy hatótáv megnyugtató tudatával a hétvégi kirándulásra – a hibrid hajtáslánccal ellátott BMW X2 xDrive25e** a lehetőségek sokaságát kínálja Önnek. Élvezze az intelligens menetmódok előnyeit, amelyek minden körülmények között gondoskodnak a belső égésű és az elektromos motor közötti optimális összjátékról.
Fedezze fel a BMW Elektromobilitást
Plug-in hibrid, BMW X2 xDrive25e, F39, egy modell társaságában látható, töltés alatt álló autó rézsútos hátulnézetből

A BMW X2 xDrive25e töltése..

A BMW Charging testreszabott ajánlatokat kínál plug-in hibrid járművének töltéséhez. A háztartási elektromos csatlakozókhoz való széria töltőkábel mellett az Ön BMW X2 xDrive25e** járművéhez alaptartozékként jár a nyilvános töltőállomásokon használható töltőkábel (Mode 3), valamint a BMW Charging Card kártya, amelynek birtokában vonzó feltételek mellett veheti igénybe a nyilvános töltési lehetőségeket*.
Bővebben a töltés témaköréről
Plug-in hibrid, BMW X2 xDrive25e, F39, a navigációs rendszer közelről

Digitális szolgáltatások a BMW X2 xDrive25e modellhez.

A BMW olyan innovatív digitális szolgáltatásokat kínál Önnek, amelyek még kényelmesebbé teszik a BMW X2 xDrive25e** modellel töltött mindennapjait. A BMW Connected Charging megbízhatóan vezeti el az útvonalához legközelebb eső nyilvános töltőállomáshoz. A My BMW apphoz hasonló digitális szolgáltatások pedig nagy könnyebbséget jelentenek a hétköznapokban.
Fedezze fel a BMW Elektromobilitást

A BMW X2 MENETDINAMIKAI TULAJDONSÁGAI.

A BMW X2 hajtásláncának és futómű-technológiáinak áttekintése.

Erős motorok. Közvetlen kormányzás. Opcionális M Sport futómű. A pengeéles menettulajdonságok mércét állítanak a kategóriában. Mindez a lelkesítő dinamizmust és az élénk, agilis viselkedést szolgálja – legyen szó akár rövidebb kigyorsításokról, akár hosszú utakról, netán városi jövés-menésről vagy éppen a kanyargós vidéki utakon való autózásról. A produkció az opcionális BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszerrel még meggyőzőbb. A felszereltség jóvoltából ugyanis az új BMW X2-t egészen kivételes tapadás és iránytartás jellemzi – olyannyira, hogy még a legélesebb kanyarokat is úgy veszi be, mintha csak sínen futna. A versenytempóra gyorsult pulzus tehát garantált – mindazok számára, akik felkészültek valami újfajta kalandra.
Oldalnézet, BMW X2, F39, 2020, egy mozgó, M Brooklyn szürke autó
Sebességváltó kar, BMW X2, F39, 2020, belső tér

Duplakuplungos Steptronic Sport sebességváltó.

A 7 fokozatú, duplakuplungos Steptronic Sport sebességváltó elképesztően gyorsan kapcsolja a fokozatokat. Automatikus vagy manuális, a kapcsolókarokkal, illetve a sebesség-előválasztó karral végrehajtott váltás – a kényelmes suhanáshoz vagy a kifejezetten dinamikus száguldáshoz. SPORT módban a sebesség-előválasztó kart a bal oldali S/M pozícióba helyezve a váltási karakterisztika a maximális teljesítményt szolgálja.
BMW X2 xDrive, F39, 2020, M Brooklyn szürke metál, hátulnézet

BMW xDrive.

Az intelligens BMW xDrive összkerék-meghajtási rendszer finoman, változó arányban osztja el a hajtási nyomatékot az első és a hátsó kerekek között a minden körülmények között maximális tapadás, dinamizmus és biztonság érdekében. Az elektronikusan vezérelt hajtóerő-elosztás az agilitást is fokozza például azzal, hogy kanyarban ellensúlyozza a túl- vagy az alulkormányozottságot.
Adaptív futómű, BMW X2, F39

Adaptív futómű.

A tíz milliméteres ültetéssel ellátott adaptív futómű segítségével a csillapítás karakterisztikája az adott vezetési helyzethez igazítható, aminek köszönhetően az egyedülálló menetkényelem és menetdinamikai tulajdonságok a lehető legmagasabb szintű biztonsággal párosulnak. A Driving Experience kapcsoló felkínálja annak lehetőségét a vezető számára, hogy válasszon az alapbeállításnak számító COMFORT mód, illetve a SPORT mód között.

A BMW X2 VEZETŐT SEGÍTŐ RENDSZEREI.

Az innovatív My BMW app jóvoltából Ön a BMW X2 fedélzetén mindig részesülhet az okostelefon és a jármű közötti optimális összeköttetés előnyeiből. Mindegy, hogy Ön találkozókat vagy útvonalakat tervez-e, amelyeknek adatait a navigációs rendszerbe akarja továbbítani, hogy aktuális helyzetét szeretné-e valós időben megosztani másokkal, illetve, hogy azt kívánja-e megtudni, mekkora utat kell még megtennie gyalog, miután kiszállt az autóból – az applikációra biztosan számíthat. Ismerkedjen hát meg az appal, amely garantáltan megkönnyíti az életét – hiszen a BMW ConnectedDrive számára nincs akadály.
Driving Assistant Plus, BMW X2, F39, 2020, belső tér, műszerfali kijelző

Driving Assistant Plus.

A Driving Assistant Plus felszereltség egyértelműen növeli a biztonságot és a kényelmet. A felszereltség az Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzést, a fékező funkcióval ellátott Gyalogosfelismerést, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, a Távolságifényszóró-asszisztenst, a Sebességhatár-kijelzést, valamint a Stop&Go funkcióval ellátott, kameraalapú Sebességtartó automatikát foglalja magában.
Head-Up kijelző, BMW X2, F39, 2020, belső tér, műszerfali kijelző

BMW Head-Up kijelző.

A teljes színspektrumú BMW Head-Up kijelző az utazással kapcsolatos fontos információkat közvetlenül a vezető látómezőjébe vetíti, aki ily módon kizárólag a vezetésre összpontosíthat. A kijelzőn olyan információk jelennek meg, mint a pillanatnyi sebesség, a navigációs iránymutatások, az előzési tilalomra figyelmeztető jelzéssel ellátott Sebességhatár-kijelzés figyelmeztetései, valamint a hívás- és a lejátszási listák.
Műszerfal, Aktív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval, BMW X2, 2020, F39, belső tér

Aktív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval.

A Stop&Go funkcióval, valamint a fékező funkcióval ellátott Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzéssel kiegészített Aktív sebességtartó automatika tartja a vezető által előre meghatározott sebességet és követési távolságot. A jármű átveszi a vezetőtől a gyorsítás és a fékezés feladatát, valamint tartja az előre meghatározott követési távolságot az elöl haladó járműtől lassan haladó forgalomban, dugóban pedig akár állóra is fékezi az autót.
Navigáció Plus, BMW X2, 2020, F39, belső tér

Navigáció Plus.

A Navigáció Plus rendszer a BMW Head-Up kijelzőt, az iDrive Touch kontrollert, a beépített, 8,8” méretű érintőképernyőt, valamint a műszeregységbe integrált, nagy felbontású, 5,7" méretű TFT-kijelzőt foglalja magában. A navigációs rendszer intuitív módon, az iDrive Touch kontrollerrel, illetve a közvetlen menüelérést biztosító gombokkal, a nyolc „kedvencek” gombbal, a hangvezérléssel vagy az interaktív csempéket megjelenítő érintőképernyőről kezelhető.
Okostelefon-integráció, BMW X2, F39

Okostelefon-integráció.

Miért nélkülözné iPhone-jának funkcióit a BMW-jében, amikor ott is a megszokott módon használhatja azokat? Az Okostelefon-integráció jóvoltából az Ön járműve vezeték nélküli kapcsolat által, az Apple CarPlay és az Android Auto rendszereken keresztül támogatja az okostelefonja és a járműve közötti összeköttetést. Mindennek köszönhetően Ön a járművében is kényelmesen használhatja okostelefonjának megszokott funkcióit és applikációit.
Valós idejű közlekedési információk, RTTI, BMW X2, F39 2020, belső tér, műszerfali kijelző

Valós idejű közlekedési információk.

Miért is vesztegetné az idejét forgalmi dugókban ülve? A Valós idejű közlekedési információk funkció segítségével gyorsabban és hatékonyabban érheti el úti célját. A rendszer lényegében valós időben monitorozza a forgalmi helyzetet és a kapott információk alapján alternatív útvonalakat dolgoz ki. A lokális veszélyekre figyelmeztető jelzés egy kiegészítő funkció, amely figyelmezteti Önt a kedvezőtlen útviszonyokra vagy a balesetekre.
Concierge Service, BMW X2, 2020, F39, belső tér

Concierge Service.

Holnap napos idő lesz Rómában? Mikor indul a járatom és hol van a város legjobb étterme? A Concierge Service mindig segítő kezet nyújt, amikor Ön úton van. A jóvoltából egyetlen gombnyomásra érkezik a támogatás – amely egyéni, személyre szabott és gyors. Tartózkodjon Ön bárhol vagy legyen szüksége bármire.

A BMW X2 MODELLVÁLTOZATAI.

Advantage modell.

Már a BMW X2 Advantage változata is extrém módon atletikus jelenség, amely magán hordozza a BMW X modellek jellegzetességeit. Erőt sugárzó arányai és extrovertált dizájnja magabiztos fellépésűvé és innovatív jellegűvé teszik az autót. Az elöl, oldalt és hátul található, látványos fekete felületek vonzó kontrasztot teremtenek a fényezés színével, egyszersmind kiemelik az autó sportos X karakterét. A kivételesen egyedi tálalást mesteri módon teszi teljessé a modern stílusú belső tér.
 • Automatikus csomagtértető-működtetés
 • Parkolást segítő rendszer (PDC) hátul; opcionálisan Parkolást segítő rendszer elöl és hátul Parkolóasszisztenssel (a funkciók nem láthatók a jelen illusztrációban)
 • 2 zónás automatikus klímaberendezés
 • Sebességtartó automatika fékező funkcióval
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, Advantage modell, Mediterrán kék metál, rézsútos elölnézet

M Sport modell.

Az M Sport modellváltozat felszereltsége még sportosabb jelleggel ruházza fel a járművet. Amellett, hogy még inkább erőt sugárzó megjelenésű mind kívül, mind belül, az M Sport modell vezetési élményből is többet nyújt. Az M Sport futómű és az M Aerodinamikai csomag például számottevő mértékben optimalizálja a menetdinamikai tulajdonságokat.
 • M Aerodinamikai csomag Dark Shadow metálfényezésű betéttel ellátott első köténnyel, a jármű kiviteli színére fényezett, Dark Shadow metálfényezésű betétekkel ellátott, modellspecifikus dizájnnal rendelkező első légbeömlőkkel és oldalküszöbökkel, a jármű kiviteli színére fényezett kerékjáratiív-borításokkal és oldalburkolatokkal, valamint Dark Shadow metálfényezésű diffúzorbetéttel ellátott hátsó lökhárítóval
 • 19" M könnyűfém keréktárcsák, duplaküllős 715 M, defekttűrő gumiabroncsokkal; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • Sportülések vezető és az első utas számára fekete Micro Hexagon/Sensatec kombinációjú vagy Antracit színű, szürke kiemelésekkel ellátott szövet/Sensatec kombinációjú kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • M bőrkormány
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, M Sport modell, Misano kék metál, rézsútos elölnézet

M Sport X modell.

A M Sport X modellt a rali világa inspirálta. Az autó orr-részét, oldalát és farát modellspecifikus, Frozen szürke metálfényezésű dizájnelemek teszik jellegzetessé. Az említett elemek erős vonásokkal ruházzák fel a járművet, egyszersmind kihangsúlyozzák annak magas építését. A belső tér X karakterét az M Sport modell-specifikus részletek erősítik fel.
 • M Sport X külső csomag Frozen szürke metál betéttel ellátott első köténnyel, modellspecifikus dizájnnal rendelkező légbeömlőkkel, Frozen szürke metálfényezésű, a jármű kiviteli színére fényezett betétekkel ellátott oldalküszöbökkel, Frozen szürke metálfényezésű kerékjáratiív-borításokkal, oldalburkolatokkal és hátsó diffúzorbetéttel
 • 19" M könnyűfém keréktárcsák, Y-küllős 722 M, defekttűrő gumiabroncsokkal; más típusú keréktárcsák is elérhetők
 • Sportülések a vezető és az első utas számára fekete, sárga kiemeléssel ellátott Micro Hexagon szövet/Sensatec kárpittal; más típusú kárpitok is elérhetők
 • M bőrkormány
BMW X2 sDrive20i, F39, 2018, M Sport X modell, Sparkling Storm metálfényezés briliáns hatással, rézsútos hátulnézet
 • Advantage modell.
 • M Sport modell.
 • M Sport X modell.

A BMW X2 MŰSZAKI ADATAI.

BMW X2 xDrive20i.

Teljesítmény, kW (LE) / 1/perc:

131 (178) / 5000-5500

Gyorsulás, 0–100 km/óra, s:

7,3

Fogyasztás, l/100 km (kombinált):

6,9 - 7,7

CO2-kibocsátás, g/km (kombinált):

156 - 175

BMW X2, F39, M Brooklyn szürke metál, elölnézet

BMW SZOLGÁLTATÁSOK.

SZERVIZ- ÉS ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁSOK A BMW X2 MODELLHEZ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: Maximálisan gondtalan utazás az elektromos járművekkel: e csomag 100%-os átláthatósággal és egyszerű tervezhetőséggel ajándékozza meg Önt. 4 vagy 6 éves – lízingelt jármű esetében 3 éves – szerződéses időtartamot választhat. A szolgáltatáscsomag tartalma:
 • Járműátvizsgálás
 • Mikroszűrő-szerviz
 • Fékfolyadék-szerviz
Bővebben a BMW Service Inclusive ajánlatokról
BMW Teleszerviz

BMW Teleszerviz.

A BMW ConnectedDrive innovatív Teleszerviz szolgáltatásának segítségével BMW-je leveszi a válláról az ügyes-bajos dolgokat: amennyiben esedékessé válik az autó karbantartása, netán valami rendellenesen működik, az autó továbbítja az összes releváns adatot Ön által kiválasztott BMW márkaszerviznek. Ezt követően a szerviz időpontegyeztetés céljából kapcsolatba lép Önnel. Ily módon tehát nem kell mindent észben tartania, hanem nyugodtan rábízhatja magát a gyors és gördülékeny szolgáltatásra. Az egyetlen feltétel: Önnek regisztrálnia kell járművét a BMW ConnectedDrive portálon, valamint ki kell választania egy BMW márkaszervizt. Fedezze hát fel, hogy a BMW Teleszerviz miként teszi még kényelmesebbé az életét.
Bővebben a BMW Teleszervizről
BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment

BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment.

Az ingyenes BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsment szolgáltatás a nap 24 órájában, az év 365 napján áll minden BMW-tulajdonos rendelkezésére. Elég egyetlen hívás és szakembereink azonnal segítséget nyújtanak Önnek telefonon, illetve – ha szükséges – a helyszínen.
Bővebben a BMW Országúti segélyszolgálat és vészhelyzetmenedzsmentről
Egy BMW alkalmazott tanácsod ad egy ügyfélnek

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE?

Amennyiben kérdése merülne fel, további információra lenne szüksége vagy érdeklődik a BMW X2-vel kapcsolatos különleges ajánlatok iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi hivatalos BMW márkakereskedővel. A BMW hozzáértő csapata készséggel ad Önnek személyre szabott tanácsokat telefonon vagy közvetlenül a helyszínen.

Fogyasztás és CO₂-kibocsátás.

 • Az üzemanyag-felhasználási, széndioxid-kibocsátási és villamosenergia-fogyasztási adatok a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljáráson (WLTP) alapulnak és a 715/2007/EK rendelet jelenleg hatályban lévő változatában előírt mérési eljárás szerint kerültek meghatározásra. A feltüntetett értékek a magyarországi piacra szállított alapfelszereltségű gépjárműre vonatkoznak. Az értéktartományon – amelynek megállapítása során figyelembe vették a különböző kerék- és gumiabroncsméreteket, valamint a választható kiegészítő felszereltségeket – belül az adatok az egyedi konfigurációnak megfelelően változhatnak.

  Az itt szereplő gépjárművek vonatkozásában az olyan gépjárművet terhelő adók vagy egyéb illetékek tekintetében, amelyek (legalább részben) a széndioxid-kibocsátáson alapulnak, a széndioxid-kibocsátási adatok eltérhetnek az itt megadott értékektől.

  Az új személyautók hivatalos üzemanyag-fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról további információt a „New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines” című, a DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Németország postacímen megrendelhető brosúrából vagy a https://www.dat.de/co2 weboldalon kaphat.

  A WLTP mérési eljárásról további információkat a következő weboldalon talál: www.bmw.de/wltp